2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun

Omega3 kullanıyor musunuz? Başlarda düzenli balık yedim ama şuan canım pek istemediği için bayadır yemedim acaba doktoruma söyleyip omega3 e mi başlasam?

Omega3 kullanıyor musunuz? Başlarda düzenli balık yedim ama şuan canım pek istemediği için bayadır yemedim acaba doktoruma söyleyip omega3 e mi başlasam?
Gunaydin canim.ben imom aliyorum onun icinde omega3 var.bence al muhakkak kullan.balik cok onemli hamilelikte.sormana bile gerek yok bence

Doktorum bana daha başlamadı bütün ilaçlarımı da takip ediyor aslında hepsini hafta hafta ayırmış, bazıları son ay başlıyormuş omegaya öyle yapacak herhalde :) sen yine de sor istersen balık yemediğini belirtirsen başlayabilir canım

Gunaydin canim.ben imom aliyorum onun icinde omega3 var.bence al muhakkak kullan.balik cok onemli hamilelikte.sormana bile gerek yok bence

Teşekkürler kızlar ben doktorumla bu konuyu konuşurken düzenli balık yiyordum o da yemiyorsan içmelisin demişti kontrole gittiğimde yazdırayım o zaman LoveAndMarriage son aylarda başlatıldığını bende duymuştum canım her doktorun tarzı stili farklı bizde ne derseler onu yapıyoruz işte

Öyle tabi canım burada kaç kişiyiz hepimiz farklı ilaçlar takviyeler kullanıyoruz :) doktorlar ne derse onu yapıyoruz bilgimiz olmadığı için. İnşallah bebeklerimize yarayan şeylerdir yiyip içtiklerimiz :))

günaydın kizlar.Gecelerim kabus oluyor.Midemde asiri şişkinlik ve hazimsizlik var.Gece uyutmuyor küp gibi şişiyorum.gobegim geriliyor.Sizde durumlar nasil?Bu skntıya çözüm ne olabilir sizce.

Devletin karsiladigi omega yok sanirim ozel olarak alirin.burda da bi doktor ilk aydan vitamine başlatıyor.bir arkadasimda oyle en bastan kullandi.doktordan doktora da degisiyor

günaydın kizlar.Gecelerim kabus oluyor.Midemde asiri şişkinlik ve hazimsizlik var.Gece uyutmuyor küp gibi şişiyorum.gobegim geriliyor.Sizde durumlar nasil?Bu skntıya çözüm ne olabilir sizce.
Gunaydin canim.bende ne yesem midem yaniyor.doktorum rennie duo surup yazmisti onu iciyorum baya iyi geliyor.gunde 4 defa iciliyor.sende yazdir

Kızlar Selam..
5 ay mide bulantısı çektiğim için demir ve vitaminlerimi düzenli kullanamadım..Normalde İlaçların vitaminlerin düzenli kullanılması konusunda hassasımdır. Ne olduysa Bu gebeliğimde iğnelerim ve coraspin dışında ne demir ne de vitminimi kullanamadım...Yarın şeker yüklemesi ve kontrol için doktoruma gidicemm..Resmen korkuyorum fırça yicem diye...
Benim gibi olanlar var mı???

Canım benimde mide bulantım hala geçmedi özellikle de akşamları geceleri bulanıyor tiroid ilacım var onu sabah içiyorum demir ilacımı da gece yatarken içiyorum sende gece içebilirsin canım

günaydın kızlarr biraz geçmişe baktım.. ilaçlardan bahsedilmiş.. ben de demir ilacı ferro sanol kullanıyorum eskiden günde 1 taneydi 2 hafta önce haftada 3 gün sabah akşam diğer 4 gün sabahları olarak düzenledi.. aç karna ve arkasına C vitamini içeren bişey yiyerek kullanıyorum:) siyah çay olayını 2-3 günde bir bardak olarak ayarladım, onu da akşam içiyorum açık olarak.. bunun dışında hafatada 3 gün Ocean Mommy kullanıyorum tok karına, Omega 3 ve mineral+vitaminler var içinde bir de şu rahim kasılmalarım için her gün magnezyum hapı alıyorum.. ayrıca demir için pekmez de içiyorum 1 kaşık haftada 1 gün de balık yiyorum..

Sağlık ocağı 26.haftadan önce kalp atışı dinleyemiyoruz demişler ya, tetanoz aşısını yapmadan önce kalp atışını dinlemeleri gerekirdi.
Aşıyı kalp atışlarını dinlemedin mi yaptılar diye sordum canım,hareketin artıp azalmasıyla bir etkisi yok.

Var mı gelişme canım hareket etti mi
İyi ayarlamışsın kuzum,ben şu vitaminlerle demir hapını içerken çok zorlanlıyorum kahvaltı arasında içiyorum
Kahvaltıdan 2 saat sonra demir hapını içiyorum resmen çin işkencesi gibi geliyo
Canım 1 hafta arayla mı bu artış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…