2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım devletten özele geçen çok doktor oldu öyle birine denk gelirsen iyi bir doktora neden olmasın ki? Acaba istanbula mı gelsen? Kestirip atıp konuşması hiç hoş değil ya da yine başka doktora git canım ben inanıyorum iyi bir doktora denk gelirsen rahmin alınsa bile son çare olarak alındığını bilirsin ama bu şekilde içinde ukde kalacak

melike222 kuzum senden de bir evlilik teklifi hikayesi bekliyoruz

Ayrıca vuslatı öğrenmen de o kadar mucizevi kii inan çok duygulandım vaktıni zamanını beklemiş minik kuzu sağlıkla gelsin inşallah

melekci Canim gecmis olsun ama neden doktor moralini bozdu bu kadar ? Yapisiklik fln mi varmista alalim diyor ? Benim hem plasenta yapisik hem de plasentanin bebegi besleyen kan damari yapisik Birde benim ilk cocugum olacak, dondurulmus embriyomla da ikinciyi denerim diyordum ama Allah korusun rahim alma olayi olursa naparim bilmiyorum. Rahmin alinmasina inan o kadar uzulmem beni uzen tek sey bir daha cocuk yapamiyacak olmak olur. İcini ferah tut dedigin gibi rahim bu ne olacagi belli olmuyor bakarsin gerek bile kalmaz. Ben cok hikaye okudum previa olup rahmi alinmayanlarin bu yuzden doktorunu degistir mutlaka. Rabbim yardimcimiz olsun

Kuzum bizim evlilik teklifi hikayemizden çok, evlenmemiz bir ayrı hikaye
Eşimle kaçarak evlendik

Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz sağ sağil kavuşalım evlatlarımıza
Mucizelerin gerçek olduğunu ben kızımda öğrendim,tedavi aşamasında işte benim Mucizem dedim

Onlar gercekten bir mucize, hepimiz icin oyle. Ben de ilk bebegimi 8 haftalikken aldirmak zorunda kaldim. Kalbi durmustu. O kadar zordu ki... ama simdi mucizem var, onun her hareketi, her tekmesi yuzumde guller actiriyor. Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Sizinki baya maceralıdır canım o zaman kavuşmuşsunuz birbirinize

Ne mutlu okurken duygulandım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sen bu duyguyu yasadin.esin mi çocuğun mu once geliyor
Eşimin geriliyor sıralaması bebiş sayısı artıkça hehehe birinciliği oğluşum ve kızçem paylaşıyor kocitoya da bronz madalya kaldı halbuki en altın madalya onun du ama şimdi bronz yeter ona

Simdiden kocaların papucunu dama attık
ayrintili ultrasonda bebegin yüzünü gördükten sonra herseyden cok sevdiğimi fark ettim.Ama cok korkuyorum.kotu anne olursam sinirlenip bağırırsam ya onu korkutursam diye aklima kötü şeyler geliyor. Umarim ilerde bunu yasamam. yada ondan vazgecersem falan diye aklima geliyor. Televizyonda haberlerde o kadar cok görüyoruz ki birakip giden anneleri kendilerine yeni hayat kuranlari. cok cirkin bi nefsimiz var bizim ,insanoglunun sınırı yok .Bak sen sorunca korkularim aklima geldi hepsini siraladim:)

Aynı korkular ara ara bende de oluyor, ya iyi bir anne olamazsam diye

Çok zordur canım gerçekten tahmin edebiliyorum.
2defa düşük yaptım bende,çok şükür verene evlatlarımız herşeyi unutturuyorlar
Amin canım inşallah inşallah cümlemiz sağ salim kavuşalım evlatlarımıza
Sizinki baya maceralıdır canım o zaman kavuşmuşsunuz birbirinize
Hemde ne macera
İlk fırsatta anlatıcam
Ne mutlu okurken duygulandım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun çok sağol canım güzel duan için
Rabbim cümlemizi sağ salim evlatlarına kavuştursun,mevlam nerde isteyen varsa rahmini kucağını doldursun inşallah
Daha dogmadan askim o benim diyorum.su an en cok kimi seviyorsun diye sorsalar oglumu derim.cok ayri bir duyguymus.size de sorsalar bebegim der misiniz
1000de 1500 kızım derim
Ne garip sanki ondan öncesi yok gibi

İyi geceler kızlar oğlum 3 yaşında son bir aydır hep ateş ve öksürük ile başımız dertte. Kendimi unuttum onunla ilgileniyorum benim tahliller pek iyi çıkmadı idrar enfeksiyon kan yerlerde şimdi damardan kan alıyorum onun dışında şükür halimize hepiniz iyisinizdir umarım

64.5 ile hamile kaldım şimdi 67.5 oldum doktor bebiş iyi diyor çok mu az almışım sizde durum ne Kızlar her akşam da nerdeyse tost yiyorum acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…