2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde kalp atışını filan dinlemediler aşı öncesi . Hemsire bana gün verdi gittim o gün hemsire yok izinli baska hemsire vurdu . Kendi hemsirem ocak ayinda izlenimin var deyip duruyo ne oluyosa o da artik.

Yanılma payı elbet var ama bana kilo konusunda öyle demesinin sebebi organların yukarda olması. Sizlerde sorun olacağını sanmam
Canım doktorun kilo konusunda sana ne dedi ben kaçırdım galiba orayı
Doktorun iyiliğinden kaynaklı canım maşallah yoksa daha sık gel derdi.
Senin için gidip gelmekte eziyet olurdu bu sefer :)
Bırakmıcak canım Allahın izniyle gönlünü ferah tut ❤
Rahim bağlarının ağrısı bu ara bendede arttı bel ağrısınıda uç seviyede yaşıyorum bazen yinede çok şükür canım bu günümüze iyiyiz bizde inşallah bal kızımda iyidir haftaya konyrolümüz var birde şeker ölçümümüz
Eşim uyudu ben hem dizi izliyorum hem de prenses magnetlerimi yapıyodum sen napıyosun canım?
Bitirince at canım resmini bende kızıma yelek örüyodum :)
Yelek bitince baby nest yapmayı düşünüyorum

Ben alıştım canım saatleri de ayarladıktan sonra yutuyorum leblebi gibi

Benimde kalp atışını filan dinlemediler aşı öncesi . Hemsire bana gün verdi gittim o gün hemsire yok izinli baska hemsire vurdu . Kendi hemsirem ocak ayinda izlenimin var deyip duruyo ne oluyosa o da artik.
bizimki de hic dinlemedi. Bence bizim saglik ocağında o uygulama yok :) . Bana da dedi ocak ayinda gel diye. kilomuzu sorup tansiyonu ölçecek al sana izlenim.

İlk dozu 18+6da ikinci dozu 23+3te yaptırdım canım ikisindede ilk önce kalp atışı dinlendi.
Kimi sağlık ocağındaki çalışanlar bilinçsiz davranıyorlar.
Beni devamlı tahlil için falan kontrol ediyorlar,onlar çağırmasa bile 3-4haftada bir tsh ölçümü için gidiyorum bütün değerlere bakıyolar
Demir ve d vitaminini kullanıp kullanmadığımı soruyorlar

Ben alıştım canım saatleri de ayarladıktan sonra yutuyorum leblebi gibi
Aklıma geldikçe içim bir hoş oluyo :)
Gördüğüm tedavilerdeki ilaçlardan olsa gerek
melike222 baby nest nasıl yapacaksın kız topiğimizin anneleri çok becerikli maşallah
Meşelleh de kız
Nette gördüm kuzu adam yapılışını anlatıyor banada çok kolay geldi.
Evdeki kumaşlarımdan hoşuma giden olursa evdekilerden yapıcam yoksa kumaş alıp denicem

Olabilir kuzum etkilemiştir belki seni
Maşallah dedim ya kız
Çok gerekli bişey mi acaba bi ara alsam mı dedim sonra vazgeçtim kararsızım

Olabilir kuzum etkilemiştir belki seni
Maşallah dedim ya kız
Çok gerekli bişey mi acaba bi ara alsam mı dedim sonra vazgeçtim kararsızım
Muhtemelen canım
Fark etmemişim yaaa kusura bakma
Yazın uyurken falan salona yatırırım diye düşündüm,kenarlara yastık koyup yatırmaktansa bu daha iyi olur gibi geldi.
Nettede yapılışını gördüm gözüme kolay geldi

Ben gittiğimde saat 4 gibiydi bi tane hemşire bırakmışlar doktorumda izindeymiş hamileyim aşı olucam dedim ne kalp atışı ne başka bir şey gerçi detaylıdan çıkmıştım benim hemşirem o değilmiş bi sonraki gelişinde aşı kartı al dedi şimdi 1 ay oldu haftaya aşıya gitmem lazım arayan soran yok büyük şehirlerde pek gitmiyorlar galiba aile hekimlerine bir de eğitim araşt hastanesi de yürüme mesafesinde ondan sanırım.

Kuzum yaptıklarımızı paylaşalım ya fikir olur bınlar da benim prensesler etiket de bastırıcam

Eklentiler

• D0FE409E-1F4C-41FA-A63C-EACFE4D3A0CF.webp
    138,9 KB · Görüntüleme: 59
Olsun kuzum dalgınız hep bu aralar
Yapabileceksen yap tabi canım denemekten zarar gelmez

Sen tam çıkış saatine denk gelmişsin canım muhtemelen ondan bakmadılar.
Bilmeyenler kaçırıyordur böyle olunca bilinçli davranmaları lazım aslında

Kuzum eline sağlık çok güzel olmuş
Her haltı becerebiliyom bitek şu keçe işini yapamam gibi geliyo
Yeleğin arkasını bitirmek üzereyim önünüde bitirince atarım bende

1 ay önce suluhana gitmiştim orda biraz bakındım hediye olarak ne verebilirim diye çok güzel şeyler var ben ailelere daha büyük kolonya şişeleri diğer vereceğim kişilerede bu resimde ki şişelere kolonya doldurup vermeyi düşündüm bu şişenin tanesi 50 kuruş çiçeğini filan kendin yaparsan malzeme alip daha uyguna geliyor bu sekilde yapilmis hali 1.5 tl . Daha büyük kolonya siseleride tanesi 5 liraydi galiba bklm eşime kalsa cok gereksiz böyle şeyler .

Eklentiler

• 9B387AA4-695B-4A81-8275-1A7CB33617A3.webp
    46 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kızlar uzun zamandır yazsmiyorum bisey Sorucam kaç gecedir tüm vücudum inanılmaz kaşınıyor ama ne bı kızarma ne bisey öyle anlamsızca ve özellikle geceleri dün gece deliricektim artık sabah 5 de duşa girdim biraz geçti yine başladı randevu aldim hastaneye o da daha 11 ocakta ayni durumu yaşayan var mı burnum bile kaşınıyor

Yok bence bir hafta arayla o artis olmaz da bence cihaz farki.doktora sordum benimki genelde dogru cikiyor dedi.cihazdan cihaza bile cok fark var.Artik haftada 100 gram alıyorlarmidir.ben saglik ocaginda 17 haftalik vardim sanirim kalp atisini dinledigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…