- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Bende öyle biliyorum ama bu fotoğrafta öyle demiyoCanim 30. Haftada 7. Ay bitmis oluyor, 8. Aya adim atiyoruz. Yani 3. Trimester aslinda 6 ay bittigi zaman basladi
Ins canim.cok rahattim son zamanda kanamam olunca bi panik oldum.ay nasil dogum yapacaz bakalım ilk kim dogum yapacak cok merak ediyorum.sonrasinda da bebegin gazi var sutum az geldi vs devam ederiz artik sohbeteO duyguyu çok iyi bilirim cnm benimde 12 haftaya kadar lekelemem olmuştu her seferinde bişey mı olacak diye korkuyodum hep bi tedirgin oluyodum şimdi geçti şükür o düşünceler inşallah seninde geçecek son haftalarımızda başka şeyler konuşuyo olcaz doğum yapan arkadasları tebrik edip doğum hikayelerini oku-yaz
Evet bende çok merak ediyorum kim doğuracak ilk benim muhtemelen 15 nisan gibi olur sezeryan olduğu için ,doğum hikayelerimiz hiç bitmiycek :) sonra bebişlerin doğum kilolarını soracaz 1 ay sonra kaç gram almışlar diye soracaz inşIns canim.cok rahattim son zamanda kanamam olunca bi panik oldum.ay nasil dogum yapacaz bakalım ilk kim dogum yapacak cok merak ediyorum.sonrasinda da bebegin gazi var sutum az geldi vs devam ederiz artik sohbete
geçmiş olsun canım . Allah yardımcın olsun finallerde.İyi akşamlar kızlar, sifayı öyle bir kaptım ki hiç yazamıyorum da. Bademcikler sisti Bol oksuruk, hapsurma derken zorlanıyorum yaaa. Bol c vitamini alıyorum. Sıcak limon yapıyor eşim onu iciyorum. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. Zencefilli zerdecallı ihlamur çayı iciyorum, sarımsak yiyorum ama zorluyor yaa. Vücut resmen ilaca alışmış. Yarın da iki tane final sinavim var ben bu halde nasıl gideceksem. Anneler ve yavruları hasta olmasıın
Güle güle giy canımLusi canım aldığım pijamalar ve sabahlıklar bunlar Bazanın altında kırış kırış olmuşlar ama zaten yıkanıp ütülenecekler
Geçmiş olsun kuzu.İyi akşamlar kızlar, sifayı öyle bir kaptım ki hiç yazamıyorum da. Bademcikler sisti Bol oksuruk, hapsurma derken zorlanıyorum yaaa. Bol c vitamini alıyorum. Sıcak limon yapıyor eşim onu iciyorum. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. Zencefilli zerdecallı ihlamur çayı iciyorum, sarımsak yiyorum ama zorluyor yaa. Vücut resmen ilaca alışmış. Yarın da iki tane final sinavim var ben bu halde nasıl gideceksem. Anneler ve yavruları hasta olmasıın
Bitirdiğimiz ayı söylediğimiz için 30 da 7 aylık demeye başlıyoruz tablo o şekilde doğru ama trimester olayını bende karıştırıyorum 6 ay bitince 3. trimestere girmiş oluyoruz sanırım mervusank da yazmış.Kızlar internette bi şema buldum 7.Ay 30 haftada baslıyo diyo 27 de 3. Trimester başlamıyor mu? bana bi tuhaf geldi sizce doğru mu ?
