Canim sevindim baya ilerlemis.bdp degerine takilma o genetik olabiliyormus cunku benimkininde kafasi hep iki hafta ilerde cikiyor takilmadim hic.kardesiminde buyuktu ona cekmistir diyorum.annelik cok zormus su uc ayi bir atlatsak bizden mutlusu olmayacakdaha yeni eve geldim canim .Ac degeri haftasına yaklasmis fl de öyle.ama bas degeri yine iki hafta cikti. canm cok skldi valla.iki hafta sonra birdaha gel takip edelim dedi. Sorun olmayabilir ama takip gerekiyor dedi. Icim cok sklyor
Canim her sey yolunda cikmis cok guzel.kanamam ara ara geliyor mu halaCanım normalde benim bildiğim 30dan sonra başlıyor nst.. en azından oğlanda öyle başlamıştık :) ama benim ilki erken olduğundan bir de bunda da kasılmalar ve bi kaç ufak kanama olduğu için erken olabilir dediğinden sanırım o sürece erken girdik..zaten her gün vajinal progestan kullan diyor açılma olmasın diye :)
Canim sen ac git tahlil icin yazmista olabilir kalp atislari icinde cagirmis olabilirKızlar birşey soracağım, ben daha evvel iki kere gittim sağlık ocağına tetenoz aşısı için bana asi kartina 15 Ocak kontrol yazmışlar. Kontrole giden oldu mu aranızda sadece kalp atışı mı dinleniyor , tahlil de yapıyorlar mı ona göre gideyim
Çok zor canım bilmez miyimSağolasın canım denerim inşallah kilo alacagıma vermeye başladım korkudan yiyemiyorum
Ben gecen hafta 2. Aşımı oldum 28 ine kontrole cagırdılar. Kan idra verecekmişim yine bebek kalp sesi dinlenecek. Aksatma git bence canımKızlar birşey soracağım, ben daha evvel iki kere gittim sağlık ocağına tetenoz aşısı için bana asi kartina 15 Ocak kontrol yazmışlar. Kontrole giden oldu mu aranızda sadece kalp atışı mı dinleniyor , tahlil de yapıyorlar mı ona göre gideyim
Daha yeni kan tahlili yaptırdım ama erken gideyim o zaman canım , erkende kalkamıyorum yahu vücudum hantallaşmiş resmenBen gecen hafta 2. Aşımı oldum 28 ine kontrole cagırdılar. Kan idra verecekmişim yine bebek kalp sesi dinlenecek. Aksatma git bence canım
Amin kuzu inşallah..Cnm çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
Teşekkür ederim kuzumBellaCiao canım gözün aydın çok güzel haberlerle gelmişsin
Rabbim hep böyle yüzünü güldürsün
@melekci canım dün doğum konusu konuşulmuş.
Senin ve diğer previalı arkadaşların 35.hafta sezeryan olması daha uygun.
36dan sonraki haftalar rahim için iyi değilmiş,doktorun birşey demedi mi
A April wind canım çıktı mı şeker sonucun
Anneannene çok geçmiş olsun, insanı kötü haber duymak her zaman üzüyor ama bu zamanda daha bir ayrı üzüyor.
