Çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilmiyorum ama bence diğer doktor daha olumlu konuşuyor onunla görüş. Bu doktor çok keskin konuşuyor hiç umut vermiyor. Hakkında hayırlısı olsunKızlar ben geldim ama iyi haberlerle değil gerçi bebeğim çok sukur iyi haftasıyla uyumlu dedi 1200 kilo olmuş.plesanta previa için tam totalis yukari çıkmaz dedi ve rahimi ni alırım dedi ben riske atamam dedi ama sizden önce idris beye gittim öyle. Kolay kolay rahmi almıyoruz dedi istersen onu tercih edebilirsiniz dedi ben açıkça söylüyorum sana şimdi almam derim sonra alınca neden bana iyi konuştun da aldın deme dedi.hocam erken mwnepoza giriyorum dedim olsun ne yapacan bu saatten sonra rahimi dedi.ne yapacam bilmiyorum kızlar tamam bebeğim iyi olsun yeter diyorum ama böyle kolay kolay da rahimi alırım riske atmam demesi korkutuyor.sonuçta internette araştırdım kolay kolay alınmıyor rahimi açınca neyle karsilacagizinizi bilmiyoruz bebegi aldıktan sonra rahmi kurtarmaya çalışıyoruz diyorlar bu direk böyle dedi demekki uğraşmiyor çünkü uzun süren bir ameliyat.Rabbim yardimcim olsun.
Canım tabi sen araştırdığın için daha fazla bilgiye sahipsin,ben bunu bilmiyordum.Şuan riskim yok gözüküyor ama organlar soluk borusunu sıkıştırabiliyormuş bu da amniyon sıvısının düzenli yutulmamasına neden olabiliyormuş. Çoğu kişide sıvı fazlalığı olmuş bu yüzden. Bu da risk demek.
Önemli olan açıkcası çok kilo falan değil ciğerinin gelişmesi. Zaten en büyük sıkıntı bu hastalıkta yoksa ameliyatı falan kolay. Bugün 1800 gr bebişimiz doğdu 38. Haftada mesela durumu iyi maşallah.
Canım çok geçmiş olsun,annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmez.Kizlar ya moralim cok bozuk
Yarin esimin dogum gunuydu. Annem buun bana oturmaya gelmek istedi bende beraber disari cikip esime hediye bakalim dedim. Tamam dedi. Bir magazaya girdik erkek reyonu alt kattaymis. Merdivenden inerken ayagim takildi dusuyordum ben dusmeyim diye annem kolumdan tuttu ama o dustu. Gozumun onunde merdivenden yuvarlandiO beni tutmasaydi yuvarlanan ben olacaktim cok kotu oldum napacagimi sasirdim. Ayagini atamiyor usune basamiyor. Merdivenden dusunce ayagi yamuk duruyordu cok korkuyorum kirildi diye. Hep benim yuzumden oldu keske bana oturmaya geldiginde disari cikarmasaydim onu Acaip uzuldum babam doktora goturdu beni de eve gonderdiler. Dua edin nolur ayagina fln birsey olmamis olsun vicdan azabindan mafolurum. Birde ana yuregi diyor ki sana birsey olmasin ben duserim diyor of off canim annemm
Sağol kuzum bende yavaş yavaş öğreniyorum yeni araştırmaya başlamıştım bu konuyuBenim kızda bugün vaj
Canım tabi sen araştırdığın için daha fazla bilgiye sahipsin,ben bunu bilmiyordum.
İğneden sonra gelişimi yavaşlarsa veya üzülme diye belirtmek istedim.
Ama dediğin gibi Allah korusun organları sıkıştırması daha riskli inşallah herşey güzel olur,doktorunda iğneyi yapmayı kabul eder.
