- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Benimde kalp atışını filan dinlemediler aşı öncesi . Hemsire bana gün verdi gittim o gün hemsire yok izinli baska hemsire vurdu . Kendi hemsirem ocak ayinda izlenimin var deyip duruyo ne oluyosa o da artik.Sağlık ocağı 26.haftadan önce kalp atışı dinleyemiyoruz demişler ya, tetanoz aşısını yapmadan önce kalp atışını dinlemeleri gerekirdi.
Aşıyı kalp atışlarını dinlemedin mi yaptılar diye sordum canım,hareketin artıp azalmasıyla bir etkisi yok.
Var mı gelişme canım hareket etti mi
İyi ayarlamışsın kuzum,ben şu vitaminlerle demir hapını içerken çok zorlanlıyorum kahvaltı arasında içiyorum
Kahvaltıdan 2 saat sonra demir hapını içiyorum resmen çin işkencesi gibi geliyo
Canım 1 hafta arayla mı bu artış oldu
Canım doktorun kilo konusunda sana ne dedi ben kaçırdım galiba orayıYanılma payı elbet var ama bana kilo konusunda öyle demesinin sebebi organların yukarda olması. Sizlerde sorun olacağını sanmam
Doktorun iyiliğinden kaynaklı canım maşallah yoksa daha sık gel derdi.Ayda 1 canım çünkü en ufak rahatsızlıkta direkt arıyorum acil olarak alıyor beni öyle anlaştık :)
İnşallah böyle devam eder bakalım oğluş anneyi bırakmazBu aralar rahim bağlarım çok ağrıyor çok sert sanırım iyice genişliyor
Senin bebiş napıyor iyimi kuzumm ?
Bitirince at canım resmini bende kızıma yelek örüyodum :)Eşim uyudu ben hem dizi izliyorum hem de prenses magnetlerimi yapıyodumsen napıyosun canım?
Ben alıştım canım saatleri de ayarladıktan sonra yutuyorum leblebi gibiSağlık ocağı 26.haftadan önce kalp atışı dinleyemiyoruz demişler ya, tetanoz aşısını yapmadan önce kalp atışını dinlemeleri gerekirdi.
Aşıyı kalp atışlarını dinlemedin mi yaptılar diye sordum canım,hareketin artıp azalmasıyla bir etkisi yok.
İyi ayarlamışsın kuzum,ben şu vitaminlerle demir hapını içerken çok zorlanlıyorum kahvaltı arasında içiyorum
bizimki de hic dinlemedi. Bence bizim saglik ocağında o uygulama yok :) . Bana da dedi ocak ayinda gel diye. kilomuzu sorup tansiyonu ölçecek al sana izlenim.Benimde kalp atışını filan dinlemediler aşı öncesi . Hemsire bana gün verdi gittim o gün hemsire yok izinli baska hemsire vurdu . Kendi hemsirem ocak ayinda izlenimin var deyip duruyo ne oluyosa o da artik.
İlk dozu 18+6da ikinci dozu 23+3te yaptırdım canım ikisindede ilk önce kalp atışı dinlendi.Benimde kalp atışını filan dinlemediler aşı öncesi . Hemsire bana gün verdi gittim o gün hemsire yok izinli baska hemsire vurdu . Kendi hemsirem ocak ayinda izlenimin var deyip duruyo ne oluyosa o da artik.
Aklıma geldikçe içim bir hoş oluyo :)Ben alıştım canım saatleri de ayarladıktan sonra yutuyorum leblebi gibi
Meşelleh de kız
Olabilir kuzum etkilemiştir belki seniAklıma geldikçe içim bir hoş oluyo :)
Gördüğüm tedavilerdeki ilaçlardan olsa gerek
Meşelleh de kız
Nette gördüm kuzu adam yapılışını anlatıyor banada çok kolay geldi.
Evdeki kumaşlarımdan hoşuma giden olursa evdekilerden yapıcam yoksa kumaş alıp denicem
Muhtemelen canımOlabilir kuzum etkilemiştir belki seni
Maşallah dedim ya kız
Çok gerekli bişey mi acaba bi ara alsam mı dedim sonra vazgeçtim kararsızım
İlk dozu 18+6da ikinci dozu 23+3te yaptırdım canım ikisindede ilk önce kalp atışı dinlendi.
Kimi sağlık ocağındaki çalışanlar bilinçsiz davranıyorlar.
Beni devamlı tahlil için falan kontrol ediyorlar,onlar çağırmasa bile 3-4haftada bir tsh ölçümü için gidiyorum bütün değerlere bakıyolar
Demir ve d vitaminini kullanıp kullanmadığımı soruyorlar
bizimki de hic dinlemedi. Bence bizim saglik ocağında o uygulama yok :) . Bana da dedi ocak ayinda gel diye. kilomuzu sorup tansiyonu ölçecek al sana izlenim.
Olsun kuzum dalgınız hep bu aralarMuhtemelen canım
Fark etmemişim yaaakusura bakma
Yazın uyurken falan salona yatırırım diye düşündüm,kenarlara yastık koyup yatırmaktansa bu daha iyi olur gibi geldi.
Nettede yapılışını gördüm gözüme kolay geldi
Sen tam çıkış saatine denk gelmişsin canım muhtemelen ondan bakmadılar.Ben gittiğimde saat 4 gibiydi bi tane hemşire bırakmışlar doktorumda izindeymiş hamileyim aşı olucam dedim ne kalp atışı ne başka bir şey gerçi detaylıdan çıkmıştımbenim hemşirem o değilmiş bi sonraki gelişinde aşı kartı al dedi şimdi 1 ay oldu haftaya aşıya gitmem lazım arayan soran yok büyük şehirlerde pek gitmiyorlar galiba aile hekimlerine bir de eğitim araşt hastanesi de yürüme mesafesinde ondan sanırım.
Kuzum yaptıklarımızı paylaşalım ya fikir olurbınlar da benim prensesler etiket de bastırıcam
Olan kumaşa olur olmazsaOlsun kuzum dalgınız hep bu aralar
Yapabileceksen yap tabi canım denemekten zarar gelmez
Canın sağolsunOlan kumaşa olur olmazsa
Yok bence bir hafta arayla o artis olmaz da bence cihaz farki.doktora sordum benimki genelde dogru cikiyor dedi.cihazdan cihaza bile cok fark var.Artik haftada 100 gram alıyorlarmidir.ben saglik ocaginda 17 haftalik vardim sanirim kalp atisini dinledigimdeSağlık ocağı 26.haftadan önce kalp atışı dinleyemiyoruz demişler ya, tetanoz aşısını yapmadan önce kalp atışını dinlemeleri gerekirdi.
Hayirli cumalar...Günaydın.Hayırlı cumalar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?