2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Valla ben regenesis Max ve devit aldım ama ikisini de kullanmadım doğru düzgün. İlaçlarla hiç aram yok kocaman hapları da yutamiyorum. Şu an sadece demir ilacini kullanıyorum. Bebeğin kilosunu etkilemedi çok şükür boy ve kilosu hep önde çıktı canım. Yani bilmiyorum yediğimiz içtiğimize dikkat edersek çokta gerek yok sanki

degil mi ya bencede.valla icimi rahatlattin. Bende düzgün beslenmeye gayret ediyorum zaten. Birde d vitaminim ve demir hapim var.regenesisi de kullansam yeter. Decaviti icemiyorum o yüzden zorlamiycam.

Oyle sey olur mu canim ara ara çağırıyorlar.ben en son gittigimde elime kagit veriyor su tarihte gel diyor.bi tarihe kontrol diyo bi tarihe izlem yaziyor mesela.kan tahlili icin de cagirdilar ben devlette yaptirinca gerek duymadım.bana cok ilgisiz gibi geldiler.hatta sonuçlarımı bile gosteriyorum ben doktor yorumluyor.seni arada bir cagirmalari lazim canim

Kızlar kapı süsüm bitti bir tek isim ekleyeceğim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Masallah canim ne guzel yapmissin.bu hastane odasi icin mi

Canim sen gelisimine bakma kullan bence organ ve beyin gelisimi icin de onemli hatta icinde omega olan bir vitamin kullan

degil mi ya bencede.valla icimi rahatlattin. Bende düzgün beslenmeye gayret ediyorum zaten. Birde d vitaminim ve demir hapim var.regenesisi de kullansam yeter. Decaviti icemiyorum o yüzden zorlamiycam.
Eger vitamin ictigini soyledigun halde doktor verdiyse kullan canim bi zarari olmaz.kullandigim halde b12 dusuk cikiyor.decaviti devlet karsiliyor mu

Benim doktorum da kızdı o kadar şeker her şeyde var kahvaltıda reçel de yemeyin Karatay gibi beslemeniz lazım her şeyi yiyorsunuz şeker yüklemesine gelince birileri yaptırmayın diyo diye yaptırımıyosunuz ben notumu alır devam ederim ama sorumluluk size ait dedi. Yine de gerekli görmüyorum diyelim şeker çıktı kontrol etmem gerekicek şimdi de şekerli yemiyorum ya da ucundan yiyorum. ama ben çok uyuyorum günde 15 saatim uyumakla geçiyor kendimi halsiz yorgun hissediyorum ve hiç iş yapasım yok şişlik de oldu ondan dolayı sanırım bi 3 4 kilo ödem var vücudumda el ayak parmaklarım dolma dolma oldu çünkü :)) kendim için yiyorsam neyim hep yavrum için diye sıyrılıyorum :) doktorum da 32 kilo almış kendi doğumunda o yüzden kilo takıntısı yok ama veremezsen dikkat et diyo.. bu kiloya alışmak istemiyorum alışveriş dahi yapmıyorum hiç hoş değil bi se şişkoluk çok zor Allah yardim etsin :) ayakkabı giyerken bile zor :)

saglik ocagi ücretsiz veriyor ama cok sevimsiz hap ya kocaman birsey :) elktrik alamadim . hocanin basi kalabalik verin dedim verdi. hic sorgulamadi bile. Devlette nefes alacak yer yok biraz oldu bittiye geliyor hersey

Benim doktor hic üstüne düşmüyor ya tamam dedi gecti. :) evet en zoru benim icimde ayakkabi giymek. Bazen eşim sağolsun yardim ediyor. ödem tuzdan olur diyorlar ama tuza dikkat et istersen birde bol sivi tüket . benim ust kat komsumda 30 kilo almis ilk gebeliginde bebegi 4.5 kilo dogmus :) simdi yine gebe. Yine yiycem diyor . :) bende ona heveslendim tombis bi bebek dogurmak güzel olurdu .

Biz muhtemelen aynı gün de doğurucaz buraya yazıyorum canım :)) Decavite ben de bugün başladım. Kan testinse alt değerim çok az bi yüksek çıktı ve mide yanmam olduğunu söyledim doktoruma. hamileliğin başından beri Regenesis Max kullanıyordum bugüne kadar. Içinde balık yağı var ya o galiba bana dokunuyor ve yükselten de o. sanıyoruz şuan.. demir ilacı ve decavit yazdı bitince bunlara başka 2 hafta kullandıktan sonra alt değerine yeniden baktır bi yerde dedi. Eğer ilaçtan kaynaklı değilse Regenesis e geri dönücem cünkü onun ıçindeki balık yağı lohusa depresyonuna engelliyormuş. ve dediğin gibi ilaci görünce bu ne ben bunu yutamam Regenesisi geri istiyorum dedim ama bugün denedim yuttum :) Aslında Regenesis daha iyiydi çünkü ilaç değil multi vitamin. ama bakalım..

Yemekle alakası yok sakın aldanma :) annem 23 kilo almış ve ben 56 gün erken doğmuşum. annen duba gibiydi dokunsan patlayacaktı herhalde 5 kilo doğurur diyordum bi doğdun 1900 hepsini kendine yemiş diyo babam :) bi arkadaşım 7 kilo aldı 3250 doğdu biri benim gibi 20 + ve bebeği 2100 :) bebek her türlü ihtiyacını sömürüyor. canları sağolsun ama bize de yazık. Valla şişko insanın hali çok zor Allah yardım etsin zayıflık gibisi yok :)

sen regenesis ten memnun muydun ?Bu ayda bunu deneyim dedim gecen sefer imom kullanmistim.evet dogum tarihimiz ayni görünüyor :)

Kızlar sizin rahim uzunluğunuz kaç benim 5cm den 3 e düşmüş erken Doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yapıldı bugün yarın bi doz daha yapılacak

Kızlar sizin rahim uzunluğunuz kaç benim 5cm den 3 e düşmüş erken Doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yapıldı bugün yarın bi doz daha yapılacak
Bana sadece iyi demişti cm vermedi bu gittiğimde baktıracam tekrar canım.

Evet bebekler annenin aldığı kiloyla hiç alakalı değil malesef. bebek her türlü alıyor anneden Ben de kilo almaya başladım ama biliyorum ki bu aldığım kilonun zararı bana

Eline sağlık canım çok güzel olmuş

Yaa süpermiş bu ellerine sağlık çok beğendim canım yaa maşallahh

Cuttingcorners kuzum çok güzel olmuş eline emeğine sağlık

Çok güzel olmuş canım becerebiliyorsun ne güzel benim hiç böyle becerilerim yok. Yapmaya kalksam astarı yüzünden pahalıya gelir sanırım

Arkadaşlar çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim bende fiyat sorup ve uçuk fiyatlar alınca yaparım ben bunu dedim bana maliyeti 60 tl falan olmuştur ve kuş magnet prenses bebek magnette yaptım vaktim olursa yastık da süslerim malzemem arttı bile hatta anı kitabını da süsleyebilirim, hastane kapısına asarım sonra da bebeğin odasının kapısında sabit kalır diye düşündüm kızlar kristal tülle de kapı süsü yaparız

Kızlar sizde beğendiğiniz modelleri malzemeleri kendiniz alarak yapabilirsiniz zor değil kesinlikle

Canım ekmeği şekeri azaltırsan belki o kadar almazsın belki de bir kısmı ödemdir bilemeyiz o zamanda tuzu azaltmalısın bir de albümin mi diyorlar kuzenim olmuştu o da şişliğe yol açıyordu doktoruna danış istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…