Bu arada maşallah bebişe
Tabikide kuzum bizler ne desek olmaz en doğru kararı onlar verirlerSağol kuzum bende yavaş yavaş öğreniyorum yeni araştırmaya başlamıştım bu konuyu
Doktorla görüşmek en güzeli olur daha iyi bilir :)
Rabbimin mucizesi nerelerden nerelere çok şükür bugünlerimizeKizlar elime ilk ultrason resmi denk geldi bebisin.vayy be dedim nokta kadardı ne kadar büyüdü.ben adetim gectikten 5 gun sonra doktora gitmistim ve bir sey goruyorum emin degilim demisti kan testi istemisti sonucumda 4000 lerde cikmisti.bir hafta sonrada kalp atisini dinlemistik.sizler nasil ogrendiniz kac haftalikti .birinci ilk ogrendigim ikinci kalp atisinda 6 haftalikken sonuncuda ayrintilida
Baslarda uc ayi bir atlatsam diyordum simdide dogum yaklaşsa diye bakiyorum.mucize gibi gercekten kan pihtisiyken ne kadar büyüyorlarRabbimin mucizesi nerelerden nerelere çok şükür bugünlerimize
Şuanda doğum için gün sayıyoruz artık
Gerçekten çok mucizevi bişey insan inanamıyorKizlar elime ilk ultrason resmi denk geldi bebisin.vayy be dedim nokta kadardı ne kadar büyüdü.ben adetim gectikten 5 gun sonra doktora gitmistim ve bir sey goruyorum emin degilim demisti kan testi istemisti sonucumda 4000 lerde cikmisti.bir hafta sonrada kalp atisini dinlemistik.sizler nasil ogrendiniz kac haftalikti .birinci ilk ogrendigim ikinci kalp atisinda 6 haftalikken sonuncuda ayrintilida
Aynen kuzum hepimiz için aynı süreç.Baslarda uc ayi bir atlatsam diyordum simdide dogum yaklaşsa diye bakiyorum.mucize gibi gercekten kan pihtisiyken ne kadar büyüyorlar
Kızlar ben geldim ama iyi haberlerle değil gerçi bebeğim çok sukur iyi haftasıyla uyumlu dedi 1200 kilo olmuş.plesanta previa için tam totalis yukari çıkmaz dedi ve rahimi ni alırım dedi ben riske atamam dedi ama sizden önce idris beye gittim öyle. Kolay kolay rahmi almıyoruz dedi istersen onu tercih edebilirsiniz dedi ben açıkça söylüyorum sana şimdi almam derim sonra alınca neden bana iyi konuştun da aldın deme dedi.hocam erken mwnepoza giriyorum dedim olsun ne yapacan bu saatten sonra rahimi dedi.ne yapacam bilmiyorum kızlar tamam bebeğim iyi olsun yeter diyorum ama böyle kolay kolay da rahimi alırım riske atmam demesi korkutuyor.sonuçta internette araştırdım kolay kolay alınmıyor rahimi açınca neyle karsilacagizinizi bilmiyoruz bebegi aldıktan sonra rahmi kurtarmaya çalışıyoruz diyorlar bu direk böyle dedi demekki uğraşmiyor çünkü uzun süren bir ameliyat.Rabbim yardimcim olsun.
Ilk baslarda ozellikle hamile olduguma bile inanamamistim sevinemedim bile soktaydim.hala bazen diyorum hamilemiyim diye.suanda vuruyo evet anne der gibiGerçekten çok mucizevi bişey insan inanamıyor
Ben bazen hamile olduğumu unutuyorum sağolsun kızım hatırlatıyor bi tepikle
Ayy canim sanada baya supriz olmus.zaten hep umutsuz olduğun zaman tersi oluyor.ne sok olmussundur tahmin edebiliyorum.cok sevindim senin adinahavadansudan kuzum ben anlatayım nasıl öğrendiğimi :)
4.tüp denememdi,transferden sonra 5.gün merkez bir kaç test istedi.
Bende istemedikleri halde betayada baktırdım :)
Sonuç 0.49 çıkmıştı ben o gün çok üzüldüm bu seferde olmadı diye,transferden sonuça kadar hergün progestan fitil kullanıyordum rahim ağzım elime sert geliyordu(hamile kalınca yumuşar)
Asıl test günüm olan 12.gün eşime dedim bu seferde olmadı bana öyle geliyor dedim,eşimde aynısını söyledi.
Yinede hiç umutsuz bir şekilde kanı verdik,ertesi gün tatile gidicez araba kiralamaya gidiyoruz beraber.
2 saat sonra ben aheste aheste netten sonuca bakmaya girdim.
