Haklısın canım seni hastene koşturmacası mahvettiEvet canım en azından bu sistemde beşikler varmış mağazalara da sorabiliriz. Normalde grip bile olmazdım hamilelikte hastalıktan hastanelerden gelemedim
İpek ismini bizde çok sevdik inşallah kızımda sever
Oh cnm gÖzün aydın. Şükürler olsun.dinlen bol bol inş zamaninda.alacaksın kucağına yavrunu ..iyi haberler duyunca sanki kendim alıyormusum gibi çok. Seviniyorum.inş darisi herkesin basina
Canim benimki 46 di ayrintilida simdi kac bilmiyorum.32 cok iyi bence
Sağol kuzum öyle tabi ama bu dönemdeki duygusallık eklenince daha kötü oldum.
Baban nasıl oldu iyidir inşallah?
Bebişi görmeyeli de baya olmuş git gör canım
Gözün aydın kuzum maşallah Eren’e
Adıyla yaşasın Metehançok severim Metehan ismini :)
Teşekür ederim kuzum aynı 32mm rahim uzunluğu. Seninki kaçtı ?
Yok kuzu göremedim yüzünü kabaca ultrason yaptı detaylı değil ya
Adıyla yaşasın paşa
Guzel isim secmis bana.banada dayim metehan koy diyordu.ben demir koyacam ablam ilk bastan beri bu ismi söylüyordu
Kizlar seker yuklemem yuksek cikti
daha yeni eve geldim canim .Ac degeri haftasına yaklasmis fl de öyle.ama bas degeri yine iki hafta cikti. canm cok skldi valla.iki hafta sonra birdaha gel takip edelim dedi. Sorun olmayabilir ama takip gerekiyor dedi. Icim cok sklyorBugün kontrole gidecektin naptın
Gözün aydın.. :)Çıktım kızlar. Bebeğim büyümüş kilosunu söylemedi. Boyu 34 cm olmuş. Baş aşağı plasenta yukarda. Rahim kapalı ve kısalmamış çok şükür herşey yolunda
Dinlenmeye devam
Kizlar benimde sekerim dusuk cikmis
75 mg yuklendi
Aclik 60
1 saat 106
2 saat 93 insallah aclik kan sekerim bir sorun olusturmaz
canım normal ya bak benimkiler de böyle çıktı
OGTT 75 gr Açlık 88 ref. aralığı 70 - 110 mg/dL
OGTT 75 gr 1.saat 116 ref.aralığı 70 - 200 mg/dL
OGTT 75 gr 2.saat 79 ref.aralığı 0 - 140 mg/dL
Hadi gözün aydın cnm bebeğin ölçümlerinin olduğu bi kâğıt vermiyolar mı, banada söylemiÇıktım kızlar. Bebeğim büyümüş kilosunu söylemedi. Boyu 34 cm olmuş. Baş aşağı plasenta yukarda. Rahim kapalı ve kısalmamış çok şükür herşey yolunda
Dinlenmeye devam
Sikma canini yakalar fındık kiz dogana kadar kapatir o farkı ,nur topu gibi dogar kucagina alirsindaha yeni eve geldim canim .Ac degeri haftasına yaklasmis fl de öyle.ama bas degeri yine iki hafta cikti. canm cok skldi valla.iki hafta sonra birdaha gel takip edelim dedi. Sorun olmayabilir ama takip gerekiyor dedi. Icim cok sklyor
Sen nerde yaptırdın canım sonuçunu 1 hafta sonra gösteriyosun merak ettim :)melike222 Cok sevindim o zaman cnm. Ben henuz doktora gosteremedim randevuma daha bir hafta var. Seninki normalse o zaman benimki de oyledir saol cnm
Hadi gozun aydin cnmÇıktım kızlar. Bebeğim büyümüş kilosunu söylemedi. Boyu 34 cm olmuş. Baş aşağı plasenta yukarda. Rahim kapalı ve kısalmamış çok şükür herşey yolunda
Dinlenmeye devam
Canım geceden uzun süre yemek yenmediği için açlık sınırda çıkmış,açlık saati ne kadar uzarsa o kadar çok değer düşüyor.H Heart of Gold Evet yakinmis birbirine canim. Valla kan tahlili de vermistim kanimda lokosit fln yuksek cikmis. Gorumcem ameliyat hemsiresi o bakti kanda enfeksiyon var dedi ama sagolsun doktorum hic aramadi sanirim enfeksiyonun randevu gunune kadar yukselmesini bekliyorKendi yaptirdi seker yuklemesini fln ama geri donus hic yapmadi insan bir arar cok kiziyorum ona
Tesekkur ederim canm.Insallah yakalariz ilerleyen haftalarda. Anne olmak baska birseymis ya şu an daha iyi anliyorum.merve teacher canım gözün aydın ac ve fl si haftasına yaklaşmış,çok sevindim senin adına.
Anca kendini toparlıyor kuzum bebeklerimiz,2 hafta sonra bpsi haftasını yakalıyacak içini ferah tut canım.
İnşallah bizede nasip olur haftamızı yakalamak
Suyuna ve kan akışına baktı mı canım doktorun
@Mini_mini canım benim sonuçlarımda aşşa yukarı böyle çıktı,dahiliye doktoru normal dedi
Evet. Aclik normal dedi tokluk 170 cikti50 mg sonra mı, kaç çıktı
Aynen dun yemek felan yaptim karnim agirdi bugunde hic halim yok ondan mi acaba yoruldum heralÇook teşekkür ederim kuzum. Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza
Seninki olması gerektiği gibi canın. Benimki 20 haftadan beri 32mm bakalım yola devam. Bolbol yatacaz. Zaten alışmışım yatmaya kalkınca yoruluyorum
Cok sevindim babanin iyileşmesine hadi gozunuz aydin.bende begeniyordum ismi o olsun dedimöyle canım ben de 2 ay durmaksızın ağladım inan babam için. çok şükür iyi bu haftasonuna doğru taburcu olacak. muhtelemen tüm aile birarada olacağız 3 ay sonra.
sağolasın canım Amin.
Amin canım inşallah
hadi ya :)) gönlünden ne geçiyorsa o ismi koy canım
peki ne dedi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?