2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım ben nedense internet alışverişine pek ısınamıyorum
İlla bir canlı canlı görüp incelemem lazım :)
Ama bu model benim hoşuma gitti,inşallah bebek mağazalarında bulurum

Sen baya baya şifayı kapmışın kuzum
Çok dikkat et kendine
İsmi gerçekten çok güzel 2.isim arayışında aklımdan geçiyodu :)
3 buçuk hafta oldu canım en son ayrıntılıda gördüm.
Bu gece heyecandan uyku tutmaz seni
Yarın doya doya özlem gider oğluşunla
Bizede haber ver çıkınca

Gecmis olsum canim.tavuk corbasi ve kemikli bir corba ic ve dinlen.iki gun hic bir sey yapmadan dinlen iyi gelecek tabi sinavdan sonra.basarilar simdiden

Lusi canım aldığım pijamalar ve sabahlıklar bunlar Bazanın altında kırış kırış olmuşlar ama zaten yıkanıp ütülenecekler
Güle güle giy canım gri olanı çok beğendim :)
Geçmiş olsun canım bu havalar insanı çok aldatıyor

Küçük sayılırlar.yemegi camasiri ütüsü yeter canim.birde eslerde cocuk gibi oluyo
Aynen cnm boşveremiyosun ister istemez sorumlulukları var poğaça yoğurdum onu bekliyorum mayalansın onu yapacam, bide benim küçük öyle kiloluda değil ama hiç durmaz anne şunu yap yiyelim bunu yap yiyelim hadi bi tatlı yap dio duruyo duruyo aynı babası, Allahım canlarını sağ etsin

Geçmiş olsun dikkat et cnm dinlen kalkma ayağa yarın sınavdan sonra hemen yine yat Allah esirgesin ateşlenme

Tutmaz vallah uyku çook heycanlıyım çoook
Haber veririm mutlaka iyiki saat 9 buçuğa almışım randevuyu. Genelde hep 9 ile 10 arası alıyorum uyanır uyanmaz gitmek için :))

Kizlar sizde hic akinti oluyor mu boyle yumurtanin beyazı gibi
Bende oluyor canım sanki yumurta çatlama döneminde ki gibi. Hatta bazen artıyor bu haftalarda normal diye okudum bir yerde. Sık sık çamaşır değişikliği yapıyorum mikrobik birşeye sebep olmasın diye

Evet canım en azından bu sistemde beşikler varmış mağazalara da sorabiliriz. Normalde grip bile olmazdım hamilelikte hastalıktan hastanelerden gelemedim

İpek ismini bizde çok sevdik inşallah kızımda sever

Bende oluyor canım sanki yumurta çatlama döneminde ki gibi. Hatta bazen artıyor bu haftalarda normal diye okudum bir yerde. Sık sık çamaşır değişikliği yapıyorum mikrobik birşeye sebep olmasın diye
Sagol canim.
Bende de bugün oldu hatta biraz kasıklarım ağrıdı korktum enfeksiyon filan mı dıye ama geçti şükür
Benimde biraz once az bir sey geldi hatta karnimda bir gerginlesti.artik ufacik seye korkar oldum

Sagol canim.

Benimde biraz once az bir sey geldi hatta karnimda bir gerginlesti.artik ufacik seye korkar oldum
O duyguyu çok iyi bilirim cnm benimde 12 haftaya kadar lekelemem olmuştu her seferinde bişey mı olacak diye korkuyodum hep bi tedirgin oluyodum şimdi geçti şükür o düşünceler inşallah seninde geçecek son haftalarımızda başka şeyler konuşuyo olcaz doğum yapan arkadasları tebrik edip doğum hikayelerini oku-yaz

Kızlar internette bi şema buldum 7.Ay 30 haftada baslıyo diyo 27 de 3. Trimester başlamıyor mu? bana bi tuhaf geldi sizce doğru mu ?

Eklentiler

• 59FFBE52-3BCA-4D00-BCB9-B2D26FADDDC7.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar internette bi şema buldum 7.Ay 30 haftada baslıyo diyo 27 de 3. Trimester başlamıyor mu? bana bi tuhaf geldi sizce doğru mu ?

Canim 30. Haftada 7. Ay bitmis oluyor, 8. Aya adim atiyoruz. Yani 3. Trimester aslinda 6 ay bittigi zaman basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…