Sankim o kızı hatırladımDedikodu gibi olacak ama bir ara biri gelmişti kocasını övdü övdü gitti. Birşey diyoruz ay kocam öyle yapmaz başka konu oluyor kocam mükemmel sinir basmıştı o gün bana
Kıskançlıktan da olabilir
Bana hele şimdi herşeyi batıyor adamın bak az önce vileda yap dedim totosunu kaldırmadı neymiş temizmiş Zaten
Ben evlenerek geldim kanadaya ,izmirliyim ,esim 16 yasindan beri yurtdisinda,14 senedir burdayimBende bi soru sorayım canım sonradan mı yerleştiniz kanada ya yoksa oralı mıydın?
Evet kuzu sana yazmıştım gıcık oldum diye heh ondan bahsediyorumSankim o kızı hatırladım
Iyisiniz Hadi ,Benim kardesim yapacakonunda esi ve annesi yapar.bize yasak
Normal doğumlarda kilo kaybı daha çabuk oluyor , benim ilki sezeryandı ve Doğumdan çıktığımda sadece 4 kilo vermiştim :) bugün bir arkadaşıma gittim 20 gün oldu Doğum yapalı ve normal Doğum, ertesi gün 11 kilo gitmişti diyor , sanırım bebeğin suyu eşi falan derken bi de vücut daha güzel toparlıyor normaldeOrtada top tasiyoruz sankiarkadasim bir ay once dogum yapiyor tam 10 kilom gitti diyor
Geçen o kız hususi aklıma geldi benimdeEvet kuzu sana yazmıştım gıcık oldum diye heh ondan bahsediyorum
ben de söz verdim kendime ağzıma sürmücem daha çok üzüldüm sabah tartiya çıkınca keyif falan kalmadıÇikolatayı bıraktım 1 hafta falan oldu geçen ay ondan aldım kiloyuekmeği de azalttım bakalım işe yarayacak mı
Öylemi vallaa bilmiyordum ,nerde satılırBende bi soru sorayım canım sonradan mı yerleştiniz kanada ya yoksa oralı mıydın?
Kız öyle deme daha çok gençsinizhem evlilik teklifi edişinden belli devam eder eski günlere merak etme
Canım canının çektiği ne varsa tam buğday unuyla yapabilirsin çok güzel sağlıklı tarifler var
Yok aramızdan biri değil Zaten şuan :))Geçen o kız hususi aklıma geldi benimde
Nickini bile hatırlamıyom kimdi acaba diye
Yok canim sezaryan oldu hatta zor bi ameliyat gecirmis.18 kilo aldim 10 kilosu gitti diyorNormal doğumlarda kilo kaybı daha çabuk oluyor , benim ilki sezeryandı ve Doğumdan çıktığımda sadece 4 kilo vermiştim :) bugün bir arkadaşıma gittim 20 gün oldu Doğum yapalı ve normal Doğum, ertesi gün 11 kilo gitmişti diyor , sanırım bebeğin suyu eşi falan derken bi de vücut daha güzel toparlıyor normalde
Burasi bakiyorsa her yer bakiyordur sanirim.kan tahlili mi verdin.bende kalp atislarinida dinledimHepsi mi bakıyo sağlık ocaklarının acaba
İnşallah yarın sonuçta güzel çıkar
Bende bugün sağlık ocağına takip için gittim
Ay ıns canım ya. Ben de aldım başımı gidiyrm. Tam 9 kilo almışım. Benim de cevrede tanidiklarimdan doğumda 8 kilom gitti diyenler var. Hayatım boyunca 60 i hiç geçmedim. Şimdi 70e dayandimbakalim daha da alcaz gibi. Karnım küp gibi bacaklarım çöp gibi resmen çok komik duruyorum
Dedikodu gibi olacak ama bir ara biri gelmişti kocasını övdü övdü gitti. Birşey diyoruz ay kocam öyle yapmaz başka konu oluyor kocam mükemmel sinir basmıştı o gün bana
Bana hele şimdi herşeyi batıyor adamın bak az önce vileda yap dedim totosunu kaldırmadı neymiş temizmiş Zaten
