İnş cnm.Rabbim yardımcımiz olsunİnşallah canım kötü düşünme umarım hepimiz için herşeyyyy yolunda gidicek
Yok canim ondan degildir.donerkem benimde aciyo tas gibi oluyor bir anda.ins sorun yasamazsin bu dogumunda canimKızlar Siz birde beni görün yataktan bile kalkamiyorum göbeğime sanki birsey batıyor. Resmen bu aksam ağladım resmen içerde canımı yakıyor kizimda hiç böyle olmamıştim o kadar hoşuma. Gidiyordu ki oynaması resmen açıp. Esimle izlerdik. Şimdi oynadıkca korkuyorum canım CK yanıyor ama yinede oynasin iyi demekki diyorum yada plesanta asagida olduğu için sıkıştımı acaba içerde. Ondan ni canımı yakior
Olur mu olur hic belli olmaz.Doğum tarihleri konuşulmuş. Benim erken doğum riskim varama en sonlara kalmak çoook isterim böyle tam 41 haftalık doğum yapmayı ne güzel olur Bolbol dinleneceğim ellimden geldiği kadar miniğimi içerde sıcak tutmaya çalışacağım. Bakmışsınız en son ben doğum yapıyormuşum kızlar
Yaa birde bana sor o korkuyuuuu.
3 aydan düşünce bi geldiler bana düşünüp duruyorum nasıl olacak diye
Doğum şekli konuşmuş muydunuz kuzum
Tabi simdi rahatiz ama biraz yaklastikca korkuda iyice bastiracak.ortalama 10 haftan mi kaldi.doktorun sezaryan mi dedi niye oyle erken soyledi
Bende 5.nisan gibi sezeryan olurum diyordum ama malesef erken doğum olursa Mart sonu olacak. İnş kanamam felan olmazda erken doğum yapmam birde ilk Bebeğimi 1 nisanda yattım hastaneye 2 nisanda dogurdum 3 nisanda defnettik o yüzden o günleri istemiyorum.inş o günlere denk gelmez.
Yok canim sadece bir kere rahim kanalim dar oldugu icin normal dogum yapabilir miyim diye sormustum yapabilirsin demisti.ben daha sali gunu 25 haftalik olacam.sanirim dogum icinde 32 34 lerde konusurum heralde.simdi normal dogum olursa senin suren uzayabilirdeBana 26. Hftadan itibaren bir geldiler ki sorma canım korku ve heyacanla birlikte aynı zamanda teskin de ediyorum kendimi ama duygusal olarak da garipleştim sonumuz hayır ola
Kuzum konuştuk onu her şey yolunda giderse eğer normal doğum olacak bende normal doğumu çok istediğimi özellikle belirttim doktorumda buna kendimi zihnen ve fiziken hazırlamam gerektiğini söyledi bol bol yürüyüş hareket... gerisi elimizde olmayan şeyler canım inşallah her şey yolunda gider
Doktorumla konuşmuştuk canım çünkü son kontrolumde artık yolu yarılamıştık hem birbirimizi daha iyi anlamak için çünkü ben normal doğum istediğimi özellikle belirttim bence bilmesi gerekiyordu sezeryanda isteyebilirdim o da bana tavsiyelerde bulundu her şey yolunda giderse buna engel bir şey olmadığını söyledisiz konuşmadınız mı canım?
Canım geçmişteki kötü anıları aklına bile getirme bu yıl inşallah güzel anılarla hatırlayacaksın nisan ayını
İnşallah kuzumBana 26. Hftadan itibaren bir geldiler ki sorma canım korku ve heyacanla birlikte aynı zamanda teskin de ediyorum kendimi ama duygusal olarak da garipleştim sonumuz hayır ola
Kuzum konuştuk onu her şey yolunda giderse eğer normal doğum olacak bende normal doğumu çok istediğimi özellikle belirttim doktorumda buna kendimi zihnen ve fiziken hazırlamam gerektiğini söyledi bol bol yürüyüş hareket... gerisi elimizde olmayan şeyler canım inşallah her şey yolunda gider
Doktorumla konuşmuştuk canım çünkü son kontrolumde artık yolu yarılamıştık hem birbirimizi daha iyi anlamak için çünkü ben normal doğum istediğimi özellikle belirttim bence bilmesi gerekiyordu sezeryanda isteyebilirdim o da bana tavsiyelerde bulundu her şey yolunda giderse buna engel bir şey olmadığını söyledisiz konuşmadınız mı canım?
Canım geçmişteki kötü anıları aklına bile getirme bu yıl inşallah güzel anılarla hatırlayacaksın nisan ayını
Çok hoş hepsi tatlımm ama gri yıldızlıya ekstra bayıldım pamuklu dimi kumaşı markası neydi o tarz bişi arıyorum ben deLusi canım aldığım pijamalar ve sabahlıklar bunlar Bazanın altında kırış kırış olmuşlar ama zaten yıkanıp ütülenecekler
Ben biraz sabırsızımdır heralde 32. Haftama kadar bekleyemezdim aslaYok canim sadece bir kere rahim kanalim dar oldugu icin normal dogum yapabilir miyim diye sormustum yapabilirsin demisti.ben daha sali gunu 25 haftalik olacam.sanirim dogum icinde 32 34 lerde konusurum heralde.simdi normal dogum olursa senin suren uzayabilirde
Ya ben gecen hafta bebek dogacak diye bir panik oldum.bari alti ayi tamamlasada yasar diye dusundum.30 dan sonra tekrar panik olurum bende.normalde sakin bir yapim var.kim hastalanırsa hastanede ben kalirdim ama bu hamilelikte bir garip oldumBen biraz sabırsızımdır heralde 32. Haftama kadar bekleyemezdim aslabilemiyorum canım ama 30. Haftamdan sonra ben her an doğurabilecekmişim gibi panik olurum orası kesin
Sağol canım Onu Özdilek ten aldımÇok hoş hepsi tatlımm ama gri yıldızlıya ekstra bayıldım pamuklu dimi kumaşı markası neydi o tarz bişi arıyorum ben de
Hmm bakiim canım özdilek e güzelmiş spor duruyorSağol canım Onu Özdilek ten aldım
Aynen canım spor bi takımHmm bakiim canım özdilek e güzelmiş spor duruyor
Ben 80b kullanıyordum sütyenlerimi canım şimdi 85 oldular süt gelince 90 olmuştu oğlumda.Kizlarr birsey soracagim utanarakBenim hicbir zaman buyuk olmadi goguslerim zaten kilolu bir bayan da degilim. Ideal kilomdayim. Hamilelikte buyur diye dusunmustum, hic buyume yok. Nasil emziricem bu goguslerle onu dusunuorm sizlerde buyume fark ettiniz mi, yoksa daha ileriki haftalarda mi buyumeye baslior acaba
Allah şifa versin canım maalesef her ailede kanser var artık salgın gibi oldu umarım erken tanıdır ve kolayca atlatırGünaydın kızlar yüklememi yaptırdım
Ama güne kötü başladım. Anneannem kansermiş kolonoskopi olmuştu geçen hafta moraller bozuk bazen isyan edesim geliyor herşey bizi buluyor diye
Amin canım inşallh. Hep ertelemiş sorununu bi kere gitmiş onda da ilgilenmemişler MR çekip birşeyin yok demişler. Bizim yanımıza gelince ısrarla biz götürdük. Umarım herşey iyi olurAllah şifa versin canım maalesef her ailede kanser var artık salgın gibi oldu umarım erken tanıdır ve kolayca atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?