2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar Günaydın. Bugün 3 de.randevum var inş hersey gUzel olur ilk defa bu dr la.görücem inş plesanta yukarı çıkmıştır dualarinizi eksik etmeyin.çok heyecanliyim bir o kadarda çok korkuyorum.

Guzel haberlerle gel insallah canim.
Bizi de haberdar etmeyi unutma dualarimiz seninle

Dünki arkadaşın attığı n11 deki gecelik çok güzelmiş tükenmeden alsam mı dedim ama sabahlığı yok sanırım öyle nasıl olur ki bilemedim

Dünki arkadaşın attığı n11 deki gecelik çok güzelmiş tükenmeden alsam mı dedim ama sabahlığı yok sanırım öyle nasıl olur ki bilemedim

Sabahligi yok canim, Benim annem sari lisös ormustu bana dogum icin, o nedenle almayacagim zaten sabahlik. Ama ustune herhangi bir renk uydurulabilir, daginin var eros sabahlik diye yaz. 69 tl filandi trendyolda

Burda ozel hastane yok canim , ucretde odemiyoruz ,hayirlisi olsun insallah iyi doktorlara denk gelirsin,

Özel dediğim klinik canım. Klinikten hastahane transfer yapacağım. Bizimde burda ücretsiz :)

Kızlar Günaydın. Bugün 3 de.randevum var inş hersey gUzel olur ilk defa bu dr la.görücem inş plesanta yukarı çıkmıştır dualarinizi eksik etmeyin.çok heyecanliyim bir o kadarda çok korkuyorum.

Herşey güzel olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz

Sekeri yuksek olan kizlar ,bol bol tarcin tuketin ,her Sabah bol tarcinli yulaf ezmesi yedim ,tarcinin sekeri dengeleme gibi bi ozelligi var ,diyabetik hastalarda ilac olarak tuketiliyo ,aklinizda olsun ,
Bunu bende duydum canım hatta yediğin tatlı ne olursa olsun üzerine biraz tarçın serperek ye demislerdi

ben babynest aldım bir tane bu bebeğimde yorumlar güzel kullananların inşallah ben de severek kullanırım :)

Kızlar posta kutuma yeni kargo gelmiş bebiş için. Lanet olsun gidip alamıyorum dünde gelmişti akşam eşim gelirken aldı.. mesaj atıyorlar kargonuz posta kutunuzda diye heycan yapıyorum ama akşama kadar beklemek zorundayım üfff

Kizlar ya moralim cok bozuk
Yarin esimin dogum gunuydu. Annem buun bana oturmaya gelmek istedi bende beraber disari cikip esime hediye bakalim dedim. Tamam dedi. Bir magazaya girdik erkek reyonu alt kattaymis. Merdivenden inerken ayagim takildi dusuyordum ben dusmeyim diye annem kolumdan tuttu ama o dustu. Gozumun onunde merdivenden yuvarlandi O beni tutmasaydi yuvarlanan ben olacaktim cok kotu oldum napacagimi sasirdim. Ayagini atamiyor usune basamiyor. Merdivenden dusunce ayagi yamuk duruyordu cok korkuyorum kirildi diye. Hep benim yuzumden oldu keske bana oturmaya geldiginde disari cikarmasaydim onu Acaip uzuldum babam doktora goturdu beni de eve gonderdiler. Dua edin nolur ayagina fln birsey olmamis olsun vicdan azabindan mafolurum. Birde ana yuregi diyor ki sana birsey olmasin ben duserim diyor of off canim annemm

Ah kuzum geçmiş olsun ama anne yüreği gerçekten emin ol sende yavrun için aynısını yapardın. Umarım ciddi birşey yoktur çoook geçmiş olsun. Sende düşünme kendini suçlu hissetme olacağı varmış olmuş kuzum. Seninle alakalı değil ki bu her anne gibi içgüdüsel davranmış sadece. Allah korusun o düşen sen olsan bebeğe birşey olsa aynı vicdan azabını annen çekerdi kat kat fazlasıyla.

Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur. Annenin yerinde sen de olsan aynısını yapardın sıkma canını o yüzden.

Geçmiş olsun canım, kötü olmuş gerçekten ama senin yüzünden olduğunu düşünme lütfen olacağı varmış olmuş inş önemli bişeyi yoktur.

Kızlar işe devam kararı verdim, umarım doğru karar vermişimdir Patronum zamı biraz daha yükseltti annemle de konuştum gelir 5-6ay bakarım toparlanasıya kadar madem dedi. Annem gelirim deyince devam kararı aldım. Annemden sonrada güvenilir bir karşı komşum var annem yaşlarında zamanında oturduğum evde kayınvalidem oturuyormuş taaa o zamanlardan tanıdık ihtiyacıda var bakar diye düşünüyoruz ona söyleyeceğiz. Emzirdiğim sürece işin yoğun olmadığı günler gitmicem, geç gidip erken çıkıcam arabayla gelip arada emzirip gidicem falan zaten hafta sonu çalışmıyorum umarım herşey planladığımız gibi giderde pişman olmam.

Çok geçmiş olsun canım. Birşey yoktur allahın izniyle iyidir annen. Şu an yaptığın stress bebeğine çok zararlı otur su iç ve derin derin nefes al. Annen iyi olacak. Sende iyisin olabilir böyle şeyler. Anneler öyle hep bir adım önderler iyiki varlar

melekci canım randevun ne oldu ? Umarım herşey yolundadır mutlaka haber ver bize

Hakkında hayırlısı olsun canım. Deneneden bilemezsin sonucu. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Bence doğrusunu yapıyorsun canım. Hayırlısı olsun :)
Bir daha böyle bir iş bulamazdın sanki. Bulsanda şuan ki kaybettiğin şartların için üzülürdün. Yani ben olsam gerçekten üzülürdüm.
Onca kişi zorunluluktan işe dönmek zorunda kalıyor ki annem kuzenim hep Doğum izninden Sonra dönmek zorunda kaldılar. İnşallah herşey dilediğin gibi tıkırında gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…