Oyyyy kuzum valla bende öyleyim sabaha kadar uykum haram bir sağa bir sola dönüyorum ama yapacak birşey yok bebeğimiz için katlanacazGünaydın kızlar. Artik hic dinlenmiş sekilde uyanamiyorum. Butun gece yatakta sanki vücuduma dikenler batiyor. Bir saga donuyorum bi sola hic ama hic rahatim yok .Bu ne olacak boyle daha 3 ayimiz var
Cnm sakin beni örnek alipta kendini üzme .bende internette CK okudum bizim durumda olupta rahmi alınmayan çok insan var ben zaten buna şaşırıyorum hiç yoktan deki tam riskli ama elimden geleni yapacam açınca karşımıza ne gelecek bilmiyoruz rahmi kurtarmaya çalışacam dese tamam içim rahatlayaçak. Ama dediği ben annenin durumun u riske atamam rahmi alırım bunuda baştan söylüyorum dedi çok yoğun bir dr bence ugrasmak istemiyor olabilir aklıma başka türlüsü gelmiyor ismi duyulmuş çok iyi tüp bebek dr.bana yapisiklik söylemedi yada ben hatırlamıyorum o Psikolojiyle bana dediği tamamen kapatmış hocam iyi şeyler duymayi çok istiyordum dedim.ne söylemem i istersin dedi totalis i duymak istemedim dedim ama totalis sin dedi yukari çıkarmi dedim bu saaten sonra imkansız dedi.rahim gider dedi.siz bilmiirsunuz dedi açtığımizda idrar torbası mesane hasar görüyor bazen dedi biz o tabloyla karşılaşıyoruz dedi.işte anlattı hiç yoktan deki açınca karar veriyoruz ağzıma geliyor ama soyleyemiyorumki bilmiş oluyoruz dr internet değil. Diyor.kafam allak bullak
İnş cnm .Amin. Rabbim yardım etsin.Haklisin cnm sonuna kadar doktordan doktora farkediyor malesef. Bana da cebeci tip ve gazi tip kotu seyler soyledi. Agladim durdum sonra kendi tup bebek doktoruma gittim profesor. Ona anlattim bana boyle boyle dediler diye. Sadece gulerek tepki verdi. Bosver sen onlari, cok biliyor hepsi Allah buyuk dedi. Hatta nette de okudum rahmi alinan da varmis dedim yine guldu. Acip okuma oyle seyleri dedi. Simdi ben hangisine inanayim bilemedim. Her dr farkli soyluyor. Benim tup doktorum biraz rahat biri. Birde kanamam varken bile bana hic aman dikkat et, soyle olur boyle olur demedi. Miyomum vardi hic bahsetmedi. Sonradan sordugumdaysa ben simdi miyomun var desem korkacaksin, miyom korkulacak birsey degil diye uzerinde durmadim dedi. Allaha emanetiz canim icini ferah tut insallah guzel bir dogum yasariz Allah buyuk gercekten
Biri geçmişi okumamış yakaladındıSelam kızlar hani günün konusu yapıyorduk bi kere yaptık bitti
İçimizden bir talihli günün konusu seçsin haydii
Yoksa dua edeceuum şişkolata olun emi diye ehuheheuheh
Hehehh yakalandıkBiri geçmişi okumamış yakaladındı
Nasıl evlenme teklifi almıştınız diye sormuştum anlar bakıyımm sende
Zaten kilom oldugu icin cok kilo alcam korkusuyla dikkat ettim.uc kez bakmak zor olmuyor muCanım Allahın izniyle inşallah seninde çıkmaz şekerin
Iyi yaptın eğer dikkat ettin,ben hiç dikkat etmedim 12 kilo aldım en sonunda şeker çıktım ama fazla yüksek değil dedi diyetsen,sadece diyet yapıyorum ve günde 3 kez şeker ölçüyorum
