2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende yazayım hadiiii !!!!! Eşimle çocuk yaşta konuşmaya başladım o beni hatta 1-2 sene önce gözüne kestirmiş aynı memleketiyiz bana ilk teklifini biriyle yollamıştı bende tanımamıştım kim olduğunu bi an sonra yok dedim 1 yıl sonra tekrar söyleyince bu sefer tamam dedim 3 yıl konuştuk sonra da nişanlanıp evlendik genç yaşta ,en başından beri onun sakinliği huzur veriyodu bana halada öyle bizim ki baya bi büyük aşk oldu hala da aşığım kocama hergün camdan yollarım işe her işten geldiğinde de camda beklerim aşkım depreşti adama bunları yazarken bile çok şükür Rabbime

Kız 4 ayda nasıl evlendin ya maşallah
Kader işte hakkaten
Hergun görüşünce daha iyi taniyorsunailede ogretmen cok seminer baslamadan hadi nisan yapin dediler sonrada esim kaloriferli ev tuttu tek mi kalcam dedi birde yaza beklesek cok uzayacakti kis girmeden yapalım dedik.zatende dugun sevmiyorum nikah olunca kolay oldu.mutlu bir evliligim var cok sukur.uzun yillar taniyip ayrilanda cok.tamamen sans isi buda

Tıpkı filmlerdeki gibi sizin ki hani var ya böyle sahneler

Bir kilo olmuş bile maşallah

Ben de ayni seyi dusunuorm. Hatta bazen esime de soyluyorum. Eger seninle evlenmeseydim hep aklimda kalirdin diye

Masallah canimm kilosu gelisimi cok guzel. Allahim saglikla bagislasin insallah

Tansiyonumu ölçerken normalde o kadar çıkmıyordu canım bu ara biraz yükselmiş oda bana çarpıntı yapıyor muhtemelen.
Yok kuzum izlemiyorum nerde komedi var onu kovalıyorum :)

Aynen dediğin doğru kuzum bütün herşeyimiz değişiyor,o yüzden hergün farklı bir ağrı sızı eşlik ediyor.
Son kontrel gününden beri devamlı soluma yatıyorum canım gün içinde tek yaptığım yemek yapmak o kadar :)

Mutluluğunuz daim olsun canım benim kader sizi antep de buluşturmuş daha ne olsun 3 ay da olsa 3 yıl da olsa kaderinmiş senin

Merhabalar sevgili anne adayları erkek bebek isim önerileriniz nedir yada karar verenler fikir paylaşabilirler mi ben bukra dedim eşim kararsız kaldı bizimkiler tuhaf karşıladı sonra ömür dedim eşim tutturdu ömür diye ama hala arıyorum isim

Maaşallah canım özlemişsindir minnoşu

Burak mi yazacaktın canım sanki
Ozan ismini severim ben oğlum olsaydı Ozan koyacaktım. Uzay da çok popüler bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…