2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilmiyorum ama bence diğer doktor daha olumlu konuşuyor onunla görüş. Bu doktor çok keskin konuşuyor hiç umut vermiyor. Hakkında hayırlısı olsun

Benim kızda bugün vaj
Canım tabi sen araştırdığın için daha fazla bilgiye sahipsin,ben bunu bilmiyordum.
İğneden sonra gelişimi yavaşlarsa veya üzülme diye belirtmek istedim.
Ama dediğin gibi Allah korusun organları sıkıştırması daha riskli inşallah herşey güzel olur,doktorunda iğneyi yapmayı kabul eder.
Bu arada maşallah bebişe

Bende anlatayım evlilik teklifini kızlar.

26 kasım 2015. Hava çook yağmurlu ve soğuk tam 1 yıldır sevgiliyiz. Büyükada ya gitmeye karar vermiştik. Orda denize sıfır bır restoranda karşılıklı yemek yiyorduk birden bir kutu çıkardı ve evlilik teklifini yaptı şiir okudu o esnada evet demeden garson geldi güller fırlatı falan filan

Canım çok geçmiş olsun,annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmez.
Kendini suçlu hissetme canım insan olcakların önüne geçemez.
Evde otururkende başına bişeey gelebilirdi kendini üzüp stres etme canım.
Olaya birde şu tarafından bak kuzum annen için kötü olmuş,bebeğin için Allah korumuş.
Verilmiş sadakanız varmış
Tekrardan çok geçmiş olsun canım

sbry canım hakkında hayırlısı olsun
İnşallah Allah utandırmaz

@melekci kuzum bebeğin maşallah gelişimi çok güzel
Rahimin alınma konusuna gelince bir doktor başından alırım diyor,diğeri açınca karar veriyor.
Zor canım gerçekten Allah kimsenin başına vermesin,insan hangi birine inanıp güvenicek kapalı bir kutu.

A April wind @Cuttingcorners kızlar ikinizin teklifleride çok güzel

Sağol kuzum bende yavaş yavaş öğreniyorum yeni araştırmaya başlamıştım bu konuyu
Doktorla görüşmek en güzeli olur daha iyi bilir :)

Sağol kuzum bende yavaş yavaş öğreniyorum yeni araştırmaya başlamıştım bu konuyu
Doktorla görüşmek en güzeli olur daha iyi bilir :)
Tabikide kuzum bizler ne desek olmaz en doğru kararı onlar verirler
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah herşey çook güzel olur ❤

Kizlar elime ilk ultrason resmi denk geldi bebisin.vayy be dedim nokta kadardı ne kadar büyüdü.ben adetim gectikten 5 gun sonra doktora gitmistim ve bir sey goruyorum emin degilim demisti kan testi istemisti sonucumda 4000 lerde cikmisti.bir hafta sonrada kalp atisini dinlemistik.sizler nasil ogrendiniz kac haftalikti .birinci ilk ogrendigim ikinci kalp atisinda 6 haftalikken sonuncuda ayrintilida

Eklentiler

• Screenshot_20190116-185401_Photo Editor.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20190116-190214_Gallery.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20190116-185454_Gallery.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
Rabbimin mucizesi nerelerden nerelere çok şükür bugünlerimize
Şuanda doğum için gün sayıyoruz artık

Gerçekten çok mucizevi bişey insan inanamıyor
Ben bazen hamile olduğumu unutuyorum sağolsun kızım hatırlatıyor bi tepikle

havadansudan kuzum ben anlatayım nasıl öğrendiğimi :)

4.tüp denememdi,transferden sonra 5.gün merkez bir kaç test istedi.
Bende istemedikleri halde betayada baktırdım :)
Sonuç 0.49 çıkmıştı ben o gün çok üzüldüm bu seferde olmadı diye,transferden sonuça kadar hergün progestan fitil kullanıyordum rahim ağzım elime sert geliyordu(hamile kalınca yumuşar)
Asıl test günüm olan 12.gün eşime dedim bu seferde olmadı bana öyle geliyor dedim,eşimde aynısını söyledi.
Yinede hiç umutsuz bir şekilde kanı verdik,ertesi gün tatile gidicez araba kiralamaya gidiyoruz beraber.
2 saat sonra ben aheste aheste netten sonuca bakmaya girdim.
Hastanede başka sonuçlarımda görünüyor sayfa sayfa geçerken son sayfaya geldim hayatımda yaşadığım en büyük şoku o gün yaşadım dondum kaldım,eşim araba kullanıyo donduğumu fark etti noldu noldu diye soruyo telefonu atıvermişim üstüne
Tekrardan telefonu aldım o hastanede daha önce betaya baktırmadım sonuç 270 tarih eski,hastanenin labaratuvarını arıcam elim nasıl titriyo numarayı bulamıyorum.
Aradım sordum resmen en uzun o kadar saniye beklemek bana saatler gibi geldi onlarda onayladı evet 270 diye
O an dünyalar benim oldu,birsürü hayal kurdum,dualar ettim,bütün olmayan herkes için tanıdığım tanımadığıma Rabbim bu duyguyu yaşatsın diye
Arabadan inincede eşimle birbirimize sarıldık birbirimizi öptük

Kızlar tek tek cevap veremiyorum. Önceki gittiğim Prof du ama kime sorsam o doktor deli nerde buldun dediler çok yaşlı
Ama adam burdaki asistanlara ders veriyor sonuçta. Öğretim görevlisi.bu gittiğimde dOct .dr valla bilmiyorum internette okudum araştırdım bayagi öyle. Kolay kolay alınmıyor başka nereye gidecegimi bilmiyorum da özel hastaneler var ama bana özellikle. OZelde yapma diorlar ah ah diyorum kendi kendime sezeryandan korkuyordum en kötüsü geldi başıma. Tek tesellim bebeğimin iyi olması kizimada çok benziyor bu arada

Gecmis olsun canim. Alma sebebi totalis olmasi mi, yapisma mi var

Gerçekten çok mucizevi bişey insan inanamıyor
Ben bazen hamile olduğumu unutuyorum sağolsun kızım hatırlatıyor bi tepikle
Ilk baslarda ozellikle hamile olduguma bile inanamamistim sevinemedim bile soktaydim.hala bazen diyorum hamilemiyim diye.suanda vuruyo evet anne der gibi

Ayy canim sanada baya supriz olmus.zaten hep umutsuz olduğun zaman tersi oluyor.ne sok olmussundur tahmin edebiliyorum.cok sevindim senin adina

Hayatımda yaşadığım en büyük şoktu 1 hafta önce 0.49 1 hafta sonra 270 gibi bir değer görmek çok şükür verene

Kiz sen beni aksam vakti aglattin

Canim hangi sehirdesin bilmiyorum eger konyaya yakinsan orda prof ali acar var adam sorunlu gebeliklerde cok iyi ve paraci bi doktorda degil.gidebilirsen kesinlikle tavsiye ederim.anne karninda bebegi ameliyatla iyilestiren bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…