Zor tabiki ilk ikinci günü kendimi zor tuttum sinirlerimi boşaltım ağladım valla ben ne yapacam nasıl alışacam diye ,ama yavaş yavaş alıştım..Yarim dahliyeciye gidecem ölçtüklerimi gösterecem bakalım ne diyecekZaten kilom oldugu icin cok kilo alcam korkusuyla dikkat ettim.uc kez bakmak zor olmuyor mu
Dusuk cikiyor mu pekiZor tabiki ilk ikinci günü kendimi zor tuttum sinirlerimi boşaltım ağladım valla ben ne yapacam nasıl alışacam diye ,ama yavaş yavaş alıştım..Yarim dahliyeciye gidecem ölçtüklerimi gösterecem bakalım ne diyecek
Canim Ilk hamileligim de diyabetik klinigine gittim, ordan biliyorum.tabiki herseyin fazlasi zararli bir tutam tarcinin zarari olmaz ,Gunaydin kizlar
Kimin ne olacagi belli olmuyor.cantami hazırlayım diyorum ama bu seferde dogarsa zaten bu kıyafetler olmaz diye düşünüyorum
Ins vaktinde gelirler
Canim sekerin dusuk cikmasi cok guzel yalniz tarcin hamileyken zararli diye okumustum bir arastir istersen
Yok oyle olmuyo ,cook guzel duzenimiz varGüzel sistemmis:) kalabalik oluyor mu peki ? Mesela doktorun kapisina 30 tane bayan yigilip her kapi açıldığında iceri gecebilmek icin cilginca hemsirenin üstüne de atliyorlar mi
napcaz böyle. ay kestim çikolatayı falan daha sürmem ağzımaBende öyle niye alamıyorum dedim dedim şimdi aldım başımı gidiyorum
Aman bea teklif meklif paso fiso sonrası önemli.Hehehh yakalandık
Teklif almadım ki ben de yok o
Uzulme kuzum basimdan gecti ,sekeri hayatindan cikar , Sabah kahvaltini yap guzelce ,kepekli ekmek tercih et ,ara ogun Elma ye ,fistik ezmesi 4 ila 8 tane kraker yiyebilirsin birlikte ,patlamis misir olabilir,findik ,fistik,ceviz, olabilir 3 Ana,3ara ogun yap,meyve suyu yasak ,sekersiz cay,kahve ice bilirsin ayran olabilir ,porsiyonun 1 bardak pismis pilav,makarna gibi,aklima geldikce yazarimZor tabiki ilk ikinci günü kendimi zor tuttum sinirlerimi boşaltım ağladım valla ben ne yapacam nasıl alışacam diye ,ama yavaş yavaş alıştım..Yarim dahliyeciye gidecem ölçtüklerimi gösterecem bakalım ne diyecek
Valla cok güzelmiş :) hep hayalini kurduğum bi dünya düzeni. Sitressiz ve kolay yaşam .Yok oyle olmuyo ,cook guzel duzenimiz var,her Dr. Kendine ait offisi var ,randevuyla gidiyorum.kan alimi icinde klinikler var ,hastaneye dogum icin gidicem okadar ,Hersey ucretsiz bu arada
O hoo daha simdiden biraz daha Belle kizAman bea teklif meklif paso fiso sonrası önemli.
Bak benimki şimdi bildiğin hödük
Kanadali sen hic bahsetmiyorsun senin teklif falan yok mu ? Eşin türkmü bu arada.Hazir seni yakalamisken soralim .bi kac gündür görünmüyordunO hoo daha simdiden biraz daha Belle kiz
Çikolatayı bıraktım 1 hafta falan oldu geçen ay ondan aldım kiloyunapcaz böyle. ay kestim çikolatayı falan daha sürmem ağzımaPis boğazlığımdan alıyorum kilo
Cook kotu usutmusum ,evdeyim bugun kizimla onuda yollamadimKanadali sen hic bahsetmiyorsun senin teklif falan yok mu ? Eşin türkmü bu arada.Hazir seni yakalamisken soralim .bi kac gündür görünmüyordun
çikolatayı cok seviyorum ben bu aralar. Canm aşırı derecede istiyor frenliyemiyorum.Çikolatayı bıraktım 1 hafta falan oldu geçen ay ondan aldım kiloyuekmeği de azalttım bakalım işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?