- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Hakkınızda hayırlısı olsun canım fazlasıyla anlayış göstermişler sorun yaşamazsın diye düşünüyorum :)Kızlar işe devam kararı verdim, umarım doğru karar vermişimdirPatronum zamı biraz daha yükseltti annemle de konuştum gelir 5-6ay bakarım toparlanasıya kadar madem dedi. Annem gelirim deyince devam kararı aldım. Annemden sonrada güvenilir bir karşı komşum var annem yaşlarında zamanında oturduğum evde kayınvalidem oturuyormuş taaa o zamanlardan tanıdık ihtiyacıda var bakar diye düşünüyoruz ona söyleyeceğiz. Emzirdiğim sürece işin yoğun olmadığı günler gitmicem, geç gidip erken çıkıcam arabayla gelip arada emzirip gidicem falan zaten hafta sonu çalışmıyorum umarım herşey planladığımız gibi giderde pişman olmam.
İnş canım benim. Dediğin gibi bulsamda böyle bi yer gerçekten çok zor. Bugünümüze şükür ihtiyacımız yok ama şu durumda insan geleceğinden endişeleniyor imkan varken kızımız için yatırım yaparız en azından yine onun için.Bence doğrusunu yapıyorsun canım. Hayırlısı olsun :)
Bir daha böyle bir iş bulamazdın sanki. Bulsanda şuan ki kaybettiğin şartların için üzülürdün. Yani ben olsam gerçekten üzülürdüm.
Onca kişi zorunluluktan işe dönmek zorunda kalıyor ki annem kuzenim hep Doğum izninden Sonra dönmek zorunda kaldılar. İnşallah herşey dilediğin gibi tıkırında gider canım
Teşekkür ederim kuzum. Evet yapılabilecek herşeyi tüm imkanları sonuna kadar sundular sağolsunlar. Banada iyi olacak gibi geliyor inş öylede olur.Hakkınızda hayırlısı olsun canım fazlasıyla anlayış göstermişler sorun yaşamazsın diye düşünüyorum :)
Kizlar ya moralim cok bozuk
Yarin esimin dogum gunuydu. Annem buun bana oturmaya gelmek istedi bende beraber disari cikip esime hediye bakalim dedim. Tamam dedi. Bir magazaya girdik erkek reyonu alt kattaymis. Merdivenden inerken ayagim takildi dusuyordum ben dusmeyim diye annem kolumdan tuttu ama o dustu. Gozumun onunde merdivenden yuvarlandiO beni tutmasaydi yuvarlanan ben olacaktim cok kotu oldum napacagimi sasirdim. Ayagini atamiyor usune basamiyor. Merdivenden dusunce ayagi yamuk duruyordu cok korkuyorum kirildi diye. Hep benim yuzumden oldu keske bana oturmaya geldiginde disari cikarmasaydim onu Acaip uzuldum babam doktora goturdu beni de eve gonderdiler. Dua edin nolur ayagina fln birsey olmamis olsun vicdan azabindan mafolurum. Birde ana yuregi diyor ki sana birsey olmasin ben duserim diyor of off canim annemm
karsiliyor canm bana saglik ocagi ücretsiz veryor decaviti.ustelik her gittigimde decavitin var mi diye soruyor. Verdigi kutunun uzerinde saglik bakanligi ücretsizdir parayla satilamaz yaziyor.
