2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cok gecmis olsun insallah cabuk gecer agrisi

Günaydın kızlar. Artik hic dinlenmiş sekilde uyanamiyorum. Butun gece yatakta sanki vücuduma dikenler batiyor. Bir saga donuyorum bi sola hic ama hic rahatim yok .Bu ne olacak boyle daha 3 ayimiz var

Gunaydin kizlar, yatarken karninizin altina ince bir battaniyeyi 2 kat yapip yerlestirin, bacaklarinizin arasina da bir yastik. Bunu yaptigimdan beri biraz daha rahat uyuyorun

Depent kullanmıştım ben de canım ilk doğumda hatta hemşireler falan çok iyi yapmışsın ped e daha kullanışlı demişlerdi. Taşma vs olmuyor derli toplu

Maaşallah canım çatlaklar da nazarlık olsun
Bennsu içsem yarıyor modundayım

Güzel fikir bence tatlım çok hoş kokular var herkes memnun kalır bu hediyeden bence

Gunaydin kizlar, yatarken karninizin altina ince bir battaniyeyi 2 kat yapip yerlestirin, bacaklarinizin arasina da bir yastik. Bunu yaptigimdan beri biraz daha rahat uyuyorun
Birde böyle deneyim canm teşekkürler.

Cnm gelme ihtimalim yok.eşim izin alamaz ben tek nasıl. Gelecem nerde kalacam zaten tehlikeli yatmam iz gerekiyor birde aniden kanama olsa nasıl gidecez.burda tip fakültesind en özelde olan dr lar var ama çok pahali artık bir kaç dr la daha görüşecem hiç yoktan bi r bilgi daha almam lazım.

Günaydın, hadi hayırlısı ben de haftaya gidicem cok gözüme büyüyor
Cok geciktirme canim 25 haftayi gecmesin dedi doktorum
Canım Allahın izniyle inşallaaahhh güzel sonuç alırsın ,hiç şeker çikmasın inşalllaaaahhh,çünkü benim çıkmış biraz zorlaniyorum diyetle...ama ne yapalım bebeğimiz iyi olsunda ....
Ins canim cikmaz.olsun o sayede kilo almazsin.ben zaten dikkat ediyorum alistim

Cnm sakin beni örnek alipta kendini üzme .bende internette CK okudum bizim durumda olupta rahmi alınmayan çok insan var ben zaten buna şaşırıyorum hiç yoktan deki tam riskli ama elimden geleni yapacam açınca karşımıza ne gelecek bilmiyoruz rahmi kurtarmaya çalışacam dese tamam içim rahatlayaçak. Ama dediği ben annenin durumun u riske atamam rahmi alırım bunuda baştan söylüyorum dedi çok yoğun bir dr bence ugrasmak istemiyor olabilir aklıma başka türlüsü gelmiyor ismi duyulmuş çok iyi tüp bebek dr.bana yapisiklik söylemedi yada ben hatırlamıyorum o Psikolojiyle bana dediği tamamen kapatmış hocam iyi şeyler duymayi çok istiyordum dedim.ne söylemem i istersin dedi totalis i duymak istemedim dedim ama totalis sin dedi yukari çıkarmi dedim bu saaten sonra imkansız dedi.rahim gider dedi.siz bilmiirsunuz dedi açtığımizda idrar torbası mesane hasar görüyor bazen dedi biz o tabloyla karşılaşıyoruz dedi.işte anlattı hiç yoktan deki açınca karar veriyoruz ağzıma geliyor ama soyleyemiyorumki bilmiş oluyoruz dr internet değil. Diyor.kafam allak bullak

Mrb kızlar az önce sağlık ocağından geldim. Kilo ve tansiyonuma baktılar. 9 kilo almışım valla çok şaşırıyorum kocaman bi karnım var başka bir yerde kilo yok. Hemşire de dedi Aynı şeyi de benim merak ettigim bebiş daha 1 kilo. Geriye kalan 8 kilo nolcak onlar da gidicek miki dogumla ayy buda zeki müren de bizi görecek mi gibi bisi oldu))))

Aldığın kilolar tabi ki doğumda gitmeyecek canım öyle olsa herkes doğumdan sonra hamile kalmadan önceki haline döner :) orantılı almışsındır belki ondan belli olmuyordur kilon, sadece göbek olarak bakma göğüsler de büyüyor bu aydan itibaren vücut şişmeye de başlıyor tartıda çok çıkıyor olabilirsin :) benim de görüntüde çok değişiklik yok ama aldım baya kilo. Bebişler iyi olsun da kilo verilir

Üf kendi kendime nazar ettim ilk aylar hiç kilo almıyordum . Şimdi gün içinde çok çikolata yiyorum canım sadece çikolata çekiyor. Onun yüzünden bir sürü kilo almaya başladım . +8 kilo almışım bile

Bende öyle niye alamıyorum dedim dedim şimdi aldım başımı gidiyorum

Selam kızlar nasılsınız?
Ben hala hastayım iyileşemiyorum resmen allahtan ateşim yok valla çok dikkat edin

Gece yatmaz sabah kalkmaz oldum daha kahvaltı bile yapmadım spor yaptım o kadar bir de tadilata giriştik taşınacağımız evde bir sürü tantana da var.

Kızlar o aldığımız kilo örneğin plesenta çok ağır ve büyük bir şey 1 2 kg vardır(fotosunu görmüştüm) rahim büyüyor , memeler büyüdü , bebek şuan en az 1 kg zaten,ki kimimizin 1,5 civarındadır, su var o yüzden diyorlar sanırım doğumumda 10 kg gitti diye

Doğumda tüm kilolar gitsin inşallah

İlk bebekte de toplam 11 almıştım Ama bu sefer ilk 3 fenaydı midem ondan biraz herhalde bebişler iyi olsunda

Günaydın, hadi hayırlısı ben de haftaya gidicem cok gözüme büyüyor
Canım Allahın izniyle inşallah seninde çıkmaz şekerin
Cok geciktirme canim 25 haftayi gecmesin dedi doktorum

Ins canim cikmaz.olsun o sayede kilo almazsin.ben zaten dikkat ediyorum alistim
Iyi yaptın eğer dikkat ettin,ben hiç dikkat etmedim 12 kilo aldım en sonunda şeker çıktım ama fazla yüksek değil dedi diyetsen,sadece diyet yapıyorum ve günde 3 kez şeker ölçüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…