Ben evlenerek geldim kanadaya ,izmirliyim ,esim 16 yasindan beri yurtdisinda,14 senedir burdayim
Öylemi vallaa bilmiyordum ,nerde satılır
Canım internete düşmüştür sonuçlarınBurasi bakiyorsa her yer bakiyordur sanirim.kan tahlili mi verdin.bende kalp atislarinida dinledim
Kiz kimmis o ben hatirlamiyorum.benim esimde tamam der yapmaz sonunda kalkip ben yaparim.simdi kardesim tasindi ona guveniyo yapsin diyeDedikodu gibi olacak ama bir ara biri gelmişti kocasını övdü övdü gitti. Birşey diyoruz ay kocam öyle yapmaz başka konu oluyor kocam mükemmel sinir basmıştı o gün bana
Saglik mudurlugunden bakabilirsin dedi ama link acilmiyor.e devlet sifremide unuttumCanım internete düşmüştür sonuçların
10 kilo çok iyi değil miYok canim sezaryan oldu hatta zor bi ameliyat gecirmis.18 kilo aldim 10 kilosu gitti diyor
Canım halk sağlığı merkezi yazınca il seçiyorsun oradan bakmıştım benSaglik mudurlugunden bakabilirsin dedi ama link acilmiyor.e devlet sifremide unuttum
Öyle kuzu ona kalsa temiz. canı istediğinde yapıyor yada ben yapmaya başlıyorum elimden alıyorCanım şubatın başında inşallah taşınacağız şuan tadilatlar başladı tüm ev elden geçecek sonra temizlik vs derken inşallah yetişirhem heyecan var hem de taşınma stresi nasıl olacak bilmiyorum
Bende 6 kilo aldım canım hemde en başından kilo aldım sonradan değil ideal tamamlarım inşallah 10 12 kg normalde daha dikkat ederdim ama hamilelikte canım çok abur cubur çekiyor onu da sayıyla yiyorum canım biskuvi mi çekti 2 tane yiyorumekmek çok canım istiyor mesela işk aylar o peynir ekmek candı şimdi peynir çok kalorili diye lor peyniri yiyorum
İlahi çok tatlısınkuzum erkekler ev işini sevmiyor ya, benim eşimde öyle sağolsun yardım etti ediyor da ama severek yapmadığını biliyorum o da der ev temiz daha yeni süpürdük ama sonra yapar.
Alışmışsındır artık canım gerçi zor olmuştur ben istanbul da yaka değiştirdim o bile zaman aldı alışması
Canım her yerde markette var tam buğday unu örneğin canın poğaça çekti o undan yapabilirsin krep yapabilirsin
Erkekler aynı demek ki bende yapmaya başlayınca anca elimden alıyor ama hakkını yemiyim camları falan hep eşim siliyor elinden geldiğince yardımcı oluyor :) Yok kuzu ben gelmedim ydışından.Kiz kimmis o ben hatirlamiyorum.benim esimde tamam der yapmaz sonunda kalkip ben yaparim.simdi kardesim tasindi ona guveniyo yapsin diye
Ya sen yurt disindan mi geldin sanki öyle bir şey hatirliyorum
Kizlar cikolatayi bari bitter yiyin hem magezyumda var ben canim cekince oyle yiyorum.
Maşallah canımHamisler iyi akşamlar bugün muayenem vardı oğlumu gördüm şükür. Bu hafta çok hastaydim ondan oglumda etkilendi diye korktum. Ben kilo vermiştim şükür o almış 1 kilo 400 gram olmuş maasallah kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamak için toz sabun mu tavsiye edersiniz. Bebekler için sıvı deterjan mı? Artık aldiklarimi yıkayıp utuleyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?