Aynen sorular artik hic bitmez.benim 30 nisan en son gun benim nisanin.sezeryan olursam erken mi alinir bilmiyorum amaEvet bende çok merak ediyorum kim doğuracak ilk benim muhtemelen 15 nisan gibi olur sezeryan olduğu için ,doğum hikayelerimiz hiç bitmiycek :) sonra bebişlerin doğum kilolarını soracaz 1 ay sonra kaç gram almışlar diye soracaz inş
Benimde büyük ihtimal aksilik olmazsa genelde 38. haftada alırlar gruptakilerin hep öyle oldu. O da tahmini Nisan ilk haftasına denk geliyor. Hatta benim sürekli gözüme çarpan 5 Nisan :) Ne olur bilmem tabi içime mi doğuyor yoksa 38+0 oluyorum o gün ondan mı bilmiyorum :)Evet bende çok merak ediyorum kim doğuracak ilk benim muhtemelen 15 nisan gibi olur sezeryan olduğu için ,doğum hikayelerimiz hiç bitmiycek :) sonra bebişlerin doğum kilolarını soracaz 1 ay sonra kaç gram almışlar diye soracaz inş
28 de basliyor ucuncu trimester.ortalama 6.5 aydan sonra baslamis oluyorGüle güle giy canım
Geçmiş olsun kuzu.
Bitirdiğimiz ayı söylediğimiz için 30 da 7 aylık demeye başlıyoruz tablo o şekilde doğru ama trimester olayını bende karıştırıyorum 6 ay bitince 3. trimestere girmiş oluyoruz sanırım mervusank da yazmış.
evet kuzum banada uygulama öyle dedi artık bu haftadan sonra 3. trimestere gireceksin diye. Sanırım 6,5 aya denk geliyor dediğin gibi28 de basliyor ucuncu trimester.ortalama 6.5 aydan sonra baslamis oluyor
Yaa birde bana sor o korkuyuuuu.Kızlar ben 3. Tremester a girdim çarşamba 28. Haftama giricem inşallah allah bilir tabii ama ilk doğumu ben yapabilirim doktorum mart sonu nisan başı demişti ayyy korku saldı beni şimdiden
O zaman 27 dolunca 28 den gun almaya baslayinca girmis sayilacaksin o zaman.ve zorlu surec basliyor deseneevet kuzum banada uygulama öyle dedi artık bu haftadan sonra 3. trimestere gireceksin diye. Sanırım 6,5 aya denk geliyor dediğin gibi
Tabi simdi rahatiz ama biraz yaklastikca korkuda iyice bastiracak.ortalama 10 haftan mi kaldi.doktorun sezaryan mi dedi niye oyle erken soylediKızlar ben 3. Tremester a girdim çarşamba 28. Haftama giricem inşallah allah bilir tabii ama ilk doğumu ben yapabilirim doktorum mart sonu nisan başı demişti ayyy korku saldı beni şimdiden
Benim şimdiden başladı ilerleyen haftalarda allah yardımcımız olsun. Nefes darlığı çekiyorum ayakkabımı giyemiyorum vs. Allahtan göbük küçük birde büyük olsa yanmışım sanırımO zaman 27 dolunca 28 den gun almaya baslayinca girmis sayilacaksin o zaman.ve zorlu surec basliyor desene
Bende oyleyim ayakkabi zor giyiyorum bazen eşim bagliyor.benim gobek buyuk oda zorluyor.ilerki haftalarda gece hic uyuamıyormuşsun bileBenim şimdiden başladı ilerleyen haftalarda allah yardımcımız olsun. Nefes darlığı çekiyorum ayakkabımı giyemiyorum vs. Allahtan göbük küçük birde büyük olsa yanmışım sanırım
10 gün önce alıyorlar genellikle benimde 27 nisanAynen sorular artik hic bitmez.benim 30 nisan en son gun benim nisanin.sezeryan olursam erken mi alinir bilmiyorum ama
İnşallah canım kötü düşünme umarım hepimiz için herşeyyyy yolunda gidicekBende 5.nisan gibi sezeryan olurum diyordum ama malesef erken doğum olursa Mart sonu olacak. İnş kanamam felan olmazda erken doğum yapmam birde ilk Bebeğimi 1 nisanda yattım hastaneye 2 nisanda dogurdum 3 nisanda defnettik o yüzden o günleri istemiyorum.inş o günlere denk gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?