2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah razı olsun kuzum hiç bilmiyordum yaparım valla

BellaCiao nerde yine kargomu bekliyo ,kiz Kim yikayip utuyecek onlari

Kız son bir kargom kaldı oda emzirme yastığı ama gelmedi yaa. Anne yıkayıp ütüleyecek malumunuz yatıyorum ben

Benim kardesim yapacakonunda esi ve annesi yapar.bize yasak
Aynen yasan bize şanslıyız bir yandan

Maşallah canım bebişe
Ben doğal sıvı deterjan alacağım.

A April wind kız okudum mesajları eşinle olan. Şimdiden böyle olmayın zor olur vallah sonrasında evlilik çok monotonlaşır. Ama eşinin yaşından dolayı aldığı sorumluklar büyük maalesef ama bebiş gelsin yine tatlı günler başlar

İnşallah kuzuumm
Biraz fazla gömüyorda olabilirim ama

Özel muayene olan annişler aylık ne kadar ödüyorsunuz doktorunuza?
Normalde 650tl özel sigortamla 440 ödüyorum. Bide doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorum var o da 135tl. 2 haftada bir bi birine bi diğerine gidiyorum.

Kizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Geçmiş olsun canım birde şimdi bununla uğraşmak var

Normalde 650tl özel sigortamla 440 ödüyorum. Bide doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorum var o da 135tl. 2 haftada bir bi birine bi diğerine gidiyorum.
Çokmuş canım yaaa Benim doktorum normalde 350 tl alıyor da bizim dostluğumuzdan ötürü 150 tl veriyoruz

Masallah canim baya buyumus.bitmediyse bimden al canim tamamen bitkisel bir urun o deterjan
Özel muayene olan annişler aylık ne kadar ödüyorsunuz doktorunuza?
Benim 85 tl
Canim senin niye o kadar pahali prof mu

Geçmiş olsun canım birde şimdi bununla uğraşmak var
Valla ya simdi bu cikti birde baya yuksek cikmis.artik seker cihazida almam lazim

Kizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Geçmiş olsun canım bende yarın bi açlık tokluk baktırıcam gitmişken. Şeker yüklemesini de ne zaman yapacak söyler herhalde

Geçmiş olsun canım Bende yarın için devletten randevu aldım şeker yüklemesi için korkuyorum bişey çıkacak diye. Hemen yapar inş doktor kendisi bi gün vermez bidaha umarım.

Kuzum mecbur dikkat edecez yaaa ,benimki 50 gr. açlık 98 ,tokluk 181
Bir hafta sonra gene yapıldı şeker yüklemem 100gr.açlık 92
Tokluk 1 saat sonra 208
2 saat 197
3 saat 109
Sağlık olsun canım,inşaallahhh yavrularımız sağlıklı gelsinler ,dayanacaz mecbur kuzularımız için

havadansudan pahalı olan doktor tüp bebek yaptırdığım hastane. Tuzlu bi yer biraz güvendiğim için bırakamadım ama doğumu orada yapamıcam malum doğum ücretleride çok uçuk. O yüzden doğum yapmayı düşündüğüm hastanede de bi doktor buldum sırayla gidiyorum. Şimdiye kadar bu durumlara gelebilmek için kat kat fazlasını harcadık sağ salim kucağımıza alalım diye de devam ediyoruz. Tam altın top yani bu kızçe

Canım baktın mı? Geçmiş olsun doktor ona göre yönlendirir heralde

Dogru canim bebek olunca parayi düşünmüyo insan ama ne kazikmis onlarda.kac sene sonra oldu canim senin bebis

Geçmiş olsun canım Bende yarın için devletten randevu aldım şeker yüklemesi için korkuyorum bişey çıkacak diye. Hemen yapar inş doktor kendisi bi gün vermez bidaha umarım.
Korkma kuzum inşallah Allahın izniyle birşey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…