2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canim ya kiyamam olumsuz dusunme lutfen Uras imiz seninle sana sıkı sıkı tutunmus her sey cok guzel olacak annesi icini bos yere karartma hissedip uzulmesin o da.
Kimsenin hicbirimizin garantisi yokki lutfen kalmasin icinde bir sey al alacagini gonlune gore yasa rabbim her seyin hayirlisini verecektir bize dusen tevekkul

Tek tesellim şuan zaten başka hastalıkların eşlik etmemesi ama bizim durumumuz kanla tespit edilmiyor vs yani genetik birşey değil kuzum oluşumsal hata olarak geçiyor, normal usg ile bile belli oluyor yani yanılma durumu yok malesef. Ama inşallah herşey yolunda gidecek temennim..
Bazen geliyor böyle hormonlara atayım suçu :) Pozitif olmaya çalışıyorum ama bir yandanda kötü sonuca kendimi hazırlıyorum çok acı çekmemek için inşallah herşey hayırlı olana varacak.
Canim hayirdir ne oldu ki durumuna ?
Diyafram hernisi var canım bizde. Diyafram kası gelişmediği için bazı organlarımız olması gereken yerde değil ve bu da ciğer gelişimini etkiliyor. Kalbimizde sağda.
İnşallah kuzuumm. Bende inanıyorum ama bazen düşünüp duruyorum bugünde o günlerden biri sanırım. Bebiş kıyafetlerine baktıkça içim gidiyor.
Kimsenin garantisi yok kuzum o kadar haklısın ki.
Ama o prof. dediğini unutamıyorum yaşamayacak bir bebeği taşıyorsun dedi. Bir sürü can sıkıcı şey dedi işte ama ben inandım oğlumun şanslı olacağına inşallah herşey yolunda gider. Şimdi gidip o sepete attıklarımı alıcam, şimdiye kadar aldığım şeylerden pişman olmadım bundan sonrada olmam zaten. İyi ki varsınız güç veriyorsunuz
Öyle yapıcam kuzum ara sıra geliveriyorlar. Sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum ama elimde değil işte.
Herşey iyi olur inşallah. Yarın yapıcam alışverişimi güzelce.

Amin kuzum inşallah

İyi geceler kızlar, benim Doğum şeklim belli oldu. Sezeryan olacağım, plesenta yani bebeğin eşi çok aşağıdaymış.
Kanaman olabilir, bebek erken alınabilir, riskli bir durumun var, vs dedi doktor.
Normal bir hastanede de Doğum yapamazmışım, üniversite hastanesi olması lazımmış.
Bebeğim çok iyiymiş; gelişimi, kilosu filan. Sadece buna sevinebildim. :) Buna da şükür ama hiç iyi değilim, çok stresli bir dönem geçiriyorum.

Dualarım seninle.. Bebeğin ciğer gelişimi yeterli olduğu sürece hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyle..
Umutsuzluğa kapılma, için sıkıldığında yaz buraya..
inşaallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı..

Ya nasil böyle bir sey der o prof bunu Allahtan baska kim bilebilir acaba.bazi doktorlar cok olumsuz konusuyor.dun doktora 6 haftalikkende kanamam oldu dedim niye surekli kanamam oluyor dedi birde dusuk felan dedi iyice korkuttu beni.hic belli olmaz belkide duzelecek canim

Gecmis olsun canim plasenta previa mi dediler sana.korkma canim bi tanidigim boyle dogum yapti bebekte kendide iyi sadece biraz erken oldu bebek.zaten bu hormonlar bize iyice duygusal yapiyo ufacik bisey duysak bile takiyoruz

İnşallah canım..
Bu arada benimde sezeryan olmam gerekiyor yenidoğan yenibakımının ve çocuk cerrahının hazır bulunması için planlı olmak zorunda.
Normal çok istemiştim ama herşeyin hayırlısı olsun inşallah bizler için. Sende bol bol dinlenmeyi ihmal etme ağır iş yapma canım ne kadar çok anne karnında kalırlar o kadar iyi.
Alışmışlar canım her gelene aldır diyorlar çocuk olmuş 5 aylık aldırılırmı hiç. Ben yine durumumuza şükrediyorum neler neler var. Mesela benimle birlikte o prof gözüken arkadaşın bebeğide hidrosefaliymiş ve başka bir sorunu vardı. Doğunca yaşama ihtimali yoktu bile. Belkide doğum yaptırdılar o arkadaşa haberim yok ama. Neler neler var. Yinede şükrediyoruz halimize.

Gecmis olsun canim plasenta previa mi dediler sana.korkma canim bi tanidigim boyle dogum yapti bebekte kendide iyi sadece biraz erken oldu bebek.zaten bu hormonlar bize iyice duygusal yapiyo ufacik bisey duysak bile takiyoruz
Evet; plesenta previa.
Doktor 16.haftadan beri söylüyordu, ama korkma yukarı çıkar 24.den sonra diyordu. Bu kontrolümde kesinleşti maalesef hiç yukarı çıkmamış.
Çok fazla rahim ağrısı çekiyorum, karnım çok aşağıda. Şimdiden ağırlaştım, yürüyemiyorum bile çoğu kez. Birde stres var tabi; sanki heran kanamam olupda bebeği alacaklarmış gibi.
Tek korkum gelişimini tamamlamadan erken gelmesi..
O tanıdığının ne kadar erkendi hatırlıyor musun?

