2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Tesekkur ederim canm.Insallah yakalariz ilerleyen haftalarda. Anne olmak baska birseymis ya şu an daha iyi anliyorum.
Suyuna kan akisina bakti mi bilmiyorum ben unuttum o da söylemedi. iki haftada bir kontrole gideceğiz artik
Amin kuzum inşallah inşallah yakalarız
Daha iyi canım sık kontrol altında olman,bir sonraki kontrolde aklında olsun kuzum.
Gelişim geriliği var diyebilmek için suyunun az,kan akışının iyi durumda olmaması,ölçümlerindeki farkın git gide açılması gerekiyormuş kuzum kendini üzüp strese sokma.
Bir sonraki kontrolde aklında olsun sorarsın canım.
Kuzum bide benden sana tavsiye kimseyle bebeğinin kilosunu kıyaslama yapma üzülmene sebep olur

daha yeni eve geldim canim .Ac degeri haftasına yaklasmis fl de öyle.ama bas degeri yine iki hafta cikti. canm cok skldi valla.iki hafta sonra birdaha gel takip edelim dedi. Sorun olmayabilir ama takip gerekiyor dedi. Icim cok sklyor

Canim sikma canini. Ilerleyen haftalarda yakalar haftasini. Hc mi dusuk cikiyor, bpd degeri mi?

kızlar merhaba nasılsınız :) bugün kontrolüm vardı.. kızçem 1200 gr. olmuş 500 gr. almış bir ayda.. dr. güzel dedi.. ben de bu ay 1 kg almışım suyuydu eşiydi falan bebek kilo almış dr.un çok hoşuna gitti ben de rahatladım tabi bu arada bugün rutin kan, idrar, açlık tokluk baktı.. açlık 76, tokluk 1. saat 85 çıktı.. o da gaayet iyi dedi.. kanım da yükselmiş böyle devam et dedi.. nst ye soktu bugün ilk defa şükür o da iyi çıktı.. zaten çekilirken belliydi karnım yumuşacıktı.. cmt. lekem gelmişti onu söyledim yoruldun mu dedi, dedim tabii iş, ev, çocuk falan sıradan yorgunluklar bi de yüzünü göstermedi kızım ama az buçuk bi poz yakaladık eliyle yüzünü kapatıyordu bi de diyetisyende kontrolüm vardı o da şekeri iyi buldu, yediklerimi günlük tutmuştum onu inceledi, beğendi.. ufak tefek kaçamaklar yaptım şöyle dengelemeye çalıştım falan diye anlattım güzel dedi olur arada dedi.. bir daha mua. istemiycem böyle devam et dedi diyete uyduğun halde ani bir kilo değişimi şeker dengesizliği görürsen gel ama dedi :) velhasıl 9dan 3e kadar hastanedeydim ama şükür sonuçlar güzel 15 gün sonra tekrar çağırdı bakalım

Gözün aydın hepimiz güzel haberler alırız inşallah, kilo alımın da çok iyi sadece bebiş almış demekki :)
Belli bir haftadan sonra 2 haftada bir mi oluyor kontroller ?

diyete başla demek öyle kolay mı. yani seni bi dahiliyeye diyetisyene yönlendirmedi mi? kaçıncı haftadasın çok mu kilo aldın ?

Canım gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin
Maşallah kızcenede çok güzel kilo almış
Gözün aydın hepimiz güzel haberler alırız inşallah, kilo alımın da çok iyi sadece bebiş almış demekki :)
Evet kuzum genelde bir sorun yoksa 30-34ten haftadan sonra 2 haftada bir gidiliyor kontrole

gözün aydın canım ne güzel haberler. ben de merak ediyorum acaba oğluşun gelişimi nasıl? c.tesi öğreneceğiz inşallah. nst için erken değil mi? bu haftalarda mı oluyordu ?