Hastanede başka sonuçlarımda görünüyor sayfa sayfa geçerken son sayfaya geldim hayatımda yaşadığım en büyük şoku o gün yaşadım dondum kaldım,eşim araba kullanıyo donduğumu fark etti noldu noldu diye soruyo telefonu atıvermişim üstüne
Tekrardan telefonu aldım o hastanede daha önce betaya baktırmadım sonuç 270 tarih eski,hastanenin labaratuvarını arıcam elim nasıl titriyo numarayı bulamıyorum.
Aradım sordum resmen en uzun o kadar saniye beklemek bana saatler gibi geldi onlarda onayladı evet 270 diye
O an dünyalar benim oldu,birsürü hayal kurdum,dualar ettim,bütün olmayan herkes için tanıdığım tanımadığıma Rabbim bu duyguyu yaşatsın diye
Arabadan inincede eşimle birbirimize sarıldık birbirimizi öptük
Hayatımda yaşadığım en büyük şoktu 1 hafta önce 0.49 1 hafta sonra 270 gibi bir değer görmek çok şükür vereneIlk baslarda ozellikle hamile olduguma bile inanamamistim sevinemedim bile soktaydim.hala bazen diyorum hamilemiyim diye.suanda vuruyo evet anne der gibi
Ayy canim sanada baya supriz olmus.zaten hep umutsuz olduğun zaman tersi oluyor.ne sok olmussundur tahmin edebiliyorum.cok sevindim senin adina
Kiz sen beni aksam vakti aglattinhavadansudan kuzum ben anlatayım nasıl öğrendiğimi :)
4.tüp denememdi,transferden sonra 5.gün merkez bir kaç test istedi.
Bende istemedikleri halde betayada baktırdım :)
Sonuç 0.49 çıkmıştı ben o gün çok üzüldüm bu seferde olmadı diye,transferden sonuça kadar hergün progestan fitil kullanıyordum rahim ağzım elime sert geliyordu(hamile kalınca yumuşar)
Asıl test günüm olan 12.gün eşime dedim bu seferde olmadı bana öyle geliyor dedim,eşimde aynısını söyledi.
Yinede hiç umutsuz bir şekilde kanı verdik,ertesi gün tatile gidicez araba kiralamaya gidiyoruz beraber.
2 saat sonra ben aheste aheste netten sonuca bakmaya girdim.
Hastanede başka sonuçlarımda görünüyor sayfa sayfa geçerken son sayfaya geldim hayatımda yaşadığım en büyük şoku o gün yaşadım dondum kaldım,eşim araba kullanıyo donduğumu fark etti noldu noldu diye soruyo telefonu atıvermişim üstüne
Tekrardan telefonu aldım o hastanede daha önce betaya baktırmadım sonuç 270 tarih eski,hastanenin labaratuvarını arıcam elim nasıl titriyo numarayı bulamıyorum.
Aradım sordum resmen en uzun o kadar saniye beklemek bana saatler gibi geldi onlarda onayladı evet 270 diye
O an dünyalar benim oldu,birsürü hayal kurdum,dualar ettim,bütün olmayan herkes için tanıdığım tanımadığıma Rabbim bu duyguyu yaşatsın diye
Arabadan inincede eşimle birbirimize sarıldık birbirimizi öptük
Canim hangi sehirdesin bilmiyorum eger konyaya yakinsan orda prof ali acar var adam sorunlu gebeliklerde cok iyi ve paraci bi doktorda degil.gidebilirsen kesinlikle tavsiye ederim.anne karninda bebegi ameliyatla iyilestiren bi doktorKızlar tek tek cevap veremiyorum. Önceki gittiğim Prof du ama kime sorsam o doktor deli nerde buldun dediler çok yaşlı
Ama adam burdaki asistanlara ders veriyor sonuçta. Öğretim görevlisi.bu gittiğimde dOct .dr valla bilmiyorum internette okudum araştırdım bayagi öyle. Kolay kolay alınmıyor başka nereye gidecegimi bilmiyorum da özel hastaneler var ama bana özellikle. OZelde yapma diorlar ah ah diyorum kendi kendime sezeryandan korkuyordum en kötüsü geldi başıma. Tek tesellim bebeğimin iyi olması kizimada çok benziyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?