Ohh maşallah canım 3 yıl mıYa sorma alınacaklarda bitmiyor ki kuzu. Bende kıyafetleri tamamladım diyordum ama gözüme az geldi 0-3 ay bir daha alışveriş yapıcam bitmiyor eksikler daha alınacak çoook şey var.
Diyorum keşke hamilelik düşündüğümde almaya başlasaymışım düşüncede Nirvana yaptım
Çeyizimi de 3 senede yapmıştım lise sonda stajda para kazanmaya başlayınca
Benimki de bazen kendini yüzeye çok çekiyor o zaman çok karnım ağrıyor bazen de çok gıdıklıyor dönünce filanArtık hareketleri çok güçlendi sanki dışarı çıkacak ya.artık canımı yakıyor sizinde öylemi resme n rahmim çıkacak yerinden.
BellaCiao canım aldıkların çok güzel güle güle sağlıcakla giysin Eren'in
Cuttingcorners kuzum beğendiğin beşiğin görseli var mı merak ettim?
Bizim kıyafet ihtiyaçımız bitti beşik araba ve diğer ufak ihtiyaçlarımız kaldı
A April wind canısı oğluşun yeri dar gelmeye başlamış
İkinizede maşallah subhanallah
@merveteacher25 kuzum benim bugün kontrolüm vardı.
Kızım aradaki farkı kapatmamış ama gram olarak iyi almış.
Belki böyle böyle kapatır inşallah
1 hafta boyunca sana yediklerimi yazayım işine yarar belki ;
Sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ilikli kemik suyu
Hergün kahvaltıda yumurta,tahin pekmez,kaşar
Kahvaltıdan 2 saat sonra yarım limonu sıkıp üzerine su ilave edip bir bardak onu içtim yanında 3 meyve yedim ve demir hapını içtim
1 hafta boyunca et,kıyma,yerli tavuk,dalak,balık tükettim sadece 2 gün bakliyat yemeği yedim
Arada 1 koca avuç içi kadar ceviz yanında fındık antep badem ve 1 şişe maden suyu
Akşam yemekten 2 saat sonra falan 3-4 meyve yedim gündüz yediklerimden çeşit olarak ayrı.
Özellikle hergün kivi ve muz yedim
Gece uykumun arasında kalkıp 1 duble bardak süt
Gün içinde en az 3 litre su
Aklıma gelenler bunlar canım inşallah aradaki farkı böyle böyle kapatırım,sanada faydası olur
Kız bizim çevrede hiç öyle düşünceli Kişiler yok.
Yani adet yerine gelsin diye tabi düşünmeleri yeter de. Hediye alıp kullanılmayacak şeyler olması üzüyor.
Şöyle örnek vereyim yanlış anlaşılmasın mesela kardeşim Aralık doğumlu 1 yaş yazlık elbise hediye gelmişti birsürü :) Giyemedi hiçbirini.
Hediye olarak beze bile razıyız en azından kullanılır
Tuzlu ve yağlı yiyeceklerin porsiyonunu küçülttüm kuzum bakalım deniycem bi neyden olduğunu :)
Pamuk kızın da büyümüş çok sevindim böyle kapanacak aradaki fark inşallah
Ceviz ve badem çok yedim bu ara canım ondan olabilir, azalttım biraz bakalım geçecek mi
Güle güle kullanın canımKızlar bende bugün e bebek mağazasına gittim avm de yeni açılmıştı belki güzel indirimler vardır diye tekstil ürünlerinde vardı aslında ama benim ihtiyacım olmadığı için almadım travel sistem bebek arabalarına baktım sanırım casual cadillac ya da cadillac air alıcam şubat ayında %25 sanırım indirim olacakmış
Aventin tekli emziğini aldım bir de fatura cep tele geliyormuş ama bana gelmedi 100 tl ve yukarısına taksit yapıyorlarmış o da saçma geldi artık tecrube ettikçe mağazalarımızı da belirleyeceğiz sanırım
Bu aldıklarım da indirimde olanlardı
Buyuk bas hayvanın paçasini al en sagliklisi ve onu kolay bulursun ikiye bolup veriyorlar@melike222 Canim bir ben bulamadim su ilikli kemigi. Ne zaman kasaplara gitsem ya kalmadi yada elimizde yok diyorlar. Alirke ilikli kemik diye soruyorsun dimi
Hatta bana pahalı bile geldi canım bence internetten indirim takip etmek daha mantıklı küçük boy biberon bile 50 60 tlCuttingcorners kuzum kocaman iltihaplı sivilceler değil de pütür pütür minik sivilce gibiler. Yediğim bişeyden oldu muhtemelen ya çok yağlı/tuzlu yedim ya da bi yiyeceği abarttım, çikolata çok yiyordum mesela onu kestim bakalım :) bugün biraz sönmüş gibiler 3-4 gündür çikolata yemiyorum farklı olarak belki ondan.
