2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok canim ondan degildir.donerkem benimde aciyo tas gibi oluyor bir anda.ins sorun yasamazsin bu dogumunda canim

Doğum tarihleri konuşulmuş. Benim erken doğum riskim var ama en sonlara kalmak çoook isterim böyle tam 41 haftalık doğum yapmayı ne güzel olur Bolbol dinleneceğim ellimden geldiği kadar miniğimi içerde sıcak tutmaya çalışacağım. Bakmışsınız en son ben doğum yapıyormuşum kızlar

Olur mu olur hic belli olmaz.bence senin erken olmiyacak hic oyle hissetmiyorum.benim 38 ci haftada olsa yeter

Yaa birde bana sor o korkuyuuuu.
3 aydan düşünce bi geldiler bana düşünüp duruyorum nasıl olacak diye
Doğum şekli konuşmuş muydunuz kuzum

Bana 26. Hftadan itibaren bir geldiler ki sorma canım korku ve heyacanla birlikte aynı zamanda teskin de ediyorum kendimi ama duygusal olarak da garipleştim sonumuz hayır ola

Kuzum konuştuk onu her şey yolunda giderse eğer normal doğum olacak bende normal doğumu çok istediğimi özellikle belirttim doktorumda buna kendimi zihnen ve fiziken hazırlamam gerektiğini söyledi bol bol yürüyüş hareket... gerisi elimizde olmayan şeyler canım inşallah her şey yolunda gider

Tabi simdi rahatiz ama biraz yaklastikca korkuda iyice bastiracak.ortalama 10 haftan mi kaldi.doktorun sezaryan mi dedi niye oyle erken soyledi

Doktorumla konuşmuştuk canım çünkü son kontrolumde artık yolu yarılamıştık hem birbirimizi daha iyi anlamak için çünkü ben normal doğum istediğimi özellikle belirttim bence bilmesi gerekiyordu sezeryanda isteyebilirdim o da bana tavsiyelerde bulundu her şey yolunda giderse buna engel bir şey olmadığını söyledi siz konuşmadınız mı canım?

Canım geçmişteki kötü anıları aklına bile getirme bu yıl inşallah güzel anılarla hatırlayacaksın nisan ayını

Yok canim sadece bir kere rahim kanalim dar oldugu icin normal dogum yapabilir miyim diye sormustum yapabilirsin demisti.ben daha sali gunu 25 haftalik olacam.sanirim dogum icinde 32 34 lerde konusurum heralde.simdi normal dogum olursa senin suren uzayabilirde

İnşallah kuzum

Lusi canım aldığım pijamalar ve sabahlıklar bunlar Bazanın altında kırış kırış olmuşlar ama zaten yıkanıp ütülenecekler
Çok hoş hepsi tatlımm ama gri yıldızlıya ekstra bayıldım pamuklu dimi kumaşı markası neydi o tarz bişi arıyorum ben de

Ben biraz sabırsızımdır heralde 32. Haftama kadar bekleyemezdim asla bilemiyorum canım ama 30. Haftamdan sonra ben her an doğurabilecekmişim gibi panik olurum orası kesin

Ben biraz sabırsızımdır heralde 32. Haftama kadar bekleyemezdim asla bilemiyorum canım ama 30. Haftamdan sonra ben her an doğurabilecekmişim gibi panik olurum orası kesin
Ya ben gecen hafta bebek dogacak diye bir panik oldum.bari alti ayi tamamlasada yasar diye dusundum.30 dan sonra tekrar panik olurum bende.normalde sakin bir yapim var.kim hastalanırsa hastanede ben kalirdim ama bu hamilelikte bir garip oldum

Kizlarr birsey soracagim utanarak Benim hicbir zaman buyuk olmadi goguslerim zaten kilolu bir bayan da degilim. Ideal kilomdayim. Hamilelikte buyur diye dusunmustum, hic buyume yok. Nasil emziricem bu goguslerle onu dusunuorm sizlerde buyume fark ettiniz mi, yoksa daha ileriki haftalarda mi buyumeye baslior acaba

Günaydın kızlar yüklememi yaptırdım
Ama güne kötü başladım. Anneannem kansermiş kolonoskopi olmuştu geçen hafta moraller bozuk bazen isyan edesim geliyor herşey bizi buluyor diye

Ben 80b kullanıyordum sütyenlerimi canım şimdi 85 oldular süt gelince 90 olmuştu oğlumda.
Ama göğüs büyüklüğü ile ilgili olmadığını biliyorum süt ün bolluğunun, gelmesinin falan. Çünkü göğüs süt ü depo yapmıyor bebişler emdikçe vucut üretiyor kanallardan geliyor.

Günaydın kızlar yüklememi yaptırdım
Ama güne kötü başladım. Anneannem kansermiş kolonoskopi olmuştu geçen hafta moraller bozuk bazen isyan edesim geliyor herşey bizi buluyor diye
Allah şifa versin canım maalesef her ailede kanser var artık salgın gibi oldu umarım erken tanıdır ve kolayca atlatır

Allah şifa versin canım maalesef her ailede kanser var artık salgın gibi oldu umarım erken tanıdır ve kolayca atlatır
Amin canım inşallh. Hep ertelemiş sorununu bi kere gitmiş onda da ilgilenmemişler MR çekip birşeyin yok demişler. Bizim yanımıza gelince ısrarla biz götürdük. Umarım herşey iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…