2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Artik bizimkilerde baya bebek gibi artik ama kucukler.bende bi ara izlemistim 20 +4 gunluk yasamis bi bebek buda ilkmis.buyumus halide var masallah tosun gibi olmus

Ya kizlar kanamam gecti ama baski var karnimda sanki gaz olur rahatsiz eder ya onun gibi bir sey.sizede oldu mu bu haftalarda.22 haftaligim

Bende dedim olmadı evde giyerim nasıl olsa doğum yapacağım ha öyle ha böyle..

Ben hep bakıyorum canım.. erken doğum riski yüzünden. Bazıları umut veriyor bana bazıları üzüntü.. ama 24 haftadan sonra 28 haftaya kadar 50% yaşama şansları yükseliyor.. 24 haftadan önce imkansızdı.. rabbim bunu haftaya gelmeyi nasip etti yinede içimde umut var

Şükürler olsun hissetmişsin canım sakın telaş yapma iyidir bebeğin.. bazen plasenta yüzünden hissedilmiyor kuzum. Allahın izniyle doktor kontrolünde görürsün yavrunu.

Ya kizlar kanamam gecti ama baski var karnimda sanki gaz olur rahatsiz eder ya onun gibi bir sey.sizede oldu mu bu haftalarda.22 haftaligim

Tam nerde baskı hissediyorsun kuzu ? Ve sürekli olan bir baskı mı ? Arada gelip gidiyor bu ? Bebek olabilir canım baskı yapar yada rahim yukarıya çıktıkça ağrılar oluşur..

Ben yazmistim ama sen gormedin heralde.Acayip rahatsizlik verici bir his var.siskinlik hazimsizlik gibi birsey bendeki.Sen de nasil?

Tam nerde baskı hissediyorsun kuzu ? Ve sürekli olan bir baskı mı ? Arada gelip gidiyor bu ? Bebek olabilir canım baskı yapar yada rahim yukarıya çıktıkça ağrılar oluşur..
Karnimin genelinde yururken ozellikle baski yapiyo sanki bi agirlik gerginlik var gibi.ayaktayken hissediyorum genelde
Ben yazmistim ama sen gormedin heralde.Acayip rahatsizlik verici bir his var.siskinlik hazimsizlik gibi birsey bendeki.Sen de nasil?
Gordum hatta sana surup yazmistim.senin mideden kaynakli sanmistim.benim mide degilde karnimda var bi yogunluk var sanki gerginlik gibi

Kızlar cok canım sıkıldı... dısarda yemek yedim sipariş ettiğim et dısardan pişmiş görünüyordu ancak kesip bir iki lokma yiyince icinin cig kaldıgını farkettim... bir iki lokma yemeye zorladım kendimi ama icim rahat etmedi yarısını yedim yarısını bıraktım. Hoş mikrobu aldıysam bir lokması da yeter cok üzgünüm testimi yenilesem mi?

Korkma birkereden bir sey olmaz.kaldiki az yemissin.tekrar pisittirseydin

Rahim geriliyordur büyüyor canım ondan merak etme yinede bir dahaki randevunda doktoruna danış

Karnim mi midem mi ne oluyor bilemedim. Simdide cok rahatsizim. Biraz egzersiz falan yaptim ama yok.Ne olacak böyle bilmiyorum. Eger bu sekilde devam edersem son üç ay benim icin kabus olabilir .Karnimdan mideme kadar küp gibi şişiyor.etlerim geriliyor. Hazimsizlik hissi gibi birsey hissettigim. sanada gecmis olsun.Umarim bir an önce geçer gider

O siskinlik ilk aylarda vardi ne yesem cok yemiş gibi oluyordum midem karnimdan daha şişti.sonradan gecti.maden suyu ic belki rahatlatir.sanada gecmis olsun

O siskinlik ilk aylarda vardi ne yesem cok yemiş gibi oluyordum midem karnimdan daha şişti.sonradan gecti.maden suyu ic belki rahatlatir.sanada gecmis olsun
Bende de ara ara siskinlik değilde sanki gerginlik gibi sanki biraz daha gerilsem patliycam karnım sanki öne doğru geriliyo ayni cizgi filmlerdeki gibi :) mıknatıs yutarda disardan miknatis ceker ya onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…