Genetik olsun tek canım gelişiminde sıkıntı olmasın varsın minyon olsun.Tanidigimin bebeginde farkli cikti dedim ya.bebegin butun olcumleri kilosunu vermiyor mu demekki ölçümlerine yanlis bakilmis.yoksa bir cihaz direk kilosunu hesaplayamaz.belkide cihaz yuzunden.esinin boyuda uzun degilmis bence cok normal bu.genetik farktan sizin oyle cikiyor o yuzden uzulme bence
Demir ilacida tsh etkiliyor diye duymustum hatta nettende araştırmıştım.olmazsa öğlen yemekle al
Sağol canım, valla bilemedim ben çayı şekersiz içerim tatliyla aram pek yok gebeliğin başından beri acı ve tuzlu şeyler ister hep canım. Ekmek fazla tüketmem , en son ne zaman pirinç pilavı yedim hatırlamıyorum mesela , bulgur pilavı yaptım hep. Yani yeme icme aliskanligimdan olduğunu sanmıyorum.Teşekkür ederim kızlardoktorum önem veriyor omega 3 e düzenli balık yemiyorsan içmelisin demişti bende yiyordum ama bu aralar canım istemiyo hiç doktorum iki farklı marka yazdı hangisini bulursan dedi ama hiç duymamıştım ismini o yüzden sordum
Canım geçmiş olsun bana doktorum açlık tokluk bir de h 1 li olan testen baktı gerek görmedibende çok istemiyordum zaten iyi oldu şekerde hayatımda var ama kontrollu çok canım çekerse yiyorum.
Benexol kullanıyorum kuzum b12 için. İnşallah canımİnan bugün doktora sorcaklarımı bile unuttum dalağı bile eşim sormuş.
Senin b12nin adı ney
Bol bol şifa olur yarasın inşallah
Seninde kızdı demi canım bu kızlara özel bir durum mu nazlı olmak
Benim öne geçen tek haftası ya 9.haftaydı yada 10.hafta canım tam emin değilim
Amin kuzum Rabbim başka dert keder vermesin
Sağ salim cümlemiz vaktinde saatinde kavuşalım evlatlarımıza
canm imom yaninda takviye aliyor musun?bende sadece imom aliyorum ekstra takviye daha almadimSagol canim.ben imom omega kullaniyorum icinde bir cok vitanin var ona gec istersen
Bende o durumdayim ayni baskı bende de var.sen çok gezme cok is yapma genede dikkatli magnezyum kullaniyor musun oda iyi geliyor
Yok canım kullanmıyorum daha birkaç gündür var doktora çıkmadımSagol canim.ben imom omega kullaniyorum icinde bir cok vitanin var ona gec istersen
Bende o durumdayim ayni baskı bende de var.sen çok gezme cok is yapma genede dikkatli magnezyum kullaniyor musun oda iyi geliyor
Ben gittim acile canım ama bakmadılar maalesef randevu almak gerekiyormuşİnşallah dediğin gibi olur durmaz canım Allah korusun düşüncesi bile kötü
Çook amin kuzum inşallah inşallah sorunsuz sıkıntız cümlemiz sağ salim vaktinde kavuşuruz evlatlarımıza
Acilden falan almazlar mı canım beni bugün 2 doktor gönderdi diyince hemen aldılar.
Yurt dışı nasıl işliyor gerçi bilmiyorum canım
@LoveAndMarriage kuzum bu arada benim demir dahada düşmüş en son 10du şimdi 7 olmuş.
Dalak iyi pişmiş yiyebilirsin dedi doktor
Canım kötüyü düşünme Rabbim seninde bebeğininde yardımcısı olsun Sağlıklı olarak birbirinize kavuşun inşallah Az da olsa birşeyler al bence herşey yolunda gidecek bolca dua edip gerekenleri almak lazımKaç gündür alışveriş yapıcam eksikler için.
Sepete atıyorum gözüme çok geliyor.
Çıkartıyorum az geliyor.
Malum kızlar bizim durum belli değil 3-6 ay almak istemiyorum aksi bir durum olursa diye.
0-3 ay içinde mesela kaç gün küvezde kalacak, giyebilecek mi belli değil.
Şaşırdım kaldım bakıyorum tıkanıyorum. Almak istiyorum alamıyorum.
Mavi renk bile alamıyorum hep ortak renklere bakıyorum ki allah korusun birşey olursa belki 2. çocuk kız olur, belki olmaz işte bilemiyorum binbir türlü şey geçiyor aklımdan. Kötü birşey olursa yaramı sarsın diye hemen mi düşünürüm yoksa korkuma yapamam mı onu bile bilmiyorum. Çok zormuş çooooooook
Doğumdan sonra alsam desem bilmiyorum sanki heyecanını yaşamayacakmışım gibime geliyor. Yapmak isteyip yapamamak çok acı.
