Sonuc kac dakika icinde ciktiAdetim 1 gün gecikti biraz önce yaptım tesleri kafam karıştı sizce sonuç nedir kızlar ??
Canım ben nedense internet alışverişine pek ısınamıyorumCanım çok dikkat et c vitamini al ben 1 haftadır sürünüyorum resmen geçmiyor
Canım çok teşekkürler dün araştırma yaparken internette gördüm bebekonfor diye bir site ve n11 de karşıma çıktı detaylı araştırıp yorumlarına bakamadım ama hem anne yanı hem de uzun yıllar kullanılan beşik olması avantaj,bu tür alırız ama nerden alırız şimdilik karar vermedim canım
Burnum bugün öyle yanıyor ki söküp atıcam neredeysevicks sürüyorum yakıyor rahatlıyorum. Canım biz ipek koyucaz inşallah
Canım allahın izniyle korkma vaktınde doğuracaksın inşallah
Bu gece heyecandan uyku tutmaz seni3 buçuk hafta oldu canım en son ayrıntılıda gördüm.
Gecmis olsum canim.tavuk corbasi ve kemikli bir corba ic ve dinlen.iki gun hic bir sey yapmadan dinlen iyi gelecek tabi sinavdan sonra.basarilar simdidenİyi akşamlar kızlar, sifayı öyle bir kaptım ki hiç yazamıyorum da. Bademcikler sisti Bol oksuruk, hapsurma derken zorlanıyorum yaaa. Bol c vitamini alıyorum. Sıcak limon yapıyor eşim onu iciyorum. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. Zencefilli zerdecallı ihlamur çayı iciyorum, sarımsak yiyorum ama zorluyor yaa. Vücut resmen ilaca alışmış. Yarın da iki tane final sinavim var ben bu halde nasıl gideceksem. Anneler ve yavruları hasta olmasıın
Güle güle giy canım gri olanı çok beğendim :)Lusi canım aldığım pijamalar ve sabahlıklar bunlar Bazanın altında kırış kırış olmuşlar ama zaten yıkanıp ütülenecekler
Geçmiş olsun canım bu havalar insanı çok aldatıyorİyi akşamlar kızlar, sifayı öyle bir kaptım ki hiç yazamıyorum da. Bademcikler sisti Bol oksuruk, hapsurma derken zorlanıyorum yaaa. Bol c vitamini alıyorum. Sıcak limon yapıyor eşim onu iciyorum. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. Zencefilli zerdecallı ihlamur çayı iciyorum, sarımsak yiyorum ama zorluyor yaa. Vücut resmen ilaca alışmış. Yarın da iki tane final sinavim var ben bu halde nasıl gideceksem. Anneler ve yavruları hasta olmasıın
Aminn cnm hepimizeAllah kolaylık versin canım
Aynen cnm boşveremiyosun ister istemez sorumlulukları var poğaça yoğurdum onu bekliyorum mayalansın onu yapacam, bide benim küçük öyle kiloluda değil ama hiç durmaz anne şunu yap yiyelim bunu yap yiyelim hadi bi tatlı yap dio duruyo duruyo aynı babası, Allahım canlarını sağ etsinKüçük sayılırlar.yemegi camasiri ütüsü yeter canim.birde eslerde cocuk gibi oluyo
Geçmiş olsun dikkat et cnm dinlen kalkma ayağa yarın sınavdan sonra hemen yine yat Allah esirgesin ateşlenmeİyi akşamlar kızlar, sifayı öyle bir kaptım ki hiç yazamıyorum da. Bademcikler sisti Bol oksuruk, hapsurma derken zorlanıyorum yaaa. Bol c vitamini alıyorum. Sıcak limon yapıyor eşim onu iciyorum. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. Zencefilli zerdecallı ihlamur çayı iciyorum, sarımsak yiyorum ama zorluyor yaa. Vücut resmen ilaca alışmış. Yarın da iki tane final sinavim var ben bu halde nasıl gideceksem. Anneler ve yavruları hasta olmasıın
Sağol canım daha güzelleri senin olsunGüle güle giy canım gri olanı çok beğendim :)
Canım ben nedense internet alışverişine pek ısınamıyorum
İlla bir canlı canlı görüp incelemem lazım :)
Ama bu model benim hoşuma gitti,inşallah bebek mağazalarında bulurum
Sen baya baya şifayı kapmışın kuzum
Çok dikkat et kendine
İsmi gerçekten çok güzel 2.isim arayışında aklımdan geçiyodu :)
Bu gece heyecandan uyku tutmaz seni
Yarın doya doya özlem gider oğluşunla
Bizede haber ver çıkınca
Bende oluyor canım sanki yumurta çatlama döneminde ki gibi. Hatta bazen artıyor bu haftalarda normal diye okudum bir yerde. Sık sık çamaşır değişikliği yapıyorum mikrobik birşeye sebep olmasın diyeKizlar sizde hic akinti oluyor mu boyle yumurtanin beyazı gibi
Bende de bugün oldu hatta biraz kasıklarım ağrıdı korktum enfeksiyon filan mı dıye ama geçti şükürKizlar sizde hic akinti oluyor mu boyle yumurtanin beyazı gibi
Evet canım en azından bu sistemde beşikler varmış mağazalara da sorabiliriz. Normalde grip bile olmazdım hamilelikte hastalıktan hastanelerden gelemedimCanım ben nedense internet alışverişine pek ısınamıyorum
İlla bir canlı canlı görüp incelemem lazım :)
Ama bu model benim hoşuma gitti,inşallah bebek mağazalarında bulurum
Sen baya baya şifayı kapmışın kuzum
Çok dikkat et kendine
İsmi gerçekten çok güzel 2.isim arayışında aklımdan geçiyodu :)
Bu gece heyecandan uyku tutmaz seni
Yarın doya doya özlem gider oğluşunla
Bizede haber ver çıkınca
Kizlar sizde hic akinti oluyor mu boyle yumurtanin beyazı gibi
Sagol canim.Bende oluyor canım sanki yumurta çatlama döneminde ki gibi. Hatta bazen artıyor bu haftalarda normal diye okudum bir yerde. Sık sık çamaşır değişikliği yapıyorum mikrobik birşeye sebep olmasın diye
Benimde biraz once az bir sey geldi hatta karnimda bir gerginlesti.artik ufacik seye korkar oldumBende de bugün oldu hatta biraz kasıklarım ağrıdı korktum enfeksiyon filan mı dıye ama geçti şükür
O duyguyu çok iyi bilirim cnm benimde 12 haftaya kadar lekelemem olmuştu her seferinde bişey mı olacak diye korkuyodum hep bi tedirgin oluyodum şimdi geçti şükür o düşünceler inşallah seninde geçecek son haftalarımızda başka şeyler konuşuyo olcaz doğum yapan arkadasları tebrik edip doğum hikayelerini oku-yazSagol canim.
Benimde biraz once az bir sey geldi hatta karnimda bir gerginlesti.artik ufacik seye korkar oldum
Oluyor canım evet bende sıksık iç çamaşırı değiştiriyorumKizlar sizde hic akinti oluyor mu boyle yumurtanin beyazı gibi
beyaz aknti oluyorKizlar sizde hic akinti oluyor mu boyle yumurtanin beyazı gibi
Kızlar internette bi şema buldum 7.Ay 30 haftada baslıyo diyo 27 de 3. Trimester başlamıyor mu? bana bi tuhaf geldi sizce doğru mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?