2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tartılar farklı gösteriyor canım doktorundaki kiloyu baz al sen ona göre hesapla kilonu her zaman

Cnm hamilelik 3.oluyor ilk gebeliğim 23.haftada sonlandirildi bir kızım var buda erkek Allah nasip ederse
maşallah. Allah kizini da oglunu da sana bagislasin. ilk gebeliginden ve bu gebelikte ki cikan problemlerden dolayi tedirginlik duyuyorsun galiba. Hic korkma üzülme. Kizin nasil olduysa bu da oyle olur imsallah.

Bende hala aynı kiloda çıkıyorum ama bebiş büyüyor canım.

Kizlar günaydın . Sabah kalkmasi cok zor oluyor . hala yataktan çıkamadım. Allah calisanlara kolaylik versin. Kizim acikti heralde tekmeleyip duruyor
Şu günlerde benimde üstümde bir ağırlık var sorma sürekli uyumak istiyorum garip bir şekilde. İlk 3 ay bile böyle olmamıştım
Yataktan kalkmak işkence günlerdir evde tek iş yapmadım

Bende hala aynı kiloda çıkıyorum ama bebiş büyüyor canım.

Sagol canim yaa moral verdin, cumartesi kendi doktoruma gitcem bakalim insallah almistir bebek. Bu arada su ana kadar 5 kilo almis oldum. Doktorum normal Dior ama bana AZ gibi gelior

Endişelenme canım hemen bende sağlık ocağında hiç kilo almamış çıkıyorum. Dijital değil bizim sağlık ocağındaki tartı ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

Sagol canim yaa moral verdin, cumartesi kendi doktoruma gitcem bakalim insallah almistir bebek. Bu arada su ana kadar 5 kilo almis oldum. Doktorum normal Dior ama bana AZ gibi gelior
Ohoo sana az geliyorsa kuzu, ben 2 kilo almış gözüküyorum. Bayadır yine kilo da almadım kaldım 64 kiloda Bebiş büyüyorsa sıkıntı yok zaten, aldığımız kiloda bebeğin gelişimiyle alakalı değil

Gunaydin kizlar

Doktor ve saglik ocaginda bende farkli cikiyorum.saglik ocaginda 3 kilo az cikiyorum.tartilarida bozuk bence

Mesafeli olmak en iyisi ama esinle mutlu olmak istiyorsan arada gorus.erkekler ailelerine hic laf soyletmezler.

Şu günlerde benimde üstümde bir ağırlık var sorma sürekli uyumak istiyorum garip bir şekilde. İlk 3 ay bile böyle olmamıştım
Yataktan kalkmak işkence günlerdir evde tek iş yapmadım
Ya bugünlerde hep uyuyasim geliyor ve hic halim yok benimde

Supermis canim 2 kilo yaaa beslenmene dikkat mi ediyorsun

Günaydın kızlar
Kafam o kadar karışık ki bi konuda napıcağımı şaşırdım artık. Daha öncede konusu geçmişti doğuma kadar evden çalışarak işi idare edicem. Sonrasında kayınvalidem bebeğe bakamıyor kendisi hasta zaten annem memlekette gelip sürekli kalamaz. Kayınvalidem de baksa 1 ay o 1 ay annem şeklinde falan idare edicez. Patronum ve müdürümde ayrılmamı asla istemiyor sağolsun şuan çoğu işimi müdürüm yapıyor beni sevdiğinden, maaşımıda tam alıyorum.
Doğum sonrası ücretsiz izin almam mümkün değil 2 aylıkken bırakıp işe dönmek zorundayım. Patronum güvenilir referanslı bi bakıcı buluruz sen evdeyken başlar işe sende bebekte bakıcıya alışmış olursunuz diyor. Raporlu olduğum bu dönemde 250tl gibi ara bi zam yaptılar şimdide malum normal zam zamanı 1000tl gibi bi zam yapıcaz şimdide diyor. Yeri gelir haftada 1 gelmezsin geç gelir erken çıkarsın idare ederiz biz seni diyolar. Napıcağımı şaşırdım, siz olsanız napardınız

Ayyy böyle patrona can kurban :) Seni çok seviyolar belli.

