Ya sorma alınacaklarda bitmiyor ki kuzu. Bende kıyafetleri tamamladım diyordum ama gözüme az geldi 0-3 ay bir daha alışveriş yapıcam bitmiyor eksikler daha alınacak çoook şey var.Yaaa ne güzel herkes güzel güzel ciciler almış hepiniz güle güle sağlıkla kullanın inşallahBen ne bir kampanya ne bir indirim takip edebiliyorum minik kuşumun 2 zıbın 3 çoraptan başka bir şeyi yok bir de yatakla arabamız var gerçi. Neyse az kaldı tatile ben de araştırmalara başlıcam tez vakitte
Kız bizim çevrede hiç öyle düşünceli Kişiler yok.Bebeğime peluş oyuncak almayı düşünüyordum doğur doğmaz yanına koymak için ama fiyatları pahalıydı. Bende araştırıyordum. Bugün eşimin iş yerinde yaşlı bir teyze hediye etmiş çok sevindim
Kıytırıktan penye pijama takımı getirende var hani böyle yıkanınca el kadar kalandanKız bizim çevrede hiç öyle düşünceli Kişiler yok.
Yani adet yerine gelsin diye tabi düşünmeleri yeter de. Hediye alıp kullanılmayacak şeyler olması üzüyor.
Şöyle örnek vereyim yanlış anlaşılmasın mesela kardeşim Aralık doğumlu 1 yaş yazlık elbise hediye gelmişti birsürü :) Giyemedi hiçbirini.
Hediye olarak beze bile razıyız en azından kullanılır
Çok sağol canım Allah razı olsun ❤Cok guzel canim cok sevindim.instagramda biri ayni bu sorundan bahsetmis yorumada yazanlar sakin takilma benimde oyleydi cok saglikli dogdu hatta kilosu cok daha fazla dogdu yazmislar.senin bebisin kilosu boyu nasil cikti.gosterdiler mi yuzunu
Çok sağol kuzum Allah razı olsunmelike222 kontrollün olmuş kuzu. Çok sevindim biraz gram almasına minik prensesin inşallah böyle böyle farkı kapatacak. Sen güzel beslenmeye devam ve içini ferah tutmaya. Maalesef bizim stresimizden çok etkileniyorlar.
Kız bizim çevrede hiç öyle düşünceli Kişiler yok.
Yani adet yerine gelsin diye tabi düşünmeleri yeter de. Hediye alıp kullanılmayacak şeyler olması üzüyor.
Şöyle örnek vereyim yanlış anlaşılmasın mesela kardeşim Aralık doğumlu 1 yaş yazlık elbise hediye gelmişti birsürü :) Giyemedi hiçbirini.
Hediye olarak beze bile razıyız en azından kullanılır
Çok sağol canım Allah razı olsun ❤
Böyle güzel olumlu haberleri duyup gördükçe mutlu oluyorum
Kilosuna takılmıyorum diyorum canım ama ister istemez erken doğma ihtimaline karşı az daha fazla olsun diye ne kadar sağlıklı şey varsa tüketiyorum :)
Kuzum bizim acmiz 2 hafta geriden geldiği için kilomuzda haftamıza göre düşük ama çok şükür kızım kilo alıp büyümeye devam ediyor
Senin durumun nasıl oldu canım,kanama leken oldu mu inşallah olmamıştır bir daha
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Doktor bugün olumlu konuştu banada moral oldu sayesinde mutlu oldum
Fayda etmiş canım yediklerim,inşallah öyle öyle arayıda kapatırız.
Farkımız dahada artmaz inşallah
Kızıma yarayacak ne varsa yiyorum canım hiç kiloyuda kafama takmıyorum.
1 haftadır ne kadar elimde olmasada çok stres yaptım ama bugün çok şükür içim biraz olsun rahatladı
İnşallah pazartesi günü seninde güzel haberlerini alır mutlu oluruz kuzum
Bu arada Eren'in oyuncağı çok güzel,bizim burda böyle düşünceli insanlar nerdeee
Evet bazen öyle canım benimde tekmeden çok hareketleri belli böyle kolu mudur ayağı mıdır Seçiliyor Bazen falan anlatabildim mi bilmiyorum ama :)Artık hareketleri çok güçlendi sanki dışarı çıkacak ya.artık canımı yakıyor sizinde öylemi resme n rahmim çıkacak yerinden.
