2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayy Kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık hiç bir pozisyonda rahat edemiyorum ya

Ben cadillac air trona aldım canım bir ay oldu galiba 1700 dü. Ben ne alsam hemen ardına indirime girer zatenşubatta ne olacakmış fiyatı merak ettim. Araba çok güzel tavsiye ederim biz çok beğendik

Ben de çok uyanıyorum döneceğim zaman sağ sol sırt üstü hiç rahat edemiyorum hamile yastığı denen şeyden mi alsak napsak

Sipariş verdim bir tane amazondan deneyecem çünkü çok zorlanıyorum ya

Bende aynı durumdayım bir haftadır. Hangi tarafıma yatsam altta kalan bacağım uyuşuyor sürekli uyanıyorum

Aynen ya benimde altta kalan bacağım ağrıyor uyuşuyor

Ayy Kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık hiç bir pozisyonda rahat edemiyorum ya
Bende aynı durumdayım bir haftadır. Hangi tarafıma yatsam altta kalan bacağım uyuşuyor sürekli uyanıyorum
Öncelikle iyi haftasonları kızlar..
Kendimi strese soka soka; sabah bir kalktım dudağımda koca bir uçuk.
Yatma konusunda bende çok dertliyim, sadece sola yatabiliyorum. Onda da heryerim uyuşuyor. Aslında hamile yastıkları var onlar baya rahatlatıyormuş. Ama ona gelene kadar ihtiyaçlar bitmiyor

AA iyi yapmışsın canım bana da arkadaş tavsiye etti daha hiç bakmadım nerde satıldığına. Gelince yorumlarını bekliyoruz :)

Ben cadillac air trona aldım canım bir ay oldu galiba 1700 dü. Ben ne alsam hemen ardına indirime girer zatenşubatta ne olacakmış fiyatı merak ettim. Araba çok güzel tavsiye ederim biz çok beğendik

Canım şuan pahalı zaten düşse de senin aldığın fiyata düşer sanırım o zaman indirimdeyken haberim vardı ama canlı görmemiştim kibar bi duruşu var beğendim yani

Canım şuan pahalı zaten düşse de senin aldığın fiyata düşer sanırım o zaman indirimdeyken haberim vardı ama canlı görmemiştim kibar bi duruşu var beğendim yani
Doğru diyosun zam yapıp indirim veriyorlar aynı hesaba geliyor. Ben mağazada görüp internetten sipariş ettim arabayı. Bir arkadaş da kullanıyordu o da memnunmuş öyle olunca aldım artık. Bu da yatağımız renk kalmamıştı o da indirimdeydi öyle olunca kahverengini aldım genişliği çok iyi ama gayet geniş elini kolunu sallandıra sallandıra yatar :))

Eklentiler

• 0FBE1B66-AB3D-451B-A0DD-0052C57A2856.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 59
  • BB8FA270-EC8E-4364-8201-9B0A2672EC48.webp
    170,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 526D4E33-D082-4445-B31C-360889FD3C91.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 60

Bu kadar stres yapma kuzu ne senin için nede bebiş için iyi birşey değil . Ben sipariş verdim o yastığı daha sonra emzirmek için kullanabiliyormuşuz.

Güle güle kullansın minik cnm

Canım güle güle kullanın inşallah bende cadillacla air arasındaki farkı görmüş oldum ve cadillacın kırmızısını beğenmedim daha cırtlak duruyor airinki güzel ama kırmızı düşünüyordum çünkü artık indirim durumuna göre ikisinden birini almayı düşünüyorum.

Bu kadar stres yapma kuzu ne senin için nede bebiş için iyi birşey değil . Ben sipariş verdim o yastığı daha sonra emzirmek için kullanabiliyormuşuz.

Güle güle kullansın minik cnm
Güle güle kullan canım. Emzirmek içinde kullanılıyorsa; bende alırım rahat olur.
Birşey daha sorucam; bu uyku yada astronot tulumlardan almamız gerekiyor mu?
Nisan ayıda soğuk oluyor, ama çoğunlukla yaz mevsimine de dek geliyor. Çabuk da büyüyecekler. Kararsız kaldım açıkçası.