Yarin esimin dogum gunuydu. Annem buun bana oturmaya gelmek istedi bende beraber disari cikip esime hediye bakalim dedim. Tamam dedi. Bir magazaya girdik erkek reyonu alt kattaymis. Merdivenden inerken ayagim takildi dusuyordum ben dusmeyim diye annem kolumdan tuttu ama o dustu. Gozumun onunde merdivenden yuvarlandiO beni tutmasaydi yuvarlanan ben olacaktim cok kotu oldum napacagimi sasirdim. Ayagini atamiyor usune basamiyor. Merdivenden dusunce ayagi yamuk duruyordu cok korkuyorum kirildi diye. Hep benim yuzumden oldu keske bana oturmaya geldiginde disari cikarmasaydim onu Acaip uzuldum babam doktora goturdu beni de eve gonderdiler. Dua edin nolur ayagina fln birsey olmamis olsun vicdan azabindan mafolurum. Birde ana yuregi diyor ki sana birsey olmasin ben duserim diyor of off canim annemm
Kızlar işe devam kararı verdim, umarım doğru karar vermişimdirPatronum zamı biraz daha yükseltti annemle de konuştum gelir 5-6ay bakarım toparlanasıya kadar madem dedi. Annem gelirim deyince devam kararı aldım. Annemden sonrada güvenilir bir karşı komşum var annem yaşlarında zamanında oturduğum evde kayınvalidem oturuyormuş taaa o zamanlardan tanıdık ihtiyacıda var bakar diye düşünüyoruz ona söyleyeceğiz. Emzirdiğim sürece işin yoğun olmadığı günler gitmicem, geç gidip erken çıkıcam arabayla gelip arada emzirip gidicem falan zaten hafta sonu çalışmıyorum umarım herşey planladığımız gibi giderde pişman olmam.
Almadım malesefKızlar geçenlerde eşlerimizle nasıl tanıştığımızı anlatmıştık bu seferde nasıl evlilik teklifi aldığınızı anlatın bakıyım. Çok ıssız oldu buralar az şevke gelin
Bende öyle tam hayalim almadım amaAlmadım malesef
Siz anlatında dinliyim bari en azından
Kızlar posta kutuma yeni kargo gelmiş bebiş için. Lanet olsun gidip alamıyorumdünde gelmişti akşam eşim gelirken aldı.. mesaj atıyorlar kargonuz posta kutunuzda diye heycan yapıyorum ama akşama kadar beklemek zorundayım üfff
Kızlar işe devam kararı verdim, umarım doğru karar vermişimdirPatronum zamı biraz daha yükseltti annemle de konuştum gelir 5-6ay bakarım toparlanasıya kadar madem dedi. Annem gelirim deyince devam kararı aldım. Annemden sonrada güvenilir bir karşı komşum var annem yaşlarında zamanında oturduğum evde kayınvalidem oturuyormuş taaa o zamanlardan tanıdık ihtiyacıda var bakar diye düşünüyoruz ona söyleyeceğiz. Emzirdiğim sürece işin yoğun olmadığı günler gitmicem, geç gidip erken çıkıcam arabayla gelip arada emzirip gidicem falan zaten hafta sonu çalışmıyorum umarım herşey planladığımız gibi giderde pişman olmam.
Bende bu kadarlıkta yok canım hiç yoktan iyidirBende öyle tam hayalim almadım ama
Mumlar eşliğinde birazda romantik bir konuşma sonrası teklif etmişti çaktırmadan alttan alttan beğendiğim yüzük tiplerini gösteriyordum Zaten
Bir de sonradan kalpli kutu almıştı içinde Gül yaprakları Notlar falan 2-3 kutu iç içeydi en alttaki kutuda da bebek patiği vardı gerçi bu çocuk teklifi gibi oluyoriçinde her sabah birlikte uyanmaya ne dersin yazıyordu Karar Verememiş çocuk teklifi mi olsa evlenme teklifi mi diye
Aa çok tatlı bence canımBende öyle tam hayalim almadım ama
Mumlar eşliğinde birazda romantik bir konuşma sonrası teklif etmişti çaktırmadan alttan alttan beğendiğim yüzük tiplerini gösteriyordum Zaten
Bir de sonradan kalpli kutu almıştı içinde Gül yaprakları Notlar falan 2-3 kutu iç içeydi en alttaki kutuda da bebek patiği vardı gerçi bu çocuk teklifi gibi oluyoriçinde her sabah birlikte uyanmaya ne dersin yazıyordu Karar Verememiş çocuk teklifi mi olsa evlenme teklifi mi diye
Kızlar ben geldim ama iyi haberlerle değil gerçi bebeğim çok sukur iyi haftasıyla uyumlu dedi 1200 kilo olmuş.plesanta previa için tam totalis yukari çıkmaz dedi ve rahimi ni alırım dedi ben riske atamam dedi ama sizden önce idris beye gittim öyle. Kolay kolay rahmi almıyoruz dedi istersen onu tercih edebilirsiniz dedi ben açıkça söylüyorum sana şimdi almam derim sonra alınca neden bana iyi konuştun da aldın deme dedi.hocam erken mwnepoza giriyorum dedim olsun ne yapacan bu saatten sonra rahimi dedi.ne yapacam bilmiyorum kızlar tamam bebeğim iyi olsun yeter diyorum ama böyle kolay kolay da rahimi alırım riske atmam demesi korkutuyor.sonuçta internette araştırdım kolay kolay alınmıyor rahimi açınca neyle karsilacagizinizi bilmiyoruz bebegi aldıktan sonra rahmi kurtarmaya çalışıyoruz diyorlar bu direk böyle dedi demekki uğraşmiyor çünkü uzun süren bir ameliyat.Rabbim yardimcim olsun.
