2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 kontrollün olmuş kuzu. Çok sevindim biraz gram almasına minik prensesin inşallah böyle böyle farkı kapatacak. Sen güzel beslenmeye devam ve içini ferah tutmaya. Maalesef bizim stresimizden çok etkileniyorlar.

Ya sorma alınacaklarda bitmiyor ki kuzu. Bende kıyafetleri tamamladım diyordum ama gözüme az geldi 0-3 ay bir daha alışveriş yapıcam bitmiyor eksikler daha alınacak çoook şey var.
Diyorum keşke hamilelik düşündüğümde almaya başlasaymışım düşüncede Nirvana yaptım
Çeyizimi de 3 senede yapmıştım lise sonda stajda para kazanmaya başlayınca

Bebeğime peluş oyuncak almayı düşünüyordum doğur doğmaz yanına koymak için ama fiyatları pahalıydı. Bende araştırıyordum. Bugün eşimin iş yerinde yaşlı bir teyze hediye etmiş çok sevindim

Eklentiler

• A57782AC-7B21-4F1A-9C5E-91A907376C66.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 64
Kız bizim çevrede hiç öyle düşünceli Kişiler yok.
Yani adet yerine gelsin diye tabi düşünmeleri yeter de. Hediye alıp kullanılmayacak şeyler olması üzüyor.
Şöyle örnek vereyim yanlış anlaşılmasın mesela kardeşim Aralık doğumlu 1 yaş yazlık elbise hediye gelmişti birsürü :) Giyemedi hiçbirini.
Hediye olarak beze bile razıyız en azından kullanılır

Kıytırıktan penye pijama takımı getirende var hani böyle yıkanınca el kadar kalandan

Ben genellikle 1 yaş alıyorum eğer mevsimi uymuycaksa 1.5 yaş alıyorum bebek büyüdüğü zaman mevsiminde giyinsin diye,aldığım kıyafetide giyilebilecek türden ve kaliteden seciyorum benim verdiğim parada boşa gitmesin bebişde rahat rahat giysin diye

Cok guzel canim cok sevindim.instagramda biri ayni bu sorundan bahsetmis yorumada yazanlar sakin takilma benimde oyleydi cok saglikli dogdu hatta kilosu cok daha fazla dogdu yazmislar.senin bebisin kilosu boyu nasil cikti.gosterdiler mi yuzunu
Çok sağol canım Allah razı olsun ❤
Böyle güzel olumlu haberleri duyup gördükçe mutlu oluyorum
Kilosuna takılmıyorum diyorum canım ama ister istemez erken doğma ihtimaline karşı az daha fazla olsun diye ne kadar sağlıklı şey varsa tüketiyorum :)
Kuzum bizim acmiz 2 hafta geriden geldiği için kilomuzda haftamıza göre düşük ama çok şükür kızım kilo alıp büyümeye devam ediyor
Senin durumun nasıl oldu canım,kanama leken oldu mu inşallah olmamıştır bir daha
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Doktor bugün olumlu konuştu banada moral oldu sayesinde mutlu oldum
Fayda etmiş canım yediklerim,inşallah öyle öyle arayıda kapatırız.
Farkımız dahada artmaz inşallah
Kızıma yarayacak ne varsa yiyorum canım hiç kiloyuda kafama takmıyorum.
1 haftadır ne kadar elimde olmasada çok stres yaptım ama bugün çok şükür içim biraz olsun rahatladı
İnşallah pazartesi günü seninde güzel haberlerini alır mutlu oluruz kuzum
Bu arada Eren'in oyuncağı çok güzel,bizim burda böyle düşünceli insanlar nerdeee

Maalesef kuzu öyle insanlar dengesizce hediyeler alabiliyor. Oysa biraz düşünerek almak çok zor değil. Eşim Türkiyeye gidince eltim hamileydi doğum yaptı daha yeni ben 3 aylık zıbın ve kadife gecelikler aldım çünkü yeni doğan vardır diye ve 1 aylık bebekler 3 aylık giyiyor oda şubat ayına denk geliyor en soğuk ay o yüzden kadife aldım. Diğer yiğenlere de öyle kışlık mont uzun kolu kazak aldım yazlık elbiseleri de 1 yaş büyük seçtim 2 yaşında olana 3 yaş, 4yaş olana 5 yaş gibi. Evet insanın baya vaktini alıyor seçmek o an ama değer hediye yani.

