- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsunGünaydın kızlar yüklememi yaptırdım
Ama güne kötü başladım. Anneannem kansermiş kolonoskopi olmuştu geçen hafta moraller bozuk bazen isyan edesim geliyor herşey bizi buluyor diye
Günaydın kızlar. Bekleme salonundayım doktorum biraz geç alacak aciliyet varmış. Dualarınız bizimle olsun rahim uzunluğum kısalmış olmasın
Normalde goguslerim kucuk degildir ama benim de hic büyume yok henuz sanirim bizim sonlara dogru buyuyecek.korkma küçük olanların bile bir sisiyorKizlarr birsey soracagim utanarakBenim hicbir zaman buyuk olmadi goguslerim zaten kilolu bir bayan da degilim. Ideal kilomdayim. Hamilelikte buyur diye dusunmustum, hic buyume yok. Nasil emziricem bu goguslerle onu dusunuorm sizlerde buyume fark ettiniz mi, yoksa daha ileriki haftalarda mi buyumeye baslior acaba
Gecmis olsun canim artik bi cok hastaligin tedavisi var.annemde yillardir var tedavisini oluyor ilerlemiyor.korkma bir sey olmaz insGünaydın kızlar yüklememi yaptırdım
Ama güne kötü başladım. Anneannem kansermiş kolonoskopi olmuştu geçen hafta moraller bozuk bazen isyan edesim geliyor herşey bizi buluyor diye
Sağol kuzumAy inşallah canımm ya
Çok geçmiş olsun kuzu allah acil şifalar versin anneanne
Teşekkür ederim kuzumCanım allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun
Yükleme nasıl geçti canım? Zor oldu mu? İnşallah değerler de normal çıkar kuzum
Güzel haberlerle gel canım bekliyoruz
Amin canım inşallah. Tabi yaşta var 73 yaşında ama yinede kabullenmek zor Allah bütün hastalara şifa versin inşallahhNormalde goguslerim kucuk degildir ama benim de hic büyume yok henuz sanirim bizim sonlara dogru buyuyecek.korkma küçük olanların bile bir sisiyor
Gecmis olsun canim artik bi cok hastaligin tedavisi var.annemde yillardir var tedavisini oluyor ilerlemiyor.korkma bir sey olmaz ins
Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce zeytinyağı iç birer kaşık canım. Bir de trabzon hurması diye bi meyve varya onda bolca lif varmış iyi geldiğini söylüyorlar onu yiyip üzerine bol su içmeyi dene. İnşallah iyi gelirKızlar bi haftadır kabızlıkla başım belada cok fenayım yahu
Ucu var ya o bakımdan sıkıntı yokDoğumdan sonra süt gelmeye başlayınca daha da büyür cnm,göğsünün ucu olmasa bile bebiş tutar emer ,önemli olan sütün gelmesi
Iyi hadi cok sevindim.rahim boyunu söyledi mi.dinlenmek cok iyi geldi sana.yuzunu gorebildin mi bebisinÇıktım kızlar. Bebeğim büyümüş kilosunu söylemedi. Boyu 34 cm olmuş. Baş aşağı plasenta yukarda. Rahim kapalı ve kısalmamış çok şükür herşey yolunda
Dinlenmeye devam
Gözün aydın canımÇıktım kızlar. Bebeğim büyümüş kilosunu söylemedi. Boyu 34 cm olmuş. Baş aşağı plasenta yukarda. Rahim kapalı ve kısalmamış çok şükür herşey yolunda
Dinlenmeye devam
Sağol kuzum öyle tabi ama bu dönemdeki duygusallık eklenince daha kötü oldum.Merhaba kızlar, işlerin yoğunluğundan giremiyorum bile... haftaya izin alacağım. Ankaraya babamın yanına gideceğim. sonraki hafta için de ne yapacağım bilmiyorum. 15 tatil de kızımı iş yerine getirmek istemiyorum. çocuk da dinlenmek istiyor. ben de iyice ağırlaştım. artık zorlanmaya başladım.
c.tesi için Niğde den randevu aldım. inanmayacaksınız ama en son 30 kasım da gördüm oğluşu...çok merak ediyorum nasıl kime benziyor büyüdü mü? hareketli epey. zaman az kaldı sanki her an doğuracakmışım gibi his var içimde.
A April wind canım çok geçmiş olsun. rabbim şifasını versin. dermansız dert vermesin. herşey Allahtan. hepimizin sınavı var.
Gözün aydın kuzum maşallah Eren’eÇıktım kızlar. Bebeğim büyümüş kilosunu söylemedi. Boyu 34 cm olmuş. Baş aşağı plasenta yukarda. Rahim kapalı ve kısalmamış çok şükür herşey yolunda
Dinlenmeye devam
Adıyla yaşasın MetehanBu arada biz isim olarak, daha doğrusu benim babam isim düşündü. ben istedim. babacım sen koy ismini dedim çok mutlu oldu...benim babam genelde hükümdar isimlerini çok sever.
Metehan olsun dedi :) iyi dedik olsun ismimiz de belli, kafam rahatladı. aylardır düşünüyorduk 2 -3 isim arasında kalmıştık babacım son noktayı koydu
şimdi sizler ne koyacaksınız.
bildiklerim Uras var, Eren Var, Nisan vardı galiba.
Iyi hadi cok sevindim.rahim boyunu söyledi mi.dinlenmek cok iyi geldi sana.yuzunu gorebildin mi bebisin
Bu arada biz isim olarak, daha doğrusu benim babam isim düşündü. ben istedim. babacım sen koy ismini dedim çok mutlu oldu...benim babam genelde hükümdar isimlerini çok sever.
Metehan olsun dedi :) iyi dedik olsun ismimiz de belli, kafam rahatladı. aylardır düşünüyorduk 2 -3 isim arasında kalmıştık babacım son noktayı koydu
Oh cnm gÖzün aydın. Şükürler olsun.dinlen bol bol inş zamaninda.alacaksın kucağına yavrunu ..iyi haberler duyunca sanki kendim alıyormusum gibi çok. Seviniyorum.inş darisi herkesin basinaÇıktım kızlar. Bebeğim büyümüş kilosunu söylemedi. Boyu 34 cm olmuş. Baş aşağı plasenta yukarda. Rahim kapalı ve kısalmamış çok şükür herşey yolunda
Dinlenmeye devam
Canim benimki 46 di ayrintilida simdi kac bilmiyorum.32 cok iyi benceTeşekür ederim kuzum aynı 32mm rahim uzunluğu. Seninki kaçtı ?
Yok kuzu göremedim yüzünü kabaca ultrason yaptı detaylı
Adıyla yaşasın paşa
Cnm çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.Günaydın kızlar yüklememi yaptırdım
Guzel isim secmis bana.banada dayim metehan koy diyordu.ben demir koyacam ablam ilk bastan beri bu ismi söylüyorduBu arada biz isim olarak, daha doğrusu benim babam isim düşündü. ben istedim. babacım sen koy ismini dedim çok mutlu oldu...benim babam genelde hükümdar isimlerini çok sever.
50 mg sonra mı, kaç çıktıKizlar seker yuklemem yuksek cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?