Kızlar iyi akşamlar
Alışverişler başladı artık
Bebişler sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah
Reflü yatağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz veya babynest diye bir yatak var Instagramda sürekli karşıma çıkıyor
Bunlar hakkında fikriniz nedir
Herkesin ihtiyacına göre görüşü farklı olabilir bana göre çok gerekli olmadığı için almıcam.
Ama babynestin de reflü yatağı şeklinde olanları oluyormuş o şekilde almak çok daha mantıklı.
İki ayrı para vermeye gerek kalmaz.
Hevesin varsa al gitsin kuzu Hatta evde yapanlarda vardı maliyeti baya düşüyor öyle :)
Reflu yatagi alcam ben canim. Cok lazimmis. Bir arkadasimin bebegi bogulma riski gecirmisti doktor kesinlikle bebegin egimli ve yan yatmasi lazim demis. Reflu yataginin yan yatis destekli olanlarina bak ozellikle. Baby nest icin beb de cok heveslendim ilk zamanlar qma sonradan onun yerine daha uzun kullanabilecegimiz ve mutfak vs yanima getirebilecegim ev tipi ana kucagi almaya karar verdm.
Olabilir canım sen kendi durumunu daha iyi bilirsin ona göre alırsın.Babynestin reflü yatağı şeklinde olana baktım ebebekte ama boyutu küçük olduğu için en fazla 6 aya kadar kullanılabiliyor şeklinde yorumlar vardı. Fiyatı 160 lira
Instagramda bir sayfada babynest yatak gördüm 2 yasa kadar kullanılabilir yazıyor özelliklerinde. Ama onun reflü yatağı tasarımı yokmuş. Fiyatı kargo dahil 135 lira.
Bu ikinci söylediğim bana daha mantıklı geldi, uzun süreli kullanıldığı için. Annem kv kardeşler falan herkes farklı şehirlerde. Gittikçe yanımızda götürürüz diye düşündüm.
Yan yatması içinde güvenli uyku yastığı diye geçiyordu galiba ebebekte fiyatı 27 lira civariydi sanırım. Baktıkça insanın her şeyden alası geliyor ama ekonomi el vermiyor
Ana kucağını abimin eşi verecek sağolsun.
Beşik kardeşimin bebeğinden geliyor. Bebek arabası ve puset eltimden geliyor
Açıkçası bu tarz büyük masraf tutacak şeyleri az kullanılmış temizligine güvendiğim kişilerden almak daha iyi geldi bana.
Ben sadece d vitamini veriyorlar saniyordum.bende bir sorayimsaglik ocagi ücretsiz veriyor ama cok sevimsiz hap ya kocaman birsey :) elktrik alamadim . hocanin basi kalabalik verin dedim verdi. hic sorgulamadi bile. Devlette nefes alacak yer yok biraz oldu bittiye geliyor hersey
Bende milim olarak yaziyor.ayrintilida yazmislar 46 mm.sonrasinda da hep normal diyorlar bilmiyorum.sana dinlen demediler mi.hic bir sey yapmadan yatman lazim ve bazi ilaclar varmisKızlar sizin rahim uzunluğunuz kaç benim 5cm den 3 e düşmüş erken Doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yapıldı bugün yarın bi doz daha yapılacak
Doktorum demir kabiz yapar magnezyum tam tersi demisti.Bende bir türlü Demir haplarıyla anlaşamadım biri ishal yapıyor biri kabız yapıyor şaşırdım kaldımGeçmiş olsun canım sanada
Kızlar sizin rahim uzunluğunuz kaç benim 5cm den 3 e düşmüş erken Doğum riskine karşı akciğer geliştirici iğne yapıldı bugün yarın bi doz daha yapılacak
bende hic böyle bir ölçüm yapilmadi . Siz yazinca merak ettim .3 cm 30 mm demek.Burada yazan baska arkadaslarimiz da vardi 30 mm sanki normal geldi bana. Doktorunuz risk olursa diye onlem aldi heralde. Bellacio nun da kisaydi galiba ama dinleniyor ciğer geliştirici vurmadilar galiba
Rahim ağzı açıl değil ama bebeğimde sıkıntı olma ihtimali Yüksek ve kanama var normalde 24 den sonra yapılabiliyormuş tedbir amaçlı yapıldı zaten benim kontrollerimi Perinatolog yapıyorBenimki 32mm. Normalde diğer geliştirici iğne 25mm altında yapılıyor. Rahim ağzınızda açılma olabilir. Kapalı ve 3cm ise normalde ciğer geliştirici iğne yapılmaması lazım. Ben 20 haftadan beri yatıyorum üstelik çok kasılmam var yinede yapılmadı çünkü kısalmış ama açılmamış. Hakkınızda hayırlısı
