2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind canım erken doğum için her hangi bir riskin yoksa,doktorunla ciğer geliştiricinin artısı eksisi hakkında detaylı konuşup öyle yaptır.
Kortizonlu bir iğne olduğu için yapıldıktan sonra bebeğin gelişimini birazda olsun etkiliyormuş,daha sonra toparlayıp toparlamadığına tam hatırlamıyorum.
Yanlış bilgi vermiş olmayayım kuzum

Rahim ağzı açıl değil ama bebeğimde sıkıntı olma ihtimali Yüksek ve kanama var normalde 24 den sonra yapılabiliyormuş tedbir amaçlı yapıldı zaten benim kontrollerimi Perinatolog yapıyor
Anladım çok geçmiş olsun. Neden sıkıntı olma ihtimali var? Kanamanın sebebi nedir ?

Banada aynı oluyor hem canımı yakıyor hem makattan hissediyorum normal bu haftalarda canım

Kizlar ,sekerim dusuk cikmis ,Ben sok,kalp atisini dinledik,gobegimi olctu,iki haftaya Indi kontrollerimiz.

Ay super düşük çıkmasına çok sevindim canım. Göbek ölçün kaç çıktı ? Benim 24cm Pazartesi.
Neden iki haftaya indi ?

Şuan riskim yok gözüküyor ama organlar soluk borusunu sıkıştırabiliyormuş bu da amniyon sıvısının düzenli yutulmamasına neden olabiliyormuş. Çoğu kişide sıvı fazlalığı olmuş bu yüzden. Bu da risk demek.
Önemli olan açıkcası çok kilo falan değil ciğerinin gelişmesi. Zaten en büyük sıkıntı bu hastalıkta yoksa ameliyatı falan kolay. Bugün 1800 gr bebişimiz doğdu 38. Haftada mesela durumu iyi maşallah.

Canım yapabilirler o iğneyi. Bana eğer 25mm altında düşersem o zaman yapacaklar ki erken doğarsa ciğeri gelişmiş olsun. Rabbim yardımcımız olsun

Canım yapabilirler o iğneyi. Bana eğer 25mm altında düşersem o zaman yapacaklar ki erken doğarsa ciğeri gelişmiş olsun. Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah kuzum. 25 mm burda da geçerli sanırım o şekilde okumuştum bende ama tabi bu tür şeyler burada doktordan doktora değişebiliyor.
Ben belirticem açıkcası yaptırmakta istiyorum erken Doğum olmasa bile. Yoksa sol ciğerimiz hiç gelişmeyecek karaciğerden dolayı. Bir ümit

Senin için çok iyi olabilir eğer doktor izin verirse canım.

Doktordan doktora evet baya fark atıyor aslında.

Ama sanırım hepsi de yapmıyor yani acil duruma düşülmediği sürece

Canim soylemedi bana normal dedi olcumu .24 haftadan sonra iki haftaya dusuyor ,tam hatirlayamadim sonrada bir hafta burda seninde bidahaki randevun 29 olmasi lazim ,

Senin için çok iyi olabilir eğer doktor izin verirse canım.

Doktordan doktora evet baya fark atıyor aslında.

Ama sanırım hepsi de yapmıyor yani acil duruma düşülmediği sürece
Haklısın kuzum vardır bildikleri elbet.
Doktoruma kalmış artık bi danışıp fikrini alırım.
Yinede psikolojik olarak bile bence çok iyi olur ya. Anne psikolojisi önemli herşey bebeğe yansıyor sonuçta Akademik çalışmalar bile var bu konuda

Canim soylemedi bana normal dedi olcumu .24 haftadan sonra iki haftaya dusuyor ,tam hatirlayamadim sonrada bir hafta burda seninde bidahaki randevun 29 olmasi lazim ,

Burda ayda 1 daha canım benim bir daha ki 8 Şubat

Öyle canım bebek bütün duygularını hissediyor. Eğer endişen biraz da olsa azalacaksa yapılmalı bence. Ama lütfen umudunu yüksek tut yitirme

Bende öyleyim bu hafta , dediğin gibi makattan idrar yaptığım yerden her yerden vuruyor sanki canım.. ama bazen yukarılara da vuruyor. Erkek mi senin ki? Erkek bebeklerde böyle olur dedi bana birisi geçen gün..
evet canım erkek. Yukardanda hissediyorum tabi sürekli pozisyon değişiyor ama alttan vurması çok fena olıyor bazen şuan mesela yatma vaktim başladı yine . vajinadan makattan heryerden hissediyorum vuruşunu . Umarım ilerki haftalar daha fena şeyler olmaz

Öyle canım bebek bütün duygularını hissediyor. Eğer endişen biraz da olsa azalacaksa yapılmalı bence. Ama lütfen umudunu yüksek tut yitirme
Yok kuzum çok daha iyiyim herşey allahtan. hiç vazgeçmedim inanmaktan vazgeçmem de
Güveniyorum oğluşuma ben

Yok kuzum çok daha iyiyim herşey allahtan. hiç vazgeçmedim inanmaktan vazgeçmem de
Güveniyorum oğluşuma ben

Bende çok güveniyorum oğluma Bir sürü cici alıyorum ona çok güçlüler onlar kuzum sağ salim kucağımıza alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…