Ben cadillac air trona aldım canım bir ay oldu galiba 1700 dü. Ben ne alsam hemen ardına indirime girer zatenKızlar bende bugün e bebek mağazasına gittim avm de yeni açılmıştı belki güzel indirimler vardır diye tekstil ürünlerinde vardı aslında ama benim ihtiyacım olmadığı için almadım travel sistem bebek arabalarına baktım sanırım casual cadillac ya da cadillac air alıcam şubat ayında %25 sanırım indirim olacakmış
Aventin tekli emziğini aldım bir de fatura cep tele geliyormuş ama bana gelmedi 100 tl ve yukarısına taksit yapıyorlarmış o da saçma geldi artık tecrube ettikçe mağazalarımızı da belirleyeceğiz sanırım
Bu aldıklarım da indirimde olanlardı
Ben de çok uyanıyorum döneceğim zaman sağ sol sırt üstü hiç rahat edemiyorum hamile yastığı denen şeyden mi alsak napsakAyy Kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artıkhiç bir pozisyonda rahat edemiyorum ya
Bende aynı durumdayım bir haftadır. Hangi tarafıma yatsam altta kalan bacağım uyuşuyor sürekli uyanıyorumAyy Kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artıkhiç bir pozisyonda rahat edemiyorum ya
Ben de çok uyanıyorum döneceğim zaman sağ sol sırt üstü hiç rahat edemiyorum hamile yastığı denen şeyden mi alsak napsak
Bende aynı durumdayım bir haftadır. Hangi tarafıma yatsam altta kalan bacağım uyuşuyor sürekli uyanıyorum
Ayy Kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artıkhiç bir pozisyonda rahat edemiyorum ya
Öncelikle iyi haftasonları kızlar..Bende aynı durumdayım bir haftadır. Hangi tarafıma yatsam altta kalan bacağım uyuşuyor sürekli uyanıyorum
AA iyi yapmışsın canım bana da arkadaş tavsiye etti daha hiç bakmadım nerde satıldığına. Gelince yorumlarını bekliyoruz :)Sipariş verdim bir tane amazondan deneyecem çünkü çok zorlanıyorum ya
Aynen ya benimde altta kalan bacağım ağrıyor uyuşuyor
Ben cadillac air trona aldım canım bir ay oldu galiba 1700 dü. Ben ne alsam hemen ardına indirime girer zatenşubatta ne olacakmış fiyatı merak ettim. Araba çok güzel tavsiye ederim biz çok beğendik
Doğru diyosun zam yapıp indirim veriyorlar aynı hesaba geliyor. Ben mağazada görüp internetten sipariş ettim arabayı. Bir arkadaş da kullanıyordu o da memnunmuş öyle olunca aldım artık. Bu da yatağımız renk kalmamıştı o da indirimdeydi öyle olunca kahverengini aldım genişliği çok iyi ama gayet geniş elini kolunu sallandıra sallandıra yatar :))Canım şuan pahalı zaten düşse de senin aldığın fiyata düşer sanırım o zaman indirimdeyken haberim vardı ama canlı görmemiştim kibar bi duruşu var beğendim yani
Öncelikle iyi haftasonları kızlar..
Kendimi strese soka soka; sabah bir kalktım dudağımda koca bir uçuk.
Yatma konusunda bende çok dertliyim, sadece sola yatabiliyorum. Onda da heryerim uyuşuyor. Aslında hamile yastıkları var onlar baya rahatlatıyormuş. Ama ona gelene kadar ihtiyaçlar bitmiyor
Doğru diyosun zam yapıp indirim veriyorlar aynı hesaba geliyor. Ben mağazada görüp internetten sipariş ettim arabayı. Bir arkadaş da kullanıyordu o da memnunmuş öyle olunca aldım artık. Bu da yatağımız renk kalmamıştı o da indirimdeydi öyle olunca kahverengini aldım genişliği çok iyi ama gayet geniş elini kolunu sallandıra sallandıra yatar :))
Canım güle güle kullanın inşallahDoğru diyosun zam yapıp indirim veriyorlar aynı hesaba geliyor. Ben mağazada görüp internetten sipariş ettim arabayı. Bir arkadaş da kullanıyordu o da memnunmuş öyle olunca aldım artık. Bu da yatağımız renk kalmamıştı o da indirimdeydi öyle olunca kahverengini aldım genişliği çok iyi ama gayet geniş elini kolunu sallandıra sallandıra yatar :))
Güle güle kullan canım. Emzirmek içinde kullanılıyorsa; bende alırım rahat olur.Bu kadar stres yapma kuzu ne senin için nede bebiş için iyi birşey değil. Ben sipariş verdim o yastığı daha sonra emzirmek için kullanabiliyormuşuz.
Güle güle kullansın minik cnm
Çok teşekkür ederiz canım Bunun kırmızısı ağır bir kırmızı canım cırt bir renk değil erkeğe de kıza da gider diye düşündük çok ufak farklar var aralarında mesela bunun tutma yerleri deri bir de kumaşı biraz daha farklıCanım güle güle kullanın inşallahbende cadillacla air arasındaki farkı görmüş oldum ve cadillacın kırmızısını beğenmedim daha cırtlak duruyor airinki güzel ama kırmızı düşünüyordum çünkü artık indirim durumuna göre ikisinden birini almayı düşünüyorum.
