Biz o gunlerden bu gunlere geldik o yuzden sonuna kadar da gidecez ins.ufak tefek sorunları hic takmayalim bugunlerimize cok sukurHayatımda yaşadığım en büyük şoktu 1 hafta önce 0.49 1 hafta sonra 270 gibi bir değer görmek çok şükür verene
Kuzum inan ağlatmak için yazmadımKiz sen beni aksam vakti aglattin
Amin kuzum inşallah inşallahBiz o gunlerden bu gunlere geldik o yuzden sonuna kadar da gidecez ins.ufak tefek sorunları hic takmayalim bugunlerimize cok sukur
Kızlar tek tek cevap veremiyorum. Önceki gittiğim Prof du ama kime sorsam o doktor deli nerde buldun dediler çok yaşlı
Ama adam burdaki asistanlara ders veriyor sonuçta. Öğretim görevlisi.bu gittiğimde dOct .dr valla bilmiyorum internette okudum araştırdım bayagi öyle. Kolay kolay alınmıyor başka nereye gidecegimi bilmiyorum da özel hastaneler var ama bana özellikle. OZelde yapma diorlar ah ah diyorum kendi kendime sezeryandan korkuyordum en kötüsü geldi başıma. Tek tesellim bebeğimin iyi olması kizimada çok benziyor bu arada
Kuzum bizim evlilik teklifi hikayemizden çok, evlenmemiz bir ayrı hikayeCanım devletten özele geçen çok doktor oldu öyle birine denk gelirsen iyi bir doktora neden olmasın ki? Acaba istanbula mı gelsen? Kestirip atıp konuşması hiç hoş değilya da yine başka doktora git canım ben inanıyorum iyi bir doktora denk gelirsen rahmin alınsa bile son çare olarak alındığını bilirsin ama bu şekilde içinde ukde kalacak
melike222 kuzum senden de bir evlilik teklifi hikayesi bekliyoruz
Ayrıca vuslatı öğrenmen de o kadar mucizevi kii inan çok duygulandımvaktıni zamanını beklemiş minik kuzu sağlıkla gelsin inşallah
Kuzum bizim evlilik teklifi hikayemizden çok, evlenmemiz bir ayrı hikaye
Eşimle kaçarak evlendik
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz sağ sağil kavuşalım evlatlarımıza
Mucizelerin gerçek olduğunu ben kızımda öğrendim,tedavi aşamasında işte benim Mucizem dedim
Kuzum bizim evlilik teklifi hikayemizden çok, evlenmemiz bir ayrı hikaye
Eşimle kaçarak evlendik
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz sağ sağil kavuşalım evlatlarımıza
Mucizelerin gerçek olduğunu ben kızımda öğrendim,tedavi aşamasında işte benim Mucizem dedim
Ne mutlu okurken duygulandım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhavadansudan kuzum ben anlatayım nasıl öğrendiğimi :)
4.tüp denememdi,transferden sonra 5.gün merkez bir kaç test istedi.
Bende istemedikleri halde betayada baktırdım :)
Sonuç 0.49 çıkmıştı ben o gün çok üzüldüm bu seferde olmadı diye,transferden sonuça kadar hergün progestan fitil kullanıyordum rahim ağzım elime sert geliyordu(hamile kalınca yumuşar)
Asıl test günüm olan 12.gün eşime dedim bu seferde olmadı bana öyle geliyor dedim,eşimde aynısını söyledi.
Yinede hiç umutsuz bir şekilde kanı verdik,ertesi gün tatile gidicez araba kiralamaya gidiyoruz beraber.
2 saat sonra ben aheste aheste netten sonuca bakmaya girdim.
Hastanede başka sonuçlarımda görünüyor sayfa sayfa geçerken son sayfaya geldim hayatımda yaşadığım en büyük şoku o gün yaşadım dondum kaldım,eşim araba kullanıyo donduğumu fark etti noldu noldu diye soruyo telefonu atıvermişim üstüne
Tekrardan telefonu aldım o hastanede daha önce betaya baktırmadım sonuç 270 tarih eski,hastanenin labaratuvarını arıcam elim nasıl titriyo numarayı bulamıyorum.
