2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Banada gecenlerde esim sen simdiden böyleysen cocuk olunca nasil yetistireceksin isi gücü dedi.zoruma gitti valla.Ben nazlandigimi düşünmüyordum ama dusardan öyle görüyorlar demekki :)

Banada gecenlerde esim sen simdiden böyleysen cocuk olunca nasil yetistireceksin isi gücü dedi.zoruma gitti valla.Ben nazlandigimi düşünmüyordum ama dusardan öyle görüyorlar demekki :)
O zamanda dengeyi kuruyosun cnm daha az oturuyosun daha az uyuyosun işin bitince gündüzde olsa bebiş uyuyunca sende uyuyosun bazende geliyor hey heyler çünkü iş hiç yapamıyorsun amann sağlık olsunda doya doya büyütelim bebişlerinizi iş nankör bişey, hem yapmadığımız zamanların işi kaldı bu zamana yooo herşey geçip gidiyo

Tam bu güzel duanin üstüne kavga ediyoruz şu an. Ya adam degisti ya da ben.Hersey batiyor
Olur öyle cnm arada ama güldürdün beni allahımda seni güldürsün hem adamla kavga edıp hem buraya yazmışın, biz bazen gecenin birinde yatakta bile doğüşüyoz hiç olmadık eski şeyler yüzünden

Ne oldu canım hayırdır ?
surekli ayni konuyu acip benim sinir sistemimle oynuyor. iki tane bekar görümcem var. Neymis dogumdan once gelirlermis temizlige yardim ederlermis. turkiyenin obur tarafından geliyorlar bu arada. oyle iki günlük misafirde degil.birkac hafta en az.

surekli ayni konuyu acip benim sinir sistemimle oynuyor. iki tane bekar görümcem var. Neymis dogumdan once gelirlermis temizlige yardim ederlermis. turkiyenin obur tarafından geliyorlar vu arada. oyle iki günlük misafirde degil.
Gelsinler cnm uzat ayağını otur madem iş yapmaya çok hevesliler hatta onların gelmesine 10 gün kala başla şuram agrıyo buram agrıyo demeye onlar gelince geldi gibi olmasın diye gamsız olacan bu devirde ben olamadım siz olun bak mesela geçen ki kavgamız bundan başlamıştı gamsızlıktan bi girdik taaa nerelerden çıktık çok kötü kavga ettik amacımız kavga etmek değildii ama

Kolay gelsin canım hamilelikte kimse çekilmiyor maalesef. Eşin neden ısrar ediyor ki ?

yok canım en son bi cmt. az biraz lekem geldi onun dışında yok şimdilik :)

dün akşamdan sonra girememiştim şimdi okudum biraz geçmişi :) A April wind hadi gözünaydın şekerin çıkmamış canım amaaan bu şeker de hepimizin kabusu oldu yaa grip olanlara da çook geçmiş olsun canlar, Allah aciil şifa versin hamileyken zor oluyor.. günde 3 fincana kadar ıhlamur içebilirsin demişti bana dr.um bi de bol su ayrıca yiyebiliyorsanız kuru soğan yiyin derim ay bak canım çekti benim de eşim grip inşallah bir an önce toparlar ve inşallah bana da oğlana da geçmez

Sağol canım

Evet. Aclik normal dedi tokluk 170 cikti diyete basla dedi dojtorum. 1 hafta sonra tekrarliycaklar testi 100 g olarak
benim de 170 çıktı. diyet yap dedi ama tekrarlarım demedi. insülünlük bi durum yok dedi . ben de dikkat etmeye çalışıyorum aslında 26.haftamdayım 3.7 kg aldım. demek ki gebelik şekeri benimki.

tahlil yapıcaz demişti bana . aç git bence

Canim biz de buna bakiorz. Alcaz buyuk ihtimal cok hosuma gitti benim de

Kizlar yaa, bugun aile hekimligine gittim rutin tahliller icin. Ac karnina gitmistik. Tarti 65.1 gosterdi. En son 3 hafta once kendi doktoruna 65.5 gelmistim(kahvalti yapmistim). Yani bu durumda hic kilo almamisim 3 haftada. Bu arada 27+4 un bugun. Ya bebek de kilo almadiysa, cok endiseleniyorum

Kolay gelsin canım hamilelikte kimse çekilmiyor maalesef. Eşin neden ısrar ediyor ki ?
bazen böyle aile konusunda sacma dayatmaları oluyor. Benim ailemin oturdugu sehirdeyiz. onun ailesi baska şehirde.Kompleks yapıyor heralde. fazla samimiyet kurmak istiyorlar birde ben mesafeli bi insanim. Kendi akrabalarim da dahil cok samimiyeti seven bi insan degilim . Esim maaalesef bunu sürekli benim karşıma cikartiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…