2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar yüklememi yaptırdım
Ama güne kötü başladım. Anneannem kansermiş kolonoskopi olmuştu geçen hafta moraller bozuk bazen isyan edesim geliyor herşey bizi buluyor diye

Geçmiş olsun cnm biz de dün aldık kanser haberi bi arkadaşımızın babası mide kanseri olmuş hemen acil ameliyata almışlar 3 te 1 ini almışlar midenin.
Rabbim şifasını versin annennene cnm benim üzülme lütfen

Sütle hiçbirinin alakası yok canım. Benim büyüdü ama keşke büyümeseydi bu hali hiç mi hiç hoşuma gitmiyor. Hiç sütüm olmaz diye düşünme

İlk defa yakınım birinde kanser haberini alıyorum garip oldum canım birde aile büyüklerinden kimse kalmadı bir anneannem vardı o da gitsin istemiyorum inşallah ilerlememiştir bir oluru vardır sağol kuzum

Ama güne kötü başladım. Anneannem kansermiş kolonoskopi olmuştu geçen hafta moraller bozuk bazen isyan edesim geliyor herşey bizi buluyor diye

Cok gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin, umarim duzelir atlatir bu durumu. Moralinizi yuksek tutun

Bende günüm dolsun öyle gelsin istiyorum Rahatımın bozulacağının farkındayım galiba

Cok gecmis olsun.Rabbim acil sifalar versin .Genci yaslisi kadini erkegi hic fark etmiyor herkes bir can taşıyor. Rabbim saglikla hic kimseyi imtihan etmesin . Saglik imtihani zor. Tip gelişti artik tedavi yöntemleri var. insallah en kisa zamanda atlatır

Amin canım inşallah gerçekten sağlık en büyük zenginlik tekrar tekrar hatırlıyorum şu sıralar. Sağlık olsunda gerisi hiç mi hiç önemli değil.
Teşekkür ediyorum

Allah acil şifalar versin cnm bu dünyada herşey bizim için bi imtihan içindeyiz ve sabır edicez herkesin farklı sıkıntıları var senin ki sana zor benimki bana zor ama herkes bişeyle imtihan oluyo çünkü dünyaya geliş amacımız o Rabbim ben sizleri dünyaya gülmeye eğlenmeye yollamadım hepiniz imtihan olacaksınız kiminiz malıyla kımınız saglıyla dio bizde başımıza gelene sabır ediyoruz cnm dua edicez bol bol derdi veren Rabbim dermanıda vericek unutma bi yokuş çıkıyosun şuan sonra o yokuştan ineceksin ohh diyeceksin selamete kavuşacaksın

Bugün kontrole gidecektin naptın

Haklısın canım İnşallah..
Umarım hepimizin yolu güzelliklere çıkar

benim de ufaktır baya ama biraz büyüdü içi doldu sanki . Doğuma yaklaşık dahada büyürler diye düşünüyorum . Ama emzirmeye engel olur mu bende tecrübesizim tabii öğrencez

benim de ufaktır baya ama biraz büyüdü içi doldu sanki . Doğuma yaklaşık dahada büyürler diye düşünüyorum . Ama emzirmeye engel olur mu bende tecrübesizim tabii öğrencez
Doğumdan sonra süt gelmeye başlayınca daha da büyür cnm,göğsünün ucu olmasa bile bebiş tutar emer ,önemli olan sütün gelmesi

Olur mu olur hic belli olmaz.bence senin erken olmiyacak hic oyle hissetmiyorum.benim 38 ci haftada olsa yeter

Ay inşallah canımm ya

Çok geçmiş olsun kuzu allah acil şifalar versin anneanne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…