2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet sürekli idrara çıkma isteği de yapıyor tabi, aniden irkiliyorum bende oturduğum yerde. İleriki haftaları yaşayıp göreceğiz yerleri daraldikca hareketler değişir diye tahmin ediyorum :)

Adamın biri annesini sırtında taşırken of demiş , bunu duyan bir zat sen daha anne karninda iken attığın bir tekmenin hakkını ödeyemedin of ne demek demiş..
İnşallah bizlere hayırlı evlatlar olurlar sağlıkla dünyaya gelirler

Valla beni bir telaş aldı kızlar.. çok normal sorunsuz bir gebelik geçiren eltim erken doğum yaptı sabah suyu gelince akşamına doğuma aldılar. 34.haftasi yeni bitmişti. Çok şükür bebek iyi kuveze falan almadılar ama biraz küçük doğdu tabi...

Hastane çantasını hazırlamak lazım ne olur ne olmaz. Hemen liste yaptım eksikleri tamamlayıp bebişin kıyafetlerini yıkayıp toparlicam kenarda dursun..

Anladim canim ,burda ultrasound'a girmiyoruz ya belki ondan sIksIk oluyordur kontroler
Biz her ay giriyoruz canım ondan Gelecek ay özel hastaneden devlet hastanesine transfer yaptıracağıö dosyamı takibim özeldeydi ama devlette doğum yapmaya karar verdim

Bende hazırlayacağım canım ay sonunda çantamı. Beklemeyeceğim ne olur ne olmaz

Biz her ay giriyoruz canım ondan Gelecek ay özel hastaneden devlet hastanesine transfer yaptıracağıö dosyamı takibim özeldeydi ama devlette doğum yapmaya karar verdim
Burda ozel hastane yok canim , ucretde odemiyoruz ,hayirlisi olsun insallah iyi doktorlara denk gelirsin,

Amin canım . Allah hepimize hayırlısıyla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin . Annelik çok değişik bir duygu

Gunaydin kizlar
Kimin ne olacagi belli olmuyor.cantami hazırlayım diyorum ama bu seferde dogarsa zaten bu kıyafetler olmaz diye düşünüyorum
Ins vaktinde gelirler
Sekeri yuksek olan kizlar ,bol bol tarcin tuketin ,her Sabah bol tarcinli yulaf ezmesi yedim ,tarcinin sekeri dengeleme gibi bi ozelligi var ,diyabetik hastalarda ilac olarak tuketiliyo ,aklinizda olsun ,
Canim sekerin dusuk cikmasi cok guzel yalniz tarcin hamileyken zararli diye okumustum bir arastir istersen

Burda ozel hastane yok canim , ucretde odemiyoruz ,hayirlisi olsun insallah iyi doktorlara denk gelirsin,
Güzel sistemmis:) kalabalik oluyor mu peki ? Mesela doktorun kapisina 30 tane bayan yigilip her kapi açıldığında iceri gecebilmek icin cilginca hemsirenin üstüne de atliyorlar mi

Bende ilk gebelimde 30 kilo aldim kizim 3 kilo dogdu bebegin kilo almasi icin ona yarayacak seyler yemek lazim bence annenin aldigi kilo dogumu da cok etkiliyor benim dogum cok zor olmustu o yuzden bunda ogluma yarayacak seyler daha cok tuketiyorum kendi kiloma dikkat ediyorum

Canım bana da doktorum decavit vermişti ben de senin gibi içemiyorum kusuyorum ancak muzla filan yutabiliyorum. Dr a durumu söyleyince regenesis verdi. Bir gün ondan bir gün diğerinden iç dedi. İkisini aynı anda almana gerek yok dedi

En guzeli canim dikkatli beslenmek.surekli araştırıyorum muhakkak gunluk protein almamiz lazimmis bebegin gelisimini bu etkiliyor hem protein kiloda aldirmiyor

Kızlar kapı süsüm bitti bir tek isim ekleyeceğim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

çok güzel olmuş canım eline sağlık

ben en başından beri decavit kullanıyorum. sakın ihmal etme dediler bana.

karşılamıyor canım. sadece d vit ile kan hapını veriyor

En guzeli canim dikkatli beslenmek.surekli araştırıyorum muhakkak gunluk protein almamiz lazimmis bebegin gelisimini bu etkiliyor hem protein kiloda aldirmiyor
Aynen canim bebeklerde saglikli dogsunlarda zayif olsunlar dogduktan sonra guzel kilo aliyorlar masallah

çok güzel olmuş canım eline sağlık

ben en başından beri decavit kullanıyorum. sakın ihmal etme dediler bana.

karşılamıyor canım. sadece d vit ile kan hapını veriyor
karsiliyor canm bana saglik ocagi ücretsiz veryor decaviti.ustelik her gittigimde decavitin var mi diye soruyor. Verdigi kutunun uzerinde saglik bakanligi ücretsizdir parayla satilamaz yaziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…