ayrintili ultrasonda bebegin yüzünü gördükten sonra herseyden cok sevdiğimi fark ettim.Ama cok korkuyorum.kotu anne olursam sinirlenip bağırırsam ya onu korkutursam diye aklima kötü şeyler geliyor. Umarim ilerde bunu yasamam. yada ondan vazgecersem falan diye aklima geliyor. Televizyonda haberlerde o kadar cok görüyoruz ki birakip giden anneleri kendilerine yeni hayat kuranlari. cok cirkin bi nefsimiz var bizim ,insanoglunun sınırı yok .Bak sen sorunca korkularim aklima geldi hepsini siraladim:)
Hormonlarin etkisi canim o yuzden korkularda.yegenime salincak carpinca bende nasil çocuk buyutecem ya bir sey olursa korkusu sarmisti.cocuk buyuk bir sorumluluk bence ama biz ustesinden geliriz.
İyi geceler kızlar oğlum 3 yaşında son bir aydır hep ateş ve öksürük ile başımız dertte. Kendimi unuttum onunla ilgileniyorum benim tahliller pek iyi çıkmadı idrar enfeksiyon kan yerlerde şimdi damardan kan alıyorum onun dışında şükür halimize hepiniz iyisinizdir umarım
Artık geceleri olunca göbeğim haddinden fazla büyüyor sanki uyanınca daha inik oluyor. Gece yatakta dönemiyorum bazen bir ağırlaştım bu 2 hafta içinde Bebekte aşağı bölgeye çok baskı yapıyor hepten mahfoluyorum Bu aralar büyümeleri atağa geçti sanırsam
62 ile başladım 64,1 ile devam :)
Sadece bebiş almış ve bende senin gibi kesinlikle yememden kısmıyorum gece acıkıyorum yarım ekmek tost ne bulursam yiyorum maşallah diyelim Bünye ile alakalı sanırım.
Mesela kilo almama rağmen çatlamışım üstelik yağ kullanıyordum
62 ile başladım 64,1 ile devam :)
Sadece bebiş almış ve bende senin gibi kesinlikle yememden kısmıyorum gece acıkıyorum yarım ekmek tost ne bulursam yiyorum maşallah diyelim Bünye ile alakalı sanırım.
Mesela kilo almama rağmen çatlamışım üstelik yağ kullanıyordum
Canım ben depend külot aldım çok araştırdım kullananlar çok memnun giyinmesi kolay ve emiciliği çok iyiymiş çıkarırken yandan yırtılıyormuş hem normal Doğumda hem de sezeryanda çok övüyorlar
Merhaba kızlar hastanede dağıtmak için ne düşünüyorsunuz gelen misafirlere ? Ben işe yarar bir şey olsun istiyorum artık magneti falan kimse kullanmıyor, banyo için kolonya şişesi hoşuma gidiyor sizce nasıl olur
Canım Allahın izniyle inşallaaahhh güzel sonuç alırsın ,hiç şeker çikmasın inşalllaaaahhh,çünkü benim çıkmış biraz zorlaniyorum diyetle...ama ne yapalım bebeğimiz iyi olsunda ....