Rabbim şifa versin tüm şifa bekleyen hastalara
@Heart of Gold canım oğlunun ismi çok güzel adıyla yaşasın
Bir arkadaşımın oğlunun adıda Metehan
Bizde nasip olursa kızımın adını Vuslat koyucaz
Tahlil istemezsen yapmazlar cnaım sadece aşını vurup tansiyon ve kiloya bakarlar.Kızlar birşey soracağım, ben daha evvel iki kere gittim sağlık ocağına tetenoz aşısı için bana asi kartina 15 Ocak kontrol yazmışlar. Kontrole giden oldu mu aranızda sadece kalp atışı mı dinleniyor , tahlil de yapıyorlar mı ona göre gideyim
Zor sorular soruyorsun kuzu :))Kızlar cuma günü sabah dahiliyeye gidicem rutin testler için. Aç gidicem de su içmek bu testleri de etkilemiyor değil mi ? Şeker yüklemesinde içemiyoruz ya aklıma takıldı şimdi bunda öyle bi şart var mı boşuna susuz kalmayım
daha yeni eve geldim canim .Ac degeri haftasına yaklasmis fl de öyle.ama bas degeri yine iki hafta cikti. canm cok skldi valla.iki hafta sonra birdaha gel takip edelim dedi. Sorun olmayabilir ama takip gerekiyor dedi. Icim cok sklyor
Aynen dun yemek felan yaptim karnim agirdi bugunde hic halim yok ondan mi acaba yoruldum heralbebisler olunca birden o tempoya nasil alisacaz o yorcak bizi
Şuraya iki minnak ayak bırakıyorum
Ona bakar bakar seversin artik.ya buyudukleri icin sığmıyorlar görüntüye.parca parca gozukuyolarŞuraya iki minnak ayak bırakıyorum
Şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim kuzumAmin kuzu inşallah..
Teşekkür ederim kuzum
Çıktı sonuçlar kuzu
açlık 74
1. Saat 122
Allahtan yokmuş birşeycik.
Tahlil istemezsen yapmazlar cnaım sadece aşını vurup tansiyon ve kiloya bakarlar.
Zor sorular soruyorsun kuzu :))
1 bardak Sudan birşey olmaz diye düşündüm
O ayaklar yenir kiŞuraya iki minnak ayak bırakıyorum
İç kuzu iç :)) Çokta şeetme yemek değil sonuçta gidince doktora da sorarsın bir daha ki tahliller için aklında bulunur kuzumŞeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim kuzum
Eskiden böyle şeylere takılmazdım şimdi detaya giriyorum ister istemezgece de içiyorum kuzum ağzım çok kuruyor az içiym olmazsa :)
O ayaklar yenir ki
Haklısın kuzum sorayım ben onuİç kuzu iç :)) Çokta şeetme yemek değil sonuçta gidince doktora da sorarsın bir daha ki tahliller için aklında bulunur kuzum
Gozun aydin canim ,ne guzel haberlerle gelmissin ,yesinler minicik ayaklariŞuraya iki minnak ayak bırakıyorum
Geçmiş olsun kuzu bilgim yok malesefKızlar boğazım yanıyordu biraz boğaz pastili aldım 1 tane bir şey olur mu ya ? Tantum verde 1 tane kullandım
Benim de burnum akiyo usutmusum ,Dr kesinle bisey kullanmadedi,ihlamur,limon,bal ,biseyler kaynat ic ,bogaz pastilinin icerigine bilmiyorum kuzum ilacmiki o yoksa bitkisel mi?Kızlar boğazım yanıyordu biraz boğaz pastili aldım 1 tane bir şey olur mu ya ? Tantum verde 1 tane kullandım
Bilgim yok maalesef canım eczaneye mi sorsan ya da doktoruna mesaj falan atma şansın var mı ? Çok geçmiş olsun bu aradaKızlar boğazım yanıyordu biraz boğaz pastili aldım 1 tane bir şey olur mu ya ? Tantum verde 1 tane kullandım
Alla alla banada doktor 1 hafta diyet yap haftaya 100luk yapicaz dedi. Doktorlarda enteresan vallaŞeker yüklemesi benimde 50 lik yüksek çıktı mecbur 100 lükte yaptırdım ve çok şükür normal çıktı o yüzden endiselenme canım. Ama doktor ikinci defa yukleme yapılana kadar diyet yapma sonucu etkilersin demişti bana. Normal yeme düzenime devam ettm bende
Sonuclarin guzel cikmis,sukur bunuda atlattin ,benimde yarin belli olucak,bakalim kotu cikarsa 100 isticekİç kuzu iç :)) Çokta şeetme yemek değil sonuçta gidince doktora da sorarsın bir daha ki tahliller için aklında bulunur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?