Aynen vurmadılar sadece dinleniyorum ben canım. Şaşırdım açıkçası 25mm altına düşmeden asla vurulmuyor normalde.. ama rahim ağzı açıksa olabilir tabi
Geçmiş olsun cnm çok erken ciğer geliştirici için demek ki dr uygun gördü. Vardır bir bildiği.Rahim ağzı açıl değil ama bebeğimde sıkıntı olma ihtimali Yüksek ve kanama var normalde 24 den sonra yapılabiliyormuş tedbir amaçlı yapıldı zaten benim kontrollerimi Perinatolog yapıyor
Sülfaktan diye bir madde varmış ciğer gelişimi için bebekler doğduğunda ağladıklarında akciğerlerine ilk havayı alıyorlarmış eğer geri çıkmazsa hava alveoller balon gibi sönüyormuş bu iğne sülfaktan üretimine katkı sağlıyormuş ne anneye ne bebeğe zararı yokmuş ben zaten çok iştahsızdım biraz iştahım açıldı bizim babamız da erken doğduğu ve kanamam olduğu için doktorum yaptı ve ben ona çok güveniyorumGeçmiş olsun cnm çok erken ciğer geliştirici için demek ki dr uygun gördü. Vardır bir bildiği.
Kızlar iyi akşamlar
Alışverişler başladı artık
Bebişler sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah
Reflü yatağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz veya babynest diye bir yatak var Instagramda sürekli karşıma çıkıyor
Bunlar hakkında fikriniz nedir
Bende bu gidişimde doktorumdan ciğer geliştirici iğne vurmasını isticem. Bazıları yapmıyormuş bazıları yapıyormuş. Bize tam etkisi olmasa bile insan her seçeneği denemek istiyor bir umut..
Ciğerler gelişemese bile damarların gelişmesine vesile olsa yeterli olur ne güzel olur
bende hic böyle bir ölçüm yapilmadi . Siz yazinca merak ettim .3 cm 30 mm demek.Burada yazan baska arkadaslarimiz da vardi 30 mm sanki normal geldi bana. Doktorunuz risk olursa diye onlem aldi heralde. Bellacio nun da kisaydi galiba ama dinleniyor ciğer geliştirici vurmadilar galiba
Ehehe bazen içten zonkluyorum değişik bir his oluyor arkalara vurduğundan sanırım. Yerimde hopluyorumkızlar merhaba. bu bi kaç gündür bebeğin hareketleri çok sertleşmeye başladıÖzellikle karnımın alt kısmına vurması canımı baya yakmaya başladı Bazen tekmelerini makattan bile hissediyorum . Böyle yaşayanlarınız var mı ? İlerki haftalarda nolacak tedirginim . Geceleri artık uyku denen şey kalmadı benim nereye dönsem oradan tekme yiyorum
Ya bi vuruyo hem usten hem makattan hissediyorum.bana mi oyle geliyor diyordumkızlar merhaba. bu bi kaç gündür bebeğin hareketleri çok sertleşmeye başladıÖzellikle karnımın alt kısmına vurması canımı baya yakmaya başladı Bazen tekmelerini makattan bile hissediyorum . Böyle yaşayanlarınız var mı ? İlerki haftalarda nolacak tedirginim . Geceleri artık uyku denen şey kalmadı benim nereye dönsem oradan tekme yiyorum
Bende öyleyim bu hafta , dediğin gibi makattan idrar yaptığım yerden her yerden vuruyor sanki canım.. ama bazen yukarılara da vuruyor. Erkek mi senin ki? Erkek bebeklerde böyle olur dedi bana birisi geçen gün..kızlar merhaba. bu bi kaç gündür bebeğin hareketleri çok sertleşmeye başladıÖzellikle karnımın alt kısmına vurması canımı baya yakmaya başladı Bazen tekmelerini makattan bile hissediyorum . Böyle yaşayanlarınız var mı ? İlerki haftalarda nolacak tedirginim . Geceleri artık uyku denen şey kalmadı benim nereye dönsem oradan tekme yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?