2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bizimde cook oyle seyler ama pembis,bi tane alirim mavi ,

Az önce yine bir çılgınlık yapıp oğluşuma Zara’dan 2 battaniye biri mavi biri gri 1 tanede havlu aldım

Eklentiler

• C8B4DAEE-0FD2-439D-9DB3-73280457AD86.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 59
  • C9FE5849-B138-4026-91B2-DFB59C4B318B.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 58
  • D0A467AB-63A0-461D-849C-B04299AD8908.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 21379A61-6B54-4FB9-8690-D953E530A2C5.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 60
Günaydın kizlar. Şu topik neyse açında oraya da gelelim :) . su iki gündür sitresten acayip midem bulaniyor.Sinavlarim istedigim gibi gecmedi. Simdi sinavdan geldim ogleden sonra bidaha gitcem. Benim adrenalin arttigindan heralde kizim acayip hareketlendi ne oldu anlamadim.Babasi da artik hissediyor . Neyse bugün pazar siz simdi beylerle sarmaş dolaş yatıyorsunuzdur daha fazla rahatsiz etmeyim .hi hi

geçen finallerimde benim oğlanda içerde tepiniyor. ben bi yandan çizim yapmaya çalışıyorum sınavda . Streslenince anlıyorlar hemen nasıl tekmeliyor küçük fare. tuttum elimde dur bakıyım biraz anneyi rahat bırak dedim

Hellöööö kızlar nabersiniz?
Eskişehire annemlerin yanına geldim çarşıda biraz gezip lohusa pijama vs bakıcam içime sinen bir şey bulamazsam internetten sipariş vericem lohusa sepetinde güzel şeyler var
Umarım gönlüne göre bulursun canım Benim en çok aradığım parça lohusa pijaması oldu Hastaneye gelecek eş dost çok fazla o yüzden görünümü şık bir şey olsun danteli az olsun diye diye kaç mağaza gezdim bilmiyorum ama sonunda buldum şükür

Günaydın kızlar geçmeyen bir grip yapmışlar dün biraz iyiydim ama bugün yine pert direniyorum resmen

BellaCiao kuzum çok güzeller güle güle eskitin inşallah

Alışveriş için ayrı topik açmak güzel fikir açan olursa ordan paylaşırız kendi adıma tecrubesiz olduğum için tavsiyeye alternatiflere çok ihtiyacım var

Nasıl aldığın takım tatlımm foto at sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…