2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hakkınızda hayırlısı olsun canım fazlasıyla anlayış göstermişler sorun yaşamazsın diye düşünüyorum :)

İnş canım benim. Dediğin gibi bulsamda böyle bi yer gerçekten çok zor. Bugünümüze şükür ihtiyacımız yok ama şu durumda insan geleceğinden endişeleniyor imkan varken kızımız için yatırım yaparız en azından yine onun için.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım fazlasıyla anlayış göstermişler sorun yaşamazsın diye düşünüyorum :)
Teşekkür ederim kuzum. Evet yapılabilecek herşeyi tüm imkanları sonuna kadar sundular sağolsunlar. Banada iyi olacak gibi geliyor inş öylede olur.

geçmiş olsun canım inşallah birşeyi yoktur anneciğinin.. ama emin ol hangi anne olsaydı aynısını yapardı sen kendini suçlama

karsiliyor canm bana saglik ocagi ücretsiz veryor decaviti.ustelik her gittigimde decavitin var mi diye soruyor. Verdigi kutunun uzerinde saglik bakanligi ücretsizdir parayla satilamaz yaziyor.

ben sorduğumda reçeteye gerek yok direk eczaneden alabilirsin dediler. hatta bir dolapları var tüm ilaçalar orada sağlık ocağında. orada decavit hiç görmedim. kan ve d vitamini var.

ayy canım inşallah bişi olmaz ama üzülme yani kim olsa aynı şeyi yapardı. inşallah ciddi birşeyi olmaz annenin.
sana bişi olsa annen daha çok üzülürdü.

hakkında hayırlısı olsun canım. annen de yardımcı olacakmış zaten. ne güzel hallolduğuna sevindim.

H Heart of Gold amin canım inş. Baştan annem o kadar kalamam sende o kadar küçük bırakıp gitme diyodu. Maaşım neredeyse 2 kat artınca onlarda kızçenin geleceği için idare edecekler artık.

Almadım malesef
Siz anlatında dinliyim bari en azından
Bende öyle tam hayalim almadım ama
Mumlar eşliğinde birazda romantik bir konuşma sonrası teklif etmişti çaktırmadan alttan alttan beğendiğim yüzük tiplerini gösteriyordum Zaten
Bir de sonradan kalpli kutu almıştı içinde Gül yaprakları Notlar falan 2-3 kutu iç içeydi en alttaki kutuda da bebek patiği vardı gerçi bu çocuk teklifi gibi oluyor içinde her sabah birlikte uyanmaya ne dersin yazıyordu Karar Verememiş çocuk teklifi mi olsa evlenme teklifi mi diye

Canım kapıya çıkmıyorlar mı daireye? Ya da posta kutusuna sığıyor mu? Biz kulağımız kapıda kargo bekliyoruz mecbur evde bulamazsa taa şubeye gidiyor oradan da kendin almak zorundasın

Canım çok geçmiş olsun her şer de bir hayır vardır belki de annen yanında olmasaydı sen düşecektin ve zaten riskli durumun vardı yanlış hatırlamıyorsam inşallah bir şey yoktur canım

Sırf mobbing ve türevleri yüzünden istifa etmiş biri olarak en doğru kararı verdin bence canım piyasalar zaten kötü iyi insanlarla karşılaşmak ise bir mucize çok şanslısın kesinlikle

Bende bu kadarlıkta yok canım hiç yoktan iyidir

Kızlar ben geldim ama iyi haberlerle değil gerçi bebeğim çok sukur iyi haftasıyla uyumlu dedi 1200 kilo olmuş.plesanta previa için tam totalis yukari çıkmaz dedi ve rahimi ni alırım dedi ben riske atamam dedi ama sizden önce idris beye gittim öyle. Kolay kolay rahmi almıyoruz dedi istersen onu tercih edebilirsiniz dedi ben açıkça söylüyorum sana şimdi almam derim sonra alınca neden bana iyi konuştun da aldın deme dedi.hocam erken mwnepoza giriyorum dedim olsun ne yapacan bu saatten sonra rahimi dedi.ne yapacam bilmiyorum kızlar tamam bebeğim iyi olsun yeter diyorum ama böyle kolay kolay da rahimi alırım riske atmam demesi korkutuyor.sonuçta internette araştırdım kolay kolay alınmıyor rahimi açınca neyle karsilacagizinizi bilmiyoruz bebegi aldıktan sonra rahmi kurtarmaya çalışıyoruz diyorlar bu direk böyle dedi demekki uğraşmiyor çünkü uzun süren bir ameliyat.Rabbim yardimcim olsun.

Bende anlatayım evlilik teklifini

Şimdi eşimle o zamanlar 2 aydır sevgiliyiz (3 yıl önce) ama ciddi ilerliyoruz genelde ctesi günleri buluşurduk biz o gün ctesi de 13 şubat eşimde dedi ki istersen pazar buluşalım 14 şubat olsun bende gerek yok dedim özellikle 1 güne anlam bağlamak saçma bize her gün 14 şubat zaten

Biz farklı yakalarda oturuyorduk ben avrupa yakasındaydım o da bu hafta değişik bir şeyler yapalım ne yapalım falan dedi dedim sen bu tarafa gel bakarız :)

Neyse buluştuk (gündüz vakti) gölet var oraya yemek yedik ama bir heyecanlı böyle bende acaba teklif mi edecek diyorum ama diyorum ki dur hayal kırıklığı olmasın öyle düşünme (iç sesim )

Sonra oradan sahile gittik ben orayı çok severim kışın özellikle sakin olur yürüyoruz sahil boyunca oturalım mı dedi iyi dedim oturduk banka cebinden bir kutu çıkardı ve bir kağıt önce kağıdı oku dedi bana şiir yazmış ben şok olmuş bir şekilde ona baktım ama konuşamıyorum sonra kutuyu açtım tektaş pırlanta almış yine kitlendim ben eee dedi eveeett dedim bende..

Sonraki yıl 14 şubatta da nikah yaptık düğünümüzü birkaç ay sonra yaptık yani 14 şubatın artık bende bir anlamı var

Ben zaten öyle romantık masa kursun ya da herkesin ortasında söylesin istemiyordum birebir olması çok güzel oldu

Son düzenleme:
Aa çok tatlı bence canım

Canım o zaman o dediği doktora gitsen ? Açık açık alırım demiş direkt

Canım ya ne desem bilemedim bak dün demiştim yine bebeğinde Herni olan nir arkadaşımız Doğum yaptı. Previa vardı ondada ve 1.5 aydır nerdeyse hastanede yatırıyordu erken Doğum ihtimaline karşı ve onada aynısını demişlerdi Rahmi alınması söz konusuydu. Ve herşey yolunda gitmiş rahimi duruyor bebeği sağlıklı şuan ameliyat olmayı bekliyor Hayat mucizelerle dolu kötü düşünme ne olacağını şimdiden onlar bile bilemiyor en kötü ihtimale hazırlıyorlar her zaman.
Ya ne tatlı

Bebişin iyi olmasına çok sevindim canım maşallah
Sen önlemini al ona göre doktorunu seç, belki gerek bile kalmayacak öyle bir şeye.

Canim bence sen uğraşırım diyen doktora git kimi ugrasmiyor.bir tanidigim doğum yaptı ve hicte rahmi alinmadi.bence en mantiklisi erken dogum yapman.bebek icin ciger gelistirici yaparlar sanada bebeğe de bir sey olmaz bence.

Bizim posta kutuları büyük olduğu için içine sığıyor koliler canım o yüzden bazıları çıkıyor bazıları postaya bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…