2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım çok teşekkürler sende üzülme kuzum sayılı gün çabuk geçermiş bi bakmışsın eşin gelmiş bu arada senin göbüşe de maaşallah benimki onun yarısı

Yok canim yemek yedim uzandim yine yok Korkmaya basladim

Canım hastane çok mu uzak ? Hangi şehirdesin acile gitsen güzelce bakarlar ihmal etme canım için rahatlasın

Canım bende bugün konuştum işte benimde normal doğumu ne kdar çok istediğimi bilmesini istedim doktorumunda destekleklemesi içimi rahatlattı ama allah bilir tabii

Kızlar günde kaç bardak siyah cay iciyosunuz? Ben 4 5 bardağı buluyorum. Acaba zararı olur mu?

Eğer akşamları içmiyorsam sabah en az 3 kupa, akşam da içiyorsam +3 kupa daha Onun dışında asla asitli içecek içmiyorum çay içmezsem de akşamları filtre kahve içiyorum

Demiri aç içiyorum ben 1 saat bekliyorum sonra süt ürünleri etkisini azaltıyormuş diye ilaçlara alarm kurdum artık unutmamak için
Demiri aç içmeni doktor mu dedi canım
Daha mı iyi oluyormuş
Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum bende üzerine kivi veya portakal yiyorum
Annemin arkadaşı şekerli limonlu su içerdi o aklıma geldi :)) Demir eksikliği vardı hatırladığım kadarıyla. Bi pınçık dem koyduruyordu sadece
Heh işte benim demde tam o kadar
Eşim diyo bu çay mı imamın abdest suyu resmen diyo
Aç içmek daha iyidir büyük ihtimalle. Bende c vitaminiyle tüketmek iyidir diye öğlen içiyorum üstüne mandalina portakal falan yiyorum :)) Sonra yemek..
Bende c vitaminiyle emilimi daha iyi diye üstüne dayıyorum meyveyi

Aynı şekilde kullanıyormuşuz kuzu bende 1-2 saat Sonra öğle yemeğimi yiyorum üstüne meyve oh mis

Evet onu okudum sanki bende c vitaminiyle tüketmek iyi oluyormuş. Mandalina portakal demişken meyve yiyim biraz iyi hatırlattın az önce melike222 de yazmış o zaman yiyecektim unuttum bile
Ye kuzum ye uarasın şifa olsun kızına
Herşey gönşünce olsun canım inşallah süreç istediğin şekilde ilerler kızını kucağına alırsın

Aynı şekilde kullanıyormuşuz kuzu bende 1-2 saat Sonra öğle yemeğimi yiyorum üstüne meyve oh mis
Kahvaltı bizim genelde saat 10nu buluyor canım öğlen yemek canım istemiyor o yüzden,kahvaltıdan 2 saat sonra falan demir+ meyve 2 saat sonra falan ya çerez yiyorum yada başka meyve yiyorum

Tetanoz aşını neye göre yaptılar canım
Bence acile bir gidip içini rahatlat seni korkutmakta istemiyorum 3 gün az değil

Canim 21 hafta yaptirdim asimi. Tetanoz asisinda bebegin hareketi mi azaliyor yoksa ?
Previa vardi bende gecen hafta carsamba ve cuma vajinal ultrason yaptilar acaba onun bir yan etkisi mi oldu da bebegin hareketi durdu o aklima takildi Yarina kadar ins hareketini hissederim icime kurt dustu

Eheh yarasın kuzum
Sağol canım
Doktor bişey demedi aslında kuzum eczanede üzerine aç yazmışlar kalkınca içiyorum hemen. Yemeklerden sonra da ilacım var hep iyi oldu o yüzden birkaç saat geçiyor arasında diğer ilaçlarla :)
Ye kuzum ye uarasın şifa olsun kızına

Herşey gönşünce olsun canım inşallah süreç istediğin şekilde ilerler kızını kucağına alırsın
İnşallah kuzum sağol

Mini_mini canım seni merak ettim, devlet hastanesi aciline git lütfen hatta karnım ağrıyor hamileyim dersen daha çabuk muayene ederler. Senin de için rahat eder.

Canim devlet hastanesine gitmem icin iki tane otobus degistirmem lazim taksiye de binersem en az 50 yaziyor. Yarin da hareket etmezse mecbur gidecegim artik İnsallah birsey yoktur

Canim saglik ocagi yakinsa orda da dinliyorlar.icin rahat eder git bence.duz uzanincada mi hic bir sey hissetmiyorsun

Kahvaltida cay icmeyin icersenizde cok acik icin yediginiz butun besinleri yokediyor.demir icinde bol c vitamini emilimini artiriyor.
Kizlar cuma gunu ayrintilida 463 gram demisti bugunde doktor 630 lu bir sey dedi bebek icin.sordum doktora benimki genelde dogru çıkıyor dedi.boyunu bilmiyorum

Yanılma payı elbet var ama bana kilo konusunda öyle demesinin sebebi organların yukarda olması. Sizlerde sorun olacağını sanmam

Canim devlet hastanesine gitmem icin iki tane otobus degistirmem lazim taksiye de binersem en az 50 yaziyor. Yarin da hareket etmezse mecbur gidecegim artik İnsallah birsey yoktur
Allah'ıma emanet canım, inşallah birşey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış . Yarın git mutlaka ve buraya da yaz olur mu

Cihazdan cihaza bile değişiyor sanırım ama hangisi dogru acaba.birinde 4 gun ilerde birinde iki hafta ilerde cikiyo.kafam karisti
Ölçümlerden kaynaklıdır zaten bildiğim kadarıyla çıkan ölçümlerinde artı eksi 2 hafta yanılma payları oluyor. Benim genelde devlettede özelde de aynı çıkıyor sonuçlar cihaz farklı olmasına rağmen.

Ayda 1 canım çünkü en ufak rahatsızlıkta direkt arıyorum acil olarak alıyor beni öyle anlaştık :)
İnşallah böyle devam eder bakalım oğluş anneyi bırakmaz Bu aralar rahim bağlarım çok ağrıyor çok sert sanırım iyice genişliyor
Senin bebiş napıyor iyimi kuzumm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…