Evet sürekli idrara çıkma isteği de yapıyor tabi, aniden irkiliyorum bende oturduğum yerde. İleriki haftaları yaşayıp göreceğiz yerleri daraldikca hareketler değişir diye tahmin ediyorum :)evet canım erkek. Yukardanda hissediyorum tabi sürekli pozisyon değişiyor ama alttan vurması çok fena olıyor bazen şuan mesela yatma vaktim başladı yine . vajinadan makattan heryerden hissediyorum vuruşunu . Umarım ilerki haftalar daha fena şeyler olmaz
Biz her ay giriyoruz canım ondanAnladim canim ,burda ultrasound'a girmiyoruz ya belki ondan sIksIk oluyordur kontroler
Valla beni bir telaş aldı kızlar.. çok normal sorunsuz bir gebelik geçiren eltim erken doğum yaptı sabah suyu gelince akşamına doğuma aldılar. 34.haftasi yeni bitmişti. Çok şükür bebek iyi kuveze falan almadılar ama biraz küçük doğdu tabi...
Hastane çantasını hazırlamak lazım ne olur ne olmaz. Hemen liste yaptım eksikleri tamamlayıp bebişin kıyafetlerini yıkayıp toparlicam kenarda dursun..
Burda ozel hastane yok canim , ucretde odemiyoruz ,hayirlisi olsun insallah iyi doktorlara denk gelirsin,Biz her ay giriyoruz canım ondanGelecek ay özel hastaneden devlet hastanesine transfer yaptıracağıö dosyamı takibim özeldeydi ama devlette doğum yapmaya karar verdim
Amin canım . Allah hepimize hayırlısıyla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin . Annelik çok değişik bir duyguEvet sürekli idrara çıkma isteği de yapıyor tabi, aniden irkiliyorum bende oturduğum yerde. İleriki haftaları yaşayıp göreceğiz yerleri daraldikca hareketler değişir diye tahmin ediyorum :)
Adamın biri annesini sırtında taşırken of demiş , bunu duyan bir zat sen daha anne karninda iken attığın bir tekmenin hakkını ödeyemedin of ne demek demiş..
İnşallah bizlere hayırlı evlatlar olurlar sağlıkla dünyaya gelirler
Kimin ne olacagi belli olmuyor.cantami hazırlayım diyorum ama bu seferde dogarsa zaten bu kıyafetler olmaz diye düşünüyorumValla beni bir telaş aldı kızlar.. çok normal sorunsuz bir gebelik geçiren eltim erken doğum yaptı sabah suyu gelince akşamına doğuma aldılar. 34.haftasi yeni bitmişti. Çok şükür bebek iyi kuveze falan almadılar ama biraz küçük doğdu tabi...
Hastane çantasını hazırlamak lazım ne olur ne olmaz. Hemen liste yaptım eksikleri tamamlayıp bebişin kıyafetlerini yıkayıp toparlicam kenarda dursun..
Canim sekerin dusuk cikmasi cok guzel yalniz tarcin hamileyken zararli diye okumustum bir arastir istersenSekeri yuksek olan kizlar ,bol bol tarcin tuketin ,her Sabah bol tarcinli yulaf ezmesi yedim ,tarcinin sekeri dengeleme gibi bi ozelligi var ,diyabetik hastalarda ilac olarak tuketiliyo ,aklinizda olsun ,
Güzel sistemmis:) kalabalik oluyor mu peki ? Mesela doktorun kapisina 30 tane bayan yigilip her kapi açıldığında iceri gecebilmek icin cilginca hemsirenin üstüne de atliyorlar miBurda ozel hastane yok canim , ucretde odemiyoruz ,hayirlisi olsun insallah iyi doktorlara denk gelirsin,
Bende ilk gebelimde 30 kilo aldim kizim 3 kilo dogdu bebegin kilo almasi icin ona yarayacak seyler yemek lazim bence annenin aldigi kilo dogumu da cok etkiliyor benim dogum cok zor olmustu o yuzden bunda ogluma yarayacak seyler daha cok tuketiyorum kendi kiloma dikkat ediyorumBenim doktor hic üstüne düşmüyor ya tamam dedi gecti. :) evet en zoru benim icimde ayakkabi giymek. Bazen eşim sağolsun yardim ediyor. ödem tuzdan olur diyorlar ama tuza dikkat et istersen birde bol sivi tüket . benim ust kat komsumda 30 kilo almis ilk gebeliginde bebegi 4.5 kilo dogmus :) simdi yine gebe. Yine yiycem diyor . :) bende ona heveslendim tombis bi bebek dogurmak güzel olurdu .
