2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ultrasonla da ölçülüyor Alttanda bana 2 türlü bakıldı aktif kanama olabilir diye
bende hic böyle bir ölçüm yapilmadi . Siz yazinca merak ettim .3 cm 30 mm demek.Burada yazan baska arkadaslarimiz da vardi 30 mm sanki normal geldi bana. Doktorunuz risk olursa diye onlem aldi heralde. Bellacio nun da kisaydi galiba ama dinleniyor ciğer geliştirici vurmadilar galiba

bana simdiye kadar boyle bir sey hakkında hic birsey söylemediler .Acaba sormak gerekir mi ? nasil bakiyorlar birde vajinal muayene ile mi?
Her doktor bakmıyor sanırım canım yada bakıp söylemiyor da olabilir.
Normal karından usg ile görüp ölçebiliyor.
Benim malum sorun var erken Doğum olmaması gerektiği için ben demeden bakıyor. Sadece bana cm olarak söylemiyor iyi diyor kuzum

Bana perinatolog bile milim olarak söylemedi canım bence rutin bakıyorlar bi sorun varsa söylüyorlar

ayy cok güzel.ne yaptin nerden aldin ayrinti istiyorummm. Birdr önü acilabiliyormu emzirmek icin

Canim aciliyor emzirme kismi var, n11 den aldim hem de 89 tlye. O kadar gezindim em begendigim bu oldu. Fc fantasy m646 urun kodu canim

Bana perinatolog bile milim olarak söylemedi canım bence rutin bakıyorlar bi sorun varsa söylüyorlar
Canım aslında rutin baksalar rahim ağzı yetmezliğinden bebişini kaybedenler olmazdı diye düşünüyorum. Ne canlar yakıyorlar farkında olmadan Ama belli bir haftadan Sonra bakıyor da olabilirler kuzum en iyisi sormak

Kızlar basur başlangısı başlamış bende Kabız olmamaya dikkat edin ‭

Canım ilerlemeden önlemini al mutlaka çok geçmiş olsun

Lohusa geceligimi sonunda aldim kizlar, nasil sizce

Çok güzelmiş güle güle giyin

ben bayadir kabizim .5 .aya girmemle basladi ne yapcam bilmiyorum.

Demir ilacı içiyorsan o yapabilir benim ilk demir ilacı mahvetmişti beni

bana simdiye kadar boyle bir sey hakkında hic birsey söylemediler .Acaba sormak gerekir mi ? nasil bakiyorlar birde vajinal muayene ile mi?

Bana aylık gittiğim rutin kontrollerde rahim ağzı uzunluğu güzel, bir risk yok şeklinde söylüyordu doktor ama hiç ölçü vermedi ve alttan hiç bakmadı canım

Canim aciliyor emzirme kismi var, n11 den aldim hem de 89 tlye. O kadar gezindim em begendigim bu oldu. Fc fantasy m646 urun kodu canim
Fiyati da cok iyiymis .Bende simdi bakicam . Eline ulaştığında haber verir misin memnun kalirsan. Daha önce internetten cok alisveris yapmadim bende tedirgin oluyorum. Ama boyle birseyi magazalardada gormedim cok begendim

Canım ilerlemeden önlemini al mutlaka çok geçmiş olsun

Çok güzelmiş güle güle giyin

Demir ilacı içiyorsan o yapabilir benim ilk demir ilacı mahvetmişti beni
Demir ilacini bugün aldim yarin başlıycam.daha baslamadan bu haldeyim bakalim demir le birlikte nasil olacak

Acaba birden kısalabiliyor mu? Çünkü bana devletteki doktor bile en son gitmiştim suyu uzunluğu iyi demişti görüpte söylememe ihtimalini düşünemiyorum bile bence bakıyorlardır kuzum

Kızlar iyi akşamlar
Alışverişler başladı artık
Bebişler sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah

Reflü yatağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz veya babynest diye bir yatak var Instagramda sürekli karşıma çıkıyor
Bunlar hakkında fikriniz nedir

Acaba birden kısalabiliyor mu? Çünkü bana devletteki doktor bile en son gitmiştim suyu uzunluğu iyi demişti görüpte söylememe ihtimalini düşünemiyorum bile bence bakıyorlardır kuzum
Olabilir kuzum söylemiyorsa sormak en güzeli ama garanti olmuş olur
Herkesin ihtiyacına göre görüşü farklı olabilir bana göre çok gerekli olmadığı için almıcam.
Ama babynestin de reflü yatağı şeklinde olanları oluyormuş o şekilde almak çok daha mantıklı.
İki ayrı para vermeye gerek kalmaz.
Hevesin varsa al gitsin kuzu Hatta evde yapanlarda vardı maliyeti baya düşüyor öyle :)

Fiyati da cok iyiymis .Bende simdi bakicam . Eline ulaştığında haber verir misin memnun kalirsan. Daha önce internetten cok alisveris yapmadim bende tedirgin oluyorum. Ama boyle birseyi magazalardada gormedim cok begendim

Tabii ki haber veririm tatlim. Fiyati cok iyi cunku ben hic 130dan asagi gormedim, yani benim begendiklerim hep o civrdaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…