2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Her doktor farklı olduğu gibi sağlıık ocağındaki çalışanlarda farklı davranıyorlar belli ki.
Yada ellerindeki cihaz uygun değil
Bu arada gözün aydın canım hareket etmiş kızın,Allah korktuğunu kimseye yaşatmasın ❤

Hayır kaşıntım yok çok ciddi vi şey değil belki sorun yoktur bile ama yapalım testi dedi değer aralığı 35 benimki 40 çıkmış..
Karaciğer enzimi ilerleyen aylarda gebelik kolestazına sebep oluyor canım.
Şuan için bir sıkıntın olmaması çok iyi bir gecede kaşıntın falan oluşur elin ayağın şişerse acile gitmeni tavsiye ederim

Canim hic sorma gercekten buyuk yuk kalkti. Darisi basiniza insallah.
Ay cnm çok sevindim darısı bizim başımıza inş bizim plesanta da çıkar yine size bir ümit verirmiş hiç yoktan ben biraz ümitsizliğe kapıldı m gibi sanki yukarı cikmayacakmis gibi.

Amin canim amin. Hic umutsuzluga kapilmayin kuzum. Buyudukce yukari cikiyormus ztn. 30 lu haftalara kdar yolu var demisti benim doktorum. Allah buyuk. Olumlu dusunun. Cok dillendirmeyin kendi icinizde bu durumu. Ben hic oyle bir durum yokmus gibi davraniyordum. Inanin cikacagina yukari. Cikmazsa da cok olumsuz bir sey gibi dusumeyin. Dualarim sizinle

İnşallah bizde hayırlısıyla şekersiz diyetsiz atlatırız canım

İnşallah bizde hayırlısıyla şekersiz diyetsiz atlatırız canım
Amin canım valla ben sonucu görünce çok korkmuştum. Aslında zaten çok hamur işş tatlı vs tüketmiyorum ama normal zmana göre daha çok tükettiğim için korktum :) mesela meyve de çok yiyorum. O korkuttu beni. Darısı artık siziin başınıza. Diyetle daha zor olurdu sanırım. Zaten çoğu zaman insanın canı bişi yemek istemiyor. Bir de diyet listesi iyice kasardı durumu.

M muttervonmarienkaefer canım plasenta çıkmış tamamen çok sevindim senin adına bekleyen arkadaşlar da bu güzel haberi alırlar inşallah :)
Evet kuzum ya son kontrolde öyle dediler çok şükür. Olmasını isteidğimiz yerde dedi hatta :) darısı diğer bekleyen kuzulara inş..
Senin nasıl gidiyor ne zaman kontrolün?

Şükür iyi gidiyor canım 3 hafta sonra kontrolümüz kısmetse :)

Şükür iyi gidiyor canım 3 hafta sonra kontrolümüz kısmetse :)
İyi kuzucum. Ben de yine bir üç dört hafta sonra gidicem bakalım. Ocak 18 de sağlık ocağı kontrolüm var. Bi hafta sonra falan da özele giderim. Tahlillerimi falan yaptırıp.
Nasılsınız kızlar
Ben yine nevresim ütüleyecem bakışıp duruyoruz gözümde büyüyor hemde nasıl anlatamam
Ay ben de nevresim yıkadım ama ütülemeden kaldırdım. Evi zor süpürüp sildim. Yazılı hazırlamam gerekiyor hiç canım istemiyor. Hatta yemek yemem lazım ama ona bile üşeniyorum. Bugün oğluşumla çok keyifsiziz. O da çok hareketsiz ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…