Yetiştin imdadımızaKızlar açtım topik ordan yükleyebiliriz fotoları
Pijama alırsam ben de paylaşırım hemencik
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-dogum-hazirliklari-paylasim-topigi.1106361/
Çok gzl cnm güle güle kullansın bebişin bende çok beğendim bu arabayı ama şuan için alma fikrinden vazgeçtik gibi ilerleyen zamanda alırsamda bende bu modeli tercıh edicem. Cnn bu arada park yatağın fiyatı neydi hangi modeli buDoğru diyosun zam yapıp indirim veriyorlar aynı hesaba geliyor. Ben mağazada görüp internetten sipariş ettim arabayı. Bir arkadaş da kullanıyordu o da memnunmuş öyle olunca aldım artık. Bu da yatağımız renk kalmamıştı o da indirimdeydi öyle olunca kahverengini aldım genişliği çok iyi ama gayet geniş elini kolunu sallandıra sallandıra yatar :))
Yolculuk yasak olmasaydi eskisehire kesin gelirdim tanisirdik.kiz kardesim orda yasiyo.odunpazarinda bir suru dukkan varHellöööö kızlar nabersiniz?
Eskişehire annemlerin yanına geldim çarşıda biraz gezip lohusa pijama vs bakıcam içime sinen bir şey bulamazsam internetten sipariş vericem lohusa sepetinde güzel şeyler var
Güle güle kullan canım. Emzirmek içinde kullanılıyorsa; bende alırım rahat olur.
Birşey daha sorucam; bu uyku yada astronot tulumlardan almamız gerekiyor mu?
Nisan ayıda soğuk oluyor, ama çoğunlukla yaz mevsimine de dek geliyor. Çabuk da büyüyecekler. Kararsız kaldım açıkçası.
Dediğinde çok haklısın kuzum elimizden tevekkül edip dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.
Ama ister istemez kafamızda acabalar olunca etkiliyor bizi.
İnanırmısın kontrole gitmeden 3-4gün önce kızımın hareketleri sertleşmeye başladı
Kendi kendime dedimki Allahın izniyle herşey yolunda çok şükür kızım kilo alıyor diye tahmin ettim
Çok şükür tahminim tuttu,sende de o enerjiyi görüyorum çoook güzel haberlerle geliceksin yarın
Yağlıda etkiler canım takip et bakalım :)
Çok sağol kuzum amin amin inşallah inşallah böyle böyle kapatıcak benim pamuk kızım aradaki farkı
Kuzum ben eşime aldırıyorum,kasaplar biliyor zaten hangi kemik olduğunu.
Hatta pişirme tarifini verirken,piştiğini anlamak için içindeki iliğin dışına çıkması gerek diyorlar.
Kuzum ben kurbandan kalan kemikleride oldum olası atmam buzluğa saklarım,dolabında normal etli kemiğin varsa onlarda şifa olur
Amin kuzum amin inşallah inşallah vaktinde saatinde gelişimini tamamlamış bir şekilde sağ salim kucağımıza alırız cümlemiz
Evet canım o doktor insanı çok rahatlatıyor,dün doktorumuz suyunu ölçtü azalma yok korkma dedi
Bizim için azalma olması sıkıntılı dedi.
Aman dikkat et kuzum varsın evinde çook pis olsun hiç önemli değil inanki
Teşekkür ederiz canım uygun bir zamanda alırsınız inşallah. yatak Kraft garden park 70x110 650 ye almıştık. Rengine göre fiyatı farklı olabiliyor canım kırmızısı grisi falan da vardıÇok gzl cnm güle güle kullansın bebişin bende çok beğendim bu arabayı ama şuan için alma fikrinden vazgeçtik gibi ilerleyen zamanda alırsamda bende bu modeli tercıh edicem. Cnn bu arada park yatağın fiyatı neydi hangi modeli bu
Bursada mıydın sen canım.?Yolculuk yasak olmasaydi eskisehire kesin gelirdim tanisirdik.kiz kardesim orda yasiyo odunpazarinda bir suru dukkan var
Evet canim.arabayla gelmemiz iki saat bile sürmüyor.hamile kaldigimdan beri hic gidemedimBursada mıydın sen canım.?
Evet güzel dükkanlar var bakiim dedim daha gidemedik
Bende öyleyim.soluma yatmaktan sol tarafim uyuştu birde igne yerimin ustune geliyor oda aciyor.asil 7 den sonra hic uyunmuyormus.Ayy Kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum artıkhiç bir pozisyonda rahat edemiyorum ya
Hepsi cok guzel gule gule kullanDoğru diyosun zam yapıp indirim veriyorlar aynı hesaba geliyor. Ben mağazada görüp internetten sipariş ettim arabayı. Bir arkadaş da kullanıyordu o da memnunmuş öyle olunca aldım artık. Bu da yatağımız renk kalmamıştı o da indirimdeydi öyle olunca kahverengini aldım genişliği çok iyi ama gayet geniş elini kolunu sallandıra sallandıra yatar :))
Gecmis olsun canim eger içebiliyorsan kelle paca ic hemen acayip iyi geliyorGaliba grip oluyorum hafif bi öksürük te var vücudum kırgın yaa hiç sevmiyorum grip olmayı geldimi gitmiyo tekrar ediyo nasıl becerdim evden çıkmadan grıp olmayı çok merak ediyorum
Güzel olacak güzel içime öyle doğuyor ❤Ben aldım biri ince biri kalın ucuzluktaydı o yüzden canım
İnşallah kuzu bende ellimden geleni yaptım bakalım sonuç ne olacak yarın
Ay evet battaniye çok yumoş duruyor
Benim içime de güzel doğuyor hepimiz içinGüzel olacak güzel içime öyle doğuyor ❤
Doğunca oğluşunu yumuşacık sararsın
Teşekkür ederim canım aynen ilâç içemiyoruz bitkisel bişeyler yemeklazımGeçmiş olsun cnm.şimdiden önlemini al bol bol c vitamini ve ıhlamur iç.
