2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar alıntıladığım mesajlar yayınlanmamış sanırım internet kopmuş melike222 LoveAndMarriage BellaCiao teşekkür ederim kızlar beğendiğiniz için bende örgü hiç öremiyorum bu tarz şeyleri yapabiliyorum

Tüm evi temizledim ama mahvoldum alarmı kurmuştum sabah uykumu da alamadım ama napayım artık bugün yapmam gerekiyordu

A April wind kuzum nerelerdesin?

Bu arada bıdık sağa toplanmıştı gece ama kasılma gibi değildi. Rahatsızlık vermedi hiç ama azıcık göbeğimi yamulttu bende sevdim artık başımıydı poposu muydu bilmiyorum
Canım ben onu dün perinatoloğa sordum kafasını ya da başını anlayabilir miyiz nerede olduğunu diye ? O da dedi ki ultrason yoksa ben bile anlamam böyle bir şey imkansız dedi

Canım ben onu dün perinatoloğa sordum kafasını ya da başını anlayabilir miyiz nerede olduğunu diye ? O da dedi ki ultrason yoksa ben bile anlamam böyle bir şey imkansız dedi
Bencede biraz zor gibi sırt mı popo mu baş mı belli olmuyor keşke olsa

Kizlar ben imom balik yagi haricinde vitamin kullanmiyorum. Saglik ocaginin verdigi decaviti de kullanmadim. Bana önerebileceğiniz iyi bir vitamin takviyesi var mi?

Kizlar ben imom balik yagi haricinde vitamin kullanmiyorum. Saglik ocaginin verdigi decaviti de kullanmadim. Bana önerebileceğiniz iyi bir vitamin takviyesi var mi?
Ben bayaa bi takviye kullanıyorum, ferrum(demir) osteo zinc(çinko ve kalsiyum), vinalac(multivitamin), efa(balık yağı). Ama tabii bunlar benim tahlil sonuclarıma göre verildi doktoruna sorsan daha iyi olur canım :)

Canim uyku düzeni cok onemli.kedi icin bir cozum yolu yok mu.ilaci felan
Var ama hormon veriyorlar sağlıklı birşey değil.
Dönemi atlatmasını bekleyip kısırlaştırılıcak.
Bende memnun değilim uyuyamamaktan ama yapacak birşey yok :)

Ben bayaa bi takviye kullanıyorum, ferrum(demir) osteo zinc(çinko ve kalsiyum), vinalac(multivitamin), efa(balık yağı). Ama tabii bunlar benim tahlil sonuclarıma göre verildi doktoruna sorsan daha iyi olur canım :)
Demir ilacina bir ay sonra baslariz demisti .Daha onu yazdirmadim.Ben sut cok icemedigimden kalsiyum konusunda endiseliyim. Senin vinalac icerigine simdi baktim baya güzelmis. hocaya söyleyip onu disaridan alayim olmadi. Cok teşekkür ederim.

Canim bunu cok begrndim cok seker ve de uygunmus

Eşimde bana fotoğraf atıyor lohusa gecelik modelleri gösteriyor türkiyeden bende dedim penye olsun spor olsun.. bir tek ben mi dantelli taşlı gecelikleri sevmiyorum ya ??
Bende aynisiyim hic sevmem tasli suslu seyleri
Cuttingcorners canim cok guzel yapmissin.kac tane yapacaksin

Bu arada kızlar dün ıyuyamamaktan ve meraktan 24-25 haftalık doğmuş prematüre bebeklere baktım nasıl gözüküyorlar diye.
Allahım bildiğimiz bebekler. İçimizdekiler de öyle artık. Çok garip geliyor bana ya hala inanamıyorum sanki

Canim bunu cok begrndim cok seker ve de uygunmus

Bende aynisiyim hic sevmem tasli suslu seyleri
Cuttingcorners canim cok guzel yapmissin.kac tane yapacaksin
Canım kuş magnette yapmıştım prenseste yaptım 30 u buldu sanırım tam saymadım canım istedikçe akşamları yapıyorum

Mini_mini kuzu ne yaptın bebeğin hareketlilerini hissetin mi gittin mi doktora?

Bella'm sabah kahvaltidan sonra Allaha sukur bir iki hareketini hissettim. Cok hareketli degildi ama onu bile hissedemeyecegim sandim. Doktorla randevum Carsamba gunu. O gune kadar Allah nasip ederse bekleyim diyorum cunku cok ultrasona giriyorum artik bu durumdan da korkar oldum

melike222 Canim bende kalp atisina bakmamasina sasirdim hatta belirttim dinlemicek misin diye. O da bebek kucuk cihazlar sonuc vermez dedi halbuki 21 haftaliktim. Direk asiyi vurdu gonderdi. Kontrol icin vs de su gun gel demedi sadece ikinci asi icin tarih verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…