2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
çikolatayı cok seviyorum ben bu aralar. Canm aşırı derecede istiyor frenliyemiyorum. hergun bi tane yemezsen krize gircekmisim gibi geliyor
Benim de öyle oldu da bi süre sonra alışıyor vücut o yüzden istiyor herhalde. Arada çok canım çekiyor tutuyorum kendimi

O hoo daha simdiden biraz daha Belle kiz
Bizimde hikayemiz biraz ağır eşim 20 yaşında çok büyük sorumluluklar aldı bu da bizi biraz yıprattı sanırım :) Yoksa evlilikle alakalı değil sanırım ama yalan yok eskiyi özlüyorum
Kanadali sen hic bahsetmiyorsun senin teklif falan yok mu ? Eşin türkmü bu arada.Hazir seni yakalamisken soralim .bi kac gündür görünmüyordun
Kuzu sorularına hayranım tam merak ettiğim şeyleri soruyorsun Aklına geliyor vesselam

Cook kotu usutmusum ,evdeyim bugun kizimla onuda yollamadim .esim Turk 14 senelik evliyiz romantik bir evlilik teklifi yok ,olsaydi ballandira ballandira anlatirdim,
Cok gecmis olsun. Buralarda da hep salgin var. Dikkat et kendine.Masallah bu arada 14 yila .Daha nice 14 yillara.

:) merakliyimdir azıcık.Bazen olmadik sorular gelir. Sen de bendensin

Ikinizde kucuksunuz ,bebek dogsun bazi seyler dahada agir gelebilir ,hep pozitifti ol ,esinde kucuk ,insallah Sana destek olur ihtiyacin olucak cunku

Üzülmek tabiki istemiyorum canım ,aynen öyle yapıyorum ,pirinç,makarna,patates,şeker ve şeker şeyleri , hamur işi hepsi yasak

Yok oyle olmuyo ,cook guzel duzenimiz var,her Dr. Kendine ait offisi var ,randevuyla gidiyorum.kan alimi icinde klinikler var ,hastaneye dogum icin gidicem okadar ,Hersey ucretsiz bu arada

Bende bi soru sorayım canım sonradan mı yerleştiniz kanada ya yoksa oralı mıydın?

Aman bea teklif meklif paso fiso sonrası önemli.
Bak benimki şimdi bildiğin hödük

Kız öyle deme daha çok gençsiniz hem evlilik teklifi edişinden belli devam eder eski günlere merak etme

Üzülmek tabiki istemiyorum canım ,aynen öyle yapıyorum ,pirinç,makarna,patates,şeker ve şeker şeyleri , hamur işi hepsi yasak

Canım canının çektiği ne varsa tam buğday unuyla yapabilirsin çok güzel sağlıklı tarifler var

Ay ıns canım ya. Ben de aldım başımı gidiyrm. Tam 9 kilo almışım. Benim de cevrede tanidiklarimdan doğumda 8 kilom gitti diyenler var. Hayatım boyunca 60 i hiç geçmedim. Şimdi 70e dayandim bakalim daha da alcaz gibi. Karnım küp gibi bacaklarım çöp gibi resmen çok komik duruyorum

Dedikodu gibi olacak ama bir ara biri gelmişti kocasını övdü övdü gitti. Birşey diyoruz ay kocam öyle yapmaz başka konu oluyor kocam mükemmel sinir basmıştı o gün bana
Kıskançlıktan da olabilir
Bana hele şimdi herşeyi batıyor adamın bak az önce vileda yap dedim totosunu kaldırmadı neymiş temizmiş Zaten

Ortada top tasiyoruz sankiarkadasim bir ay once dogum yapiyor tam 10 kilom gitti diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…