Tuzlu ve yağlı yiyeceklerin porsiyonunu küçülttüm kuzum bakalım deniycem bi neyden olduğunu :)LoveAndMarriage kuzum geçmiş olsun muhtemelen yediğin birşeyler dokandı
Şu ara yağlıdan falan biraz sakın bakalım kendini bakalım faydası olcak mı
Ceviz ve badem çok yedim bu ara canım ondan olabilir, azalttım biraz bakalım geçecek miCanım bir ara bende de çok çıktı çıban gibi. Cevizin sayısını arttırmıştım ona bağladım nedenini. Azaltınca sivilce de gitti. Senin de yediğin bir şeydendir belki
Canim hic kafana takma zamanında ve sağlıklı dogacak o.kaan kocatepeyi izledim onlarin geri olmasi ancak suyunda azalma vs bir suru belirti olacakki gerilik var diyelim diyor.o adam hep olumlu konusuyor.benim yok kanamam olmadi şükür.dikkar edince gelmedi sanirimÇok sağol canım Allah razı olsun ❤
Böyle güzel olumlu haberleri duyup gördükçe mutlu oluyorum
Kilosuna takılmıyorum diyorum canım ama ister istemez erken doğma ihtimaline karşı az daha fazla olsun diye ne kadar sağlıklı şey varsa tüketiyorum :)
Kuzum bizim acmiz 2 hafta geriden geldiği için kilomuzda haftamıza göre düşük ama çok şükür kızım kilo alıp büyümeye devam ediyor
Senin durumun nasıl oldu canım,kanama leken oldu mu inşallah olmamıştır bir daha
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Doktor bugün olumlu konuştu banada moral oldu sayesinde mutlu oldum
Fayda etmiş canım yediklerim,inşallah öyle öyle arayıda kapatırız.
Farkımız dahada artmaz inşallah
Kızıma yarayacak ne varsa yiyorum canım hiç kiloyuda kafama takmıyorum.
1 haftadır ne kadar elimde olmasada çok stres yaptım ama bugün çok şükür içim biraz olsun rahatladı
İnşallah pazartesi günü seninde güzel haberlerini alır mutlu oluruz kuzum
Bu arada Eren'in oyuncağı çok güzel,bizim burda böyle düşünceli insanlar nerdeee
Rica ederim canım güle güle harcayınAldım canım, bugün çıkmamız gerekiyordu o yüzden hemen gelir mi diye düşündüm geldi :) teşekkür ederim
Bugün benimde öyle otobüsteyim biyere gidiyordum karnımın içinde terör estirdi resmenArtık hareketleri çok güçlendi sanki dışarı çıkacak ya.artık canımı yakıyor sizinde öylemi resme n rahmim çıkacak yerinden.
Canm senin adina cok sevindim.insallah benim kizimda büyümüştür.Pazartesi bizde gidecegiz.Bu arada beslenme tavsiyeleri icin teşekkür ederim bazilarini uygulyordum zaten ama eksik kalanlari da yapmaya çalışacağım. ❤merve teacher kuzum benim bugün kontrolüm vardı.
Kızım aradaki farkı kapatmamış ama gram olarak iyi almış.
Belki böyle böyle kapatır inşallah
1 hafta boyunca sana yediklerimi yazayım işine yarar belki ;
Sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ilikli kemik suyu
Hergün kahvaltıda yumurta,tahin pekmez,kaşar
Kahvaltıdan 2 saat sonra yarım limonu sıkıp üzerine su ilave edip bir bardak onu içtim yanında 3 meyve yedim ve demir hapını içtim
1 hafta boyunca et,kıyma,yerli tavuk,dalak,balık tükettim sadece 2 gün bakliyat yemeği yedim
Arada 1 koca avuç içi kadar ceviz yanında fındık antep badem ve 1 şişe maden suyu
Akşam yemekten 2 saat sonra falan 3-4 meyve yedim gündüz yediklerimden çeşit olarak ayrı.
Özellikle hergün kivi ve muz yedim
Gece uykumun arasında kalkıp 1 duble bardak süt
Gün içinde en az 3 litre su
Aklıma gelenler bunlar canım inşallah aradaki farkı böyle böyle kapatırım,sanada faydası olur
Aynen canim sanki rahmime bir baski yapiyor cikacak nerdeyse.donerken cok acıtıyor birdeArtık hareketleri çok güçlendi sanki dışarı çıkacak ya.artık canımı yakıyor sizinde öylemi resme n rahmim çıkacak yerinden.
Aynen canım bir yerden topluca almak daha rahat olur. Kıyafetin dışında işte şampuan krem yağ tırnak makası falan battaniye silikon kaşık mı ne varmış bakalım daha bilmediğim şeyler de vardır çok hazırlıksız hissediyorum:))Bende bişey almadım daha cnm yarıyıl tatilinde bebe toptancısı bi tanıdık var oraya gitmek istiyorum eğer orda hoşuma giderse herşeyini alırım diye düşündüm. Yoksa bi kaç parça ordan bi kaç lcwdeb ebebekten filan alicam,zaten büyüdükçe almayı düşünüyorum hepsini alıp stok yapmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?