Çok teşekkür ederiz canım Bunun kırmızısı ağır bir kırmızı canım cırt bir renk değil erkeğe de kıza da gider diye düşündük çok ufak farklar var aralarında mesela bunun tutma yerleri deri bir de kumaşı biraz daha farklı

Sağlıklı sihhatli güle güle kullansın.. :)
Yatağın rengi çok güzel, iyi dek gelmiş.Bende araba olarak; bu tiplerden alacağım.
Diğer Yeni açılan topikte de paylaş canım; herkese fikir olsun.

benim gece bazen bacak krampı giriyor . Kopacak gibi oluyor bacağım . hemen altına yastık koyuyordum rahatlatıyoedu. şimdi gece yatarken 4 yastıkla yatıyorum . 2 si kafamın altında . Biri sırtımı sabitliyorum sola yattığım için bel boşluğu oluyor. birinide ayaklarımın altına alıyorım . Tabi rahat mısın dersen asla. her türlü uyanıyorum geceleri . keyifle uyumayı unuttum diyebilirim bende dusunuyorım hamile yastığı almayı . Alanlar nasıl memnun mu? İşe yarıyorsa alalım bari. Birde baya yer kaplıyor çünkü

Dediğinde çok haklısın kuzum elimizden tevekkül edip dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.
Ama ister istemez kafamızda acabalar olunca etkiliyor bizi.
İnanırmısın kontrole gitmeden 3-4gün önce kızımın hareketleri sertleşmeye başladı
Kendi kendime dedimki Allahın izniyle herşey yolunda çok şükür kızım kilo alıyor diye tahmin ettim
Çok şükür tahminim tuttu,sende de o enerjiyi görüyorum çoook güzel haberlerle geliceksin yarın
Yağlıda etkiler canım takip et bakalım :)
Çok sağol kuzum amin amin inşallah inşallah böyle böyle kapatıcak benim pamuk kızım aradaki farkı
melike222 Canim bir ben bulamadim su ilikli kemigi. Ne zaman kasaplara gitsem ya kalmadi yada elimizde yok diyorlar. Alirke ilikli kemik diye soruyorsun dimi
Kuzum ben eşime aldırıyorum,kasaplar biliyor zaten hangi kemik olduğunu.
Hatta pişirme tarifini verirken,piştiğini anlamak için içindeki iliğin dışına çıkması gerek diyorlar.
Kuzum ben kurbandan kalan kemikleride oldum olası atmam buzluğa saklarım,dolabında normal etli kemiğin varsa onlarda şifa olur
Amin kuzum amin inşallah inşallah vaktinde saatinde gelişimini tamamlamış bir şekilde sağ salim kucağımıza alırız cümlemiz
Evet canım o doktor insanı çok rahatlatıyor,dün doktorumuz suyunu ölçtü azalma yok korkma dedi
Bizim için azalma olması sıkıntılı dedi.
Aman dikkat et kuzum varsın evinde çook pis olsun hiç önemli değil inanki

Galiba grip oluyorum hafif bi öksürük te var vücudum kırgın yaa hiç sevmiyorum grip olmayı geldimi gitmiyo tekrar ediyo nasıl becerdim evden çıkmadan grıp olmayı çok merak ediyorum
Geçmiş olsun cnm.şimdiden önlemini al bol bol c vitamini ve ıhlamur iç.

Çok sağol kuzum Allah razı olsun❤
İnşallah bizde böyle böyle aradaki farkı kapatıcaz
Dün doktorumda dedi canım beslenmene dikkat et birde bol su tüket diye.
Sende yarın çoook güzel haberlerle geliceksin inşallah canım
Beşiğin modeli güzelmiş kuzum tam benim aradığım gibi bir model
Sepet beşik hediye gelicek bize ama ikinci beşik tercihim uzun kullanışlı bir beşikti tam aradığım gibi bir model
Tam olarak ismi ne diye geçiyor canım netten bakayım,fiyat olarak ne kadar aşşa yukarı
Çok sağol canım bu arada Allah razı olsun inşallah pammuk kızıma bol bol şifa olur yarar
Aradaki farkı böyle böyle kapatırız
Aldıkların çok şirin kuzum güle güle giysin kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…