Biz de ebebek’ten alışveriş yaptık ama öyle aman aman bi indirim yoktu sanki. Ufak tefek eksikleri aldık
Minik olunca bende öyle tahmin ettim sonradan canım alerjik bişey gibi :)Hatta bana pahalı bile geldi canım bence internetten indirim takip etmek daha mantıklı küçük boy biberon bile 50 60 tl
Ufak pütürse alerjidir canım mesela ben fındık fazla yesem ona göre ekstradan sivilcem çıkar
Bende 3 gün ince gittiğimde bebek arabaların a baktım casual Cadillac vardı 1600 du indirimdeydi ama altında sepeti yktu bende Eledim onu şubatta hergün bir markada indirim başlayacak dedi acele etmeyin dedi bakalım bende bekliyorumKızlar bende bugün e bebek mağazasına gittim avm de yeni açılmıştı belki güzel indirimler vardır diye tekstil ürünlerinde vardı aslında ama benim ihtiyacım olmadığı için almadım travel sistem bebek arabalarına baktım sanırım casual cadillac ya da cadillac air alıcam şubat ayında %25 sanırım indirim olacakmış
Aventin tekli emziğini aldım bir de fatura cep tele geliyormuş ama bana gelmedi 100 tl ve yukarısına taksit yapıyorlarmış o da saçma geldi artık tecrube ettikçe mağazalarımızı da belirleyeceğiz sanırım
Bu aldıklarım da indirimde olanlardı
Banada e bebek pahali geliyor hele baktım hiç hastane çıkışı yok tu ben isimli hastane çıkışı yaptiracaktim ona heves ediyordum ama dogumum Fakültede olursa oda bile süsleyemem o yüzden ne gerek var diyorum herseyden hevesim kaçtı eşim diyorki banyo havlusu felan alalım unutmayalım dedi bende kizimin yep yeni duruyor onu kullanirim ne gerek var dedim olirmu öyle diyor o pembe li olsun dedim kim görecek banyo yaparken dedim.Minik olunca bende öyle tahmin ettim sonradan canım alerjik bişey gibi :)
Aynen öyle, banyo seti beğendim internetten 110 liraydı mağazaya gittim 150 lira aynısıarttı mı fiyatı acaba diye orada girdim internete baktım 110 liraydı hala internet fiyatı. İndirimsiz fiyatları bile farklı internet ve mağazada. Ona rağmen çok kalabalıktı birsürü hamile sepetleri doldurmuş geziyordu
Minik olunca bende öyle tahmin ettim sonradan canım alerjik bişey gibi :)
Aynen öyle, banyo seti beğendim internetten 110 liraydı mağazaya gittim 150 lira aynısıarttı mı fiyatı acaba diye orada girdim internete baktım 110 liraydı hala internet fiyatı. İndirimsiz fiyatları bile farklı internet ve mağazada. Ona rağmen çok kalabalıktı birsürü hamile sepetleri doldurmuş geziyordu
Bende 3 gün ince gittiğimde bebek arabaların a baktım casual Cadillac vardı 1600 du indirimdeydi ama altında sepeti yktu bende Eledim onu şubatta hergün bir markada indirim başlayacak dedi acele etmeyin dedi bakalım bende bekliyorum
Buraya en yakın ve tek bebek mağazası ebebek canım mecbur alıyoruz indirimli ya da indirim olmadan, internetten de her şeyi bulamıyorsun ki görmeden alamıyorum bazı şeyleri parça parça da almak istemedik genelde oradan alıyoruz.Banada e bebek pahali geliyor hele baktım hiç hastane çıkışı yok tu ben isimli hastane çıkışı yaptiracaktim ona heves ediyordum ama dogumum Fakültede olursa oda bile süsleyemem o yüzden ne gerek var diyorum herseyden hevesim kaçtı eşim diyorki banyo havlusu felan alalım unutmayalım dedi bende kizimin yep yeni duruyor onu kullanirim ne gerek var dedim olirmu öyle diyor o pembe li olsun dedim kim görecek banyo yaparken dedim.
İnternetten al banyo setini ben gittiğim halde almadım bakBende özellikle banyo setlerine baktım set bile yoktuHastane çıkışı da bulamadım 5 li vardı sadece verimsiz bir deneyim oldu
Canım cadillac modellerinin ikisinde de sepet var biri 1999 tl cadillac air de 2300 tl idi oto koltukları ikisinin aynıymış air modelinin 1 2 ekstra özelliği varmış o kadar bir de sürdüm sürümü rahattı
Öyle yapıcam kuzum mağaza pek sarmadı beniİnternetten al banyo setini ben gittiğim halde almadım bakhastane çıkışı internetten aldım trendyol disney butiğinden, ebebekte geçen gittiğimde 10lu vardı da bu sefer dikkatimi çekmedi hiç ihtiyacım olmadığı için :)
Cuttingcorners kuzum kocaman iltihaplı sivilceler değil de pütür pütür minik sivilce gibiler. Yediğim bişeyden oldu muhtemelen ya çok yağlı/tuzlu yedim ya da bi yiyeceği abarttım, çikolata çok yiyordum mesela onu kestim bakalım :) bugün biraz sönmüş gibiler 3-4 gündür çikolata yemiyorum farklı olarak belki ondan.
Biz de ebebek’ten alışveriş yaptık ama öyle aman aman bi indirim yoktu sanki. Ufak tefek eksikleri aldık
Bella sizin cicilerinizde cook guzel gule gule giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?