- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Eheh yarasın kuzumEvet onu okudum sanki bende c vitaminiyle tüketmek iyi oluyormuş. Mandalina portakal demişken meyve yiyim biraz iyi hatırlattınaz önce melike222 de yazmış o zaman yiyecektim unuttum bile
Cuttingcorners masallah bebeşine kuzum kocaman olmuş
havadansudan geçmiiş olsun canım kanamam için yat dinlen biraz yorma kendini..
Kızlar ben çoook moralsizim giriyorum okuyorum çıkıyorum hiç halim yok eşim gittiğinden beri çok özlüyorum onu çok
Yok canim yemek yedim uzandim yine yokKorkmaya basladim
Konuşup doktorla değerlendiricem artık canım bu zamana kadar hiç konusu açılmadı doğuma yakın konuşuruz diye düşündüm bende.
İnsan kendi canından çok evladı için korkuyor canım.
Sen neye karar verdin şimdi guatr için gittiğin hastanede mi düşünüyosun doğumu gebelik için takip olduğun hastanede mi
Kızlar günde kaç bardak siyah cay iciyosunuz? Ben 4 5 bardağı buluyorum. Acaba zararı olur mu?
Demiri aç içmeni doktor mu dedi canımDemiri aç içiyorum ben 1 saat bekliyorum sonra süt ürünleri etkisini azaltıyormuş diyeilaçlara alarm kurdum artık unutmamak için
Heh işte benim demde tam o kadarAnnemin arkadaşı şekerli limonlu su içerdi o aklıma geldi :)) Demir eksikliği vardı hatırladığım kadarıyla. Bi pınçık dem koyduruyordu sadece
Bende c vitaminiyle emilimi daha iyi diye üstüne dayıyorum meyveyiAç içmek daha iyidir büyük ihtimalle. Bende c vitaminiyle tüketmek iyidir diye öğlen içiyorum üstüne mandalina portakal falan yiyorum :)) Sonra yemek..
Aynı şekilde kullanıyormuşuz kuzu bende 1-2 saat Sonra öğle yemeğimi yiyorum üstüne meyve oh misDemiri aç içmeni doktor mu dedi canım
Daha mı iyi oluyormuş
Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum bende üzerine kivi veya portakal yiyorum
Heh işte benim demde tam o kadar
Eşim diyo bu çay mı imamın abdest suyu resmen diyo
Bende c vitaminiyle emilimi daha iyi diye üstüne dayıyorum meyveyi
Ye kuzum ye uarasın şifa olsun kızınaEvet onu okudum sanki bende c vitaminiyle tüketmek iyi oluyormuş. Mandalina portakal demişken meyve yiyim biraz iyi hatırlattınaz önce melike222 de yazmış o zaman yiyecektim unuttum bile
Herşey gönşünce olsun canım inşallah süreç istediğin şekilde ilerler kızını kucağına alırsınCanım çok teşekkürlersende üzülme kuzum sayılı gün çabuk geçermiş bi bakmışsın eşin gelmiş bu arada senin göbüşe de maaşallah benimki onun yarısı
Canım hastane çok mu uzak ? Hangi şehirdesin acile gitsen güzelce bakarlar ihmal etme canım için rahatlasın
Canım bende bugün konuştum işte benimde normal doğumu ne kdar çok istediğimi bilmesini istedim doktorumunda destekleklemesi içimi rahatlattı ama allah bilir tabii
Eğer akşamları içmiyorsam sabah en az 3 kupa, akşam da içiyorsam +3 kupa dahaOnun dışında asla asitli içecek içmiyorum çay içmezsem de akşamları filtre kahve içiyorum
Çay candır kuzum ya aksini düşünemiyorum
Kahvaltı bizim genelde saat 10nu buluyor canım öğlen yemek canım istemiyor o yüzden,kahvaltıdan 2 saat sonra falan demir+ meyve 2 saat sonra falan ya çerez yiyorum yada başka meyve yiyorumAynı şekilde kullanıyormuşuz kuzu bende 1-2 saat Sonra öğle yemeğimi yiyorum üstüne meyve oh mis
