- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Kuzum ister istemez doğum korkusuda eklenmeye başladı.Canım özellikle bende o değişimi hissediyorum yarın 27. Haftama giricem ve hem duygusal olarak hem de fiziken kendimi pek iyi hissetmiyorumdoğumu falan da düşününce stres basıyor beni inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız da grupta artık bebişlerin gazları hakkında konuşuruz
Evet canım bugün aynı yazılara bende denk geldim.Cnm kilosu iyi olan kişilerden duyduğum akşam yatmadan 1 bardak süt içmişler ben içmemiştim önceki hamileliklerimde zaten yogurt peynir tüketiyorum diye ama bunda yatmadan süt içiyorum her gece, sabahta 8 de 1 bardak sütle yine bişeyler yeyip yatıyorum tekrar inşallah faydası olur sende içmiyosan mutlaka iç
İster istemez etkileniyoruz canım.Ondan olabilir sessizlik.ins canim sorunsuz olacak hepimizin gor bak ama elimizde olmadan stres yapıyoruz.yariyi gectik artik.30 ları gectigimizide gorcez ins
Bende okumamaya calisiyorum genede denk geliyor.biz bol bol komedi filmi izleyelim kafamizi dagitalim en iyisi.ne oldu canim taktiklari cihaz.ha birde hergun maden suyu ic oda cok etkiliymisKuzum ister istemez doğum korkusuda eklenmeye başladı.
Psikolojik olarak etkileniyoruz buda bizi yoruyor
Amin canım inşallah inşallah o güzel günlere yaşarken buluruz kendimizi ❤
Evet canım bugün aynı yazılara bende denk geldim.
Kimisi gece yatmadan önce 1litre süt içmeye başlıyormuş gece uyanıncada devam ediyormuş içmeye.
Aşşa yukarı 1 hafta 10 gündür içemiyordum,bugün gece içip yatmayı düşünüyorum.
Çok sağol kuzum düşünüp bilgilendirdiğin için Allah razı olsun ❤
İster istemez etkileniyoruz canım.
Elimden geldiğince olumsuz yazıları falan okumuyorum.
Pozitif düşünelim ki herşey pozitif güzel olsun inşallah ❤
Kızarık canım 3 4 şerit var kaşımış da olabilirim yarına geçmezse çatlaktır maalesef
melike222 canım sormayı unuttum ya da kaçırdım okuyamadım sana bir alet takmışlardı çarpıntın için sonucu ne oldu? Her şey yolundadır inşallah
Ertesi gün çıkardılar canım doktor sonuçları değerlendirdi.melike222 aa evet alet takmislardi sormayı unuttuk ne oldu
Aynı şeyleri bende düşünüyorum canım bol bol komedi izleyelim :)Bende okumamaya calisiyorum genede denk geliyor.biz bol bol komedi filmi izleyelim kafamizi dagitalim en iyisi
Bende tansiyonumu olcuErtesi gün çıkardılar canım doktor sonuçları değerlendirdi.
Normal kalp atım hızım 104 geldi,korkulacak bir durum yok genel olarak dedi.
Hamile olmasan ilaç verir 70-80ne indirirdim ama hamilesin bebeğin gelişiminde sıkıntı yapar dedi.
Bende istemedim öyle söyleyince,takip edelim dedi.
Zaten 2 haftada bir bebeğin kontrolüne gidicem bundan sonra,şikayetim artarsa kalp içinde giderim
Bende tansiyonumu olcuyorum nabiz 95 96 çıkıyor.hamilelikte yukseliyor zaten.seninde biraz yuksek cikmis bence.olumsuz dizi vs izleme sakin.bugun ayla vardi esime kapattirdim.netten yalan dunyayi izliyorum.netin olsaydi izlerdin sendeErtesi gün çıkardılar canım doktor sonuçları değerlendirdi.
Hamile olmasan ilaç verir 70-80ne indirirdim ama hamilesin bebeğin gelişiminde sıkıntı yapar dedi.