Aradım sordum resmen en uzun o kadar saniye beklemek bana saatler gibi geldi onlarda onayladı evet 270 diye
O an dünyalar benim oldu,birsürü hayal kurdum,dualar ettim,bütün olmayan herkes için tanıdığım tanımadığıma Rabbim bu duyguyu yaşatsın diye
Arabadan inincede eşimle birbirimize sarıldık birbirimizi öptük
Daha dogmadan askim o benim diyorum.su an en cok kimi seviyorsun diye sorsalar oglumu derim.cok ayri bir duyguymus.size de sorsalar bebegim der misiniz
Sen bu duyguyu yasadin.esin mi çocuğun mu once geliyorTabi ki bebitolarımızı başka kimi sevicez bu kadar tatlıı bal kaymak şeker kim var ki
%100 bebegim derimDaha dogmadan askim o benim diyorum.su an en cok kimi seviyorsun diye sorsalar oglumu derim.cok ayri bir duyguymus.size de sorsalar bebegim der misiniz
Tabiki de minnak kızımDaha dogmadan askim o benim diyorum.su an en cok kimi seviyorsun diye sorsalar oglumu derim.cok ayri bir duyguymus.size de sorsalar bebegim der misiniz
Eşimin geriliyor sıralaması bebiş sayısı artıkça hehehe birinciliği oğluşum ve kızçem paylaşıyor kocitoya da bronz madalya kaldıSen bu duyguyu yasadin.esin mi çocuğun mu once geliyor
ayrintili ultrasonda bebegin yüzünü gördükten sonra herseyden cok sevdiğimi fark ettim.Ama cok korkuyorum.kotu anne olursam sinirlenip bağırırsam ya onu korkutursam diye aklima kötü şeyler geliyor. Umarim ilerde bunu yasamam. yada ondan vazgecersem falan diye aklima geliyor. Televizyonda haberlerde o kadar cok görüyoruz ki birakip giden anneleri kendilerine yeni hayat kuranlari. cok cirkin bi nefsimiz var bizim ,insanoglunun sınırı yok .Bak sen sorunca korkularim aklima geldi hepsini siraladim:)Simdiden kocaların papucunu dama attık
Aynı korkular ara ara bende de oluyor, ya iyi bir anne olamazsam diyeayrintili ultrasonda bebegin yüzünü gördükten sonra herseyden cok sevdiğimi fark ettim.Ama cok korkuyorum.kotu anne olursam sinirlenip bağırırsam ya onu korkutursam diye aklima kötü şeyler geliyor. Umarim ilerde bunu yasamam. yada ondan vazgecersem falan diye aklima geliyor. Televizyonda haberlerde o kadar cok görüyoruz ki birakip giden anneleri kendilerine yeni hayat kuranlari. cok cirkin bi nefsimiz var bizim ,insanoglunun sınırı yok .Bak sen sorunca korkularim aklima geldi hepsini siraladim:)
Çok zordur canım gerçekten tahmin edebiliyorum.Onlar gercekten bir mucize, hepimiz icin oyle. Ben de ilk bebegimi 8 haftalikken aldirmak zorunda kaldim. Kalbi durmustu. O kadar zordu ki... ama simdi mucizem var, onun her hareketi, her tekmesi yuzumde guller actiriyor. Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Hemde ne maceraSizinki baya maceralıdır canım o zamankavuşmuşsunuz birbirinize
Allah razı olsun çok sağol canım güzel duan içinNe mutlu okurken duygulandım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
1000de 1500 kızım derimDaha dogmadan askim o benim diyorum.su an en cok kimi seviyorsun diye sorsalar oglumu derim.cok ayri bir duyguymus.size de sorsalar bebegim der misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?