Dinleme o doktorları ! Banada iki gün önce acilde kadın dedi ki erken doğum riskinizden ötürü bebek doğsa şu an yaşayamaz müdahale etmiyoruz dedi !! Ki kanunda 24 haftadan itibaren doğan her çocuğa müdahele edilmesi gerekiyor anne baba istediyse ! Dengesiz mi yok kuzu ya bende eve geldim yüzüm asıldı anneme dedim yani yarın doğursam küvöze almayacaklar mı dedim öyle bozdu psikolojimi. Ama işte arada dengesizler oluyor. Sen içinden ne geliyorsa onu yaşa kuzumm
Ben dedim kaderde ne varsa odur. Olurda nasip olmazsa sevdiğim parçaları en çok sevdiklerimi kenara ayırırım. Kalanları ihtiyaç sahibi gebeler varsa iletişime geçer hediye ederim. İçimde niye kalsın alırım oğluşum giyer kaderde yoksada oğluşuma kardeşler bulur giydirim ama içim ferah benim vallah bak hepimiz zor hamilelikler yaşıyoruz melike222 @merveteacher25 bebeklerinin haftaları yanlış gidiyor Mini_mini plasentada sorunu var havadansudan kanaması var ve dinlenmek zorunda benim erken doğum riski rahim kısalığı var !
Ama direnicez hep beraber bu yolun sonunda yavrularımızı kucaklayacağız

Bu zamana kadar kanaman olmadi dimi korkma bence olmaz.o tanidigimin sanirim 34 35 haftalikti.son bir hafta hastanede yatmis sonrada bebegi almislar.hatta 3.500 mu ne dogmus ona rağmen.kuvezde bile az kalmis.sadece dogumdan sonra kanamasi uzun surmus o kadar.benim bi sorunum yoktu genede kanamam oldu

Ay canim cok guzel yazmissin.uc ay sonrada ins nasil dogum yapacagimizi konuşuruz.artik cok sukur yariyi gecirdik sonuna kadarda tamamlicaz ins

Yok kanamam olmadı şükür..
Ama korkusu bile yetiyor doktor kanaman olursa heran alınması gerekebilir dediğinden beri diken üzerindeyim.

İnşaallah vaktinde sağ Salim gelir yavrularımız..

Ama korkusu bile yetiyor doktor kanaman olursa heran alınması gerekebilir dediğinden beri diken üzerindeyim.

Canım senin tam olarak neyin var? Pek takip edemedim kusura bakma

Canım senin tam olarak neyin var? Pek takip edemedim kusura bakma
Eşi çok aşağıdaymış, yanı plesenta previa.
Çok şiddetli rahim ağrılarım var, bazen yürüyemiyorum bile. Karnım çok aşağıda.
Sezeryan olacağım kesinleşti.
Doktor heran kanamam olabileceğini ve bebeğin alınabileceğini söyledi.
Normal bir hastanede Doğum yapamazmışım, anne hayatı açısından riskli bir durum, rahim alınmasına kadar gidebilir vs vs diye; birçok şey anlattı.

Olursa diye uyarmis sadece korkma beynini ona yönlendirme. O dedigim kiside hic kanama olmamis.sen is yapma cok dikkatli ol sadece

Geçmiş olsun canım. Sadece yat ! Yapacak başka hiç birşey yok rahim ağrıları dediğin sanırım kasılmalar. Kasılmalar erken doğumu tetikler. Senin durumunda tuvalet ve duş dışında yatağından kalkmaman lazım. Eğer sadece yatarsan bu durumu atlatırsın inşallah ! Benimde çok kasılmam var rahim boyu kısalmış canım 50mm olması gerekirken 32mm eğer 25mm altına düşersem bebek için akçiğer iğnesi yapılığ hastanede yatacağım doğuma kadar. Oda her an doğum olabilir.. ben tam 1 aydır yatıyorum doktor kontrolleri dışında dışarı çıkmadım. Sadece yemek yemek için oturuyorum. Duş ve tuvalet geri kalan tüm gün yatıyorum. Faydası var mı ? Var demek ki yoksa belki şu an doğurmuş olurdum demi..
gönlünü ferah tut. Ben ilk başta çook kötüydüm 1 hafta siteye giremedim üzüntüden kızlar çok merak etti beni psikolojim yerli bir oldu gecem gündüzüm göz yaşlarıyla geçti. Şimdi iyim hemde çok mutluyum kendime bebeğime inanıyorum sende inan lütfen Herşey çok güzel olacak sen kalbindeki sessi kendi hissetiklerini dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…