Zaten 2 haftada bir bebeğin kontrolüne gidicem bundan sonra,şikayetim artarsa kalp içinde giderim
Günaydın cnm kendinimi yordun?ben yorulunca kuyruk sokumu ve bel ağrısı çekiyorum sürekli ayakta durdugumda özellikle mahfediyor.maden suyu iç.magnezyum kullanıyormusun??bide bebek ayaklarınıda beline doğru dayamış olabilir oda ağrı yaparKizlar gunaydin. Sabah cok siddetli bel agrisiyla uyandimBelim kopacak sanki aglicam sinirde. Boyle bel agrisi yasiyan var mi aranizda
Günaydın cnm kendinimi yordun?ben yorulunca kuyruk sokumu ve bel ağrısı çekiyorum sürekli ayakta durdugumda özellikle mahfediyor.maden suyu iç.magnezyum kullanıyormusun??bide bebek ayaklarınıda beline doğru dayamış olabilir oda ağrı yapar
Her gün al.magnezyum bundan sonra daha çok ağrın olacak canım artık bebekler kemiklesiyorlar rahime baskı daha fazla oluyor maden suyu ve magnezyumun çok faydası oluyor yatarkende belini destekleyen bacaklarının arasına koyacagin bı yastık ayarla cnm mutlaka.benimde kalçalarım ağrımaya başladı yastıgin çok faydasi oluyor.Canim hic iste yapmadim birtek aksam yemegini yaptim o da yorulmadim hic. Yatarken hicbirsey yoktu sabah agriyla uyandim kopacak gibi belimMaden suyu ne zamandir icmiyordum olmazsa kahvaltidan sonra iceyim magnezyum iyi geliyorda aksma gelirken esime aldirayim gercekten cok agriyor saol kuzum
Hepsi çok çiciler cnm güle güle kullansın pamugunGünaydın kızlar burda büyük indirimler başladı bende sabahtan beri siteleri kovalıyorum malum çabuk tükeniyor ve mağazalara gidip dolaşamıyorum.
Şimdilik aldıklarımı paylaşıyorum :
benim bşladı canım sürekli pıt pıt atıyor hissediyorsun çok güzel bi duyguKuzular bebisleriniz hickirmaya başladımi????dün akşam benim sipacik meyve yedim 10 dk yakın hickirdi.ozlemisim bu duyguyu ya oğlumda çok hickirirdi.esimde sevdi eliyle takip etti Allah'ım nekadar büyüksün diyor valla işiniz çok zor Allah yardımcıniz olsun bizim bı başımız karnınız ağrıyor dayanamıyoruz sizdeki güç çok farklı diye konustu.bunun bilincinde olması bile yetiyor insana nasıl yollardan geçtiğimizi tahmin edebiliyor.
Ertesi gün çıkardılar canım doktor sonuçları değerlendirdi.
Günaydın kızlar burda büyük indirimler başladı bende sabahtan beri siteleri kovalıyorum malum çabuk tükeniyor ve mağazalara gidip dolaşamıyorum.
Kuzular bebisleriniz hickirmaya başladımi????dün akşam benim sipacik meyve yedim 10 dk yakın hickirdi.ozlemisim bu duyguyu ya oğlumda çok hickirirdi.esimde sevdi eliyle takip etti Allah'ım nekadar büyüksün diyor valla işiniz çok zor Allah yardımcıniz olsun bizim bı başımız karnınız ağrıyor dayanamıyoruz sizdeki güç çok farklı diye konustu.bunun bilincinde olması bile yetiyor insana nasıl yollardan geçtiğimizi tahmin edebiliyor.
Geçmiş olsun cnm bel ağrısı bende de var dün uyandığımda hep sağa ve sola yatmaktan yan bacak taraflarım ağrımış şuan çok hassas sen yemek yaparken ayakta durduğun için ağrımış olabilir çünkü bende öyleyim 1 saat ayakta durmak agrıtıyoKizlar gunaydin. Sabah cok siddetli bel agrisiyla uyandimBelim kopacak sanki aglicam sinirde. Boyle bel agrisi yasiyan var mi aranizda
Allah allah neden iştahınız yok ki acaba ben çok çabuk acıkıyorum, evde yaptıklarınızı mı istemiyo acaba canınız başkanının yaptığı şeyleri yıyebılıyomusunuz,benim ilk aylarım öyleydiGünaydın arkadaşlar birtek benim mi iştahım Yok hiç bişey yemek içimden gelmiyo zorla süt içiyorum 1 bardak, imom vitamin de içiyorum ama hiç fayda etmiyor
Sağlıkla giysin kuzucukGünaydın kızlar burda büyük indirimler başladı bende sabahtan beri siteleri kovalıyorum malum çabuk tükeniyor ve mağazalara gidip dolaşamıyorum.
Ben anlamıyorum hıçkırığını ayırt edemiyorum yaniKuzular bebisleriniz hickirmaya başladımi????dün akşam benim sipacik meyve yedim 10 dk yakın hickirdi.ozlemisim bu duyguyu ya oğlumda çok hickirirdi.esimde sevdi eliyle takip etti Allah'ım nekadar büyüksün diyor valla işiniz çok zor Allah yardımcıniz olsun bizim bı başımız karnınız ağrıyor dayanamıyoruz sizdeki güç çok farklı diye konustu.bunun bilincinde olması bile yetiyor insana nasıl yollardan geçtiğimizi tahmin edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?