2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tünaydın kızlar. Sabah 3 tane kargo geldi. Hepsi oğluşuma ait Babasıyla beraber açtık bir kaç tane resim paylaşıyorum çok var o yüzden hepsini paylaşamicam kızlar :

Eklentiler

• A3113175-F551-4076-B821-CF449962B40A.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 76
  • B9A77AB3-EE2C-471A-A72B-4DC060D0281C.webp
    240,3 KB · Görüntüleme: 69
  • FB9A9EA8-0FB7-4E67-873F-EE30F27B5707.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 8178C2D3-79E8-4B5D-8983-E5CE66E039C0.webp
    125,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 812BE59F-BB83-4AB0-9A04-86103829C895.webp
    153,2 KB · Görüntüleme: 76
  • 951773DA-A108-46A7-8FC8-0694B4751C75.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 7480EE16-AAA7-4F8C-B499-D2670BD65802.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlaaarrr birşey sorucam. Bende plesenta previa var ya, doktorum hiç ilişki yasağı var vs demedi ama biz 2 aydır asker arkadaşı gibiyiz zaten.
Libidom arttı herhalde. :)
Merak ettim Doktoru yasak koyan var mı? Benim doktor söylemeyi mi unutuyor acaba?

Tünaydın kızlar. Sabah 3 tane kargo geldi. Hepsi oğluşuma ait Babasıyla beraber açtık bir kaç tane resim paylaşıyorum çok var o yüzden hepsini paylaşamicam kızlar :
Ayyyy hepsini sağlıkla kullansın inşaallah paşan.
Hepsi çok tatlı. Nereden aldın canım?

Bende ilişki yasağı var.. Kasılma olmasın diye yasak. Doktorun belki biliyorsundur diye söyleme gereği duymamıştır kuzum

Ayyyy hepsini sağlıkla kullansın inşaallah paşan.
Hepsi çok tatlı. Nereden aldın canım?

Kuzum çok teşekkür ederim. Bakım setini amazondan babymoov markası. Diğerleri h&m biride fransız mağazası

Kesinlikle yasak cnm.dr sürekli söyledi.sakin yapma ha.seninki totalis mi ydi

Sms hemen geliyor mu canım ? Ebebek bize uzak bugün gidecektik eğer hemen geliyorsa alalım diyoruz çeki. Şimdi alırız sms geç gelir boşa gitmesin 1 iş günü içinde gelir yazıyor da sitesinde
Ben geçen ki bu tarz kampanyasından almıştım . alır almaz gelmişti indirm kodu. daha kullanım süresi var zaten 24 ocak yazıyor. mamalarda kullanılmıyor sanırsam açıklamaları okumk lazım . Gerçi mama ihtiyacı olmaz şimdiden . İhtiyacınız varsa alın 100 tl kar etmiş olursunuz.

Kesinlikle yasak cnm.dr sürekli söyledi.sakin yapma ha.seninki totalis mi ydi
Yok kuzum eksik kalsın, yapmayız. Eşim korkuyor zaten.
Doktor sadece plesenta previa dedi canım. Çeşidini söylemedi, o stresle bnde sormadım. Bu hafta soracağım. Ama usg kağıdında; "plesenta rahim ağzında sonlanıyor" diye bir ibare var.
Benim 16. haftadan beri belli.
Aklıma takıldı; herşeyi anlattı ilişki kısmına hiç değinmedi. Merak ettim, unuttu o zaman.

Aldım canım, bugün çıkmamız gerekiyordu o yüzden hemen gelir mi diye düşündüm geldi :) teşekkür ederim

Canim iliski kesinlikle yasak, agir kaldirmak ve egilmek vs. Bu usg de yazana gore seninki marjinal gibi duruor. Yani Rahim agzini kapatmior qma rahim agzina yakin biryerde bitiyor. Benimki de marjinal. Doktor cikma ihtimali var dedi. Umarim cikar

BellaCiao canım aldıkların çok güzel güle güle sağlıcakla giysin Eren'in

Cuttingcorners kuzum beğendiğin beşiğin görseli var mı merak ettim?
Bizim kıyafet ihtiyaçımız bitti beşik araba ve diğer ufak ihtiyaçlarımız kaldı

A April wind canısı oğluşun yeri dar gelmeye başlamış
İkinizede maşallah subhanallah

@merveteacher25 kuzum benim bugün kontrolüm vardı.
Kızım aradaki farkı kapatmamış ama gram olarak iyi almış.
Belki böyle böyle kapatır inşallah
1 hafta boyunca sana yediklerimi yazayım işine yarar belki ;
Sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ilikli kemik suyu
Hergün kahvaltıda yumurta,tahin pekmez,kaşar
Kahvaltıdan 2 saat sonra yarım limonu sıkıp üzerine su ilave edip bir bardak onu içtim yanında 3 meyve yedim ve demir hapını içtim
1 hafta boyunca et,kıyma,yerli tavuk,dalak,balık tükettim sadece 2 gün bakliyat yemeği yedim
Arada 1 koca avuç içi kadar ceviz yanında fındık antep badem ve 1 şişe maden suyu
Akşam yemekten 2 saat sonra falan 3-4 meyve yedim gündüz yediklerimden çeşit olarak ayrı.
Özellikle hergün kivi ve muz yedim
Gece uykumun arasında kalkıp 1 duble bardak süt
Gün içinde en az 3 litre su
Aklıma gelenler bunlar canım inşallah aradaki farkı böyle böyle kapatırım,sanada faydası olur

Son düzenleme:
Bende düşünüyorum nasıl sığıyor ki diye eheh :)

Bu da bezler için temiz içerikliler listesi.
Aklıma geldikçe atayım
Bez konusu biraz bebişin tercihi gibi oluyor ama bunların arasından seçip kullanıcaz artık.
Ben Sleepy aldım bir paket neyle alışırsa öyle gider diye düşündüm öyle olur inşallah

Cok guzel canim cok sevindim.instagramda biri ayni bu sorundan bahsetmis yorumada yazanlar sakin takilma benimde oyleydi cok saglikli dogdu hatta kilosu cok daha fazla dogdu yazmislar.senin bebisin kilosu boyu nasil cikti.gosterdiler mi yuzunu

Kızlar yüzümde sivilceler çıktı ilk 2 ay oluyordu minik minik sonra bir daha olmadı şimdi tekrar başladı. Normal mi yoksa yediklerimden mi acaba
Canım bir ara bende de çok çıktı çıban gibi. Cevizin sayısını arttırmıştım ona bağladım nedenini. Azaltınca sivilce de gitti. Senin de yediğin bir şeydendir belki

Biraz kanamam oldu bana bile yasak dedi doktor bence yasaktir sizinde

Yaaa ne güzel herkes güzel güzel ciciler almış hepiniz güle güle sağlıkla kullanın inşallahBen ne bir kampanya ne bir indirim takip edebiliyorum minik kuşumun 2 zıbın 3 çoraptan başka bir şeyi yok bir de yatakla arabamız var gerçi. Neyse az kaldı tatile ben de araştırmalara başlıcam tez vakitte

Bende bişey almadım daha cnm yarıyıl tatilinde bebe toptancısı bi tanıdık var oraya gitmek istiyorum eğer orda hoşuma giderse herşeyini alırım diye düşündüm. Yoksa bi kaç parça ordan bi kaç lcwdeb ebebekten filan alicam,zaten büyüdükçe almayı düşünüyorum hepsini alıp stok yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…