2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
BellaCiao kız aldığın battaniyenin yumuşaklığı burdan insanın uyuyasını getiriyo
Güle güle kullansın Eren'in ❤

Cuttingcorners geçmiş olsun kuzum hamilelikte hastalık çook zor
Sabahtan beri başım çatlıyor grip mi geliyo anlamadım neyin nesi
Kuzum bu arada sizin kızın adı neydi karar verdiniz mi yoksa ben arada kaçırdım mı

Çok gzl cnm güle güle kullansın bebişin bende çok beğendim bu arabayı ama şuan için alma fikrinden vazgeçtik gibi ilerleyen zamanda alırsamda bende bu modeli tercıh edicem. Cnn bu arada park yatağın fiyatı neydi hangi modeli bu

Hellöööö kızlar nabersiniz?
Eskişehire annemlerin yanına geldim çarşıda biraz gezip lohusa pijama vs bakıcam içime sinen bir şey bulamazsam internetten sipariş vericem lohusa sepetinde güzel şeyler var
Yolculuk yasak olmasaydi eskisehire kesin gelirdim tanisirdik.kiz kardesim orda yasiyo.odunpazarinda bir suru dukkan var

Ben aldım biri ince biri kalın ucuzluktaydı o yüzden canım

İnşallah kuzu bende ellimden geleni yaptım bakalım sonuç ne olacak yarın
Ay evet battaniye çok yumoş duruyor

Teşekkür ederiz canım uygun bir zamanda alırsınız inşallah. yatak Kraft garden park 70x110 650 ye almıştık. Rengine göre fiyatı farklı olabiliyor canım kırmızısı grisi falan da vardı

Ayy Kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artık hiç bir pozisyonda rahat edemiyorum ya
Bende öyleyim.soluma yatmaktan sol tarafim uyuştu birde igne yerimin ustune geliyor oda aciyor.asil 7 den sonra hic uyunmuyormus.
Gecen Instagramda denk geldim biri senin sorunundan bahsetmiş yorum yapanlarin coguda hep zamanında dogum yapmis hatta biri 39 gectim bebesin gelecegi yok yazmishatta birinin 25 mm felanmis

Hepsi cok guzel gule gule kullan
Galiba grip oluyorum hafif bi öksürük te var vücudum kırgın yaa hiç sevmiyorum grip olmayı geldimi gitmiyo tekrar ediyo nasıl becerdim evden çıkmadan grıp olmayı çok merak ediyorum
Gecmis olsun canim eger içebiliyorsan kelle paca ic hemen acayip iyi geliyor

Ben aldım biri ince biri kalın ucuzluktaydı o yüzden canım

İnşallah kuzu bende ellimden geleni yaptım bakalım sonuç ne olacak yarın
Ay evet battaniye çok yumoş duruyor
Güzel olacak güzel içime öyle doğuyor ❤
Doğunca oğluşunu yumuşacık sararsın

Geçmiş olsun cnm.şimdiden önlemini al bol bol c vitamini ve ıhlamur iç.
Teşekkür ederim canım aynen ilâç içemiyoruz bitkisel bişeyler yemeklazım
Teşekkür ederiz canım uygun bir zamanda alırsınız inşallah. yatak Kraft garden park 70x110 650 ye almıştık. Rengine göre fiyatı farklı olabiliyor canım kırmızısı grisi falan da vardı
Teşekkür ederim canım bi bakıyım hem netten hem mağazalarda güle güle kullanın sizde doğsun büyüsün yatağına sığmasın kuzu
cnm ben hayatımda hiç içmedim tadı bile nasıl bilmiyorum genellikle organik tavuk hindi suyuna çorba yapıyorum

Benim içime de güzel doğuyor hepimiz için Burda hepimiz kollarımız dolu olacak nisanda
Pozitif düşünmek insanı gerçekten rahatlatıyor
Çok şükür bugünümüze
Yarın ki kontrol için çoook heycanlıyım kızlar çok umutluyum. Zaman geçtikçe erken doğum riskim de azalıyor
Ne kadar zaman sonra görmüş olcan kuzum oğlunu
30lu haftaları geçtikten sonra biran önce gelsin istersin

Galiba grip oluyorum hafif bi öksürük te var vücudum kırgın yaa hiç sevmiyorum grip olmayı geldimi gitmiyo tekrar ediyo nasıl becerdim evden çıkmadan grıp olmayı çok merak ediyorum

Canım çok dikkat et c vitamini al ben 1 haftadır sürünüyorum resmen geçmiyor

Canım çok teşekkürler dün araştırma yaparken internette gördüm bebekonfor diye bir site ve n11 de karşıma çıktı detaylı araştırıp yorumlarına bakamadım ama hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanılan beşik olması avantaj,bu tür alırız ama nerden alırız şimdilik karar vermedim canım

Burnum bugün öyle yanıyor ki söküp atıcam neredeyse vicks sürüyorum yakıyor rahatlıyorum. Canım biz ipek koyucaz inşallah

Yarın ki kontrol için çoook heycanlıyım kızlar çok umutluyum. Zaman geçtikçe erken doğum riskim de azalıyor

Canım allahın izniyle korkma vaktınde doğuracaksın inşallah

Kizlar okuldan getirmistir belki. Herkeste bi salgin var bu aralar . Cok gecmis olsun .Nane limonu eksik etme.Ihlamurda iyi geliyor

Sağolasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…