2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Pozitif düşünmek insanı gerçekten rahatlatıyor
Çok şükür bugünümüze

Ne kadar zaman sonra görmüş olcan kuzum oğlunu
30lu haftaları geçtikten sonra biran önce gelsin istersin

3 buçuk hafta oldu canım en son ayrıntılıda gördüm.

Kizlar okuldan getirmistir belki. Herkeste bi salgin var bu aralar . Cok gecmis olsun .Nane limonu eksik etme.Ihlamurda iyi geliyor
Sağolasın cnm bende anlamadım bu ara zaten tadım yok bel ağrısı beni deli ediyo iş yapmasan olmuyo mecbur yapıyorum yardım edecek kimse yok bıde yapma diola rnasıl yapmıycaksam bugün yapmasam yarın yine ben yapıyorum iki çocuk okula gidiyo yesin içsin istiyo banyosu ütüsü artık temizliği filan geçtim hafta da bir hak getire, bide üstüne grip olursam artık ne oluruz bilmem

yok canim kimseden hayir yok mecbur kendi yapmaya calisiyor insan.yapmasanda olmuyor dedigin gibi. ailende yanında degil galiba?

Canim senim isin daha zor iki cocukla biz hic isyan etmiyelim
Cocuklarin kac yasindalar

Adetim 1 gün gecikti biraz önce yaptım tesleri kafam karıştı sizce sonuç nedir kızlar ??

Eklentiler

• 20190113_191938.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 50
Canim senim isin daha zor iki cocukla biz hic isyan etmiyelim
Cocuklarin kac yasindalar
Biri 13 biri 8 yaşında cnm Çok küçük değiller ama onlarında dertleri başka cnm beslenmeleri okuldan gelince yemekleri hazır olacak her hafta kıyafetleri yıkanacak utulenecek Allahım güç kuvvet versin hepımıze

Amin etmesin canım
Ben 5 haftadır sadece yatıyorum. Herşeyi o yapıyor evde. Temizlik yemek çamaşır market alışverişi yerleştirmesi herşeyi yapıyor sağ olsun

Lusi canım aldığım pijamalar ve sabahlıklar bunlar Bazanın altında kırış kırış olmuşlar ama zaten yıkanıp ütülenecekler

Eklentiler

• AD12DC7D-C415-4983-8A71-749494788D3B.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 9A8E379D-5188-45CE-BCEB-AC59A69B8792.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 8E8B87D6-BF5D-4C92-A84C-C4CA9C9577F0.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 67
  • BE809CF9-762A-4249-A500-CFAF2631B06E.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 66
  • ABBFA92F-360C-4E82-9A15-DC25987D7FCE.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 73
İyi akşamlar kızlar, sifayı öyle bir kaptım ki hiç yazamıyorum da. Bademcikler sisti Bol oksuruk, hapsurma derken zorlanıyorum yaaa. Bol c vitamini alıyorum. Sıcak limon yapıyor eşim onu iciyorum. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. Zencefilli zerdecallı ihlamur çayı iciyorum, sarımsak yiyorum ama zorluyor yaa. Vücut resmen ilaca alışmış. Yarın da iki tane final sinavim var ben bu halde nasıl gideceksem. Anneler ve yavruları hasta olmasıın

Geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın her yerde salgın var

Geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın inşallah

Küçük sayılırlar.yemegi camasiri ütüsü yeter canim.birde eslerde cocuk gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…