Aslında mantıken sonucu etkilememek lazım benim doktorun dedigi gibi yazıyor internette de . Ama tabi sen yinede doktorunu takip et canimAlla alla banada doktor 1 hafta diyet yap haftaya 100luk yapicaz dedi. Doktorlarda enteresan valla
Sağol kuzu inşallah iyi çıkar seninde. Hiç belli olmuyor gerçekten ben kendimde çıkar diye düşünmüştüm. Hiç tahmin etmeyende de çıkabiliyor. İnşallah gerek kalmaz bir daha yükleme yapmayaSonuclarin guzel cikmis,sukur bunuda atlattin ,benimde yarin belli olucak,bakalim kotu cikarsa 100 isticek
Instagramda kadın doğum uzmanı boğaz pestili kullanabilirisiniz dıodu takipçilerine,Kızlar boğazım yanıyordu biraz boğaz pastili aldım 1 tane bir şey olur mu ya ? Tantum verde 1 tane kullandım
Kizimda insilun kullanmistim ,oyuzden bundada cikma ihtimali yuksekSağol kuzu inşallah iyi çıkar seninde. Hiç belli olmuyor gerçekten ben kendimde çıkar diye düşünmüştüm. Hiç tahmin etmeyende de çıkabiliyor. İnşallah gerek kalmaz bir daha yükleme yapmaya
Benim de burnum akiyo usutmusum ,Dr kesinle bisey kullanmadedi,ihlamur,limon,bal ,biseyler kaynat ic ,bogaz pastilinin icerigine bilmiyorum kuzum ilacmiki o yoksa bitkisel mi?
Bilgim yok maalesef canım eczaneye mi sorsan ya da doktoruna mesaj falan atma şansın var mı ? Çok geçmiş olsun bu arada
Instagramda kadın doğum uzmanı boğaz pestili kullanabilirisiniz dıodu takipçilerine,
Canım sonuçların güzel çıkmış gözün aydınGeçmiş olsun kuzu bilgim yok malesef
Ona bakar bakar seversin artik.ya buyudukleri icin sığmıyorlar görüntüye.parca parca gozukuyolar
Şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim kuzum
Eskiden böyle şeylere takılmazdım şimdi detaya giriyorum ister istemezgece de içiyorum kuzum ağzım çok kuruyor az içiym olmazsa :)
O ayaklar yenir ki
Gozun aydin canim ,ne guzel haberlerle gelmissin ,yesinler minicik ayaklari
Canım sonuçların güzel çıkmış gözün aydın
Sağolun kızlar atlattık bunu daAynen sığmıyorlar ya
Yenmez mi yaa resmen aşk
Çok teşekkür ederim iyi çıktı çok şükür dinlenmeye devam sadece
A April wind gözün aydın kuzum sonuçların için
Suyunun normal olması çok çok iyi bir haber canımCanm sen diyince internetten rapora baktim doktor suyunu normal olarak girmis. Evet dedigin gibi kiyasa girince üzülüyorum .hic karsilastirmamak lazim. hatta cok bilmemek lazim. Bu aralar bilincli olmaktan cok şikayetçiyim.keske köy ortamında organik hayatta olsaydım diyorum bazen :)
İnşallah çıkar canım hiç kalkma yat evladından önemli değil kuzum.melike222 cnm bu hafta dr netlesir Ecem bir dr var tip fakültesinde ona gidecem tam net birsey söylemedi ler sürekli değişik dr gittim durumumdan ötürü özele gitmedim 2 aydır. İnş yukarı çıkar sürekli yatiyorum
Güzel çıkmış canım değerlerinAmin kuzu inşallah..
Teşekkür ederim kuzum
Çıktı sonuçlar kuzu
açlık 74
1. Saat 122
Allahtan yokmuş birşeycik.
Tahlil istemezsen yapmazlar cnaım sadece aşını vurup tansiyon ve kiloya bakarlar.
Zor sorular soruyorsun kuzu :))
1 bardak Sudan birşey olmaz diye düşündüm
Bu ayaklar tam bir lokmaŞuraya iki minnak ayak bırakıyorum
Cuttingcorners 16.haftada içmiştim canısı bitkisel diye birde internetten güvendiğim sitede içilebilir yazıyordu.
Çok şükür bir sorun çıkmadı
İkinci doz tetanozdan sonra bana da gün verdi bir ay sonraya kalp atışı dinlicez dedi tahlil de yapmak istiyor ama kan çok bekliyor ASM de yaptırmiycam o yuzdenKızlar birşey soracağım, ben daha evvel iki kere gittim sağlık ocağına tetenoz aşısı için bana asi kartina 15 Ocak kontrol yazmışlar. Kontrole giden oldu mu aranızda sadece kalp atışı mı dinleniyor , tahlil de yapıyorlar mı ona göre gideyim
Hadi gözün aydin canim iyi cikmis sekerinAmin kuzu inşallah..
Teşekkür ederim kuzum
Çıktı sonuçlar kuzu
açlık 74
1. Saat 122
Allahtan yokmuş birşeycik.
Tahlil istemezsen yapmazlar cnaım sadece aşını vurup tansiyon ve kiloya bakarlar.
Zor sorular soruyorsun kuzu :))
1 bardak Sudan birşey olmaz diye düşündüm
Yok kuzum bitkisel bir karışım zaten kimisi ballı limonlu kimisi zencefilli çeşit çeşitBende öyle düşünüyorum kuzum allaha emanetiz hem ilaç gibi de değildir o sanırım
Bende öyle 11 demeyince göZümü açamıyorumDaha yeni kan tahlili yaptırdım ama erken gideyim o zaman canım , erkende kalkamıyorum yahu vücudum hantallaşmiş resmen
İdrar da enfeksiyon için kullanmıştım antibiyotik kızımda herhangi bi sorun olmadı Allah esirgesin ateş filan olması daha tehlikeliKızlar slm kendinize çok dikkat edin etrafta dolaşan grip virüsü 3 hafta mahfetti beni baya kötü oldum bronşit zatürre vs çevirmesin diye doktor antibiyotik verdi için acıya acıya içtim hem antibiyotik hem de günde bi kaç defa parol benim gibi antibiyotik kullanan oldu mu şimdi ya da önceki hamileliklerinde şükür atlattım ama içim rahat değil
Geçmiş olsun doktorlar güvenli antibiyotikler yazıyor bu konuda tereddütün olmasın. Grip için değil ama enfeksiyon için 3 kere antibiyotik kullandım bende.Kızlar slm kendinize çok dikkat edin etrafta dolaşan grip virüsü 3 hafta mahfetti beni baya kötü oldum bronşit zatürre vs çevirmesin diye doktor antibiyotik verdi için acıya acıya içtim hem antibiyotik hem de günde bi kaç defa parol benim gibi antibiyotik kullanan oldu mu şimdi ya da önceki hamileliklerinde şükür atlattım ama içim rahat değil
Canım sıvı olsa sadece öksürünce gelmez bu haftalarda mesaneye baskı yapıyorsa ufak kaçırmalar olabilir. Çok geçmiş olsun vitamin al bol bol dinlen dikkat et kendineKizlar cok kotu grip olmusum burnum tikali, surekli oksurup hapsuruyorum. Uc gundur de dikkatimi cekiyor oksurdugumde ic camasirim islaniyorAfedersiniz ama idrar mi degil mi anlayamadim. Sadece oksurunce , hapsurunca geliyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu ? Amniyo sivisi olabilir mi yada neden kaynaklaniyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?