Kızlar Günaydın. Bugün 3 de.randevum var inş hersey gUzel olur ilk defa bu dr la.görücem inş plesanta yukarı çıkmıştır dualarinizi eksik etmeyin.çok heyecanliyim bir o kadarda çok korkuyorum.
Dünki arkadaşın attığı n11 deki gecelik çok güzelmiş tükenmeden alsam mı dedim ama sabahlığı yok sanırım öyle nasıl olur ki bilemedim
Burda ozel hastane yok canim , ucretde odemiyoruz ,hayirlisi olsun insallah iyi doktorlara denk gelirsin,
Kızlar Günaydın. Bugün 3 de.randevum var inş hersey gUzel olur ilk defa bu dr la.görücem inş plesanta yukarı çıkmıştır dualarinizi eksik etmeyin.çok heyecanliyim bir o kadarda çok korkuyorum.
Bunu bende duydum canım hatta yediğin tatlı ne olursa olsun üzerine biraz tarçın serperek ye demislerdiSekeri yuksek olan kizlar ,bol bol tarcin tuketin ,her Sabah bol tarcinli yulaf ezmesi yedim ,tarcinin sekeri dengeleme gibi bi ozelligi var ,diyabetik hastalarda ilac olarak tuketiliyo ,aklinizda olsun ,
Şık duruyor gerçekten klasik degilSu sabahlik da guzel kizlar. Saten degil pamuk kumas fiyat da 79
Ay ins canim istedigin gibi gecer.cikinca yaz oldu muKızlar Günaydın. Bugün 3 de.randevum var inş hersey gUzel olur ilk defa bu dr la.görücem inş plesanta yukarı çıkmıştır dualarinizi eksik etmeyin.çok heyecanliyim bir o kadarda çok korkuyorum.
ben babynest aldım bir tane bu bebeğimde yorumlar güzel kullananların inşallah ben de severek kullanırım :)Kızlar iyi akşamlar
Alışverişler başladı artık
Bebişler sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah
Reflü yatağı alma konusunda ne düşünüyorsunuz veya babynest diye bir yatak var Instagramda sürekli karşıma çıkıyor
Bunlar hakkında fikriniz nedir
Ah kuzum geçmiş olsun ama anne yüreği gerçekten emin ol sende yavrun için aynısını yapardın. Umarım ciddi birşey yoktur çoook geçmiş olsun. Sende düşünme kendini suçlu hissetme olacağı varmış olmuş kuzum. Seninle alakalı değil ki bu her anne gibi içgüdüsel davranmış sadece. Allah korusun o düşen sen olsan bebeğe birşey olsa aynı vicdan azabını annen çekerdi kat kat fazlasıyla.Kizlar ya moralim cok bozuk
Yarin esimin dogum gunuydu. Annem buun bana oturmaya gelmek istedi bende beraber disari cikip esime hediye bakalim dedim. Tamam dedi. Bir magazaya girdik erkek reyonu alt kattaymis. Merdivenden inerken ayagim takildi dusuyordum ben dusmeyim diye annem kolumdan tuttu ama o dustu. Gozumun onunde merdivenden yuvarlandiO beni tutmasaydi yuvarlanan ben olacaktim cok kotu oldum napacagimi sasirdim. Ayagini atamiyor usune basamiyor. Merdivenden dusunce ayagi yamuk duruyordu cok korkuyorum kirildi diye. Hep benim yuzumden oldu keske bana oturmaya geldiginde disari cikarmasaydim onu Acaip uzuldum babam doktora goturdu beni de eve gonderdiler. Dua edin nolur ayagina fln birsey olmamis olsun vicdan azabindan mafolurum. Birde ana yuregi diyor ki sana birsey olmasin ben duserim diyor of off canim annemm
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur. Annenin yerinde sen de olsan aynısını yapardın sıkma canını o yüzden.Kizlar ya moralim cok bozuk
Yarin esimin dogum gunuydu. Annem buun bana oturmaya gelmek istedi bende beraber disari cikip esime hediye bakalim dedim. Tamam dedi. Bir magazaya girdik erkek reyonu alt kattaymis. Merdivenden inerken ayagim takildi dusuyordum ben dusmeyim diye annem kolumdan tuttu ama o dustu. Gozumun onunde merdivenden yuvarlandiO beni tutmasaydi yuvarlanan ben olacaktim cok kotu oldum napacagimi sasirdim. Ayagini atamiyor usune basamiyor. Merdivenden dusunce ayagi yamuk duruyordu cok korkuyorum kirildi diye. Hep benim yuzumden oldu keske bana oturmaya geldiginde disari cikarmasaydim onu Acaip uzuldum babam doktora goturdu beni de eve gonderdiler. Dua edin nolur ayagina fln birsey olmamis olsun vicdan azabindan mafolurum. Birde ana yuregi diyor ki sana birsey olmasin ben duserim diyor of off canim annemm
Geçmiş olsun canım, kötü olmuş gerçekten ama senin yüzünden olduğunu düşünme lütfen olacağı varmış olmuş inş önemli bişeyi yoktur.Kizlar ya moralim cok bozuk
Kizlar ya moralim cok bozuk
Kızlar işe devam kararı verdim, umarım doğru karar vermişimdirPatronum zamı biraz daha yükseltti annemle de konuştum gelir 5-6ay bakarım toparlanasıya kadar madem dedi. Annem gelirim deyince devam kararı aldım. Annemden sonrada güvenilir bir karşı komşum var annem yaşlarında zamanında oturduğum evde kayınvalidem oturuyormuş taaa o zamanlardan tanıdık ihtiyacıda var bakar diye düşünüyoruz ona söyleyeceğiz. Emzirdiğim sürece işin yoğun olmadığı günler gitmicem, geç gidip erken çıkıcam arabayla gelip arada emzirip gidicem falan zaten hafta sonu çalışmıyorum umarım herşey planladığımız gibi giderde pişman olmam.
Bence doğrusunu yapıyorsun canım. Hayırlısı olsun :)Kızlar işe devam kararı verdim, umarım doğru karar vermişimdirPatronum zamı biraz daha yükseltti annemle de konuştum gelir 5-6ay bakarım toparlanasıya kadar madem dedi. Annem gelirim deyince devam kararı aldım. Annemden sonrada güvenilir bir karşı komşum var annem yaşlarında zamanında oturduğum evde kayınvalidem oturuyormuş taaa o zamanlardan tanıdık ihtiyacıda var bakar diye düşünüyoruz ona söyleyeceğiz. Emzirdiğim sürece işin yoğun olmadığı günler gitmicem, geç gidip erken çıkıcam arabayla gelip arada emzirip gidicem falan zaten hafta sonu çalışmıyorum umarım herşey planladığımız gibi giderde pişman olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?