2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çay konusunda bende sabahları 1-2 kupa içiyorum. Gün içinde yada akşam eğer çay olursa yine içiyorum kendimi kısıtlamıyorum.. Kola da içtiğim oluyor

Cihazdan cihaza bile değişiyor sanırım ama hangisi dogru acaba.birinde 4 gun ilerde birinde iki hafta ilerde cikiyo.kafam karisti
Canım iki türlü cihaz varmış devletteki doktorum söylemişti biri japon biri amerikanmış sanırım japona göre önde çıkıyor artık ne kadar doğru bilmiyorum satını baz al canım sen o hangisiyle uyumluysa o doğrudur bence

Bende ayva tatlısı yiyeceğim
Sizide mi artık uyku tutmuyor kızlar gece 2-3e kadar ayaktayım ya
İlk aylarda erkenden uyuyordum da şimdi 2yi buluyor eşim geç yatıyor ben de birlikte oturalım diye uykum gelse de yatmıyordum şimdi de uyku gitti alıştım o saate ilerleyen aylarda iyice kaçacak uykular

İlk aylarda erkenden uyuyordum da şimdi 2yi buluyor eşim geç yatıyor ben de birlikte oturalım diye uykum gelse de yatmıyordum şimdi de uyku gitti alıştım o saate ilerleyen aylarda iyice kaçacak uykular

Herkes uyuyor ben uyumuyorum ya eşimde olsa o uyuyor ben haala ayakta telefonda dolanıyorum.. vücut şimdiden alıştı sanırım gece uyumamaya

Ay cnm çok sevindim darısı bizim başımıza inş bizim plesanta da çıkar yine size bir ümit verirmiş hiç yoktan ben biraz ümitsizliğe kapıldı m gibi sanki yukarı cikmayacakmis gibi.

Benide bu aksam uyku tutmadı gündüz tv izlerken 10 dakika bile.Dalsam gece uyuyamiyorum bugün zaten sağ tarafim komple agridi yattım aksama kadar

Bende bacak agrisindan uyuyamiyorum bacaklarima feci sekilde kramp giriyor 12 de girdim yataga bu ikinci kalkisim sanirim yine bana kanepe yolu gorunuyor

Sagol canim.ben zaten sati baz alıyorum da kilo boy olarak merak ediyorum cok farkli cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…