2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gunaydin kizlar

Gecmis olsun canim.benimde biraz ayakta kalsam tutuluyordu belim magnezyumdan sonra geçti.doktorumda bol kalsiyum al dedi sende öyle yap canim

Ilk tecrube oldugu icin ayirt edemiyorum nasil oluyor hickirdiginda ritmik olarak mi vuruyor

Benimde tam tersi ilk 3 ay sürekli midem kazındı yemek yiyordum fakat şimdi kahvaltı bile yapmak içimden gelmiyor sürekli ishal ve iştahsızlık var

Benimde tam tersi ilk 3 ay sürekli midem kazındı yemek yiyordum fakat şimdi kahvaltı bile yapmak içimden gelmiyor sürekli ishal ve iştahsızlık var
O ishalden kaynaklıdır belki cnm ama dikkat et ishalde vücut sıvı kaybeder bişeyde yiyemiyorum diosun bi druna danış istersen bebek bi şekilde beslenir arasında ama senin vücudun yıpranır

Midenle alakalı bi sorun olabilir mi canım ishal de var diyosun ? Doktorunla görüş bunu bebişler bizim yediklerimizden besleniyor artık

Kızlar
Kaç gündür öksürüyorum ve uyuyamıyorum gece öksürmekten. Dr mı gitsem yada nasıl geçer var mı tavsiyeniz?

Kızlar ya şu boyna kordon dolanması hic aklımdan cıkmıyor cok mutsuzum korkuyorum

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Her gün kendimize sohbet konusu mu bulsak ne dersiniz?
Hem kafamız dağılır kaynaşırız hem de eğleniriz eğlenceli şeyler çıkabilir
Hatta ilk konu benden olsun
Eşinizle nasıl tanıştınız?
İlk adımı kim attı?
Onu ilk gördüğünüzde ne düşünmüştünüz?

Ben acilisi yapayim canim, ben universite 2. Siniftayken o arastirma gorevlisiydi. Ilk adimi o atti, numarami istemis qrkadaslarimdan. Ben de cok begeniordum kendisini zaten. Ozellikle yemyesil gozlerini sonra gorusmeye basladik. 4 yil surdu. Sonra da evlendik. 4. Yilimiz bitti evlilikte. Hala deliler gibi asigimmm kocacigima

Super olmus her gun bir konu bulalim.sasiracaksiniz benim ilkokul arkadasimtabi okulda baslayan bir ask degil.esim antepe atanmis bende antepte ise girmistim.orda karsilastik tabi o birakmadi beni 4 ay icinde de evlendik.kader seni dolasip bi sekilde buluyo

Vay enişteye bak öğrenciye aşık olmuş heeheh
Şaka bi yana da aşkınız daim olsun

Kız 4 ayda nasıl evlendin ya maşallah
Kader işte hakkaten

Durun ben de yaziimm
Biz aynı kuruma atandık devre arkadaşıyız. Ben ilk gördüğümde çok etkilendim kendisinden. Kalın sesli ela gözlü cool bi tip. Öyle çok konuşmaz zeki mantıklı hele soyadı da bir karizmatik ki direkt göz koydum. Sonra yavaş yavaş işledim kendisini ve sonuç bu hehehhe
Başkasıyla evlenemezdim diyorum hala da karizmatik gelir

Bende yazayim bari :)
Bizde dort yil boyunca ayni kurumda yuz yuze calismistik. Sevgili kocam o zamanlar hep beni takip ediyormus ama benim kafa leyla oldugundan hic dikkate almamistim. Daha sonra benimde dikkatimi cekti bakislari bir gun o karsidan geliyordu bende diger taraftan. Onun yanindan gecerken babetim ayagimdan cikmisti cok utanmistim yanimdaki kizcelerim babetimi giydirmisti. Baska birgun de yine onu gorunce heyecanlandim sanirim elimdeki bozuk para dusmustu ve onun ayagina gelmisti o da alip bana vermisti o zamanda cok utanmistim Daha da komigi birgun uc kiz onun yanindan gecerken arkadasima " caktirmadan bir bak, bakiyor mu bana " diye sormustum meger o da duymus buda ona cesaret verince once sosyal medyadan msj atmisti sonra bir iki konusmadan sonra numaralari alip bulusmustuk ama boyle arkadas gibiydik. Sevgililer gununde de hediye alip iliskinin adinin konmasini istemisti.

Seninki baya erken başlamış pıtırcık.

Kızlar ya şu boyna kordon dolanması hic aklımdan cıkmıyor cok mutsuzum korkuyorum
Cnm korkma hiç bişey olmaz onu orda tutan rabbim hiç darda koyarmı benim kızım da kordon dolamış boynuna beter böceğim sezeryanla doğdu gününde

Bizim hıçkırığı kız gibi hıçkırıyor cnm.hickirdigi zaman karnın ritmik atiyor yani tekme atıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…