2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar. Artik hic dinlenmiş sekilde uyanamiyorum. Butun gece yatakta sanki vücuduma dikenler batiyor. Bir saga donuyorum bi sola hic ama hic rahatim yok .Bu ne olacak boyle daha 3 ayimiz var
Oyyyy kuzum valla bende öyleyim sabaha kadar uykum haram bir sağa bir sola dönüyorum ama yapacak birşey yok bebeğimiz için katlanacaz

Haklisin cnm sonuna kadar doktordan doktora farkediyor malesef. Bana da cebeci tip ve gazi tip kotu seyler soyledi. Agladim durdum sonra kendi tup bebek doktoruma gittim profesor. Ona anlattim bana boyle boyle dediler diye. Sadece gulerek tepki verdi. Bosver sen onlari, cok biliyor hepsi Allah buyuk dedi. Hatta nette de okudum rahmi alinan da varmis dedim yine guldu. Acip okuma oyle seyleri dedi. Simdi ben hangisine inanayim bilemedim. Her dr farkli soyluyor. Benim tup doktorum biraz rahat biri. Birde kanamam varken bile bana hic aman dikkat et, soyle olur boyle olur demedi. Miyomum vardi hic bahsetmedi. Sonradan sordugumdaysa ben simdi miyomun var desem korkacaksin, miyom korkulacak birsey degil diye uzerinde durmadim dedi. Allaha emanetiz canim icini ferah tut insallah guzel bir dogum yasariz Allah buyuk gercekten

İnş cnm .Amin. Rabbim yardım etsin.

Selam kızlar hani günün konusu yapıyorduk bi kere yaptık bitti
İçimizden bir talihli günün konusu seçsin haydii
Yoksa dua edeceuum şişkolata olun emi diye ehuheheuheh
Biri geçmişi okumamış yakaladındı
Nasıl evlenme teklifi almıştınız diye sormuştum anlar bakıyımm sende

Zaten kilom oldugu icin cok kilo alcam korkusuyla dikkat ettim.uc kez bakmak zor olmuyor mu

Zaten kilom oldugu icin cok kilo alcam korkusuyla dikkat ettim.uc kez bakmak zor olmuyor mu
Zor tabiki ilk ikinci günü kendimi zor tuttum sinirlerimi boşaltım ağladım valla ben ne yapacam nasıl alışacam diye ,ama yavaş yavaş alıştım..Yarim dahliyeciye gidecem ölçtüklerimi gösterecem bakalım ne diyecek

Canim Ilk hamileligim de diyabetik klinigine gittim, ordan biliyorum.tabiki herseyin fazlasi zararli bir tutam tarcinin zarari olmaz ,

Güzel sistemmis:) kalabalik oluyor mu peki ? Mesela doktorun kapisina 30 tane bayan yigilip her kapi açıldığında iceri gecebilmek icin cilginca hemsirenin üstüne de atliyorlar mi
Yok oyle olmuyo ,cook guzel duzenimiz var,her Dr. Kendine ait offisi var ,randevuyla gidiyorum.kan alimi icinde klinikler var ,hastaneye dogum icin gidicem okadar ,Hersey ucretsiz bu arada

Uzulme kuzum basimdan gecti ,sekeri hayatindan cikar , Sabah kahvaltini yap guzelce ,kepekli ekmek tercih et ,ara ogun Elma ye ,fistik ezmesi 4 ila 8 tane kraker yiyebilirsin birlikte ,patlamis misir olabilir,findik ,fistik,ceviz, olabilir 3 Ana,3ara ogun yap,meyve suyu yasak ,sekersiz cay,kahve ice bilirsin ayran olabilir ,porsiyonun 1 bardak pismis pilav,makarna gibi,aklima geldikce yazarim

Yok oyle olmuyo ,cook guzel duzenimiz var,her Dr. Kendine ait offisi var ,randevuyla gidiyorum.kan alimi icinde klinikler var ,hastaneye dogum icin gidicem okadar ,Hersey ucretsiz bu arada
Valla cok güzelmiş :) hep hayalini kurduğum bi dünya düzeni. Sitressiz ve kolay yaşam .

Kanadali sen hic bahsetmiyorsun senin teklif falan yok mu ? Eşin türkmü bu arada.Hazir seni yakalamisken soralim .bi kac gündür görünmüyordun
Cook kotu usutmusum ,evdeyim bugun kizimla onuda yollamadim .esim Turk 14 senelik evliyiz romantik bir evlilik teklifi yok ,olsaydi ballandira ballandira anlatirdim,

Çikolatayı bıraktım 1 hafta falan oldu geçen ay ondan aldım kiloyu ekmeği de azalttım bakalım işe yarayacak mı
çikolatayı cok seviyorum ben bu aralar. Canm aşırı derecede istiyor frenliyemiyorum. hergun bi tane yemezsen krize gircekmisim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…