2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ohh maşallah canım 3 yıl mı ben iki buçuk yıllık evliyim zahmet edip hala evimin eksiklerini tamamlamadım
Bebeğin de bir şeyi yok daha ortada ilk bebeğim aslında daha çok heves etmem lazım ama işten hiç vakit kalmıyor ona bağlıyorum. Bundan sonra bende alcam inşallah oğluşuma yoksa pehlivan gibi gezecek çocuum doğunca

Artık hareketleri çok güçlendi sanki dışarı çıkacak ya.artık canımı yakıyor sizinde öylemi resme n rahmim çıkacak yerinden.
Benimki de bazen kendini yüzeye çok çekiyor o zaman çok karnım ağrıyor bazen de çok gıdıklıyor dönünce filan Ayydoğsun da yicem ben onun tekme atan ayaklarını

Telefona ekrandan kaydetmiştim canım bunlar örnek modeller alırsam da 60 a 120 düşünüyorum 5 yaşına kadar da kullanılabiliyormuş ilk etapta anne yanı olarak kullanılabilmesi çok hoşuma gitti

Kuzum maaşallah bak bebiş büyüyor ayrıca çok güzel besleniyorsun canım bol bol kilo olsun kızımıza

Dimi ya asla kimsenin aklına gelmez hatta oyuncağı gereksiz görürler ama çok tatlı bir uyku arkadaşı olmuş bizimkiler ancak zıbın takımı

Canım çok mu çıktı o kadar ya? Bak ben kaç yaşına geldim sivilce sorunum var ne yaptıysam tamamen kurtulamadım

Eklentiler

• 011F73E5-80BD-4CBF-912C-98AAA61FBC84.webp
    31 KB · Görüntüleme: 70
  • 49BD1314-4E64-4550-BB4E-884D4DAA9D55.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bende bugün e bebek mağazasına gittim avm de yeni açılmıştı belki güzel indirimler vardır diye tekstil ürünlerinde vardı aslında ama benim ihtiyacım olmadığı için almadım travel sistem bebek arabalarına baktım sanırım casual cadillac ya da cadillac air alıcam şubat ayında %25 sanırım indirim olacakmış

Aventin tekli emziğini aldım bir de fatura cep tele geliyormuş ama bana gelmedi 100 tl ve yukarısına taksit yapıyorlarmış o da saçma geldi artık tecrube ettikçe mağazalarımızı da belirleyeceğiz sanırım

Bu aldıklarım da indirimde olanlardı

Eklentiler

• EB0E66A0-180E-425B-AEA5-280FCB28DCD9.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 73
Güle güle kullanın canım

Cuttingcorners kuzum kocaman iltihaplı sivilceler değil de pütür pütür minik sivilce gibiler. Yediğim bişeyden oldu muhtemelen ya çok yağlı/tuzlu yedim ya da bi yiyeceği abarttım, çikolata çok yiyordum mesela onu kestim bakalım :) bugün biraz sönmüş gibiler 3-4 gündür çikolata yemiyorum farklı olarak belki ondan.
Biz de ebebek’ten alışveriş yaptık ama öyle aman aman bi indirim yoktu sanki. Ufak tefek eksikleri aldık

Hatta bana pahalı bile geldi canım bence internetten indirim takip etmek daha mantıklı küçük boy biberon bile 50 60 tl

Ufak pütürse alerjidir canım mesela ben fındık fazla yesem ona göre ekstradan sivilcem çıkar

Minik olunca bende öyle tahmin ettim sonradan canım alerjik bişey gibi :)
Aynen öyle, banyo seti beğendim internetten 110 liraydı mağazaya gittim 150 lira aynısı arttı mı fiyatı acaba diye orada girdim internete baktım 110 liraydı hala internet fiyatı. İndirimsiz fiyatları bile farklı internet ve mağazada. Ona rağmen çok kalabalıktı birsürü hamile sepetleri doldurmuş geziyordu

Bende 3 gün ince gittiğimde bebek arabaların a baktım casual Cadillac vardı 1600 du indirimdeydi ama altında sepeti yktu bende Eledim onu şubatta hergün bir markada indirim başlayacak dedi acele etmeyin dedi bakalım bende bekliyorum

Banada e bebek pahali geliyor hele baktım hiç hastane çıkışı yok tu ben isimli hastane çıkışı yaptiracaktim ona heves ediyordum ama dogumum Fakültede olursa oda bile süsleyemem o yüzden ne gerek var diyorum herseyden hevesim kaçtı eşim diyorki banyo havlusu felan alalım unutmayalım dedi bende kizimin yep yeni duruyor onu kullanirim ne gerek var dedim olirmu öyle diyor o pembe li olsun dedim kim görecek banyo yaparken dedim.

Bende özellikle banyo setlerine baktım set bile yoktu Hastane çıkışı da bulamadım 5 li vardı sadece verimsiz bir deneyim oldu

Canım cadillac modellerinin ikisinde de sepet var biri 1999 tl cadillac air de 2300 tl idi oto koltukları ikisinin aynıymış air modelinin 1 2 ekstra özelliği varmış o kadar bir de sürdüm sürümü rahattı

Buraya en yakın ve tek bebek mağazası ebebek canım mecbur alıyoruz indirimli ya da indirim olmadan, internetten de her şeyi bulamıyorsun ki görmeden alamıyorum bazı şeyleri parça parça da almak istemedik genelde oradan alıyoruz.
Oda süslemesen bile isimli yaptırmak istiyorsan yaptır bence içinde kalmasın :)
Maddi açıdan durumun iyiyse oğluna da al pembişlerle kurulama eşin de söylemiş hem :)

İnternetten al banyo setini ben gittiğim halde almadım bak hastane çıkışı internetten aldım trendyol disney butiğinden, ebebekte geçen gittiğimde 10lu vardı da bu sefer dikkatimi çekmedi hiç ihtiyacım olmadığı için :)

Öyle yapıcam kuzum mağaza pek sarmadı beni

Ne aldın miniğe göster bizede

Cuttingcorners cicileri çok güzel güle güle giysin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…