2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar baby nesti annemin komsusu yapti bana.banada kullanisli bir sey gibi geliyor.yastik ve yorganinida yapacak.annemde tulum islemis ornek olarak atayim size.yapabiliyorsanız tulum yapin cok kullanisli oluyor

Eklentiler

• IMG-20181215-WA0038.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20181220-WA0039.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20181220-WA0040.webp
    133,1 KB · Görüntüleme: 69
Canın sağolsun

Bence gayet şık ve güzel olur canım,biran benim eşimi tarif ediyon sandım
Geçmiş olsun canım sinek ısırığı gibi ısırıklar falan var mı vücudunda.
Gebeliğin başında olmuştu bende kaşıntı,doktor son aylarda çok karşılaşıyoruz bununla dedi cildiyeye gönderdi benimki alerjikmiş.
Karaciğer enzimlerini kontrol ettir canım,yediğime içtiğime dikkat ederek geçmişti benim kaşıntı
Cihaz farkındanda olabilir atak dönemide olabilir canım bir sonraki kontrolünde net belli olur.
Bilmiyorum ki alıyorlar mı en son ayrıntılıda gittim bir sonraki kontrolüm haftaya 26.haftada olmuş olucam
Kizlar baby nesti annemin komsusu yapti bana.banada kullanisli bir sey gibi geliyor.yastik ve yorganinida yapacak.annemde tulum islemis ornek olarak atayim size.yapabiliyorsanız tulum yapin cok kullanisli oluyor
Çok kullanışlı ve güzel görünüyor canım güle güle giysin bebiş
Bizim tulumlar amcalarından hediye gelcek :))

Tünaydın kuzular ben 2de anca kalkabildim gece nöbetteydim
Eşim sağolsun aldı başımdan hem işten geldi hem kediyle ilgilendi uyuyayım diye.
Kalktığım gibi yemekk diye mutfağa koştum
Taaam tahmin ettiğim gibi kesin nöbet ardından uyku modunda dedim

Tünaydın kuzular ben 2de anca kalkabildim gece nöbetteydim
Eşim sağolsun aldı başımdan hem işten geldi hem kediyle ilgilendi uyuyayım diye.
Kalktığım gibi yemekk diye mutfağa koştum
Tünaydın canım
Senin mesailer erken başlamış, alıştırma yapiyosun işte ne güzel şimdiden

Tünaydın canım
Senin mesailer erken başlamış, alıştırma yapiyosun işte ne güzel şimdiden
Sorma ama uykusuzluğa tahammül edemiyorum çocuk olunca nasıl olacak diye gözüm korkmadı değil. En son eşim geldiğinde al şunu başımdaaan diye bağırdım Sonra uyumuşum

melike222 magnezyum öneriyorlar rahim ağrıları için kuzu ben kullandım bitti tekrar alacağım ama doktorumu görmeyi bekliyorum..
prensesini görmeye az kalmış ben 14 oçakta göreceğim tekrar çok merak ediyorum kaç gram olmuştur acaba

Mini_mini kuzu ne yaptın bebeğin hareketlilerini hissetin mi gittin mi doktora?

Bu arada bıdık sağa toplanmıştı gece ama kasılma gibi değildi. Rahatsızlık vermedi hiç ama azıcık göbeğimi yamulttu bende sevdim artık başımıydı poposu muydu bilmiyorum

Kurban olurum ben ona maşallah kuzuma bende bazen toplanıyor seviyorum ama neresi olduğunu bilmeden

Keşke bilebilsek yaa
Aslında internette okumuştum ilerleyen haftalarda yumuşaklık sertlikten anlaşılabiliyormuş doğruluğu var mı bilmiyorum

Belkide anlarız daha yeni yeni belli ediyorlar ya.. Allahım yerim onları ben Çok minnoşlar çook

Eşimde bana fotoğraf atıyor lohusa gecelik modelleri gösteriyor türkiyeden bende dedim penye olsun spor olsun.. bir tek ben mi dantelli taşlı gecelikleri sevmiyorum ya ??

Eşimde bana fotoğraf atıyor lohusa gecelik modelleri gösteriyor türkiyeden bende dedim penye olsun spor olsun.. bir tek ben mi dantelli taşlı gecelikleri sevmiyorum ya ??
Beeen hiçbir şeyin aşırısını sevmem ne kadar sade o kadar güzel :)
Birde soft ve pastel renklere aşığım
Bende işimi görecek önü açılabilen modellerden alıcam hem gecelik hem pijama.

Beeen hiçbir şeyin aşırısını sevmem ne kadar sade o kadar güzel :)
Birde soft ve pastel renklere aşığım
Bende işimi görecek önü açılabilen modellerden alıcam hem gecelik hem pijama.
Aynen bende pentiden çok güzel bulmuş emzirmelik gri üstünde beyaz kalpler var pamuk üstelik giç bir abartası yok dümdüz. Bide burda fransada hastanede genelde 4 gün kalınıyor o yüzden rahat birşey istiyorum. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…