- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Cnm bu durumu normal doğum yapan kişilerden duymuştum şuan bizimde mesane sıkışık durumda rahimden dolayı muhtemelen ondan dolayı idrar kaçıyodur amniyo sıvısı olsa durmaz hep akar sen tutamazsın onu tabi yinede dikkat etKizlar cok kotu grip olmusum burnum tikali, surekli oksurup hapsuruyorum. Uc gundur de dikkatimi cekiyor oksurdugumde ic camasirim islaniyorAfedersiniz ama idrar mi degil mi anlayamadim. Sadece oksurunce , hapsurunca geliyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu ? Amniyo sivisi olabilir mi yada neden kaynaklaniyor bu
Kizlar cok kotu grip olmusum burnum tikali, surekli oksurup hapsuruyorum. Uc gundur de dikkatimi cekiyor oksurdugumde ic camasirim islaniyorAfedersiniz ama idrar mi degil mi anlayamadim. Sadece oksurunce , hapsurunca geliyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu ? Amniyo sivisi olabilir mi yada neden kaynaklaniyor bu
Kızlar slm kendinize çok dikkat edin etrafta dolaşan grip virüsü 3 hafta mahfetti beni baya kötü oldum bronşit zatürre vs çevirmesin diye doktor antibiyotik verdi için acıya acıya içtim hem antibiyotik hem de günde bi kaç defa parol benim gibi antibiyotik kullanan oldu mu şimdi ya da önceki hamileliklerinde şükür atlattım ama içim rahat değil
Kizlar cok kotu grip olmusum burnum tikali, surekli oksurup hapsuruyorum. Uc gundur de dikkatimi cekiyor oksurdugumde ic camasirim islaniyorAfedersiniz ama idrar mi degil mi anlayamadim. Sadece oksurunce , hapsurunca geliyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu ? Amniyo sivisi olabilir mi yada neden kaynaklaniyor bu
Ahh cnm bide bunun emzirirken olanı var o zaman yatamıyosunda mecbur bebişi bakacan ilgilenecen ben çok sık grip olurum ne çektim emzırırken ilaçda içmeyince gözümü açamazdım kızım küçük bakacak kimse yok hiç unutmam o günlerimi@Blankinfinityfullmoon19 Tsk ederim kizlar cevaplariniz icin. Fena grip olmusum kemiklerim agriyor hicbir yerim tutmuyor birde ustune oksuruk isin kotu yani esime de gecirmisim
Son iki gundur de oksurunce sivi gelmesi korkuttu beni ne zormus bu hamilelik ilacta kullanamiyoruz
Çok güzel ama en fazla 1 yaşa kadar kullanılır sanırım bu fiyata ekstra bi park yatakta alabilirsin daha basit olanları filan var , o şekilde kullananda çokFikir alayım sizden kızlar. Ben beşiği yatak odasına koyacağım . Yalnız gündüzleri oturdugumuz odada olacak bebek, doğal olarak ana kucağı tarzı birşey alalım dedim. Ekstra bir beşik daha almak istemiyoruz aslında. Ama e bebekte çok fonksiyonlu bir ürüne denk geldik fotoları ekleyeyim . Eşimin de çok hoşuna gitti sizce bu kullanışlı olur mu. İster küçük bir beşik ister mama sandalyesi gibi oluyor birde siz bakın..
Bu aynı zamanda mama sandalyesi gibi oturur pozisyonda da oluyormuş ya canım esasında ondan ilgimizi çekti. Park yatak sadece beşik olarak kalacakÇok güzel ama en fazla 1 yaşa kadar kullanılır sanırım bu fiyata ekstra bi park yatakta alabilirsin daha basit olanları filan var , o şekilde kullananda çok
Canım bizde bunu beğendik stokların güncellenmesini bekliyoruz bundan alacağız hem ileri yaşta da kullanılıyormuş bu ürünFikir alayım sizden kızlar. Ben beşiği yatak odasına koyacağım . Yalnız gündüzleri oturdugumuz odada olacak bebek, doğal olarak ana kucağı tarzı birşey alalım dedim. Ekstra bir beşik daha almak istemiyoruz aslında. Ama e bebekte çok fonksiyonlu bir ürüne denk geldik fotoları ekleyeyim . Eşimin de çok hoşuna gitti sizce bu kullanışlı olur mu. İster küçük bir beşik ister mama sandalyesi gibi oluyor birde siz bakın..
Evet cnm o şekilde kullanılabilir tabi ,içine sindiyse al cnmBu aynı zamanda mama sandalyesi gibi oturur pozisyonda da oluyormuş ya canım esasında ondan ilgimizi çekti. Park yatak sadece beşik olarak kalacak
Aynı düşüncelerdeyim ,bana biri beni anlatsa amma da nazlanmış derdim ama öyle olmuyomuş ben diğerlerinde böyle zorlanıp sıkıntılar yaşamamıştım bunda farklı oldu herşeyKızlar bende çarşamba günü doc dr randevu aldım saat 3 de fakülte hastanesi inş plesanta yukarı çıkmıştır yada en kötüsü değildir.çok korkuyorum.bir yandan da bebeğimi görmek istiyorum .ne zormuş ya ilk bebekleri olanlara söylüyorum ikincisi ni fazla ara vermeden ve 30 dan önce yapın ben suan 34 yaşındayım ama resmen nazli hamileler olurya aynı öyleyim. Karnımi tuta tuta yuruyorum
Canim bu senin ikinci kuzun mu?ilki ne erkek miKızlar bende çarşamba günü doc dr randevu aldım saat 3 de fakülte hastanesi inş plesanta yukarı çıkmıştır yada en kötüsü değildir.çok korkuyorum.bir yandan da bebeğimi görmek istiyorum .ne zormuş ya ilk bebekleri olanlara söylüyorum ikincisi ni fazla ara vermeden ve 30 dan önce yapın ben suan 34 yaşındayım ama resmen nazli hamileler olurya aynı öyleyim. Karnımi tuta tuta yuruyorum
Buna da bakayım canım kararsız kaldım cokCanım bizde bunu beğendik stokların güncellenmesini bekliyoruz bundan alacağız hem ileri yaşta da kullanılıyormuş bu ürün
yas faktörü onemli galiba.insan seneden seneye bile fark ediyor. Bende biraz daha gencken anne olmak isterdim ilk bebek icin.25 ken olabilirdi mesela :)Aynı düşüncelerdeyim ,bana biri beni anlatsa amma da nazlanmış derdim ama öyle olmuyomuş ben diğerlerinde böyle zorlanıp sıkıntılar yaşamamıştım bunda farklı oldu herşey
Bana hep diyorlardı yaş gittikçe hamilelik zor oluyo diye bıde çocuk sayısı artıkca iş güç de artıyo bide karnındaki yinede rabbim bi kolaylık veriyo iyi hıssettıkce kendimi yapılması gereken işleri yapıyorumyas faktörü onemli galiba.insan seneden seneye bile fark ediyor. Bende biraz daha gencken anne olmak isterdim ilk bebek icin.25 ken olabilirdi mesela :)
Kaç sene olmuştu cnm sen evleneliyas faktörü onemli galiba.insan seneden seneye bile fark ediyor. Bende biraz daha gencken anne olmak isterdim ilk bebek icin.25 ken olabilirdi mesela :)
ben 25 biterken evlendm simdi 28 olduk iste. 2.5 senelik evliyizKaç sene olmuştu cnm sen evleneli
Allahım daim etsin nice yıllarınız olsun inşallahben 25 biterken evlendm simdi 28 olduk iste. 2.5 senelik evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?