2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm bu durumu normal doğum yapan kişilerden duymuştum şuan bizimde mesane sıkışık durumda rahimden dolayı muhtemelen ondan dolayı idrar kaçıyodur amniyo sıvısı olsa durmaz hep akar sen tutamazsın onu tabi yinede dikkat et

@Blankinfinity fullmoon19 Tsk ederim kizlar cevaplariniz icin. Fena grip olmusum kemiklerim agriyor hicbir yerim tutmuyor birde ustune oksuruk isin kotu yani esime de gecirmisim
Son iki gundur de oksurunce sivi gelmesi korkuttu beni ne zormus bu hamilelik ilacta kullanamiyoruz

Geçmiş olsun canım. Bu tarz durumlarda en sağlıklı hemen kadın doğumcuya görünmek. Amniyo sıvı testi saniyelik bir test çubukla yapıyorlar ve hemen anlaşılıyor. Kesinlikle biz ne desek boş idrar da olabilir normal akıntıda ama bilemeyiz. En iyisi kadın doğumcuya gidip görünmek. Kasılma ağrı kanama lekelenme idrar da yanma vajinada kaşıntı değişik kokulu akıntılar su gibi akıntılar gibi durumlarda hemen acile gitmek gerekir.

Bende bugun parol içtim 1 haftadır geçmiyor nasıl bir virüsse artık size de çok geçmiş olsun ıhlamur çok içtim ılık suya yarım limon 1 kaşık bal ve karabiber katıp içtim geçsin diye bekliyorum

Canım bende de oluyor o hapşurunca hamilelerde normal diye biliyorum

Ahh cnm bide bunun emzirirken olanı var o zaman yatamıyosunda mecbur bebişi bakacan ilgilenecen ben çok sık grip olurum ne çektim emzırırken ilaçda içmeyince gözümü açamazdım kızım küçük bakacak kimse yok hiç unutmam o günlerimi

Fikir alayım sizden kızlar. Ben beşiği yatak odasına koyacağım . Yalnız gündüzleri oturdugumuz odada olacak bebek, doğal olarak ana kucağı tarzı birşey alalım dedim. Ekstra bir beşik daha almak istemiyoruz aslında. Ama e bebekte çok fonksiyonlu bir ürüne denk geldik fotoları ekleyeyim . Eşimin de çok hoşuna gitti sizce bu kullanışlı olur mu. İster küçük bir beşik ister mama sandalyesi gibi oluyor birde siz bakın..

Eklentiler

• Screenshot_20190114-223424.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20190114-223429.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20190114-223438.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 64
Çok güzel ama en fazla 1 yaşa kadar kullanılır sanırım bu fiyata ekstra bi park yatakta alabilirsin daha basit olanları filan var , o şekilde kullananda çok

Çok güzel ama en fazla 1 yaşa kadar kullanılır sanırım bu fiyata ekstra bi park yatakta alabilirsin daha basit olanları filan var , o şekilde kullananda çok
Bu aynı zamanda mama sandalyesi gibi oturur pozisyonda da oluyormuş ya canım esasında ondan ilgimizi çekti. Park yatak sadece beşik olarak kalacak

Kızlar bende çarşamba günü doc dr randevu aldım saat 3 de fakülte hastanesi inş plesanta yukarı çıkmıştır yada en kötüsü değildir.çok korkuyorum.bir yandan da bebeğimi görmek istiyorum .ne zormuş ya ilk bebekleri olanlara söylüyorum ikincisi ni fazla ara vermeden ve 30 dan önce yapın ben suan 34 yaşındayım ama resmen nazli hamileler olurya aynı öyleyim. Karnımi tuta tuta yuruyorum

Canım bizde bunu beğendik stokların güncellenmesini bekliyoruz bundan alacağız hem ileri yaşta da kullanılıyormuş bu ürün

Eklentiler

• D361DC12-7877-4C20-BBAB-3EC5BD902864.webp
    18 KB · Görüntüleme: 61
Aynı düşüncelerdeyim ,bana biri beni anlatsa amma da nazlanmış derdim ama öyle olmuyomuş ben diğerlerinde böyle zorlanıp sıkıntılar yaşamamıştım bunda farklı oldu herşey

Canim bu senin ikinci kuzun mu?ilki ne erkek mi

Aynı düşüncelerdeyim ,bana biri beni anlatsa amma da nazlanmış derdim ama öyle olmuyomuş ben diğerlerinde böyle zorlanıp sıkıntılar yaşamamıştım bunda farklı oldu herşey
yas faktörü onemli galiba.insan seneden seneye bile fark ediyor. Bende biraz daha gencken anne olmak isterdim ilk bebek icin.25 ken olabilirdi mesela :)

yas faktörü onemli galiba.insan seneden seneye bile fark ediyor. Bende biraz daha gencken anne olmak isterdim ilk bebek icin.25 ken olabilirdi mesela :)
Bana hep diyorlardı yaş gittikçe hamilelik zor oluyo diye bıde çocuk sayısı artıkca iş güç de artıyo bide karnındaki yinede rabbim bi kolaylık veriyo iyi hıssettıkce kendimi yapılması gereken işleri yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…