- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Cok gecmis olsun insallah cabuk gecer agrisiKizlar ya moralim cok bozuk
Yarin esimin dogum gunuydu. Annem buun bana oturmaya gelmek istedi bende beraber disari cikip esime hediye bakalim dedim. Tamam dedi. Bir magazaya girdik erkek reyonu alt kattaymis. Merdivenden inerken ayagim takildi dusuyordum ben dusmeyim diye annem kolumdan tuttu ama o dustu. Gozumun onunde merdivenden yuvarlandiO beni tutmasaydi yuvarlanan ben olacaktim cok kotu oldum napacagimi sasirdim. Ayagini atamiyor usune basamiyor. Merdivenden dusunce ayagi yamuk duruyordu cok korkuyorum kirildi diye. Hep benim yuzumden oldu keske bana oturmaya geldiginde disari cikarmasaydim onu Acaip uzuldum babam doktora goturdu beni de eve gonderdiler. Dua edin nolur ayagina fln birsey olmamis olsun vicdan azabindan mafolurum. Birde ana yuregi diyor ki sana birsey olmasin ben duserim diyor of off canim annemm
Günaydın kızlar. Artik hic dinlenmiş sekilde uyanamiyorum. Butun gece yatakta sanki vücuduma dikenler batiyor. Bir saga donuyorum bi sola hic ama hic rahatim yok .Bu ne olacak boyle daha 3 ayimiz var
Depent kullanmıştım ben de canım ilk doğumda hatta hemşireler falan çok iyi yapmışsın ped e daha kullanışlı demişlerdi. Taşma vs olmuyor derli topluCanım ben depend külot aldım çok araştırdım kullananlar çok memnun giyinmesi kolay ve emiciliği çok iyiymiş çıkarırken yandan yırtılıyormuş hem normal Doğumda hem de sezeryanda çok övüyorlar
Maaşallah canım çatlaklar da nazarlık olsun62 ile başladım 64,1 ile devam :)
Sadece bebiş almış ve bende senin gibi kesinlikle yememden kısmıyorum gece acıkıyorum yarım ekmek tost ne bulursam yiyorum maşallah diyelimBünye ile alakalı sanırım.
Mesela kilo almama rağmen çatlamışım üstelik yağ kullanıyordum
Güzel fikir bence tatlım çok hoş kokular var herkes memnun kalır bu hediyeden benceMerhaba kızlar hastanede dağıtmak için ne düşünüyorsunuz gelen misafirlere ? Ben işe yarar bir şey olsun istiyorum artık magneti falan kimse kullanmıyor, banyo için kolonya şişesi hoşuma gidiyor sizce nasıl olur
Birde böyle deneyim canm teşekkürler.Gunaydin kizlar, yatarken karninizin altina ince bir battaniyeyi 2 kat yapip yerlestirin, bacaklarinizin arasina da bir yastik. Bunu yaptigimdan beri biraz daha rahat uyuyorun
Cnm gelme ihtimalim yok.eşim izin alamaz ben tek nasıl. Gelecem nerde kalacam zaten tehlikeli yatmam iz gerekiyor birde aniden kanama olsa nasıl gidecez.burda tip fakültesind en özelde olan dr lar var ama çok pahali artık bir kaç dr la daha görüşecem hiç yoktan bi r bilgi daha almam lazım.Canım devletten özele geçen çok doktor oldu öyle birine denk gelirsen iyi bir doktora neden olmasın ki? Acaba istanbula mı gelsen? Kestirip atıp konuşması hiç hoş değilya da yine başka doktora git canım ben inanıyorum iyi bir doktora denk gelirsen rahmin alınsa bile son çare olarak alındığını bilirsin ama bu şekilde içinde ukde kalacak
@melike222 kuzum senden de bir evlilik teklifi hikayesi bekliyoruz
Ayrıca vuslatı öğrenmen de o kadar mucizevi kii inan çok duygulandımvaktıni zamanını beklemiş minik kuzu sağlıkla gelsin inşallah
Cok geciktirme canim 25 haftayi gecmesin dedi doktorumGünaydın, hadi hayırlısı ben de haftaya gidicem cok gözüme büyüyor
Ins canim cikmaz.olsun o sayede kilo almazsin.ben zaten dikkat ediyorum alistimCanım Allahın izniyle inşallaaahhh güzel sonuç alırsın ,hiç şeker çikmasın inşalllaaaahhh,çünkü benim çıkmış biraz zorlaniyorum diyetle...ama ne yapalım bebeğimiz iyi olsunda ....
