Bugun gidip alicam canim kabus gibi bir gece gecirdim zaten romatizmam var birde kramplar eklendi sabah kalkamadim yataktan hala kramp alt bacagimin arka kisminda duruyor acisi gitmedi
Omega3 kullanıyor musunuz? Başlarda düzenli balık yedim ama şuan canım pek istemediği için bayadır yemedim acaba doktoruma söyleyip omega3 e mi başlasam?
Bugun gidip alicam canim kabus gibi bir gece gecirdim zaten romatizmam var birde kramplar eklendi sabah kalkamadim yataktan hala kramp alt bacagimin arka kisminda duruyor acisi gitmedi
Omega3 kullanıyor musunuz? Başlarda düzenli balık yedim ama şuan canım pek istemediği için bayadır yemedim acaba doktoruma söyleyip omega3 e mi başlasam?
Doktorum bana daha başlamadı bütün ilaçlarımı da takip ediyor aslında hepsini hafta hafta ayırmış, bazıları son ay başlıyormuş omegaya öyle yapacak herhalde :) sen yine de sor istersen balık yemediğini belirtirsen başlayabilir canım
Doktorum bana daha başlamadı bütün ilaçlarımı da takip ediyor aslında hepsini hafta hafta ayırmış, bazıları son ay başlıyormuş omegaya öyle yapacak herhalde :) sen yine de sor istersen balık yemediğini belirtirsen başlayabilir canım
Teşekkürler kızlar ben doktorumla bu konuyu konuşurken düzenli balık yiyordum o da yemiyorsan içmelisin demişti kontrole gittiğimde yazdırayım o zaman LoveAndMarriage
son aylarda başlatıldığını bende duymuştum canım her doktorun tarzı stili farklı bizde ne derseler onu yapıyoruz işte
Teşekkürler kızlar ben doktorumla bu konuyu konuşurken düzenli balık yiyordum o da yemiyorsan içmelisin demişti kontrole gittiğimde yazdırayım o zaman LoveAndMarriage
son aylarda başlatıldığını bende duymuştum canım her doktorun tarzı stili farklı bizde ne derseler onu yapıyoruz işte
Öyle tabi canım burada kaç kişiyiz hepimiz farklı ilaçlar takviyeler kullanıyoruz :) doktorlar ne derse onu yapıyoruz bilgimiz olmadığı için. İnşallah bebeklerimize yarayan şeylerdir yiyip içtiklerimiz :))
Devletin karsiladigi omega yok sanirim ozel olarak alirin.burda da bi doktor ilk aydan vitamine başlatıyor.bir arkadasimda oyle en bastan kullandi.doktordan doktora da degisiyor
Kızlar Selam..
5 ay mide bulantısı çektiğim için demir ve vitaminlerimi düzenli kullanamadım..Normalde İlaçların vitaminlerin düzenli kullanılması konusunda hassasımdır. Ne olduysa Bu gebeliğimde iğnelerim ve coraspin dışında ne demir ne de vitminimi kullanamadım...Yarın şeker yüklemesi ve kontrol için doktoruma gidicemm..Resmen korkuyorum fırça yicem diye...
Benim gibi olanlar var mı???
Kızlar Selam..
5 ay mide bulantısı çektiğim için demir ve vitaminlerimi düzenli kullanamadım..Normalde İlaçların vitaminlerin düzenli kullanılması konusunda hassasımdır. Ne olduysa Bu gebeliğimde iğnelerim ve coraspin dışında ne demir ne de vitminimi kullanamadım...Yarın şeker yüklemesi ve kontrol için doktoruma gidicemm..Resmen korkuyorum fırça yicem diye...
Benim gibi olanlar var mı???
Canım benimde mide bulantım hala geçmedi özellikle de akşamları geceleri bulanıyor tiroid ilacım var onu sabah içiyorum demir ilacımı da gece yatarken içiyorum sende gece içebilirsin canım
günaydın kızlarr biraz geçmişe baktım.. ilaçlardan bahsedilmiş.. ben de demir ilacı ferro sanol kullanıyorum eskiden günde 1 taneydi 2 hafta önce haftada 3 gün sabah akşam diğer 4 gün sabahları olarak düzenledi.. aç karna ve arkasına C vitamini içeren bişey yiyerek kullanıyorum:) siyah çay olayını 2-3 günde bir bardak olarak ayarladım, onu da akşam içiyorum açık olarak.. bunun dışında hafatada 3 gün Ocean Mommy kullanıyorum tok karına, Omega 3 ve mineral+vitaminler var içinde bir de şu rahim kasılmalarım için her gün magnezyum hapı alıyorum.. ayrıca demir için pekmez de içiyorum 1 kaşık haftada 1 gün de balık yiyorum..
Canim 21 hafta yaptirdim asimi. Tetanoz asisinda bebegin hareketi mi azaliyor yoksa ?
Previa vardi bende gecen hafta carsamba ve cuma vajinal ultrason yaptilar acaba onun bir yan etkisi mi oldu da bebegin hareketi durdu o aklima takildi Yarina kadar ins hareketini hissederim icime kurt dustu
Sağlık ocağı 26.haftadan önce kalp atışı dinleyemiyoruz demişler ya, tetanoz aşısını yapmadan önce kalp atışını dinlemeleri gerekirdi.
Aşıyı kalp atışlarını dinlemedin mi yaptılar diye sordum canım,hareketin artıp azalmasıyla bir etkisi yok.
Doktor bişey demedi aslında kuzum eczanede üzerine aç yazmışlar kalkınca içiyorum hemen. Yemeklerden sonra da ilacım var hep iyi oldu o yüzden birkaç saat geçiyor arasında diğer ilaçlarla :)
İyi ayarlamışsın kuzum,ben şu vitaminlerle demir hapını içerken çok zorlanlıyorum kahvaltı arasında içiyorum
Kahvaltıdan 2 saat sonra demir hapını içiyorum resmen çin işkencesi gibi geliyo
Kahvaltida cay icmeyin icersenizde cok acik icin yediginiz butun besinleri yokediyor.demir icinde bol c vitamini emilimini artiriyor.
Kizlar cuma gunu ayrintilida 463 gram demisti bugunde doktor 630 lu bir sey dedi bebek icin.sordum doktora benimki genelde dogru çıkıyor dedi.boyunu bilmiyorum