2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    272
Tanıdığına sorsan valla süper olur :) indirim gelecekse Şubat'ı beklerdik canim
 

Canım onlar doğru sonuçlar değil zaten kahvaltı yapıp tartılıyorsan 1 2 kg fazla çıkarsın zaten benim evde kendi tartım var oradan takip ediyorum yoksa ben su içmişim yemek yemişim 2 kg fazla çııkıyorum ayrıca bebek kilo alır merak etme


Canım vallahi tahtalara vur nazar değmesin çok şanslısın bence işine devam et zor olur 2 aylık bırakmak ama neticede bebeğin geleceği içinde ve sende bu kadar memnunken burakmak hata olur bence anneni ikna edip 6 8 aylığa kadar kalmaya ikna et sonra da bakıcı bulursunuz anne ve kv ile çok sorun yaşıyorlar canım alınganlık oluyor her iki tarafta da eve de kamera koyarsın takip edersin idare ederiz de demişler bence devam :)

Beni de aramadılar aşı için bile.. ve canım hamileyken yaşlı dahiliye uzamanı bile kendi alanı dışındaysa doktoruna danış diyor çünkü onların uzmanlık alanı gebeler değil ki hatta doktorum ilacı bana danışarak iç demişti haklılar da bence ...magnezyum için maden suyu süt yoğurt bol bol öneriyorlar canım onlardan tüket bende ayda 1 gidiyorum bazen 1 hafta sonra da kontrole çağırıyor
 
Canım benim annem ve kayınvalidem hep yanımdalar ama annenin yerini tutamazlar diye düşünüyorum ilk bebeğim olduğundan tadını çıkarmak istiyorum oğluşumla bolca vakit geçirmek istiyorum Doğum izninden sonra ücretsiz izin alıcam inşallah oğluşum 1 yaşına geldiğinde annemlere bırakıp döneceğim işe
 
Kızlar kapı süsüm bitti bir tek isim ekleyeceğim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Çok güzel olmuş canım Amin inşallah
Bende böyle bir şey ya da pleksiden yapmayı düşünüyorum. Birkaç yere sordum 280-300 lira fiyat verdiler kapı süsü için pleksi bulabilirsem kendim yapıym dedim
 
Cuttingcorners Aynen öyle canım maşallah diyeyim
Eşim gelsin bi tekrardan konuşucaz bakalım. Bu şartlarda verdikleri zamda parada güzel. Sonuçta kızımızın geleceği için yine.
 
Ücretsiz izin hakkım olsa asla bırakmam işimi canım ama öyle bir şansım yok. İş yerimde yardımcı olucağını söylüyo ki sonrası için o da cazip geliyor. Geç gelir erken çıkarsın, arada gelmezsin, şirket arabasıyla gidip emzirip gelirsin falan. Böyle söyleyince de idare olunur gibi geliyor akşama eşim gelsin bi değerlendireceğiz bakalım tekrar.
 

Anladım canım.. Eşin için belki bir süre kabul edebilirsin. Oda ailesinden uzak belki bu süreçte onlarında yardımcı olduğunu görmek istiyordur onuda anlıyorum. Biz yurtdışındayız ailemin oturduğu aynı şehirde eşimin ailesi türkiyede eşim annesini doğumda çağırmayı düşünüyor hep tatil hem torununu görsün görümcemi se çağıracak. Evet bende isterim doğum yaptığımda evimde başımda kalabalık olmasın. Ama benim ailem burda bana yardımcı olacak onunda ailesiyle bu süreci geçirmeye hakkı var. O yüzden ben sorunsuz kabul ettim sadece hizmet etmeyeceğimi doğumumu ve sonraki süreçte rahat olacağımı söyledim oda kesinikle amaç hizmet etmek değil dedi öyle anlaştık :)


Seni çok iyi anlıyorum! Çok iyi bir işim vardı ve çok iyi pozisyon teklif ettiler 3 aylık hamileyken ama bırakmak zorunda kaldım çünkü devam etseydim iznim bitince yani bebek 2 aylıkken işe dönecektim. Eşimle ölçük biçtik konuştuk maddi olarak bir zararımız olmayacağına psikolojik olarak zaten 2 aylık bebeği bırakamayacağıma karar verdik. İş yine bulursun emin ol. Ama bebeğinle kalmak istiyorsan kal ! Asla ama asla geri gelmiyor o günler maalesef. Ben daha hamileyken bıraktım allaha şükürler olsun eşime zam geldi iş yerinde pozisyonu değişti yükseldi. Herşeyde bir hayır varmış anladım. İçinden ne geliyorsa o şekilde yap.

Kızlar kapı süsüm bitti bir tek isim ekleyeceğim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Çook güzel canım. Ellerine sağlık bayıldım
 
BellaCiao şükür maddi olarak sıkıntımız yok canım, çıksam zorlanmayız diye düşünüyoruz. Bi taraftanda işim, çalışma arkadaşlarım, maaşım iyi olunca işimide bırakmak istemiyorum çalışmayı da seviyorum. Tabi diğer taraftaki konu evlat olunca kaldım öyle.
 
Ücretsiz izin hakkın yoksa kararsız kalmakta haklısın canım hakkınızda hayırlısı olsun
 
Off şuan çok moralim bozuldu. Ne zamandır forumu takip edemiyordum mesajları ancak okuyabildim. En çok kilo alan ben miyim yani (( 12 kilo aldım toplam. 2 3 kg yazanlara şaşırıyorum ben onu ayda alıyorum.. Acaba gebelik şekeri mi var bende. ama şeker yüklemesi yaptırmadım. Koç Üni. dekanı Prof Dr. Şükrü beyin de tavsiyesi kesinlikte yaptırılmaması yönünde . Kendi doktorum yaptır dedi ama bana da mantıklı gelmiyor sanki annem yaptırmış mı.. Şekerli şeyler yememeye çalışıyorum ama kilonun onunla alakası var mı acaba çünkü benim kadar alan yok şuan 80 kg oldum. çok göstermiyorum ama 80 daha 2.5 ay var.. 85i görücem herhalde..
 

İçinden ne geliyorsa öyle yap. Bende işimi çalışma arkadaşlarımı çok seviyordum ama bebeğimle vakit geçirmek istiyorum:)
 
Kiz niye canin sklıyor bende cok hizli kilo aliyorum. en son 8 kiloydu belki 9 kilo ya da yükselmiş olabilir. ustelik ilk 4 ay hic kilo alamayip bir anda aldm. Bi ara tartida her hafta arti bir kilo gördüm dusun yani.Artik cok sk tartilmiyorum :)Bizde alıyoruz yani.
Bu arada bende yükleme yaptirmadim.dun doktora gittim istermisin yapalim mi dedi.bende istemiyorum hocam dedim o zaman su kâğıda bi imza at dedi attim ciktim.
 
Kızlar size bi sorum olacak. Saglik ocaginin verdigi decaviti hic kullanmadim cunku hap kocaman birsey ben bu tarz haplari yutamiyorum. dun hastaneye gittim hocam bana vitamin verin dedim o da aynisini yazmis :) . Siz kullaniyor musunuz? decavit kullanmayan var mi? benim gibi. yani sart mi anlamiyorum. Regenesis max da aldim zaten ondada bazi vitaminler var ama. Neyse bu konuda tavsiye bekliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…