Cnm sakin beni örnek alipta kendini üzme .bende internette CK okudum bizim durumda olupta rahmi alınmayan çok insan var ben zaten buna şaşırıyorum hiç yoktan deki tam riskli ama elimden geleni yapacam açınca karşımıza ne gelecek bilmiyoruz rahmi kurtarmaya çalışacam dese tamam içim rahatlayaçak. Ama dediği ben annenin durumun u riske atamam rahmi alırım bunuda baştan söylüyorum dedi çok yoğun bir dr bence ugrasmak istemiyor olabilir aklıma başka türlüsü gelmiyor ismi duyulmuş çok iyi tüp bebek dr.bana yapisiklik söylemedi yada ben hatırlamıyorum o Psikolojiyle bana dediği tamamen kapatmış hocam iyi şeyler duymayi çok istiyordum dedim.ne söylemem i istersin dedi totalis i duymak istemedim dedim ama totalis sin dedi yukari çıkarmi dedim bu saaten sonra imkansız dedi.rahim gider dedi.siz bilmiirsunuz dedi açtığımizda idrar torbası mesane hasar görüyor bazen dedi biz o tabloyla karşılaşıyoruz dedi.işte anlattı hiç yoktan deki açınca karar veriyoruz ağzıma geliyor ama soyleyemiyorumki bilmiş oluyoruz dr internet değil. Diyor.kafam allak bullakmelekci Canim gecmis olsun ama neden doktor moralini bozdu bu kadar ? Yapisiklik fln mi varmista alalim diyor ? Benim hem plasenta yapisik hem de plasentanin bebegi besleyen kan damari yapisik Birde benim ilk cocugum olacak, dondurulmus embriyomla da ikinciyi denerim diyordum ama Allah korusun rahim alma olayi olursa naparim bilmiyorum. Rahmin alinmasina inan o kadar uzulmem beni uzen tek sey bir daha cocuk yapamiyacak olmak olur. İcini ferah tut dedigin gibi rahim bu ne olacagi belli olmuyor bakarsin gerek bile kalmaz. Ben cok hikaye okudum previa olup rahmi alinmayanlarin bu yuzden doktorunu degistir mutlaka. Rabbim yardimcimiz olsun
Hayırlı haberlerle gel cnmCok geciktirme canim 25 haftayi gecmesin dedi doktorum
Ins canim cikmaz.olsun o sayede kilo almazsin.ben zaten dikkat ediyorum alistim
Aldığın kilolar tabi ki doğumda gitmeyecek canım öyle olsa herkes doğumdan sonra hamile kalmadan önceki haline döner :) orantılı almışsındır belki ondan belli olmuyordur kilon, sadece göbek olarak bakma göğüsler de büyüyor bu aydan itibaren vücut şişmeye de başlıyor tartıda çok çıkıyor olabilirsin :) benim de görüntüde çok değişiklik yok ama aldım baya kilo. Bebişler iyi olsun da kilo verilirMrb kızlar az önce sağlık ocağından geldim. Kilo ve tansiyonuma baktılar. 9 kilo almışım valla çok şaşırıyorum kocaman bi karnım var başka bir yerde kilo yok. Hemşire de dedi Aynı şeyi de benim merak ettigim bebiş daha 1 kilo. Geriye kalan 8 kilo nolcakonlar da gidicek miki dogumla ayy buda zeki müren de bizi görecek mi gibi bisi oldu ))))
aynen ya . Diken dolu sanki yatağın içi.Günaydın kızlar. Artik hic dinlenmiş sekilde uyanamiyorum. Butun gece yatakta sanki vücuduma dikenler batiyor. Bir saga donuyorum bi sola hic ama hic rahatim yok .Bu ne olacak boyle daha 3 ayimiz var
Bende öyle niye alamıyorum dedim dedim şimdi aldım başımı gidiyorumÜf kendi kendime nazar ettim ilk aylar hiç kilo almıyordum . Şimdi gün içinde çok çikolata yiyorum canım sadece çikolata çekiyor. Onun yüzünden bir sürü kilo almaya başladım . +8 kilo almışım bile
Ben ilk bebişte kullan at kullandım hep canım. hasta bezi cok rahatsız ediciKızlar hastane çantasına deepend külot mu hasta bezi mı koyacaksınız? Deepend giymesi çıkarması zor olur mu acaba?
İlk bebekte de toplam 11 almıştım Ama bu sefer ilk 3 fenaydı midem ondan biraz herhalde bebişler iyi olsunda62 ile başladım 64,1 ile devam :)
Sadece bebiş almış ve bende senin gibi kesinlikle yememden kısmıyorum gece acıkıyorum yarım ekmek tost ne bulursam yiyorum maşallah diyelimBünye ile alakalı sanırım.
Mesela kilo almama rağmen çatlamışım üstelik yağ kullanıyordum
Canım Allahın izniyle inşallah seninde çıkmaz şekerinGünaydın, hadi hayırlısı ben de haftaya gidicem cok gözüme büyüyor
Iyi yaptın eğer dikkat ettin,ben hiç dikkat etmedim 12 kilo aldım en sonunda şeker çıktım ama fazla yüksek değil dedi diyetsen,sadece diyet yapıyorum ve günde 3 kez şeker ölçüyorumCok geciktirme canim 25 haftayi gecmesin dedi doktorum
Ins canim cikmaz.olsun o sayede kilo almazsin.ben zaten dikkat ediyorum alistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?