2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sonuclarin guzel cikmis,sukur bunuda atlattin ,benimde yarin belli olucak,bakalim kotu cikarsa 100 isticek
Sağol kuzu inşallah iyi çıkar seninde. Hiç belli olmuyor gerçekten ben kendimde çıkar diye düşünmüştüm. Hiç tahmin etmeyende de çıkabiliyor. İnşallah gerek kalmaz bir daha yükleme yapmaya

Benim de burnum akiyo usutmusum ,Dr kesinle bisey kullanmadedi,ihlamur,limon,bal ,biseyler kaynat ic ,bogaz pastilinin icerigine bilmiyorum kuzum ilacmiki o yoksa bitkisel mi?

Bilgim yok maalesef canım eczaneye mi sorsan ya da doktoruna mesaj falan atma şansın var mı ? Çok geçmiş olsun bu arada

Instagramda kadın doğum uzmanı boğaz pestili kullanabilirisiniz dıodu takipçilerine,

Teşekkür ederim kızlar bitkisel içerikli aynı zamanda naneli limonlu,bir an boşluğuma geldi içmiş bulundum sanırım 1 taneden bir şey olmaz internette kullnılır diyor ama daha içmem zaten kendime de sinir oldum hem içtim hem ehvam yaptım

Ona bakar bakar seversin artik.ya buyudukleri icin sığmıyorlar görüntüye.parca parca gozukuyolar

Aynen sığmıyorlar ya

Şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim kuzum
Eskiden böyle şeylere takılmazdım şimdi detaya giriyorum ister istemez gece de içiyorum kuzum ağzım çok kuruyor az içiym olmazsa :)

O ayaklar yenir ki

Yenmez mi yaa resmen aşk

Gozun aydin canim ,ne guzel haberlerle gelmissin ,yesinler minicik ayaklari

Çok teşekkür ederim iyi çıktı çok şükür dinlenmeye devam sadece

A April wind gözün aydın kuzum sonuçların için

Suyunun normal olması çok çok iyi bir haber canım
İnşallah hiç eksilme falan yaşamayız
Dediğine katılıyorum canım bazen çok bilmek gerçekten insanı yoruyor
Hiiiiç kıyaslama yapıp üzülme canım sağlık sorunu olmasın varsın zayıf olsun bebeklerimiz hiç önemli değil kuzum.
Gelişim geriliği demek aynen şu oluyormuş canım,2.500-4000 kilo arasında doğan bebekler miadına ulaşmış bebek olarak geçiyormuş.
Mesela 1900 olarak doğan, haftası geri kalan bebeklerin zayıf olmasından dolayı gelişim geriliği var deniyormuş.
Bu durumda küçük oldukları için en iyi doğum yöntemide sezeryan oluyormuş
İnşallah çıkar canım hiç kalkma yat evladından önemli değil kuzum.
Bende tüp bebek grubundan arkadaşlardan previa hakkında bu kadar bilgi edindim canım.
İyi bir doktor bulup artık netleştirmen iyi olur canım,herşey gönlüne göre olsun

Güzel çıkmış canım değerlerin
Tatlı hastalık çıkıp diyete gerek kalmadı gözün aydın :)
Şuraya iki minnak ayak bırakıyorum
Bu ayaklar tam bir lokma

İkinci doz tetanozdan sonra bana da gün verdi bir ay sonraya kalp atışı dinlicez dedi tahlil de yapmak istiyor ama kan çok bekliyor ASM de yaptırmiycam o yuzden

Hadi gözün aydin canim iyi cikmis sekerin

Kızlar slm kendinize çok dikkat edin etrafta dolaşan grip virüsü 3 hafta mahfetti beni baya kötü oldum bronşit zatürre vs çevirmesin diye doktor antibiyotik verdi için acıya acıya içtim hem antibiyotik hem de günde bi kaç defa parol benim gibi antibiyotik kullanan oldu mu şimdi ya da önceki hamileliklerinde şükür atlattım ama içim rahat değil

Kizlar cok kotu grip olmusum burnum tikali, surekli oksurup hapsuruyorum. Uc gundur de dikkatimi cekiyor oksurdugumde ic camasirim islaniyor Afedersiniz ama idrar mi degil mi anlayamadim. Sadece oksurunce , hapsurunca geliyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu ? Amniyo sivisi olabilir mi yada neden kaynaklaniyor bu

İdrar da enfeksiyon için kullanmıştım antibiyotik kızımda herhangi bi sorun olmadı Allah esirgesin ateş filan olması daha tehlikeli

Geçmiş olsun doktorlar güvenli antibiyotikler yazıyor bu konuda tereddütün olmasın. Grip için değil ama enfeksiyon için 3 kere antibiyotik kullandım bende.
Canım sıvı olsa sadece öksürünce gelmez bu haftalarda mesaneye baskı yapıyorsa ufak kaçırmalar olabilir. Çok geçmiş olsun vitamin al bol bol dinlen dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…