Amin kuzum inşallah inşallah miss kokularını doya doya içimize çekelimÇay candır kuzum ya aksini düşünemiyorum
melike222 amin canım hep beraber inşallah kucağımıza alalım bebişleri
Tetanoz aşını neye göre yaptılar canım
Bence acile bir gidip içini rahatlat seni korkutmakta istemiyorum 3 gün az değil
Sağol canımEheh yarasın kuzum
Doktor bişey demedi aslında kuzum eczanede üzerine aç yazmışlar kalkınca içiyorum hemen. Yemeklerden sonra da ilacım var hep iyi oldu o yüzden birkaç saat geçiyor arasında diğer ilaçlarla :)Demiri aç içmeni doktor mu dedi canım
Daha mı iyi oluyormuş
Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum bende üzerine kivi veya portakal yiyorum
Heh işte benim demde tam o kadar
Eşim diyo bu çay mı imamın abdest suyu resmen diyo
Bende c vitaminiyle emilimi daha iyi diye üstüne dayıyorum meyveyi
İnşallah kuzum sağolYe kuzum ye uarasın şifa olsun kızına
Herşey gönşünce olsun canım inşallah süreç istediğin şekilde ilerler kızını kucağına alırsın
Mini_mini canım seni merak ettim, devlet hastanesi aciline git lütfen hatta karnım ağrıyor hamileyim dersen daha çabuk muayene ederler. Senin de için rahat eder.
Canim saglik ocagi yakinsa orda da dinliyorlar.icin rahat eder git bence.duz uzanincada mi hic bir sey hissetmiyorsunCanim 21 hafta yaptirdim asimi. Tetanoz asisinda bebegin hareketi mi azaliyor yoksa ?
Previa vardi bende gecen hafta carsamba ve cuma vajinal ultrason yaptilar acaba onun bir yan etkisi mi oldu da bebegin hareketi durdu o aklima takildiYarina kadar ins hareketini hissederim icime kurt dustu
Yanılma payı elbet var ama bana kilo konusunda öyle demesinin sebebi organların yukarda olması. Sizlerde sorun olacağını sanmamKahvaltida cay icmeyin icersenizde cok acik icin yediginiz butun besinleri yokediyor.demir icinde bol c vitamini emilimini artiriyor.
Kizlar cuma gunu ayrintilida 463 gram demisti bugunde doktor 630 lu bir sey dedi bebek icin.sordum doktora benimki genelde dogru çıkıyor dedi.boyunu bilmiyorum
Allah'ıma emanet canım, inşallah birşey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış . Yarın git mutlaka ve buraya da yaz olur muCanim devlet hastanesine gitmem icin iki tane otobus degistirmem lazim taksiye de binersem en az 50 yaziyor. Yarin da hareket etmezse mecbur gidecegim artikİnsallah birsey yoktur
Cihazdan cihaza bile değişiyor sanırım ama hangisi dogru acaba.birinde 4 gun ilerde birinde iki hafta ilerde cikiyo.kafam karistiYanılma payı elbet var ama bana kilo konusunda öyle demesinin sebebi organların yukarda olması. Sizlerde sorun olacağını sanmam
Ölçümlerden kaynaklıdır zaten bildiğim kadarıyla çıkan ölçümlerinde artı eksi 2 hafta yanılma payları oluyor. Benim genelde devlettede özelde de aynı çıkıyor sonuçlar cihaz farklı olmasına rağmen.Cihazdan cihaza bile değişiyor sanırım ama hangisi dogru acaba.birinde 4 gun ilerde birinde iki hafta ilerde cikiyo.kafam karisti
Kadın doğumun hastenesi varsa imkanları daha iyidir diye düşünüyorum canım.
İnşallah hayırla sıkıntoyla atlatırsın süreci gerek kalmaz başka hastaneye
İnan ol çok sevindim canım senin adına
Kontrollerin daha mı sık oluyor yoksa ayda 1mi
İyiyim kuzum bende kızcemle meyve keyfi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?