2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
4 gün mü hay maşallh
Benimde beğendiğim şeyler oldu amaa beden konusunda kararsızım onun için son aya erteledim

Sorma uyku diye birşey kalmadı zombi gibiyim gece ayakta gündüz yatakta
Sen naptın kuzu
Dinlemedin zamanında abacığını
Şimdi zombi olursun işte böyle
Kızceme yelek örüyodum şimdi kayınvalideme geldim :))
Ayrıntılıyı yapan doktora iki farklı magnezyumu sordum canım kullanabilirsin dedi,kendi doktoruma daha sormadım o yüzden başlamadım kuzum bende.
Evet az kaldı canım bakalım ne kadar oldu tontik kızım bende meraktayım

melike222 cok sağol canım bu akşam gidicem acile eşimle böyle nasıl desem bişey dolaşıyor sanki her yerimde o kadar kötü ki oturup ağladım bakalım İnşallah kötü bir şey yoktur

Bende Doktorumdan reçete isteyeceğim kendim gidip almak istiyorum :)).. hadi hayırlısı olsun bakalım

Ben L beden istedim eşimden bakalım umarım son ay içine girerim daha büyük beden hayal edemiyorum L iyidir
Aslında kuzu Zaten lohusa takımları normal bedenden geniş oluyor diye biliyorum. Ortalama dediğin gibi Large alsak olur gibi. Ama son ayları yinede kestiremiyorum :))

Ayy yalan olmasın kuzu eşime aldırmıştım sanırım kovası maşrapası ve küvet 38-40 tl gibi birşey tutmuştu.
Hamaratlı kız yine boş durmuyorsun
Ben o ara niye almadım diye aklıma düştü şimdi
Boyutu ebat olarak yazıyo mu üzerinde,civilde buldum 1 tane 5li takım indirime girmiş acaba küçük mü dedim kendi kendime
Yapabildiğim kadar yapıyorum kız hem heves hemde can sıkıntısına iyi geliyor

Aslında kuzu Zaten lohusa takımları normal bedenden geniş oluyor diye biliyorum. Ortalama dediğin gibi Large alsak olur gibi. Ama son ayları yinede kestiremiyorum :))

Ben Türkiyeden istedim ucuz oluyor diye birde emzirmeye uygun daha çok model var Türkiyede o yüzden mecbur erkenden alıyorum.. yoksa sorma beklerdim baya bende almadan önce.. en az 7 ay dolmasını.

Kuzu erken haftalardı benim erkek olacağı kesin değildi mesela demek ki 13. Haftaydı. Belki o yüzden almamışsındır. Boyut yazmıyor ama şimdi baktım 50 lt diyor. Büyük olmasının bi gereği yok kuzu. Benim kardeş hala küvetinde yıkanıyor ama içine oturuyor sığıyor yani. O zaman ebebekten almıştık babyjem di galiba.

Ben Türkiyeden istedim ucuz oluyor diye birde emzirmeye uygun daha çok model var Türkiyede o yüzden mecbur erkenden alıyorum.. yoksa sorma beklerdim baya bende almadan önce.. en az 7 ay dolmasını.
Olsun kuzu aldır gitsin.
Ben şuan kilo almadım son aylarda birden çok alırsam diye tereddütteyim yoksa hiç düşünmeden l beden alacaktım zaten. Gerçi benim işim belli olmaz indirim denk gelirse alırım hiç olmadı Doğum sonrası evde giyerim :)

melike222 cok sağol canım bu akşam gidicem acile eşimle böyle nasıl desem bişey dolaşıyor sanki her yerimde o kadar kötü ki oturup ağladım bakalım İnşallah kötü bir şey yoktur
Alerjikte olabilir canım kötüyü düşünme hemen ama gitmen iyi olur.
Eğer karaciğerden kaynaklıysa erken teşhis edilmiş olur
Ben L beden istedim eşimden bakalım umarım son ay içine girerim daha büyük beden hayal edemiyorum L iyidir
Muhtemelen olur canım onların kalıpları biraz daha büyük oluyor
Bende Doktorumdan reçete isteyeceğim kendim gidip almak istiyorum :)).. hadi hayırlısı olsun bakalım
İkimizin düşünceside aynıymış

Tecrübesizlik başa bela
Büyük daha iyi olur diye düşünüyorum bende uzun süre kullanmak adına :))
Babyjemin 5li seti şuanda indirimdeymiş

Tecrübesizlik başa bela
Büyük daha iyi olur diye düşünüyorum bende uzun süre kullanmak adına :))
Babyjemin 5li seti şuanda indirimdeymiş
Demek istediğim biz o zaman standart almıştık ama yinede sığıyor kuzu, ama yer sıkıntın yoksa büyük almak daha mantıklı dediğin gibi.
Ben dolabıma koydum hiç göze batmıyor zaten.

Demek istediğim biz o zaman standart almıştık ama yinede sığıyor kuzu, ama yer sıkıntın yoksa büyük almak daha mantıklı dediğin gibi.
Ben dolabıma koydum hiç göze batmıyor zaten.
Koca evde ben onu koyacak yeride bulamam şimdi
Ama dolap mantıklıymış

Sizce

Eklentiler

• 9F258E9D-8F23-420E-AC25-034E6B2BF66A.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar nasılsınız? Ya istanbulda bebek mobilyası olarak tavsiye edebileceginiz bi yer var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…