2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ins canim.cok rahattim son zamanda kanamam olunca bi panik oldum.ay nasil dogum yapacaz bakalım ilk kim dogum yapacak cok merak ediyorum.sonrasinda da bebegin gazi var sutum az geldi vs devam ederiz artik sohbete

Ins canim.cok rahattim son zamanda kanamam olunca bi panik oldum.ay nasil dogum yapacaz bakalım ilk kim dogum yapacak cok merak ediyorum.sonrasinda da bebegin gazi var sutum az geldi vs devam ederiz artik sohbete
Evet bende çok merak ediyorum kim doğuracak ilk benim muhtemelen 15 nisan gibi olur sezeryan olduğu için ,doğum hikayelerimiz hiç bitmiycek :) sonra bebişlerin doğum kilolarını soracaz 1 ay sonra kaç gram almışlar diye soracaz inş

geçmiş olsun canım . Allah yardımcın olsun finallerde. Ne okuyorsun acaba

Lusi canım aldığım pijamalar ve sabahlıklar bunlar Bazanın altında kırış kırış olmuşlar ama zaten yıkanıp ütülenecekler
Güle güle giy canım

Geçmiş olsun kuzu.
Kızlar internette bi şema buldum 7.Ay 30 haftada baslıyo diyo 27 de 3. Trimester başlamıyor mu? bana bi tuhaf geldi sizce doğru mu ?
Bitirdiğimiz ayı söylediğimiz için 30 da 7 aylık demeye başlıyoruz tablo o şekilde doğru ama trimester olayını bende karıştırıyorum 6 ay bitince 3. trimestere girmiş oluyoruz sanırım mervusank da yazmış.

Aynen sorular artik hic bitmez.benim 30 nisan en son gun benim nisanin.sezeryan olursam erken mi alinir bilmiyorum ama

Benimde büyük ihtimal aksilik olmazsa genelde 38. haftada alırlar gruptakilerin hep öyle oldu. O da tahmini Nisan ilk haftasına denk geliyor. Hatta benim sürekli gözüme çarpan 5 Nisan :) Ne olur bilmem tabi içime mi doğuyor yoksa 38+0 oluyorum o gün ondan mı bilmiyorum :)

28 de basliyor ucuncu trimester.ortalama 6.5 aydan sonra baslamis oluyor

Kızlar ben 3. Tremester a girdim çarşamba 28. Haftama giricem inşallah allah bilir tabii ama ilk doğumu ben yapabilirim doktorum mart sonu nisan başı demişti ayyy korku saldı beni şimdiden
Yaa birde bana sor o korkuyuuuu.
3 aydan düşünce bi geldiler bana düşünüp duruyorum nasıl olacak diye
Doğum şekli konuşmuş muydunuz kuzum

Kızlar ben 3. Tremester a girdim çarşamba 28. Haftama giricem inşallah allah bilir tabii ama ilk doğumu ben yapabilirim doktorum mart sonu nisan başı demişti ayyy korku saldı beni şimdiden
Tabi simdi rahatiz ama biraz yaklastikca korkuda iyice bastiracak.ortalama 10 haftan mi kaldi.doktorun sezaryan mi dedi niye oyle erken soyledi

O zaman 27 dolunca 28 den gun almaya baslayinca girmis sayilacaksin o zaman.ve zorlu surec basliyor desene
Benim şimdiden başladı ilerleyen haftalarda allah yardımcımız olsun. Nefes darlığı çekiyorum ayakkabımı giyemiyorum vs. Allahtan göbük küçük birde büyük olsa yanmışım sanırım

Benim şimdiden başladı ilerleyen haftalarda allah yardımcımız olsun. Nefes darlığı çekiyorum ayakkabımı giyemiyorum vs. Allahtan göbük küçük birde büyük olsa yanmışım sanırım
Bende oyleyim ayakkabi zor giyiyorum bazen eşim bagliyor.benim gobek buyuk oda zorluyor.ilerki haftalarda gece hic uyuamıyormuşsun bile

Bende 5.nisan gibi sezeryan olurum diyordum ama malesef erken doğum olursa Mart sonu olacak. İnş kanamam felan olmazda erken doğum yapmam birde ilk Bebeğimi 1 nisanda yattım hastaneye 2 nisanda dogurdum 3 nisanda defnettik o yüzden o günleri istemiyorum.inş o günlere denk gelmez.

Kızlar Siz birde beni görün yataktan bile kalkamiyorum göbeğime sanki birsey batıyor. Resmen bu aksam ağladım resmen içerde canımı yakıyor kizimda hiç böyle olmamıştim o kadar hoşuma. Gidiyordu ki oynaması resmen açıp. Esimle izlerdik. Şimdi oynadıkca korkuyorum canım CK yanıyor ama yinede oynasin iyi demekki diyorum yada plesanta asagida olduğu için sıkıştımı acaba içerde. Ondan ni canımı yakior

İnşallah canım kötü düşünme umarım hepimiz için herşeyyyy yolunda gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…