Gecmis olsun canim.benimde biraz ayakta kalsam tutuluyordu belim magnezyumdan sonra geçti.doktorumda bol kalsiyum al dedi sende öyle yap canimCanim hic iste yapmadim birtek aksam yemegini yaptim o da yorulmadim hic. Yatarken hicbirsey yoktu sabah agriyla uyandim kopacak gibi belimMaden suyu ne zamandir icmiyordum olmazsa kahvaltidan sonra iceyim magnezyum iyi geliyorda aksma gelirken esime aldirayim gercekten cok agriyor saol kuzum
Ilk tecrube oldugu icin ayirt edemiyorum nasil oluyor hickirdiginda ritmik olarak mi vuruyorKuzular bebisleriniz hickirmaya başladımi????dün akşam benim sipacik meyve yedim 10 dk yakın hickirdi.ozlemisim bu duyguyu ya oğlumda çok hickirirdi.esimde sevdi eliyle takip etti Allah'ım nekadar büyüksün diyor valla işiniz çok zor Allah yardımcıniz olsun bizim bı başımız karnınız ağrıyor dayanamıyoruz sizdeki güç çok farklı diye konustu.bunun bilincinde olması bile yetiyor insana nasıl yollardan geçtiğimizi tahmin edebiliyor.
Benimde tam tersi ilk 3 ay sürekli midem kazındı yemek yiyordum fakat şimdi kahvaltı bile yapmak içimden gelmiyor sürekli ishal ve iştahsızlık varAllah allah neden iştahınız yok ki acaba ben çok çabuk acıkıyorum, evde yaptıklarınızı mı istemiyo acaba canınız başkanının yaptığı şeyleri yıyebılıyomusunuz,benim ilk aylarım öyleydi
O ishalden kaynaklıdır belki cnm ama dikkat et ishalde vücut sıvı kaybeder bişeyde yiyemiyorum diosun bi druna danış istersen bebek bi şekilde beslenir arasında ama senin vücudun yıpranırBenimde tam tersi ilk 3 ay sürekli midem kazındı yemek yiyordum fakat şimdi kahvaltı bile yapmak içimden gelmiyor sürekli ishal ve iştahsızlık var
Midenle alakalı bi sorun olabilir mi canım ishal de var diyosun ? Doktorunla görüş bunu bebişler bizim yediklerimizden besleniyor artıkBenimde tam tersi ilk 3 ay sürekli midem kazındı yemek yiyordum fakat şimdi kahvaltı bile yapmak içimden gelmiyor sürekli ishal ve iştahsızlık var
Kızlar ya şu boyna kordon dolanması hic aklımdan cıkmıyor cok mutsuzum korkuyorum
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Her gün kendimize sohbet konusu mu bulsak ne dersiniz?
Hem kafamız dağılır kaynaşırız hem de eğleniriz eğlenceli şeyler çıkabilir
Hatta ilk konu benden olsun
Eşinizle nasıl tanıştınız?
İlk adımı kim attı?
Onu ilk gördüğünüzde ne düşünmüştünüz?
Super olmus her gun bir konu bulalim.sasiracaksiniz benim ilkokul arkadasimGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
İlk adımı kim attı?
Nerden çıkardın bunu.dogumlari izliyorum hepsininde kordon boynuna her yerine dolasmis.korkma canim cikar aklindan.biliyorum birinden bisey duysak onu bile takiyoruzKızlar ya şu boyna kordon dolanması hic aklımdan cıkmıyor cok mutsuzum korkuyorum
Ben acilisi yapayim canim, ben universite 2. Siniftayken o arastirma gorevlisiydi. Ilk adimi o atti, numarami istemis qrkadaslarimdan. Ben de cok begeniordum kendisini zaten. Ozellikle yemyesil gozlerinisonra gorusmeye basladik. 4 yil surdu. Sonra da evlendik. 4. Yilimiz bitti evlilikte. Hala deliler gibi asigimmm kocacigima
Kız 4 ayda nasıl evlendin ya maşallahSuper olmus her gun bir konu bulalim.sasiracaksiniz benim ilkokul arkadasimtabi okulda baslayan bir ask degil.esim antepe atanmis bende antepte ise girmistim.orda karsilastik tabi o birakmadi beni 4 ay icinde de evlendik.kader seni dolasip bi sekilde buluyo
Maşallah zuzuna ileriki haftalarda dahada güzel oluyor şimdi küçükler ya içinden çıkartıp yiyesi geliyor insaninbenim bşladı canım sürekli pıt pıt atıyor hissediyorsun çok güzel bi duygu
Durun ben de yaziimmGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
İlk adımı kim attı?
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
İlk adımı kim attı?
Seninki baya erken başlamış pıtırcık.Canım zaten hamile olduğumuz için hızlı atıyor kan basıncımızda yükseldi hacmi de yükseldi her ne kadar değerlerimiz düşse de baştan aşağı başkalaşım geçiriyoruz resmen24 saatlik ölçümde anormal değerler görseydi zaten ilaç verirdi canım sen hiç kendini yorma bol bol dinlen kuzum
Çok güzeller canım güle güle giyintulum çok kullanışlı oluyormuş üstünü açarsa vs diye bende 2 tane aldım.
Benim 19. Haftamdı sanırım hıçkırmaya başlamıştı canım doktor söylemişti bana yoksa ayırt edemezdim
Cnm korkma hiç bişey olmaz onu orda tutan rabbim hiç darda koyarmı benim kızım da kordon dolamış boynuna beter böceğim sezeryanla doğdu günündeKızlar ya şu boyna kordon dolanması hic aklımdan cıkmıyor cok mutsuzum korkuyorum
Zuzum bı yerde sürekli atıyor biz nasıl hickiriyoruz onun gibi karnın atıyor.ozaman bilki hickiriyor.dun çikolata ve portakal yedim dene sende bı.Sağlıkla giysin kuzucuk
Ben anlamıyorum hıçkırığını ayırt edemiyorum yani
Bizim hıçkırığı kız gibi hıçkırıyor cnm.hickirdigi zaman karnın ritmik atiyor yani tekme atıyor gibiGunaydin kizlar
Gecmis olsun canim.benimde biraz ayakta kalsam tutuluyordu belim magnezyumdan sonra geçti.doktorumda bol kalsiyum al dedi sende öyle yap canim
Ilk tecrube oldugu icin ayirt edemiyorum nasil oluyor hickirdiginda ritmik olarak mi vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?