Bu arada kızlar dün ıyuyamamaktan ve meraktan 24-25 haftalık doğmuş prematüre bebeklere baktım nasıl gözüküyorlar diye.
Allahım bildiğimiz bebekler. İçimizdekiler de öyle artık. Çok garip geliyor bana ya hala inanamıyorum sanki
Artik bizimkilerde baya bebek gibi artik ama kucukler.bende bi ara izlemistim 20 +4 gunluk yasamis bi bebek buda ilkmis.buyumus halide var masallah tosun gibi olmus
Olsun kuzu aldır gitsin.
Ben şuan kilo almadım son aylarda birden çok alırsam diye tereddütteyim yoksa hiç düşünmeden l beden alacaktım zaten. Gerçi benim işim belli olmaz indirim denk gelirse alırım hiç olmadı Doğum sonrası evde giyerim :)
Bu arada kızlar dün ıyuyamamaktan ve meraktan 24-25 haftalık doğmuş prematüre bebeklere baktım nasıl gözüküyorlar diye.
Allahım bildiğimiz bebekler. İçimizdekiler de öyle artık. Çok garip geliyor bana ya hala inanamıyorum sanki
Ben hep bakıyorum canım.. erken doğum riski yüzünden. Bazıları umut veriyor bana bazıları üzüntü.. ama 24 haftadan sonra 28 haftaya kadar 50% yaşama şansları yükseliyor.. 24 haftadan önce imkansızdı.. rabbim bunu haftaya gelmeyi nasip etti yinede içimde umut var
Bella'm sabah kahvaltidan sonra Allaha sukur bir iki hareketini hissettim. Cok hareketli degildi ama onu bile hissedemeyecegim sandim. Doktorla randevum Carsamba gunu. O gune kadar Allah nasip ederse bekleyim diyorum cunku cok ultrasona giriyorum artik bu durumdan da korkar oldum
Şükürler olsun hissetmişsin canım sakın telaş yapma iyidir bebeğin.. bazen plasenta yüzünden hissedilmiyor kuzum. Allahın izniyle doktor kontrolünde görürsün yavrunu.
Tam nerde baskı hissediyorsun kuzu ? Ve sürekli olan bir baskı mı ? Arada gelip gidiyor bu ? Bebek olabilir canım baskı yapar yada rahim yukarıya çıktıkça ağrılar oluşur..
Tam nerde baskı hissediyorsun kuzu ? Ve sürekli olan bir baskı mı ? Arada gelip gidiyor bu ? Bebek olabilir canım baskı yapar yada rahim yukarıya çıktıkça ağrılar oluşur..
Kızlar cok canım sıkıldı... dısarda yemek yedim sipariş ettiğim et dısardan pişmiş görünüyordu ancak kesip bir iki lokma yiyince icinin cig kaldıgını farkettim... bir iki lokma yemeye zorladım kendimi ama icim rahat etmedi yarısını yedim yarısını bıraktım. Hoş mikrobu aldıysam bir lokması da yeter cok üzgünüm testimi yenilesem mi?
Kızlar cok canım sıkıldı... dısarda yemek yedim sipariş ettiğim et dısardan pişmiş görünüyordu ancak kesip bir iki lokma yiyince icinin cig kaldıgını farkettim... bir iki lokma yemeye zorladım kendimi ama icim rahat etmedi yarısını yedim yarısını bıraktım. Hoş mikrobu aldıysam bir lokması da yeter cok üzgünüm testimi yenilesem mi?
Karnim mi midem mi ne oluyor bilemedim. Simdide cok rahatsizim. Biraz egzersiz falan yaptim ama yok.Ne olacak böyle bilmiyorum. Eger bu sekilde devam edersem son üç ay benim icin kabus olabilir .Karnimdan mideme kadar küp gibi şişiyor.etlerim geriliyor. Hazimsizlik hissi gibi birsey hissettigim. sanada gecmis olsun.Umarim bir an önce geçer gider
Karnim mi midem mi ne oluyor bilemedim. Simdide cok rahatsizim. Biraz egzersiz falan yaptim ama yok.Ne olacak böyle bilmiyorum. Eger bu sekilde devam edersem son üç ay benim icin kabus olabilir .Karnimdan mideme kadar küp gibi şişiyor.etlerim geriliyor. Hazimsizlik hissi gibi birsey hissettigim. sanada gecmis olsun.Umarim bir an önce geçer gider
O siskinlik ilk aylarda vardi ne yesem cok yemiş gibi oluyordum midem karnimdan daha şişti.sonradan gecti.maden suyu ic belki rahatlatir.sanada gecmis olsun
O siskinlik ilk aylarda vardi ne yesem cok yemiş gibi oluyordum midem karnimdan daha şişti.sonradan gecti.maden suyu ic belki rahatlatir.sanada gecmis olsun
Bende de ara ara siskinlik değilde sanki gerginlik gibi sanki biraz daha gerilsem patliycam karnım sanki öne doğru geriliyo ayni cizgi filmlerdeki gibi :) mıknatıs yutarda disardan miknatis ceker ya onun gibi