Teşekkür ederim canım bi bakıyım hem netten hem mağazalarda güle güle kullanın sizde doğsun büyüsün yatağına sığmasın kuzuTeşekkür ederiz canım uygun bir zamanda alırsınız inşallah. yatak Kraft garden park 70x110 650 ye almıştık. Rengine göre fiyatı farklı olabiliyor canım kırmızısı grisi falan da vardı
cnm ben hayatımda hiç içmedim tadı bile nasıl bilmiyorum genellikle organik tavuk hindi suyuna çorba yapıyorumBende öyleyim.soluma yatmaktan sol tarafim uyuştu birde igne yerimin ustune geliyor oda aciyor.asil 7 den sonra hic uyunmuyormus.
Gecen Instagramda denk geldim biri senin sorunundan bahsetmiş yorum yapanlarin coguda hep zamanında dogum yapmis hatta biri 39 gectim bebesin gelecegi yok yazmishatta birinin 25 mm felanmis
Hepsi cok guzel gule gule kullan
Gecmis olsun canim eger içebiliyorsan kelle paca ic hemen acayip iyi geliyor
Pozitif düşünmek insanı gerçekten rahatlatıyorBenim içime de güzel doğuyor hepimiz içinBurda hepimiz kollarımız dolu olacak nisanda
Ne kadar zaman sonra görmüş olcan kuzum oğlunuYarın ki kontrol için çoook heycanlıyım kızlarçok umutluyum. Zaman geçtikçe erken doğum riskim de azalıyor
Galiba grip oluyorum hafif bi öksürük te var vücudum kırgın yaa hiç sevmiyorum grip olmayı geldimi gitmiyo tekrar ediyo nasıl becerdim evden çıkmadan grıp olmayı çok merak ediyorum
Çok sağol kuzum Allah razı olsun❤
İnşallah bizde böyle böyle aradaki farkı kapatıcaz
Dün doktorumda dedi canım beslenmene dikkat et birde bol su tüket diye.
Sende yarın çoook güzel haberlerle geliceksin inşallah canım
Beşiğin modeli güzelmiş kuzum tam benim aradığım gibi bir model
Sepet beşik hediye gelicek bize ama ikinci beşik tercihim uzun kullanışlı bir beşikti tam aradığım gibi bir model
Tam olarak ismi ne diye geçiyor canım netten bakayım,fiyat olarak ne kadar aşşa yukarı
Çok sağol canım bu arada Allah razı olsun inşallah pammuk kızıma bol bol şifa olur yarar
Aradaki farkı böyle böyle kapatırız
Aldıkların çok şirin kuzum güle güle giysin kızın
BellaCiao kız aldığın battaniyenin yumuşaklığı burdan insanın uyuyasını getiriyo
Güle güle kullansın Eren'in ❤
Cuttingcorners geçmiş olsun kuzum hamilelikte hastalık çook zor
Sabahtan beri başım çatlıyor grip mi geliyo anlamadım neyin nesi
Kuzum bu arada sizin kızın adı neydi karar verdiniz mi yoksa ben arada kaçırdım mı
Yarın ki kontrol için çoook heycanlıyım kızlarçok umutluyum. Zaman geçtikçe erken doğum riskim de azalıyor
İnşallah canım bende düşündükçe heyecanlanıyorumBenim içime de güzel doğuyor hepimiz içinBurda hepimiz kollarımız dolu olacak nisanda
Kizlar okuldan getirmistir belki. Herkeste bi salgin var bu aralar . Cok gecmis olsun .Nane limonu eksik etme.Ihlamurda iyi geliyorGaliba grip oluyorum hafif bi öksürük te var vücudum kırgın yaa hiç sevmiyorum grip olmayı geldimi gitmiyo tekrar ediyo nasıl becerdim evden çıkmadan grıp olmayı çok merak ediyorum
Sağolasın cnmCanım çok dikkat et c vitamini al ben 1 haftadır sürünüyorum resmen geçmiyor
Canım çok teşekkürler dün araştırma yaparken internette gördüm bebekonfor diye bir site ve n11 de karşıma çıktı detaylı araştırıp yorumlarına bakamadım ama hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanılan beşik olması avantaj,bu tür alırız ama nerden alırız şimdilik karar vermedim canım
Burnum bugün öyle yanıyor ki söküp atıcam neredeysevicks sürüyorum yakıyor rahatlıyorum. Canım biz ipek koyucaz inşallah
Canım allahın izniyle korkma vaktınde doğuracaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?