Canım ya ne desem bilemedim bak dün demiştim yine bebeğinde Herni olan nir arkadaşımız Doğum yaptı. Previa vardı ondada ve 1.5 aydır nerdeyse hastanede yatırıyordu erken Doğum ihtimaline karşı ve onada aynısını demişlerdi Rahmi alınması söz konusuydu. Ve herşey yolunda gitmiş rahimi duruyor bebeği sağlıklı şuan ameliyat olmayı bekliyorKızlar ben geldim ama iyi haberlerle değil gerçi bebeğim çok sukur iyi haftasıyla uyumlu dedi 1200 kilo olmuş.plesanta previa için tam totalis yukari çıkmaz dedi ve rahimi ni alırım dedi ben riske atamam dedi ama sizden önce idris beye gittim öyle. Kolay kolay rahmi almıyoruz dedi istersen onu tercih edebilirsiniz dedi ben açıkça söylüyorum sana şimdi almam derim sonra alınca neden bana iyi konuştun da aldın deme dedi.hocam erken mwnepoza giriyorum dedim olsun ne yapacan bu saatten sonra rahimi dedi.ne yapacam bilmiyorum kızlar tamam bebeğim iyi olsun yeter diyorum ama böyle kolay kolay da rahimi alırım riske atmam demesi korkutuyor.sonuçta internette araştırdım kolay kolay alınmıyor rahimi açınca neyle karsilacagizinizi bilmiyoruz bebegi aldıktan sonra rahmi kurtarmaya çalışıyoruz diyorlar bu direk böyle dedi demekki uğraşmiyor çünkü uzun süren bir ameliyat.Rabbim yardimcim olsun.
Ya ne tatlıBende anlatayım evlilik teklifini
Şimdi eşimle o zamanlar 2 aydır sevgiliyiz (3 yıl önce) ama ciddi ilerliyoruz genelde ctesi günleri buluşurduk biz o gün ctesi de 13 şubat eşimde dedi ki istersen pazar buluşalım 14 şubat olsun bende gerek yok dedim özellikle 1 güne anlam bağlamak saçma bize her gün 14 şubat zaten
Biz farklı yakalarda oturuyorduk ben avrupa yakasındaydım o da bu hafta değişik bir şeyler yapalım ne yapalım falan dedi dedim sen bu tarafa gel bakarız :)
Neyse buluştuk (gündüz vakti) gölet var oraya yemek yedik ama bir heyecanlı böyle bende acaba teklif mi edecek diyorum ama diyorum ki dur hayal kırıklığı olmasın öyle düşünme (iç sesim )
Sonra oradan sahile gittik ben orayı çok severim kışın özellikle sakin olur yürüyoruz sahil boyunca oturalım mı dedi iyi dedim oturduk banka cebinden bir kutu çıkardı ve bir kağıt önce kağıdı oku dedi bana şiir yazmışben şok olmuş bir şekilde ona baktım ama konuşamıyorum sonra kutuyu açtım tektaş pırlanta almış yine kitlendim ben eee dedi eveeett dedim bende..