Ben seni çoook iyi anlıyorum o korku üzüntü ben çok çektim. 1 hafta-10 gün salya sümük ağladım da noldu ? Aradan 5 hafta geçmiş!!! 5 haftadır yatıyorum.
Gün geçtikçe bebeğimi üzmemeye karar verdim. Ona çoook güveniyorum
Bakalım pazartesi doktor neler söyleyecek ama hiç korkmuyorum içim rahat gideceğim kontrole herşey yolunda ben hissediyorum içim rahat

Artık hareketleri çok güçlendi sanki dışarı çıkacak ya.artık canımı yakıyor sizinde öylemi resme n rahmim çıkacak yerinden.
Evet bazen öyle canım benimde tekmeden çok hareketleri belli böyle kolu mudur ayağı mıdır Seçiliyor Bazen falan anlatabildim mi bilmiyorum ama :)
Bazen oturduğum yerde bi hareket ediyor zonkluyorum çok değişik oluyor

LoveAndMarriage kuzum geçmiş olsun muhtemelen yediğin birşeyler dokandı
Şu ara yağlıdan falan biraz sakın bakalım kendini bakalım faydası olcak mı
Tuzlu ve yağlı yiyeceklerin porsiyonunu küçülttüm kuzum bakalım deniycem bi neyden olduğunu :)
Pamuk kızın da büyümüş çok sevindim böyle kapanacak aradaki fark inşallah
Canım bir ara bende de çok çıktı çıban gibi. Cevizin sayısını arttırmıştım ona bağladım nedenini. Azaltınca sivilce de gitti. Senin de yediğin bir şeydendir belki
Ceviz ve badem çok yedim bu ara canım ondan olabilir, azalttım biraz bakalım geçecek mi

Canim hic kafana takma zamanında ve sağlıklı dogacak o.kaan kocatepeyi izledim onlarin geri olmasi ancak suyunda azalma vs bir suru belirti olacakki gerilik var diyelim diyor.o adam hep olumlu konusuyor.benim yok kanamam olmadi şükür.dikkar edince gelmedi sanirim

Artık hareketleri çok güçlendi sanki dışarı çıkacak ya.artık canımı yakıyor sizinde öylemi resme n rahmim çıkacak yerinden.
Bugün benimde öyle otobüsteyim biyere gidiyordum karnımın içinde terör estirdi resmen Çok itikliyor bazen kendini esniyor mu geriliyor mu napıyorsa artık içerde

Tecrübeli annelerden duymak istiyorum . Hareketleri son aylarda nasıl oluyor özellikle son ay. Bizi çok kısıtlayacak şekil de mi? hareket yerleri daralıcak aslında hareketleri daha mı azalacak . yoksa daha mı acı verici olacak . Son aylara kadar okula devam edecem inşallah çünkü o yüzden meraktayım

Canm senin adina cok sevindim.insallah benim kizimda büyümüştür.Pazartesi bizde gidecegiz.Bu arada beslenme tavsiyeleri icin teşekkür ederim bazilarini uygulyordum zaten ama eksik kalanlari da yapmaya çalışacağım. ❤

Aynen canım bir yerden topluca almak daha rahat olur. Kıyafetin dışında işte şampuan krem yağ tırnak makası falan battaniye silikon kaşık mı ne varmış bakalım daha bilmediğim şeyler de vardır çok hazırlıksız hissediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…