2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hayırlısıyla kucağımıza alalım da para önemsiz bence de canım

Diyetle duserse sorun degilde.benim 224 baya yuksek cikmis degil mi.tekrar yaptirmam gerekecek sanirim.acaba normal yedigimizde daha mi dusuk cikar

Dogru canim bebek olunca parayi düşünmüyo insan ama ne kazikmis onlarda.kac sene sonra oldu canim senin bebis
9 sene sonra geldi tosbam bundan önce 2 doğal yolla 2 tüp bebekle olan düşüklerim var şükürler olsun rabbim bu sefer nasip etti, hayırlısıyla hepimizde kucağımıza alırız inş

Korkma kuzum inşallah Allahın izniyle birşey çıkmaz
İnş canım ya dikkat ediyorum zaten. Tek şekerli yediğim şey meyve doktorum ona bile dikkatli tüket demişti. Pilav makarna çikolata ayda bir belki ekmekte sadece sabahları çavdarlı yiyorum. Bugün patates yedim biraz onda da şeker fazla sanırım unuttum yarın yaparsa doktor etkilemez umarım

Hayırlısıyla kucağımıza alalım da para önemsiz bence de canım
Aynen öyle kuzum ona kavuşabilmek için kazanıldı bütün para. Yoksa kazandığını at bi kenara evladın yoksa gerçekten hiçbir anlamı yok. Tabi rabbim vermez nasip etmez o ayrı konu, varken harcıcaz artık.

Yok aramızdan biri değil Zaten şuan :))
Bizim topiğimizin hatunları hiç öyle şeyler yapmaz
Bencede değildir bizim kızlarımız uslu uslu
Burasi bakiyorsa her yer bakiyordur sanirim.kan tahlili mi verdin.bende kalp atislarinida dinledim
Kuzum geçen hafta aradılar, haftaya izlenimin var diye o yüzden bugün gittim hemde rutin kan tahlillerimi verdim.
Çok güzel demi kalp atışları
Hallolur gider kuzum hayırlısıyla yavaş yavaş yaparsın.
Bütün eşyalarını şuanda yıka öyle kaldır,temizlikten sonra çıkarır yerleştirirsin senin içinde kolay olur
Şimdiden Allah sağlıkla mutlulukla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım
Canım maşallah oğluşuna

Kizlar benimde sekerim cikti.ilk baslarda 69 89 lu cikiyordu simdi aclik 99 yukleme sonrasi 224 cikmis.sinir 140 160 arasi.uff diyetisyene baslicam galiba.birde dikkat ediyordum artik ful dikkat edecem
Kuzum sen dikkat ettiğin halde çıkmış şaşırdım doğrusu.
Aama senin bebiş iriydi demi yanlış hatırlamıyorsam,gelişimi önde diye hatırlıyorum

Amin canım teşekkür ederim bebeğe aldığım her şeyi yıkayıp ayrı hurca kaldırıyorum canım inşallah kolay yerleşiriz

Amin canım teşekkür ederim bebeğe aldığım her şeyi yıkayıp ayrı hurca kaldırıyorum canım inşallah kolay yerleşiriz
Kuzum bir tek bebeğin eşyalarını yıkayıp kaldırma,mesela şimdi kullanmadığın çanak çömlekten havlu bornoz onlardan başla.
En son çıkmana yakın yavaş yavaşda kullandıklarını yıka yıka kaldır.
Hem senin içinde kolay olur malum birde hamilelik var günümüz günümüze uymuyor.
Çok rahat edersin böyle olunca dediydi dersin

Hepimizin rızkı artsın bolca tontişlerimize ne istersek alalım inşallah

İyiakşamlar arkadaşlar,şeker yüklemesinin ilk kanını aç veriyoruz orayı biliyorum gerisi nasıl oluyo yani bu tahlil bitene kadar bişeyler yeyip içebiliyomuyuz,detaylı yazarsanız sevınırım size zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…