2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
daha yeni eve geldim canim .Ac degeri haftasına yaklasmis fl de öyle.ama bas degeri yine iki hafta cikti. canm cok skldi valla.iki hafta sonra birdaha gel takip edelim dedi. Sorun olmayabilir ama takip gerekiyor dedi. Icim cok sklyor
Canim sevindim baya ilerlemis.bdp degerine takilma o genetik olabiliyormus cunku benimkininde kafasi hep iki hafta ilerde cikiyor takilmadim hic.kardesiminde buyuktu ona cekmistir diyorum.annelik cok zormus su uc ayi bir atlatsak bizden mutlusu olmayacak

Canim her sey yolunda cikmis cok guzel.kanamam ara ara geliyor mu hala

Canim sen ac git tahlil icin yazmista olabilir kalp atislari icinde cagirmis olabilir

Ben gecen hafta 2. Aşımı oldum 28 ine kontrole cagırdılar. Kan idra verecekmişim yine bebek kalp sesi dinlenecek. Aksatma git bence canım

Kızlar cuma günü sabah dahiliyeye gidicem rutin testler için. Aç gidicem de su içmek bu testleri de etkilemiyor değil mi ? Şeker yüklemesinde içemiyoruz ya aklıma takıldı şimdi bunda öyle bi şart var mı boşuna susuz kalmayım

Cnm çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
Amin kuzu inşallah..
Teşekkür ederim kuzum
Çıktı sonuçlar kuzu
açlık 74
1. Saat 122
Allahtan yokmuş birşeycik.

Tahlil istemezsen yapmazlar cnaım sadece aşını vurup tansiyon ve kiloya bakarlar.
Zor sorular soruyorsun kuzu :))
1 bardak Sudan birşey olmaz diye düşündüm

daha yeni eve geldim canim .Ac degeri haftasına yaklasmis fl de öyle.ama bas degeri yine iki hafta cikti. canm cok skldi valla.iki hafta sonra birdaha gel takip edelim dedi. Sorun olmayabilir ama takip gerekiyor dedi. Icim cok sklyor

Canım 2 değer iyi bir değer geriyse sorun yoktur. İçini ferah tut

Aynen dun yemek felan yaptim karnim agirdi bugunde hic halim yok ondan mi acaba yoruldum heralbebisler olunca birden o tempoya nasil alisacaz o yorcak bizi

Aynen bebekler gelince yatmak hayal olacak gerçekten tadını çıkartalım

Şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim kuzum
Eskiden böyle şeylere takılmazdım şimdi detaya giriyorum ister istemez gece de içiyorum kuzum ağzım çok kuruyor az içiym olmazsa :)
Şuraya iki minnak ayak bırakıyorum
O ayaklar yenir ki

Şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim kuzum
Eskiden böyle şeylere takılmazdım şimdi detaya giriyorum ister istemez gece de içiyorum kuzum ağzım çok kuruyor az içiym olmazsa :)

O ayaklar yenir ki
İç kuzu iç :)) Çokta şeetme yemek değil sonuçta gidince doktora da sorarsın bir daha ki tahliller için aklında bulunur kuzum

Kızlar boğazım yanıyordu biraz boğaz pastili aldım 1 tane bir şey olur mu ya ? Tantum verde 1 tane kullandım

Alla alla banada doktor 1 hafta diyet yap haftaya 100luk yapicaz dedi. Doktorlarda enteresan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…