Masallah canim. Nerde boyle patronlar. Benimkide arada gelme idare ederiz diyorda gitmeyimde parami kessin diye bakiyor.

Boyle isi boyle müdürü kacirmazdim :)

Ayyy böyle patrona can kurban :) Seni çok seviyolar belli.
Aynen canım sağolsun patronum kızları gibi görüyor müdürümde bayan zaten abla kardeş gibiyiz. Bayan olarak iş hayatında olmamı işi bırakmamı çok istiyorlar, bi taraftan aileler gelip bakmıyor kendin bak çocuğuna o kadar küçük bırakılır mı diyorlar. Mantıklı düşünemiyorum kafam çok karıştı.

Masallah canim. Nerde boyle patronlar. Benimkide arada gelme idare ederiz diyorda gitmeyimde parami kessin diye bakiyor.
Küçük bir yer zaten bizim iş yeri aile gibiyiz. Sağolsunlar ağustostan beri işe gitmiyorum maaşımı hep gününde tam yatırdılar. Ama doğum sonrası nolucak bende bilmiyorum.

Boyle isi boyle müdürü kacirmazdim :)
Bende hiç çıkmak istemiyorum canım ama bi taraftanda kızımı o kadar küçük bırakmak istemiyorum. Artık bi karar vermem lazım iş yerinide mağdur durumda bırakmak istemiyorum daha fazla

Evet canim suana kadar 10 kg aldim. Cumartesi 100 gr seker yuklemesi yapacaklar tekrardan ondan sonra belki gonderir diyetisyene falan

ben de tam 10 kg aldım. işin kötüsü kilon kaç diye soran çıkmadı. bi tek sağlık ocağı takip ediyor o da normal dedi. 30 kg alanlar var diyip beni rahatlatıyor.

tamam canım ondan o zaman. ben de hiç hatırlamıyorum ilk hamilelikte ne yapıldı ne zaman ne oldu araya uzun zaman girince unutuyor insan.

canım beni yanlış anlama ama sen niçin kaygılanıyorsun ki?

seni senden daha çok düşünen bir patron, işe gitmediğin halde zam yapan bir patron, bence bulunmaz bir şans.... kaygılanma sakın. rahat ol. ne kadar anlayışlı biri ki sana her konuda yardımcı oluyormuş. maşaAllah de lütfen. annene k validene zaten güvenme. o çocuk rezil olur. bir ay biri bir ay biri bakarsa çocuğun dengesi şaşar. madem mecbursun çalışmaya. tek bir bakıcı ve senin olman en mantıklısı. eğitimin de bakımında ona göre olur. tamam çok güzel anneanne babanne bakması ama ben kendimden örnek vereyim.

6 ay kızıma baktım sonrasında izinler bitince mecbur çalıştım. 3,5 yaşına kadar tek bir bakıcı ile devam ettim. benmi en büyük şansım oydu. mükemmel bir kadındı hem anneanne oldu hem abla oldu hem anne. biz beraber büyüttük kızımı. sonrasında 3 sene kreş, şimdi de ilkokulda. herkesin dediği, sen ne dersen o oldu tuğba. işte biz bunu annemize diyemiyoruz. mesela bakıcıya şunlar şöyle olmalı, şu kadar saat tv izlemeli gibi şeyler söyleyebiliyorsun. ama bunu annene k validene yapamazsın. alınırlar gücenirler. ee hiç mi tv izlemeyecez derler, ay beni çok yordu bi uyutmadı derler. yani demeseler bile içlerinden geçirirler. bi de onları memnun etme kısmı var. akşam eşinle bir yere gitmek istersin ama gidemezsin. neden ? çünkü annen zaten tüm gün çocuk baktı yorgun dinlenmek ister. onu da gezdirmen lazım. falan filan....

kısacası merhametli güvenilir canayakın çocukları seven bir bakıcı buldun mu missss en temizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…