ah inşallah aminnnCanım kötüyü düşünme Rabbim seninde bebeğininde yardımcısı olsun Sağlıklı olarak birbirinize kavuşun inşallah Az da olsa birşeyler al bence herşey yolunda gidecek bolca dua edip gerekenleri almak lazım
Amin inşallah canımah inşallah aminnn
Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Demir ve magnezyum aliyorum birde d vitamini.sen bunlari aliyor musuncanm imom yaninda takviye aliyor musun?bende sadece imom aliyorum ekstra takviye daha almadim
Canim seni cok iyi anlıyorum.bende bile korku var ya erken dogarsa diye.sen al ama cokta alma.bol bol dua et belkide duzelecek hic belli olmaz.burda biriyle tanistim oglu dawn sendromlu ve hamileyken kalbi delik demisler beyinde sorun demisler doktorlar kesin aldir demiş.cok dua ettik diyor kadin tekrar gitmişler hepsi duzelmis.suan dawn sendromu var ama diger hastaliklari yokmus.hic belli olmaz sizin durumda.bebislerimiz icin de bol bol dua edelim.Kaç gündür alışveriş yapıcam eksikler için.
Çıkartıyorum az geliyor.
Malum kızlar bizim durum belli değil 3-6 ay almak istemiyorum aksi bir durum olursa diye.
Mavi renk bile alamıyorum hep ortak renklere bakıyorum ki allah korusun birşey olursa belki 2. çocuk kız olur, belki olmaz işte bilemiyorum binbir türlü şey geçiyor aklımdan. Kötü birşey olursa yaramı sarsın diye hemen mi düşünürüm yoksa korkuma yapamam mı onu bile bilmiyorum. Çok zormuş çooooooook
Doğumdan sonra alsam desem bilmiyorum sanki heyecanını yaşamayacakmışım gibime geliyor. Yapmak isteyip yapamamak çok acı.
Sen hep pozitiftin ne oldu bugun bakalim .istedigini Al kuzum ,0-3 Al simdilik bebek doguncada 6 aylik alirsin Ben hep oyle yaptim simdiden giymiyecegi kiyafeti almanin anlami yok ,atarsin bebisi arabasina avm gidersin , simdiden bunlari dusunup uzme kendini ,kimsenin yarina ne olacagini belli olmaz,kimsenin garantisi yok canim ,icinden nasil geliyorsa oyle yapKaç gündür alışveriş yapıcam eksikler için.
Çıkartıyorum az geliyor.
d vitamini damlasini aliyorum.Demir ve magnezyum aliyorum birde d vitamini.sen bunlari aliyor musun
Kaç gündür alışveriş yapıcam eksikler için.
Çıkartıyorum az geliyor.
Kuzum heyecanını kısıtlama bu şekilde. Al sen beğendiklerini kalanları da doğumdan sonra alırsın. Güzel düşün iyi olsun her şey, Uras’ımız sağlıkla doğacak hepsini kullanacak inşallahKaç gündür alışveriş yapıcam eksikler için.
Çıkartıyorum az geliyor.
Çıkartıyorum az geliyor.
Canim seni cok iyi anlıyorum.bende bile korku var ya erken dogarsa diye.sen al ama cokta alma.bol bol dua et belkide duzelecek hic belli olmaz.burda biriyle tanistim oglu dawn sendromlu ve hamileyken kalbi delik demisler beyinde sorun demisler doktorlar kesin aldir demiş.cok dua ettik diyor kadin tekrar gitmişler hepsi duzelmis.suan dawn sendromu var ama diger hastaliklari yokmus.hic belli olmaz sizin durumda.bebislerimiz icin de bol bol dua edelim.
Canim cok guzel boyle dusunmen.olumlu bakmak herzaman iyidir.dedigin gibi Allah istedikten sonra hic bir sey olmaz.kizinda sana cekmis canim bak annesine simsiki tutunmusBenim ilk ay hcg takibi yaparken verdigim kani yanlis olcmusler ve dusuk yapiyorsun merkeze gel dediler. Aglaya aglaya dusuk yapiyorum diye merkeze gittim. Kac bin kisinin kanina bakarken benimki yanlis olculmus. Neyse dedim sevinerek geldim iki uc hafta sonra kanamam basladi iki ay boyunca bu bebek duser yasamaz dediler. Hic umudumu kesmedim. Allah buyuktur dedim. Simdi de vasa ve total previa cikti. Vasa previada bebeklerin % 75 i Allah korusun dogum aninda kaybediliyorken ben hala umutluyum. Allah yasayacak derse kimse onunde duramaz. Bugun gittim hastane cikis takimini aldim yaninda 5 li setlerden aldim. Kardesim eksta polar battaniye almis, polar pembe tontis hirka almis. Ne olur ne olmaz diye gecte olsa bende hazirliklara basladim. Ben cok inatci bir insanimdir birseyi istiyorsam kimseyi dinlemez yaparim istemiyorsam da kimse bana yaptiramaz. İcimden hep kizim bana ceksin Allahim, senin rizanla anneme siki siki tutunacagim, dogacagim saglikli olacagim diye inat etsin diye dua ediyorum. Onu oraya Allah koymussa insallah omrunu de vericektir. Bu halde bile hala umidim var benim Allah buyuk icimizi ferah tutalim
Çıkartıyorum az geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?