Allah razı olsun kuzum hiç bilmiyordum yaparım vallaCanım şubatın başında inşallah taşınacağız şuan tadilatlar başladı tüm ev elden geçecek sonra temizlik vs derken inşallah yetişirhem heyecan var hem de taşınma stresi nasıl olacak bilmiyorum
Bende 6 kilo aldım canım hemde en başından kilo aldım sonradan değil ideal tamamlarım inşallah 10 12 kg normalde daha dikkat ederdim ama hamilelikte canım çok abur cubur çekiyor onu da sayıyla yiyorum canım biskuvi mi çekti 2 tane yiyorumekmek çok canım istiyor mesela işk aylar o peynir ekmek candı şimdi peynir çok kalorili diye lor peyniri yiyorum
İlahi çok tatlısınkuzum erkekler ev işini sevmiyor ya, benim eşimde öyle sağolsun yardım etti ediyor da ama severek yapmadığını biliyorum o da der ev temiz daha yeni süpürdük ama sonra yapar.
Alışmışsındır artık canım gerçi zor olmuştur ben istanbul da yaka değiştirdim o bile zaman aldı alışması
Canım her yerde markette var tam buğday unu örneğin canın poğaça çekti o undan yapabilirsin krep yapabilirsin
Aynen yasan bizeBenim kardesim yapacakonunda esi ve annesi yapar.bize yasak
Hamisler iyi akşamlar bugün muayenem vardı oğlumu gördüm şükür. Bu hafta çok hastaydim ondan oglumda etkilendi diye korktum. Ben kilo vermiştim şükür o almış 1 kilo 400 gram olmuş maasallah kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamak için toz sabun mu tavsiye edersiniz. Bebekler için sıvı deterjan mı? Artık aldiklarimi yıkayıp utuleyim diyorum
İnşallah kuzuummA April wind kız okudum mesajları eşinle olan. Şimdiden böyle olmayın zor olur vallah sonrasında evlilik çok monotonlaşır. Ama eşinin yaşından dolayı aldığı sorumluklar büyük maalesefama bebiş gelsin yine tatlı günler başlar
Normalde 650tl özel sigortamla 440 ödüyorum. Bide doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorum var o da 135tl. 2 haftada bir bi birine bi diğerine gidiyorum.Özel muayene olan annişler aylık ne kadar ödüyorsunuz doktorunuza?
Öyle geldi banadaİnşallah kuzuumm
Biraz fazla gömüyorda olabilirim ama
Geçmiş olsun canım birde şimdi bununla uğraşmak varKizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Çokmuş canım yaaa Benim doktorum normalde 350 tl alıyor da bizim dostluğumuzdan ötürü 150 tl veriyoruzNormalde 650tl özel sigortamla 440 ödüyorum. Bide doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorum var o da 135tl. 2 haftada bir bi birine bi diğerine gidiyorum.
Masallah canim baya buyumus.bitmediyse bimden al canim tamamen bitkisel bir urun o deterjanHamisler iyi akşamlar bugün muayenem vardı oğlumu gördüm şükür. Bu hafta çok hastaydim ondan oglumda etkilendi diye korktum. Ben kilo vermiştim şükür o almış 1 kilo 400 gram olmuş maasallah kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamak için toz sabun mu tavsiye edersiniz. Bebekler için sıvı deterjan mı? Artık aldiklarimi yıkayıp utuleyim diyorum
Benim 85 tlÖzel muayene olan annişler aylık ne kadar ödüyorsunuz doktorunuza?
Canim senin niye o kadar pahali prof muNormalde 650tl özel sigortamla 440 ödüyorum. Bide doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorum var o da 135tl. 2 haftada bir bi birine bi diğerine gidiyorum.
Valla ya simdi bu cikti birde baya yuksek cikmis.artik seker cihazida almam lazimGeçmiş olsun canım birde şimdi bununla uğraşmak var
Geçmiş olsun canım bende yarın bi açlık tokluk baktırıcam gitmişken. Şeker yüklemesini de ne zaman yapacak söyler herhaldeKizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Sagol canim.bence yarin gitmisken yaptir cunku haftan geciyorGeçmiş olsun canım bende yarın bi açlık tokluk baktırıcam gitmişken. Şeker yüklemesini de ne zaman yapacak söyler herhalde
Geçmiş olsun canımKizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Kuzum mecbur dikkat edecez yaaa ,benimki 50 gr. açlık 98 ,tokluk 181Kizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Canım baktın mı? Geçmiş olsun doktor ona göre yönlendirir heraldeKizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Sagol canim.doktoruma msj atacamCanım baktın mı? Geçmiş olsun doktor ona göre yönlendirir heralde
Dogru canim bebek olunca parayi düşünmüyo insan ama ne kazikmis onlarda.kac sene sonra oldu canim senin bebishavadansudan pahalı olan doktor tüp bebek yaptırdığım hastane. Tuzlu bi yer biraz güvendiğim için bırakamadım ama doğumu orada yapamıcam malum doğum ücretleride çok uçuk. O yüzden doğum yapmayı düşündüğüm hastanede de bi doktor buldum sırayla gidiyorum. Şimdiye kadar bu durumlara gelebilmek için kat kat fazlasını harcadık sağ salim kucağımıza alalım diye de devam ediyoruz. Tam altın top yani bu kızçe
Korkma kuzum inşallah Allahın izniyle birşey çıkmazGeçmiş olsun canımBende yarın için devletten randevu aldım şeker yüklemesi için korkuyorum bişey çıkacak diye. Hemen yapar inş doktor kendisi bi gün vermez bidaha umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?