Canım bana da doktorum decavit vermişti ben de senin gibi içemiyorum kusuyorum ancak muzla filan yutabiliyorum. Dr a durumu söyleyince regenesis verdi. Bir gün ondan bir gün diğerinden iç dedi. İkisini aynı anda almana gerek yok dediKızlar size bi sorum olacak. Saglik ocaginin verdigi decaviti hic kullanmadim cunku hap kocaman birsey ben bu tarz haplari yutamiyorum. dun hastaneye gittim hocam bana vitamin verin dedim o da aynisini yazmis :) . Siz kullaniyor musunuz? decavit kullanmayan var mi? benim gibi. yani sart mi anlamiyorum. Regenesis max da aldim zaten ondada bazi vitaminler var ama. Neyse bu konuda tavsiye bekliyorum
Çok güzelmiş güle güle giy canım nerdendi buLohusa geceligimi sonunda aldim kizlar, nasil sizce
En guzeli canim dikkatli beslenmek.surekli araştırıyorum muhakkak gunluk protein almamiz lazimmis bebegin gelisimini bu etkiliyor hem protein kiloda aldirmiyorBende ilk gebelimde 30 kilo aldim kizim 3 kilo dogdu bebegin kilo almasi icin ona yarayacak seyler yemek lazim bence annenin aldigi kilo dogumu da cok etkiliyor benim dogum cok zor olmustu o yuzden bunda ogluma yarayacak seyler daha cok tuketiyorum kendi kiloma dikkat ediyorum
Kızlar kapı süsüm bitti bir tek isim ekleyeceğim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Kızlar size bi sorum olacak. Saglik ocaginin verdigi decaviti hic kullanmadim cunku hap kocaman birsey ben bu tarz haplari yutamiyorum. dun hastaneye gittim hocam bana vitamin verin dedim o da aynisini yazmis :) . Siz kullaniyor musunuz? decavit kullanmayan var mi? benim gibi. yani sart mi anlamiyorum. Regenesis max da aldim zaten ondada bazi vitaminler var ama. Neyse bu konuda tavsiye bekliyorum
Masallah canim ne guzel yapmissin.bu hastane odasi icin mi
Canim sen gelisimine bakma kullan bence organ ve beyin gelisimi icin de onemli hatta icinde omega olan bir vitamin kullan
Eger vitamin ictigini soyledigun halde doktor verdiyse kullan canim bi zarari olmaz.kullandigim halde b12 dusuk cikiyor.decaviti devlet karsiliyor mu
Aynen canim bebeklerde saglikli dogsunlarda zayif olsunlar dogduktan sonra guzel kilo aliyorlar masallahEn guzeli canim dikkatli beslenmek.surekli araştırıyorum muhakkak gunluk protein almamiz lazimmis bebegin gelisimini bu etkiliyor hem protein kiloda aldirmiyor
karsiliyor canm bana saglik ocagi ücretsiz veryor decaviti.ustelik her gittigimde decavitin var mi diye soruyor. Verdigi kutunun uzerinde saglik bakanligi ücretsizdir parayla satilamaz yaziyor.çok güzel olmuş canım eline sağlık
ben en başından beri decavit kullanıyorum. sakın ihmal etme dediler bana.
karşılamıyor canım. sadece d vit ile kan hapını veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?