Sonraki yıl 14 şubatta da nikah yaptık düğünümüzü birkaç ay sonra yaptık yani 14 şubatın artık bende bir anlamı var
Ben zaten öyle romantık masa kursun ya da herkesin ortasında söylesin istemiyordum birebir olması çok güzel oldu
Bebişin iyi olmasına çok sevindim canım maşallahKızlar ben geldim ama iyi haberlerle değil gerçi bebeğim çok sukur iyi haftasıyla uyumlu dedi 1200 kilo olmuş.plesanta previa için tam totalis yukari çıkmaz dedi ve rahimi ni alırım dedi ben riske atamam dedi ama sizden önce idris beye gittim öyle. Kolay kolay rahmi almıyoruz dedi istersen onu tercih edebilirsiniz dedi ben açıkça söylüyorum sana şimdi almam derim sonra alınca neden bana iyi konuştun da aldın deme dedi.hocam erken mwnepoza giriyorum dedim olsun ne yapacan bu saatten sonra rahimi dedi.ne yapacam bilmiyorum kızlar tamam bebeğim iyi olsun yeter diyorum ama böyle kolay kolay da rahimi alırım riske atmam demesi korkutuyor.sonuçta internette araştırdım kolay kolay alınmıyor rahimi açınca neyle karsilacagizinizi bilmiyoruz bebegi aldıktan sonra rahmi kurtarmaya çalışıyoruz diyorlar bu direk böyle dedi demekki uğraşmiyor çünkü uzun süren bir ameliyat.Rabbim yardimcim olsun.
Canim bence sen uğraşırım diyen doktora git kimi ugrasmiyor.bir tanidigim doğum yaptı ve hicte rahmi alinmadi.bence en mantiklisi erken dogum yapman.bebek icin ciger gelistirici yaparlar sanada bebeğe de bir sey olmaz bence.Kızlar ben geldim ama iyi haberlerle değil gerçi bebeğim çok sukur iyi haftasıyla uyumlu dedi 1200 kilo olmuş.plesanta previa için tam totalis yukari çıkmaz dedi ve rahimi ni alırım dedi ben riske atamam dedi ama sizden önce idris beye gittim öyle. Kolay kolay rahmi almıyoruz dedi istersen onu tercih edebilirsiniz dedi ben açıkça söylüyorum sana şimdi almam derim sonra alınca neden bana iyi konuştun da aldın deme dedi.hocam erken mwnepoza giriyorum dedim olsun ne yapacan bu saatten sonra rahimi dedi.ne yapacam bilmiyorum kızlar tamam bebeğim iyi olsun yeter diyorum ama böyle kolay kolay da rahimi alırım riske atmam demesi korkutuyor.sonuçta internette araştırdım kolay kolay alınmıyor rahimi açınca neyle karsilacagizinizi bilmiyoruz bebegi aldıktan sonra rahmi kurtarmaya çalışıyoruz diyorlar bu direk böyle dedi demekki uğraşmiyor çünkü uzun süren bir ameliyat.Rabbim yardimcim olsun.
Canım kapıya çıkmıyorlar mı daireye? Ya da posta kutusuna sığıyor mu? Biz kulağımız kapıda kargo bekliyoruz mecbur evde bulamazsa taa şubeye gidiyor oradan da kendin almak zorundasın
Canım çok geçmiş olsun her şer de bir hayır vardır belki de annen yanında olmasaydı sen düşecektin ve zaten riskli durumun vardı yanlış hatırlamıyorsam inşallah bir şey yoktur canım
Sırf mobbing ve türevleri yüzünden istifa etmiş biri olarak en doğru kararı verdin bence canım piyasalar zaten kötü iyi insanlarla karşılaşmak ise bir mucize çok şanslısın kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?