Sağlıklı sihhatli güle güle kullansın.. :)Doğru diyosun zam yapıp indirim veriyorlar aynı hesaba geliyor. Ben mağazada görüp internetten sipariş ettim arabayı. Bir arkadaş da kullanıyordu o da memnunmuş öyle olunca aldım artık. Bu da yatağımız renk kalmamıştı o da indirimdeydi öyle olunca kahverengini aldım genişliği çok iyi ama gayet geniş elini kolunu sallandıra sallandıra yatar :))
benim gece bazen bacak krampı giriyor . Kopacak gibi oluyor bacağım . hemen altına yastık koyuyordum rahatlatıyoedu. şimdi gece yatarken 4 yastıkla yatıyorum . 2 si kafamın altında . Biri sırtımı sabitliyorum sola yattığım için bel boşluğu oluyor. birinide ayaklarımın altına alıyorım . Tabi rahat mısın dersen asla. her türlü uyanıyorum geceleri . keyifle uyumayı unuttum diyebilirimSipariş verdim bir tane amazondan deneyecem çünkü çok zorlanıyorum ya
Aynen ya benimde altta kalan bacağım ağrıyor uyuşuyor
Dediğinde çok haklısın kuzum elimizden tevekkül edip dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.Maalesef kuzu öyle insanlar dengesizce hediyeler alabiliyor. Oysa biraz düşünerek almak çok zor değil. Eşim Türkiyeye gidince eltim hamileydi doğum yaptı daha yeni ben 3 aylık zıbın ve kadife gecelikler aldım çünkü yeni doğan vardır diye ve 1 aylık bebekler 3 aylık giyiyor oda şubat ayına denk geliyor en soğuk ay o yüzden kadife aldım. Diğer yiğenlere de öyle kışlık mont uzun kolu kazak aldım yazlık elbiseleri de 1 yaş büyük seçtim 2 yaşında olana 3 yaş, 4yaş olana 5 yaş gibi. Evet insanın baya vaktini alıyor seçmek o an ama değer hediye yani.
Ben seni çoook iyi anlıyorum o korku üzüntü ben çok çektim. 1 hafta-10 gün salya sümük ağladım da noldu ? Aradan 5 hafta geçmiş!!! 5 haftadır yatıyorum.
Gün geçtikçe bebeğimi üzmemeye karar verdim. Ona çoook güveniyorum
Bakalım pazartesi doktor neler söyleyecek ama hiç korkmuyorum içim rahat gideceğim kontrole herşey yolunda ben hissediyorum içim rahat
Yağlıda etkiler canım takip et bakalım :)Tuzlu ve yağlı yiyeceklerin porsiyonunu küçülttüm kuzum bakalım deniycem bi neyden olduğunu :)
Pamuk kızın da büyümüş çok sevindim böyle kapanacak aradaki fark inşallah
Ceviz ve badem çok yedim bu ara canım ondan olabilir, azalttım biraz bakalım geçecek mi
Kuzum ben eşime aldırıyorum,kasaplar biliyor zaten hangi kemik olduğunu.melike222 Canim bir ben bulamadim su ilikli kemigi. Ne zaman kasaplara gitsem ya kalmadi yada elimizde yok diyorlar. Alirke ilikli kemik diye soruyorsun dimi
Amin kuzum amin inşallah inşallah vaktinde saatinde gelişimini tamamlamış bir şekilde sağ salim kucağımıza alırız cümlemizCanim hic kafana takma zamanında ve sağlıklı dogacak o.kaan kocatepeyi izledim onlarin geri olmasi ancak suyunda azalma vs bir suru belirti olacakki gerilik var diyelim diyor.o adam hep olumlu konusuyor.benim yok kanamam olmadi şükür.dikkar edince gelmedi sanirim
Geçmiş olsun cnm.şimdiden önlemini al bol bol c vitamini ve ıhlamur iç.Galiba grip oluyorum hafif bi öksürük te var vücudum kırgın yaa hiç sevmiyorum grip olmayı geldimi gitmiyo tekrar ediyo nasıl becerdim evden çıkmadan grıp olmayı çok merak ediyorum
Bazanın altında canım eşim gelince çıkarttırıp foto atarımNasıl aldığın takım tatlımm foto at sevelim
Çok sağol kuzum Allah razı olsun❤Canm senin adina cok sevindim.insallah benim kizimda büyümüştür.Pazartesi bizde gidecegiz.Bu arada beslenme tavsiyeleri icin teşekkür ederim bazilarini uygulyordum zaten ama eksik kalanlari da yapmaya çalışacağım. ❤
Beşiğin modeli güzelmiş kuzum tam benim aradığım gibi bir modelTelefona ekrandan kaydetmiştim canım bunlar örnek modeller alırsam da 60 a 120 düşünüyorum 5 yaşına kadar da kullanılabiliyormuş ilk etapta anne yanı olarak kullanılabilmesi çok hoşuma gitti
Kuzum maaşallah bak bebiş büyüyor ayrıca çok güzel besleniyorsun canım bol bol kilo olsun kızımıza
Dimi yaasla kimsenin aklına gelmez hatta oyuncağı gereksiz görürler ama çok tatlı bir uyku arkadaşı olmuş bizimkiler ancak zıbın takımı
Canım çok mu çıktı o kadar ya? Bak ben kaç yaşına geldim sivilce sorunum var ne yaptıysam tamamen kurtulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?