sağol canım inşallah hepimiz (bütün hamileler) evlatlarımızı sağ salim kucağmıza alırız sağlıkla ve hayırla sanırım öyle canım her dr.un düzeni ve her hamilenin durumu farklı tabi de.. bundan sonra artık daha sık gidecekmişim bundan önce ayda bir gidiyordum

Canım gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin
Maşallah kızcenede çok güzel kilo almış

Evet kuzum genelde bir sorun yoksa 30-34ten haftadan sonra 2 haftada bir gidiliyor kontrole
Anladım kuzum sağol
İnşallah canım Doktora göre değişiyordur mutlaka, her şey güzel çıkmış sende niye 2 haftaya çekti acaba diye merak etmiştim normali bu demekki :)

diyete başla demek öyle kolay mı. yani seni bi dahiliyeye diyetisyene yönlendirmedi mi? kaçıncı haftadasın çok mu kilo aldın ?
Evet canim suana kadar 10 kg aldim. Cumartesi 100 gr seker yuklemesi yapacaklar tekrardan ondan sonra belki gonderir diyetisyene falan

gözün aydın canım ne güzel haberler. ben de merak ediyorum acaba oğluşun gelişimi nasıl? c.tesi öğreneceğiz inşallah. nst için erken değil mi? bu haftalarda mı oluyordu ?

Canım normalde benim bildiğim 30dan sonra başlıyor nst.. en azından oğlanda öyle başlamıştık :) ama benim ilki erken olduğundan bir de bunda da kasılmalar ve bi kaç ufak kanama olduğu için erken olabilir dediğinden sanırım o sürece erken girdik..zaten her gün vajinal progestan kullan diyor açılma olmasın diye :)

Canm sen diyince internetten rapora baktim doktor suyunu normal olarak girmis. Evet dedigin gibi kiyasa girince üzülüyorum .hic karsilastirmamak lazim. hatta cok bilmemek lazim. Bu aralar bilincli olmaktan cok şikayetçiyim.keske köy ortamında organik hayatta olsaydım diyorum bazen :)

melike222 cnm bu hafta dr netlesir Ecem bir dr var tip fakültesinde ona gidecem tam net birsey söylemedi ler sürekli değişik dr gittim durumumdan ötürü özele gitmedim 2 aydır. İnş yukarı çıkar sürekli yatiyorum

Canim sikma canini. Ilerleyen haftalarda yakalar haftasini. Hc mi dusuk cikiyor, bpd degeri mi?
en son ki kontrolumde uc degerde geriden geliyordu. Simdi ac ve fl gününü yakalamis ama bpd degeri hala geriden geliyorm umarim o da yakalar ilerleyen haftalarda.doktor genetik olabilir ama yinede takip edelim dedi.

Kızlar birşey soracağım, ben daha evvel iki kere gittim sağlık ocağına tetenoz aşısı için bana asi kartina 15 Ocak kontrol yazmışlar. Kontrole giden oldu mu aranızda sadece kalp atışı mı dinleniyor , tahlil de yapıyorlar mı ona göre gideyim

Evet. Aclik normal dedi tokluk 170 cikti diyete basla dedi dojtorum. 1 hafta sonra tekrarliycaklar testi 100 g olarak
Şeker yüklemesi benimde 50 lik yüksek çıktı mecbur 100 lükte yaptırdım ve çok şükür normal çıktı o yüzden endiselenme canım. Ama doktor ikinci defa yukleme yapılana kadar diyet yapma sonucu etkilersin demişti bana. Normal yeme düzenime devam ettm bende

en son ki kontrolumde uc degerde geriden geliyordu. Simdi ac ve fl gününü yakalamis ama bpd degeri hala geriden geliyorm umarim o da yakalar ilerleyen haftalarda.doktor genetik olabilir ama yinede takip edelim dedi.

Canim cok buyuk ihtimal genetiktir. Diger degerler gununu yakaladigina gore. Normal dogum olursa cok kolay yaparsin, oyle dusun

Sağolasın canım denerim inşallah kilo alacagıma vermeye başladım korkudan yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…